Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Rope Bondage Photos

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 16 Απριλίου 2008.

  1. Ourolagnos

    Ourolagnos Regular Member

    Ναι το ξέρω οτι είναι καλλιτεχνικό... απλά για έμενα ένα δέσιμο θα ειχε νόημα μόνο αν έδινε πρόσβαση στο... δοχείο λαδιού....   Και εχω δει ακομα και εδω μεσα παρα πολλά "καλλιτεχνικά" δεσιματα που μονο προβλήματα για να λυσω το γόρδιο δεσμό θα μου προκαλούσαν. Και επειδή γενικά ειμαι άσχετος με το άθλημα και τις δυο "σχολές" που ανέφερες... θα διαβάσω το μαθημα μου και θα επανέλθω... 
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Στην Ιαπωνία οι δυο λέξεις, kinbaku και shibari, χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα από τους bakushi/nawashi (riggers στη Δύση) χωρίς ιδιαίτερη διαφοροποίηση στην έννοια τους.

    Στη Δύση οι δυο λέξεις έχουν αποκτήσει με τα χρόνια μια ελαφριά διαφορετική χροιά. Συνήθως αναφέρεται ως shibari η τέχνη του δεσίματος όπου δίνεται έμφαση στο καλλιτεχνικό μέρος και την αισθητική του αποτελέσματος (όπως στην φωτογραφία της ανάρτησης), ενώ συνήθως kinbaku ονομάζεται η ίδια πρακτική όταν εστιάζει στο αισθησιακό και σεξουαλικό κομμάτι. Οι κόμποι και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι ίδιοι με το hojojutsu, το δέσιμο ως πολεμική τέχνη, που ακόμα και σήμερα διδάσκεται στην ιαπωνική αστυνομία.

    Το δυσλειτουργικό εξαρτάται από τι θεωρεί ο καθένας λειτουργικό, προφανώς. Ένα άβολο δέσιμο στο πάτωμα μπορεί να είναι εξαιρετικά λειτουργικό και απολαυστικό, αν ο σκοπός είναι να κάνεις το δεμένο άτομο να σέρνεται (ή να σέρνεσαι, ανάλογα τις προτιμήσεις) για να φτάσει κάπου σε συγκεκριμένο διάστημα χρόνου, με την κατάλληλη τιμωρία ενδεχομένως αν δεν τα καταφέρει. Think out of the box  
     
  3. angel42

    angel42 Regular Member

  4. Ourolagnos

    Ourolagnos Regular Member

    Δυσλειτουργικό ως προς την πράξη του σεξ...!
    Αν τελικά έχεις δέσει έτσι το σύντοροφο σου που δεν μπορείς να τον υποτάξεις...και να τον κάνεις "έρμαιο" των σεξουαλικών σου επιθυμιών (γιατί φαντάζομαι το δέσιμο υποδηλώνει υποταγή) τελικά τι νόημα έχει απλά ράβε.... ξήλωνε... ράβε ξήλωνε?? αααα... μόνο κούραση μου κάνει κάτι τέτοιο..!    
     
  5. Ourolagnos

    Ourolagnos Regular Member

    Τέλεια επιχειρηματική ιδέα.... θα αρχίσω να μαζεύω σχοινιά, σχοινάκια και καραβόσχοινα να στα φέρω να αρχίσουμε να παράγουμε φορέματα! και μετά να τα πουλάμε... Θα τα οικονομίσουμε!!!    
     
  6. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor



    Κράτα λίγο τι σου είπε η @estelwen και κράτα και το οτι η υποταγή εκφράζεται ΚΑΙ με τις σεξουαλικές πράξεις αλλά και με χίλια δυο άλλα.

    Υπάρχουν τέλεια νήματα εδώ για τα δεσίματα και το shibari και αν σε ενδιαφέρει να τα διαβάσεις θα καταλάβεις πόσο "λειτουργικό" είναι..ειδικά για την υποταγή.

    Προσωπικά πάντα, μια μουμιοποιήση ή μια αιώρηση ακόμη και με τρόπο που τα πόδια μου θα είναι κλειστά και δεμένα μεταξύ τους, με βοηθάει να εκφράσω μια τρομερή ένταση υποταγής, με κάνει πχ να ανασύρω απο το μυαλό μου όλες τις στιγμές που ένοιωσα υποταγμένο και να αφεθώ τόσο πολύ στα σχοινιά Του, να το δείξω αυτό με τρόπο που το σεξ δεν θα με κάλυπτε πχ

    Επίσης κράτα το ότι υπάρχουν και άνθρωποι που τους ενδιαφέρει να γίνονται έρμαια όλων των επιθυμιών του άλλου και όχι μόνο των σεξουαλικών  
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Αν το δέσιμο υποδηλώνει υποταγή, πως είναι δυνατόν να έχεις δέσει τον άλλον τόσο "που δεν μπορείς να τον υποτάξεις"; Εκτός αν στον ενθουσιασμό απάνω έδεσες και ένα πόδι σου μαζί του  
     
  8. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Η υποταγή δεν... Γίνεται μόνο μέσω της σεξουαλικης πράξης, για να το θέσω τόσο απλά  
     
  9. Ourolagnos

    Ourolagnos Regular Member

    έχω ήδη ξεκινήσει το googlarισμα! για shibari & ...πως το είπαμε το άλλο??  
    @kinsha no onna @estelwen thanks πάντως για τις απαντήσεις σας!
    γενικά το δέσιμο μου βγάζει κάτι το οποίο πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω να δω που θα με οδηγήσει...  
     
  10. Ourolagnos

    Ourolagnos Regular Member

    κορίΤΣΑ ηρεμία... δεν σας προλαβαίνω... μία σκέψη έγραψα.. θα με κάνετε να το μετανοιώσω.. 
    λεμε τώρα..  
    Οκ το ότι η υποταγή δεν γίνεται μόνο με τη σεξουαλική πράξη είναι κατανοητό, αλλά εσύ (@~ΥΚΒ~) πιστεύεις ότι το δέσιμο ως υποταγή μπορεί να μην καταλήξει στο τέλος σε σεξουαλική πράξη?
    Δλδ θα σε δέσει κάποιος ωραία ωραία... θα σε παρατήσει εκεί μόνη σου θα πάει αυτός για τις μπύρες του με τους φίλους και γυρνόντας σπίτι θα σε ξεδέσει και όλα καλά και ωραία!
    ωραίο παιχνίδι...   
     
  11. Ourolagnos

    Ourolagnos Regular Member

    και επειδή έπεσε πολύ μελάνι... και λίγο εικόνα για να ξεδώσουμε...  

     
     
  12. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Εμμμ κι όμως ναι, για μένα το δέσιμο είναι αυτοσκοπός, δεν καταλήγει ντε και καλά σε άλλο παιχνίδι  

    Άσε δε που προτιμώ να δενω εγώ  
    Και ναι, το θεωρώ από μόνο του ερωτική πράξη οπότε μπορεί να μην καταλήξω between the sheets με τον άλλο  

    Δεν σου λέω να τον παρατήσω δεμένο