Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπόγεια Ρεύματα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 3 Νοεμβρίου 2016.

  1. υπενθυμιζω την Vanilloκαταγωγη μου για αποφυγη παρεξηγησεων  
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Το ρωτάω την κοινότητα για το κοινά αποδεκτό είναι σαν το ρωτάω την παρέα μου πόση ζάχαρη είναι αποδεκτό να βάζω στον καφέ μου, μετά από πόσες κουταλιές ο καφές γίνεται τουλούμπα, είναι άρρωστος ο ουρανίσκος μου που μετά τα έξι κουταλάκια γλυκαίνεται ?
    Απουσία διατροφολόγου μπορεί να ακούσεις ότι μέχρι τα δώδεκα κουταλάκια είναι μονάχα θέμα γούστου ταυτόχρονα με το ότι μετά την μισή κουταλιά ο καφές δεν είναι καφές και όλα τα ενδιάμεσα. Παρουσία διατροφολόγου μπορεί να μη θέλεις να ρωτήσεις καν.

    Είναι λάθος να βλέπεις την κοινότητα ως επιτροπή εμπειρογνώμων.
    Περίγραψε μία συγκεκριμένη συμπεριφορά ή πρακτική για την οποία έχεις τις αμφιβολίες σου, ζήτα την γνώμη της κοινότητας και θα προσθέσεις στο νήμα σου καμιά 20αριά σελίδες με γνώμες και κρίσεις απαράμιλλης ποιότητος και λογικής. Αν βγάλεις μέσο όρο ή συμπεράνεις κάτι που να μοιάζει με κοινή λογική θα κάτσω να με στραπονάρεις.

    Όλα είναι θέμα γούστου, αναγκών και προσωπικής αντίληψης η οποία φυσικά πάντα διαμορφώνεται και αλλάζει λίγο πολύ.

    Για μένα πχ θα ήταν απόλυτα φυσιολογικό και ιδιαίτερα απολαυστικό να δω κάποιους από την κοινότητα εμπλεκόμενους στην παρακάτω φάση:

     
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Να λοιπόν που ως θέση οι πρώτες δυο προτάσεις με βρίσκουν επί της αρχής και επί της ουσίας σύμφωνο.

    Το υπόλοιπον του ποστ απλά καταδείχνει και αποτυπώνει με κρυστάλλινη καθαρότητα και το γιατί και και το πώς και το για ποιό λόγο και με ποιών ευθύνη παράγονται οι ικανές και αναγκαίες συνθήκες που κάνουν συλλογιστικές σαν του νήματος, όχι μόνο να υπάρχουν, αλλά και να διεκδικούν και κάποιο dt ακρόασης/προσοχής.
    Επιχειρηματολογία για το παραπάνω δεν πρόκειται να υπάρξει, θεωρώ πως τα μεγάλα παιδιά που γνωρίζουν ή καμώνονται πως γνωρίζουν "πιο ψαχνό" μερικά πράματα, μπορούν να καταλάβουν.
    Τι ακριβώς? Μα τον αυτοεγκλωβισμό τους που προκύπτει από το πλαίσιο που τα ίδια πρόκριναν και υιοθέτησαν. Γι' αυτό άλλωστε και τοποθετούνται σε αυτό το νήμα, είμαστε με τα καλά μας..?
    Σαφώς και το θέμα είναι πολιτικότατο, και από ακατασχέτως συγκεκαλυμένα πολιτικολογούντες εδώ μέσα, άλλο τίποτε.
    Για να το βάλω και πιο ποδοσφαιρικά: Σύστημα δώθε - Σύστημα κείθε, σημειώσατε Χ. Όπερ και το αυτόν...
    Αναθεωρήστε, ξαναδείτε, ανατρέψτε κανά κομματάκι του είναι σας.
    Κάνει καλό...
    Αλλιώς, επιτέλους σωπάστε, μεγάλα παιδιά και νεροκουβαλητές δεν γίνεται...
    Θα σας πέσουν και τα πάκια...
    __________________________
    1. Εμένα σε αυτό το νήμα μου αρέζουνε μόνο οι κατινιάρικες μπηχτές που εξαπολύονται κατά βούληση και ομαδόν...
    2. Τα μεγάλα παιδιά έχει να κάνει με βιολογικές ηλικίες, διγιότι έχω γνωρίσει εδώ κάμποσους/ες "νεοσσούς", που, επιεικώς, γαμούν και δέρνουν...
    Εβίβα...
     
  4. Queen87

    Queen87 Contributor

    12 σελίδες αλλά το point του μηνύματος χώρις να θέλω να προσβάλλω κάποιον... είναι εδώ!

    @vussinada μην εκπλήσσεσαι. Ψάξτο εκτός φόρουμ για το αν είναι ασφαλές... διότι προφανώς δεν σου ταιριάζει. Άτομα που ασχολούντε με κάτι το όποιο είναι "εξτρίμ" στα μάτια μας και στην ακοή μας συννήθως έχουν ένα κάρο επιχειρήματα. Το κάνουν επειδή γουστάρουν... τώρα τι είναι safe και τι όχι είναι μια άλλη ιστορία.

