Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συναίνεση vs κακοποίηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος estelwen, στις 22 Οκτωβρίου 2016.

  1. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Clinical Information
    • A disorder characterized by recurrent sexual urges, fantasies, or behaviors involving acts (real, not simulated) in which the psychological or physical suffering of a victim is sexually exciting to the individual.
    F65.52 sexual sadism icd-10
     
  2. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Να τος και ο WHO.
    Οπότε λογικά και αν ακολουθήσεις σωστά τα λινκ σε κάνα δυο μέρες θα βρεις και τα πρακτικά του συνεδρίου ψυχιατρικής να δεις πάλι ότι κάνεις λάθος και να το κλείνουμε και αυτό το ζήτημα.
     
  3. Morfonios

    Morfonios When i want your opinion then i' ll remove the gag

    Συναινεση υπαρχει, οταν υπαρχει και επιγνωση του κινδυνου.
     
  4. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Των Καιρό εκείνο, πριν απο πολλά χρόνια, υπήρχε ένα Κ που του άρεσαν διάφορα. Και μέσα σε αυτά, ήταν η επίσκεψη σε ειδικούς χώρους ζευγαριών. Ενώ ωραίο Σάββατο, και αφού είχε πιει τα ποτάκια του πήγε σε εναν από τους του χώρους όπου γίνεται κοντρόλ παιχνίδι. Αρχικά στον χώρο αυτό ήταν μόνοι τους, αυτό όμως δεν τον εμπόδιζε να κάνει αυτό που ήρθε να κάνει.

    Και ενώ το Κ, είχε απλώσει την αρίδα του στο κόκκινο παγκάκι, κάτω ακριβώς απο μια πορνοτηλεόραση που ήτω τοποθετημένη ψηλά, το υ του έπαιρνε ανάμεσα στα πόδια του μια φανταστική πίπα (πεοθηλασμός   )

    Σε 5 λεπτά επισκέφτηκε τον ευλογημένο αυτό χώρο, των επικίνδυνων ηδονών, ένα άγνωστο καλοβαλμένο και καλοντυμένο ζευγάρι, με τα αρώματα τους και κάθισαν ήρεμα ήρεμα λίγο πιο πάνω στο κοκκινο παγκάκι. Αφού γενναιόδωρα χόρτασαν οφθαλμόλουτρο από την πίπα του υ, το θήλεο της ιστορίας απλώθηκε στα πλάγια αποκαλύπτωντας τις υπέροχες ποδάρες της ενώπιον του Κ και το άρρεν της ιστορίας καθιστός απολάμβανε μια αντικειμενικά κρινόμενη, μέτρια πίπα   από αυτό το θήλεο ( χαλαρότητα, νωχελικότητα, βαριεστημάρα, του έλληνα εργάτη θα την λεγα, όχι του αλβανού   )

    Καθώς λοιπόν το θήλεο έπαιρνε την μέτρια πίπα, το άρρεν της ιστορίας της έβαζε δάκτυλο στο κωλάρακι. Ομως ! Αυτή του έπαιρνε το δάκτυλο ! Μη του λεγε ! Οχι ! Μη ! Οχι ! Μη ! Οχι ! Μη ! Οχι ! Το έργο αυτό παίχτηκε 10 φόρες, ώσπου το άρρεν εγκατέλειψε την προσπάθεια.

    Τι κρίμα ! Αναφώνησε απο μέσα το Κ της ιστορίας και πήρε το μελαγχολικό του βλέμμα. Τουλάχιστον έχει ωραία πόδια   και ξαναπήρε το χαζοχαρούμενο του βλέμμα.

    Άξαφνα, και ενώ το Κ της ιστορίας καμάρωνε απο μέσα του για την πίπα του υ, και χλευαζε από μεσα του για την πίπα του θηλέου, με τα ωραία όμως ομολογουμένως πόδια, εμφανίστηκε σαν από μηχανής Θεός, ένας κουστουμαρισμένος Κύριος, κόντρα ξούρας, αρωματοποιημένος φουλ, με το καυλί του έξω απο το παντελόνι του και ακριβώς από πίσω του, μια αγγούρω κατσαρομάλλα, κοντή λεπτή ξερακιανή και της έκανε νόημα.... "Γλείψτον".

