Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συναίνεση vs κακοποίηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος estelwen, στις 22 Οκτωβρίου 2016.

  1. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Τελικα ακομα κ οι μπαταριες οι λιθιου τελειωνουν.

    (Διαβαστε το φωναχτα)
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    κολλας κι εσυ σε κατι λεπτομερειες...
     
  3. ellianna

    ellianna Regular Member

    Κακοποιω: κακως+ποιώ
    Κάτι δηλαδή που ποιώ (πράττω) κατά τροπον μη αποδεκτό,μη επιθυμητό.
    Όταν αυτός ο τρόπος είναι επιθυμητός και ζητείται δεν υφίσταται κακοποίηση...
    Εγώ συνηθίζω να λέω πως όπου μπαίνει χέρι ανθρώπου υπάρχει υποκειμενικότητα,δεν υφίσταται αυτό που λένε αντικειμενικότητα.Έτσι κ στους ορισμούς.Το ότι υπάρχει ένας ορισμός για μια οποιαδήποτε λέξη,δεν σημαίνει πως μας αφαιρεί το δικαίωμα να τον αμφισβητούμε ή ακόμα κ αν δεν το κάνουμε,να μην μας εκφράζει απόλυτα παρά μόνο ως ένα βαθμό.
    Εν ολίγοις,αυτό που για σενα είναι κακοποίηση,για τον άλλο μπορεί να μην είναι.Έχει να κάνει με το πως βλέπει κ βιώνει ο καθενας κάποια πραγματα-καταστάσεις.
    Τόσο απλα☺
     
  4. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

  5. OXI, η ερμηνεια της ετυμολογιας ειναι λαθος. Κακως ποιω ΔΕΝ εχει να κανει με την προθεση αλλα με το αποτελεσμα. Σκιστηκε το δερμα; Κακως ποιηθηκε. Λιποθυμησες σε ενα session; Παλι το ιδιο. Το αν υπαρχει συναινεση, προθεση κτλ. δεν προκυπτουν απο τον ορισμο της λεξης, οπως λενε και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΞΙΚΑ. Κακως ποιω = τραυματιζω, προκαλω κακωση σωματικη ή ψυχικη ή και τα δυο.

    Τωρα, εαν εισαι λεξιπλαστης, μπορεις να φτιαξεις οποια λεξη θελεις και να της προσδωσεις οποιο νοημα θελεις. Αυτο δε σημαινει οτι θα την καταχωρισεις και στο Ελληνικο Λεξικο ομως...

    Με τη δικη σου λογικη, επειδη δε με "βολευει" το νοημα της λεξης υποχωρω, θα την κανω να σημαινει.... αναχωρω. Ε οχι, δεν θα τρελαθουμε εντελως εδω μεσα πια!!! Οι λεξεις εχουν αξια οταν το νοημα τους ειναι κοινως αποδεκτο. Εαν ο καθενας λεει μια λεξη και ο αλλος καταλαβαινει διαφορετικη εννοια θα γινουμε ο Πυργος της Βαβελ.
     
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Αχ όχι πάλι  
     
  7. Αυτο λεω κι εγω...
     
  8. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Το ιδιο λεξικο αναφερει ως "βουλγαρους" τους φιλαθλους του παοκ. Εισαι ενταξει με αυτο?
     
  9. Εισαι λιγο ψευτρακος... Δεν λεει κατι τετοιο το λεξικο. Κανε αντιγραφη του λημματος για να εκθεσεις τον εαυτο σου, για μια ακομη φορα. Περιμενω...
     
  10. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Δεν εγραψα οτι λεει βουλγαρους Μονο τους φιλαθλους του Παοκ (οπαδους). Αλλα τους λεει. Λοιπον συμφωνεις με την αποδοση αυτη του λεξικου?
     
  11. Το λεξικο αναφερει πως η λεξη αυτη χρησιμοποιειται υποτιμητικα απο καποιους και αφορα παοκτσηδες και αλλους βορειους. Προφανως συμφωνω. Δε λεει ψεμματα το λεξικο. Οντως καποιοι κομπλεξικοι αποκαλουν εμας Βουλγαρους. Η δουλεια του λεξικου ειναι να καταγραφει την χρηση των λεξεων αλλωστε. Στο λεξικο Κριαρά π.χ. Το λημμα κακοποιω αποδιδεται ως βλαπτω δηλαδη προκαλω βλαβη. Το αν ειναι συναινετικη η βλαβη ή οχι δεν αφορα τον λεξικογραφο που επεξηγει το λημμα με ακριβεια. Ετσι και η χρηση της λεξης Βουλγαρος με υποτιμητικη εννοια υπαρχει και καταγραφεται. Προφανως δε μου αρεσει αλλα υφισταται. Που θελεις να καταληξεις;
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Mα εκεί κρύβεται η ουσία φίλε μου...στις λεπτομέρειες.
    Και σε κάτι ερωτήσεις , που γίνονται γαργάρα για απόλυτα κατανοητούς λόγους.