Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Strapon και γυναικεία κυριαρχία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος toyformistresses, στις 15 Οκτωβρίου 2016.

  1. Aυτα ειναι γουστα...
     
  2. agent!

    agent! Regular Member

    Αφέντρες θα ειστε μονο στο σεξουαλικο κομματι κ αυτό με καποια όρια. Αφεντικά στη καθημερινη ζωή παρτετο όλες χαμπάρι. Δε μπορειτε. Γυνή και αφεντικό σε μια δουλειά ειναι κτηνωδια-παροδια-Αηδια-Μαλακία. Πολύ σπάνιο να κάνει κουμάντο η γυναίκα σε μια σχεση. Υπαρχει υποτακτικος που να θελει να τον κουμαντάρει η γυναικα του στη καθημερινη ζωή?
     
  3. agent!

    agent! Regular Member

    Εγω θα σου πω αν θα γινεις αφέντρα μου. Οταν μιλα ο αντρας η γυναικα πρεπει να ειναι σουζα.   Μάλλον θα γίνεις ΚΑΙ δική μου αφέντρα.. οσο καλα παίξεις τον ρόλο σου τόσο ευχαριστημενη θα μηνεις. Εννοητε ηλικιες απο 36 και κατω. Αν εισαι παραπανω βγαινεις οφσάιντ. :")
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Κλασικό μπρατοκόπελο. Ας προσέχουν, βέβαια, και όσοι τσιμπούν με τέτοιου είδους προκλήσεις. Η ουρά άλλωστε είναι μεγάλη.
     
     
  5. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    @agent! Εκει θα βρεις αυτό που θες...
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Κυρίαρχος ίσον ( για όσους δεν το έχουν εμπεδώσει ακόμη ), διασταύρωση ανάμεσα στον Ηρακλή ( να μαμάει και να δέρνει αλύπητα. Να μην ξεχάσω, ότι αφού σαν μωρό έπνιξε τα φίδια που του έστειλε η Ήρα. Σαν ενήλικος πρέπει να πνίγει τουλάχιστον βροντόσαυρες ), τον Ρασπούτιν ( αν είναι αλήθεια ότι τον είχε σαν προβοσκίδα ελέφαντα και μαμούσε σαν κομπρεσέρ ), ζεν δάσκαλο και τίγκα στο τάληρο ( ουπς στα ευρά ). Και πάνω απ' όλα μια απομίμηση του Καντάφι, του κακομοίρη του Σανταμάκου ( αλλά καλοκάγαθος και ακριβοδίκαιος ) και με τον κώλο αδαμάντινο ε...5 καράτια και την αφόδευση στο δευτερόλεπτο, πριν του ξεχειλώσει ο σφιγκτήρας και πουστρέψει.

    Υποτακτικός ίσον ( για όσους δεν το έχουν εμπεδώσει ακόμη ), διασταύρωση ανάμεσα σε φτερού, τζιναβωτό ( να μιλήσουμε και λίγο καλιαρντό ), μονίμως με την φούστα την κλαρωτή ( εννοείται, ότι την "θηλυκοποίηση" την σιχαίνεται και ότι του "επιβάλλεται" ) ή θεόγυμνος ακόμη και όταν τον βγάζει η Κυρία του με το λουράκι βόλτα στην χιονισμένη Πάρνηθα. Και πριν το ξεχάσω, δεν έχει καν το δικαίωμα να ονομάζεται άντρας. Είναι ουδέτερο, είναι ζωάκι, είναι ξεφτίλας.

    Μετά, χτύπησε η καμπάνα της πλατείας για χιλιοστή φορά και κάποιοι/ες ξύπνησαν, βρέξαν το προσωπάκι τους, πλύναν το κωλαράκι τους, κούνησαν το κεφαλάκι τους κι όλα καλά.

    Χίλιες φορές μούφα Κ, που γουστάρει να τρώει και strapο απ' την υ του αν και όταν το θέλω. Παρά ν' αναλύομαι και να χολοσκάω για το τι κάνει ο/η κάθε άσχετος/η με τα μαξιλαράκια του/της. Ή αν μ' αντιλαμβάνεται σαν ανδρείκελο, σαν κρυφο υ, σαν switch ή σαν βαζάκι με φιστικοβούτυρο. Τελικά το forum κάνει αρκετά κακό στην υγεία σε κάποιους/ες. Αφού έγινε τα πάντα, από κοινοβούλιο σε γραφείο συνοικεσίων, αλλά forum μάλλον είναι μόνο στον χαρακτηρισμό.

    Τεσπα, καλή συνέχεια, λέω να τηλεφωνήσω στην υ μου, να έρθει να με πιπώσει κάτω απ' το γραφείο μου ενώ δουλεύω ( με το κεφάλι κάτω απ' τη φούστα μου ). Και αφού την σαπακιάσω στο ξύλο, να της πω να μου ρίξει κι ένα strapo.
    Εγώ πια αντιλαμβάνομαι μονάχα τον σαδισμό και τον μαζοχισμό, εκείνα τουλάχιστον μπορώ να τα διακρίνω ξεκάθαρα.
    Τα περί Κ και υ έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν τελείως στα μάτια μου. Ως προς τα των φύλων, για μένα ο/η καθένας είναι ότι γουστάρει ( και ότι κι αν έχει μέσα στα σκέλια του/της ), τον σεξουαλικό προσανατολισμό τον παραβλέπω τελείως/ Εκεί κι αν είναι μια άβυσσος, που δεν μ' αφορά ( όχι των άλλων τουλάχιστον ).

    Αν ποτέ κάποιος/α θυμηθεί και κανά θέμα αληθινά - για τα δικά μου κριτήρια - βουδουσουμιάρικο.
    Και δεν του/της κάνει κόπο, ας μου σφυρίξει. Θα το διάβαζα ευχαρίστως. Όχι όμως περί κώλων ή το πως κάνει την ανάγκη του ο Α/Κ ή το αν είναι πιο εξευτελιστικό για το υ, να πάει να πάρει τσιγάρα χυμένο ή γκαζόζα κατουρημένο χαχα... 

    Υ.Γ.

    Κουβέντα να γίνετε όπως πάντα, μην παίρνετε στα σοβαρά τις μαλθακίες μου.  
     
    Last edited: 18 Οκτωβρίου 2016
  7. agent!

    agent! Regular Member

    Εκει συχνάζω κουκλα μου.
     
  8. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Σε αντιστοιχη περιπτωση κραξιματος οτιδηποτε αλλου πλην γυναικειας κυριαρχιας θα ειχαν πεσει 25 warnings, 10 διαγραφες, 3 κοκκινες καρτες, 5 οφσαηντ στο αραουτ, 10 βαθμους αφαιρεση απο το νεο πρωταθλημα..

    Αλλα εδω δεν ειδε ο διαιτητης τιποτα.

    Υ.γ. επεστρεψε ο σεντονας με το τσουρμο του? Τυχαιο?
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    εχει και τσουρμο?
     
  10. danos

    danos Regular Member

    Αγαπητέ μου που το βλέπεις του κράξιμο ?
    Εγώ μια προσωπική άποψη βλέπω γραμμένη σε έντονο ύφος, Τίποτα παραπάνω
     
  11. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Θεμα παιδειας ειναι.
     
  12. danos

    danos Regular Member

    θεμα αντίληψης ειναι