    Χωρίς δεύτερο βλέμμα, η αγγούρω με την 0 θηλυκοτητα, κάθισε ανάμεσα στα πόδια του παραπάνω άρρεν και πήρε στον στομα της, τον ομολογουμένως μεγάλο πουτσο του και άρχισε να του δίνει μια νευρική μεν, αλλά χωρίς κανένα πάθος, χωρίς καμία παράνοια πίπα. Το Κ είχε εκνευριστεί από το κακό θέαμα  

    Ο Κουστουμαρισμένος, πήρε και αυτός θέση στο απέναντι κόκκινο πάγκο και αφού για 2 λεπτά έκανε το οφλαμολουτρο του με τις πίπες, πίπα παίρνανε μπροστά του, πίπα και και στα αριστερά του   αρχικά επιχείρησε να χαιδέψει τον κώλο του υ που ήταν απασχολημένο με την πιπα, όπου εισέπραξε ενα ευγενικό και χαμογελαστό νόημα "Οχι ακόμα" από το Κ και χαμογέλασε και αυτός και μαζεύτηκε λέγοντας Οκ. Ομως !

    Με μαεστρικές ήρεμες κινήσεις, ο Κουστουμαρισμένος Κύριος, έβαλε τα μαεστρικά του χέρια στα πόδια του θηλέου. Το θήλεο ανατινάχθηκε ! Αμέσως σταμάτησε την πίπα που έπαιρνε. Ανατσουτσούριασε και τα ποδια της έβγαλαν αυτές τις μπαλίτσες στο δέρμα σαν αυτουνού που κρυώνει ! Καθώς ο μαέστρος κουστουμάκιας, με μαεστρικές κινήσεις και μασαζ ανέβαινε με ρυθμό 15 εκατοστά το λεπτό, προς το αιδίον του θηλέου, το θήλεο έπαθε ενα κοκομπλοκο - πάγωμα σε όλο της το κορμί. Σαν να έπαθε έμφραγμα. Το πρόσωπο της έδειχνε να μην το απολαμβάνει καθόλου, δυσανασχετούσε, το σώμα της όμως είχε παγώσει ακίνητο

    Αφού πέρασαν 2 λεπτα έτσι με μασαζ, της σηκωσε το κοντο μαύρο φουστάνι και φάνηκε το κοντό μαύρο εσώρουχο και τα εσώ-μουνα της. Εκεί έπαθε έναν σπασμό. Τινάχθηκε το σώμα της. Και εκεί που έλεγες ότι τωρα θα σηκωθεί να φύγει, έβαλε το στόμα της ξανα στον πούτσο του αρρεν και αρχισε να του δίνει μια μανιώδη πίπα !

    Ω λαλα ! Τι Παικταράς είναι αυτός, αναφώνισε από μέσα του ο Κ ενθουσιασμένος !

    Καθώς ο Κουστουμαρισμένος έβαλε τα δάχτυλα του πάνω στο αιδίο (μουνί), το θήλεο τελείωσε μεσα σε ενα λεπτό.

    Και αφού τελείωσε , σηκώθηκε, και με ντροπαλές κινήσεις πηρε τα ποδια της απο τα χέρια του Κουστουμαρισμένου, αναψοκοκκινισμένη και σαν -παραβιασμένη- και βγήκε προς τα εξω. Την ακολούθησε με γρήγορες κινήσεις και το άρρεν. Το οποίο όμως έμεινε στα κρύα του λουτρού με το πουτσο όρθιο  

    Ο Κ της ιστορίας έγινε μάρτυς , ενώ θηλέου που απολάμβανε την .... εισβολή. Την πιο χειρότερη μορφή της. Από άγνωστο.

    -> Ερώτηση για το ποίμνιο   : Ήταν κακοποιήση ;
     
    Last edited: 24 Οκτωβρίου 2016
  5. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    πες τα ρε Γκαμπυ!! πέταξα μια μαλακία και την πήραν σκοινί κορδόνι  
     
  6. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

      talking about violence..
     
  7. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Να και η ομαδική παράκρουση και ο ένας και μοναδικός που ξέρει την αλήθεια..... Δώσε μας τα φώτα σου....!!!
    Πάντως για τη δημόσια συγγνώμη, εγώ μέσα. Προτείνω δε όσοι είμαστε υπο σε αυτή την παράκρουση να μας δέσουν στο σύνταγμα και ενώ μας μαστιγωνουν να ζητάμε συγγνώμη!!!!!!
    Να σαι καλά και σήμερα
     
  8. Kostas.V.

    Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

    Έτσι προς γνώση και συμμόρφωση.....χαχαχα
     
  9. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Μην ακούσεις μαστιγωμα εσυ.... Να τρέξεις.... Χαχαχαχαχα
     
  10. Kostas.V.

    Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

    Έλα υπερβολές....   
     
