Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενημερωση για fake profiles.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Illustration, στις 3 Οκτωβρίου 2016.

  1. Illustration

    Illustration .... Sandman is looking for your soul.

    Αν μη τι αλλο θεωρω οτι η κοινοτητα μας θα πρεπει να αποβαλει τα ψευτικα προφιλ απο εδω μεσα. Πρεπει να δημιουργησουμε δικλίδες ασφαλειας για εμας ολους που δεν εχουμε τπτ να κρυψουμε. Καταλαβαινω την αναγκη για ανωνυμια. Ειναι δικαιωμα του καθενος. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι θα πρεπει να προσποιείται καποιος κατι που δεν ειναι. Εχετε διαπιστωσει αρσενικα πισω απο θηλυκα προφιλ ?
    Εχετε διαπιστωσει τυπους ασχετους με την κοινοτητα μας ?
    Πρεπει να ενημερωνομαστε ολοι μας.
    Εμας προστατευουμε.
    Συμφωνείτε ?
     
  2. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

  3. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Τύπους άσχετους με την κοινότητα;
    Σωστά, να την κρατήσουμε καθαρή, μακρια από μας οι βανιλαδες...

    Προτείνω να μπαίνουν μόνο μέλη που έχουν συστατικη επιστολή ή έστω μια απόδειξη ότι βουδουσουμιαζονται...
     
  4. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Χαμος απο ψευτικα προφιλ.
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Όσο τα προφίλ τέτοια παραμένουν ( δηλαδή δεν υπάρχει καμία αλληλεπίδραση στον "έξω" κόσμο ), δεν βλέπω ποιο θα ήταν το πρόβλημα με τα διπλο-τριπλο-δεκαπλά προφίλ. Φτάνει ν' ακούσει κάποιος/α την φωνή του/της άλλου/ης στο τηλέφωνο, για να καταλάβει αν είναι άντρας, γυναίκα ή φάντασμα.

    Τώρα αν, που και πότε κάποιος/α δίνει προσωπικά του/της στοιχεία ( λέγε με νούμερο τηλεφώνου, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας κουλουπού κουλουπού ), είναι παντελώς δική του/της επιλογή/πρόβλημα.
    Σάμπως και ένα και μοναδικό προφίλ δεν θα μπορούσε να σου/μου/μας/σας δημιουργήσει μια οποιαδήποτε "σπαζοκεφαλιά".
    Άϊντε και "μίλησες/μίλησα" με κάποιον/α εδώ και για μήνες ολάκερους, ποιος/α μου/σου/μας εγγυάται, ότι στην πρώτη ζωντανή συνάντηση/ξεμονάχιασμα/πείτε το όπως θέτε, δεν θα έβρισκα τον/την μανιακό/η δολοφόνο με το πριόνι?

    Ή μήπως επειδή ένα και μοναδικό προφίλ που θα δήλωνε γκάγκαρος/η/"βουλάτος/η" βουδουμιάρης/α ( βάλτε το status που "αγαπάτε" ), θα ήταν και 100% αυτό που θα μας είχε πει ( ή ότι μετά την όποια συνάντηση μαζί μας, σώνει και ντε θα ήθελε γκάγκαρος/η/"βουλάτος/η" βουδουσουμιάρης/α να ήταν. Παίζει και να συναντιόμασταν και μην του/της κάναμε ή να μην μας έκανε καν κούκου ).

    Εγώ θα έλεγα - ξανά - ότι για τις όποιες "κακοτυχίες" ή κακοτυχίες μας εδώ μέσα, κατά πάρα πολύ φταίμε αποκλειστικά εμείς και η καρκάλα μας. Και ότι κανείς και καμία δεν έχει την υποχρέωση, να μας προστατεύσει από κανέναν/καμία και τίποτε.
    Κλείνοντας - και το ξαναγράφω, όσο κι αν γνωρίζω, ότι είναι άσκοπο -, να γνωρίσουμε απ' εδώ μέσα κάποιον/α, μπορεί να τύχει. Να είναι ο μοναδικός σκοπός μας, για να "περιφερόμαστε" εδώ πέρα, μάλλον τις περισσότερες φορές θα μας "πίκραινε".

    Υ.Γ.

    Συγνώμη, κανείς/καμία δεν έχει φάει ποτέ του/της χυλοpie στον "έξω" κόσμο? Ή μήπως δεν έπεσε και σ' άτομα που για κείνον/η ήταν άκυρα? Γιατί αν είμαι ο μοναδικός που του συνέβησαν ποτέ τα παραπάνω, θα ψάξω εισιτήριο για τον Πλούτωνα, αφού θα ήμουν εξωγήινος.

    Ξέχναγα, ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και επειδή όλοι/ες είμαστε ανεξαιρέτως "τέρατα ειλικρίνειας" - και με τους πάντες -, απαιτούμε να μην μας κάνουν, να τον σπαταλούμε.

    Εγώ δεν γνωρίζω ψεύτικα προφίλ ( και ούτε μ' ενδιαφέρει να μάθω ποια θα ήταν ), "γνωρίζω" μόνο προφίλ, που προφίλ για μένα θα παραμείνουν στο 99,9% των περιπτώσεων και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.  
     
  6. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    έχεις διαπιστώσει εσύ; διότι εμένα πχ δεν θα με απασχολούσε κάτι τέτοιο πολύ έντονα.. το φύλο είναι πράγμα σχετικό άλλωστε... και τι σημαίνει άσχετους; .. κυρίως άσχετους συναντάς... και τι σημαίνει κοινότητα "μας"; ποιοι είστε ;

    εγώ δεν ξέρω αν συμφωνώ. θέλω να απαντηθούν οι απορίες μου για να απαντήσω.
     
  7. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Θεωρω ειναι πιο σωστο οταν καποιος εντοπισει τετοια προφιλ να τα αναφερει στους διαχειριστες του site ωστε στη συνεχεια αυτοι να κανουν κινηση διαγραφης μελους ή οποιαδηποτε αλλη αντιμετωπιση θεωρησουν σωστη,παρα να τις αναφερουμε δημοσιως στο φορουμ.
    κι αυτο γιατι μπορει εσυ κι εγω κι αλλοι να εχουμε ολες τις καλες προθεσεις αλλά κάποιοι μπορεί ειτε για "πλακα" ειτε για οποια προσωπικη εχθρα εχουν με ενα συγκεκριμενο ατομο,να το "καταγγελουν" εδω,χωρις στην ουσια να στεκει η καταγγελια....ή μπορει να κανουν πολλα ατομα λαθος,και ετσι να δυσφημιζονται εδω ατομα αδίκως.
     
    Last edited: 4 Οκτωβρίου 2016
  8. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Συμφωνώ με τη βυσιναδα . οτι πέφτει στην αντίληψη μας το καταγγέλλουμε στους διαχειριστές.
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αχμ, εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι οι ίδιοι & οι ίδιοι απλά αλλάζουν το nickname.
     
  10. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Αυτό είναι γεγονος.
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Για να μη τους καταλάβουμε, ντε!  
     
  12. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Nαι γιατί δεν αντιλαμβανόμαστε τροπο γραφής και έκφρασης. Χαχαχαχα