  11. Queen87

    Queen87 Contributor

    Όταν υπάρχει σχέση M/s ή D/s , Σαδιστής/α με Μαζοχιστή/α τότε δεν υφίσταται κακοποιήση. Όχι τουλάχιστον παρά την θέληση του ατόμου που εκλαμβάνει το ράπισμα, slapping και ούτω καθ' εξής. Τώρα αν Ο/Η Μαζόχας/α δεν στέκει καλά στα μυαλά του και κάνει μια καταγγελία αυτό είναι ενα άλλο θέμα που θα πρέπει Ο/Η Σαδιστής/α να λάβει σοβαρά υπόψιν του. Φυσικά και όλοι μας έχουμε ακούσει για τα περιβόητα συμβόλαια τα οποία όμως δεν είναι έγκυρα μπροστά σε ένα Δικαστήριο.

    Θα τονίσω δυο λέξεις που χρησιμοποιήσες.

    Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος/α που θεωρεί κάτι αδιανόητο και είναι μη-διαπραγματεύσιμο μπαίνει με την θελησή του σε μια τέτοια σχέση.
    Λένε ότι αμα δεν περπατήσεις στα παπούτσια του άλλου, δεν μπορείς να κατανοήσεις την λογική του άλλου.

    Νομίζω οτι απάντησες απο μόνος σου στην ερώτηση σου...
    Εδώ κακοποιεί η ίδια τον εαυτό της και βρήκε κάποιον να την βοηθήσει σε αυτό. Δεν ξέρω πόσο σημασία θα δώσετε σε αυτό που είπα... το ξαναγράφω.
    Κακοποιεί ή ίδια τον εαυτό της.

    Δυστυχώς η ευτυχώς... δίνω πολύ μεγάλη σημασία στην ψυχολογική σύνθεση ενός ατόμου... Όταν λοιπόν η ίδια συναινεί αρχίκα να κακοποιηθεί απο τον εαυτό της και μετ'έπειτα απο τον συντροφό της, τι να πούμε; προφανώς είναι μαζόχα και της αρέσει ο πόνος είτε ψυχολογικός είτε σωματικός. Ας πρόσεχε.
    Εστιάζω πιο πολύ σε αυτήν παρά σε Αυτόν, αν και μερίδιο ευθύνης έχει και αυτός...

    Εδω θα δώσω ένα απλοϊκο παράδειγμα που το γνωρίζουμε όλοι μας.
    Κάποιος/α κάνει μια βανίλλα σχέση... η κοπέλα καμαρώνει για την σχέση... βλέπει τα στραβά και λέει θα στρώσει... στο τέλος της γαμ@@@ την ψυχολογία, την κάνει κουρέλι... και φυσικά σε όλες τις φίλες της λέει πόσο μαλ@@@ ήταν και πως της συμπεριφέρθηκε... Αλλά το πόσο χαζή είναι που το επέτρεψε εξ'αρχής ούτε κουβέντα.
    Τα θέλουμε και να παθαίνουμε.

    Αυτό που έχω να πω εγώ για την κακοποίηση κλείνοντας είναι οτι, κακοποιήση υφίσταται όταν κάτι γίνεται παρά την θέληση μας με βία.
    Η κακοποιήση που δέχεται το σώμα μας απο τον συντροφό μας μέσα σε bdsm σχέση η οποία είναι συναινετική, δεν θεωρείται κακοποιήση αλλα Σαδισμός-Μαζοχισμός.

    Queen
     
    Last edited: 24 Οκτωβρίου 2016
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Βλέπω πως υπάρχει σχεδόν καθολική αντίδραση να δεχθεί η αγορά οτι μια συναινετική μαστίγωση συνιστά κακοποίηση του μαστιγουμένου.
    Τα σημάδια στην πλάτη του,ως αποτέλεσμα της μαστίγωσης, μπορούμε να συμφωνήσουμε οτι ονομάζονται πληγές η κακώσεις (injuries) ;