    Δεν είναι αποδεκτά στον καθένα προσωπικά. Όταν μιλάμε για μια κοινότητα όπως του BDSM η για τους φετιχιστές και τους kinkers τα πάντα είναι αποδεκτα.
    Ειπώθηκε το ράψιμο του αιδοίου. Για σένα προσωπικά μπορεί για χίλους λόγους να μην είναι αποδεκτό αλλά για τους 1000 BDSMερς να είναι μια χαρά αποδεκτό.

    &

    @AuroraBorealis Έχω παρατηρήσει οτι αναφέρεις αρκετά συνχά οτι θέλεις να σε στραπονάρουν.... φυσικά δεν λες θέλω αλλα αυτο βγαίνει απο τα συμφραζόμενα.
    Δεν θα στραπόναρα άνδρα ποτέ μου.... δεν είναι κάτι που με φτιάχνει  

    Ωστόσο το κάθε μυαλό λειτουργεί διαφορετικά... μέχρι στιγμής έχω πάρει αρκετά απο το νήμα. Θα ήταν εύλογο να ακούσω και κάποιες εμπειρίες αλλά δεν ακούστηκαν...

    Μετ΄έπειτα είχα πει

    Αν το νήμα το θεωρείτε χάζο (όχι συγκεκριμένα εσείς) ο όποιος, πολύ απλά δεν συμμετέχει ή δίνει τα φώτα του στο νήμα...

    @mad_hatter

    Το παρών νήμα δεν φτιάχτηκε για να βάλουμε ταμπέλες ο ένα στον άλλον... Προσωπικά δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας στην ζωή του ή στο κρεββάτι του.
    Το νήμα δημιουργήθηκε μόνο ως προς τον συντροφό μας.


    Έχεις δίκιο σε αυτό... να προσθέσω λοιπόν Καποιοι ψυχολόγοι και όχι όλοι.
     
  5. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Αυτό είναι ένα ωραίο νήμα  .

    Πρέπει να πάρουμε τα πράγματα λίγο από την αρχή. Με εξαίρεση αυτούς που τα βρήκαν έτοιμα από όλους, και είναι μονίμως κουλ εντ σλίμ, σπάνια επικοινωνούμε σήμερα ανθρώπους που είναι καλά. Απο το πρωί που θα ξυπνήσουμε μέχρι και το βράδυ που θα κοιμηθούμε, το πιθανότερο είναι ότι όλοι μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με ανθρώπους που έχουν τα δικά τους προβλήματα. Αλλοι τα βγάζουν προς τα έξω, άλλοι τα βγάζουν σπίτια τους, άλλοι δεν τα βγάζουν καθόλου. Μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στην κοινωνία, η οικονομική κρίση αρχίζει και σαρώνει την μάζα. Με αποτέλεσμα η μεγάλη πλειοψηφία να είναι ανθρώποι που ζούν με τεράστια άγχη, άλλοι να εφευρίσκουν άγχη και το τελευταίο είναι άλλο θέμα, μια κατηγορία ανθρώπων μόνη της. Και τι θέλω να πώ σαν ζουμί : Η εποχή μυρίζει μπαρούτι, όσο ποτέ άλλοτε. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

    Όπως ήδη γνωρίζεις το βδσμ είναι ένα άθλημα, ενα σετ πρακτικών που μπορεί να ξεκινά από την σεξουαλικότητα, έως και ολόκληρη την καθημερινότητα. Και έκαστος στο είδος του και έκαστος με την εξέλιξη του.

    Θα το έχεις καταλάβει και εσύ, φαντάζομαι ότι ο τρόπος σχετιζεσθαι αυτός, αφορά ιδιαιτερότητες. Και το μπαρούτι οξύνει τις ιδαιτερότητες των χαρακτήρων.
    Τον νευρικό τον κάνει νευρικότερο, τον παραιτητικό παραιτητικότερο, τον ψεύτη πιο πινόκιο, τον προβληματικό, ακόμα προβληματικότερο και πάει λέγοντας. Και αυτό ειναι το β΄που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

    Αφού λοιπόν καταλάβουμε βαθιά μέσα στο πετσί μας, ότι το βδσμ αφορά ιδιαιτερότητες και πάνω κάτω σήμερα, σχεδόν όλοι στην τσίτα είμαστε, και έχουμε προβλήματα και άγχη, έχουμε και λέμε, λέμε και έχουμε :

    -> Πότε πιστεύεις οτι κάποιος ανθρωπος μέσα στο bdsm ξεπερνάει τα όρια (αν υπάρχουν) και δεν στέκει καλά; Τα έχει χάσει; νοσεί ψυχικά;
    Όταν κάποιος ζήτησε να φύγει και ο άλλος δεν τον αφήνει να φύγει. Εδώ νοσεί.

    -> Υπάρχει στάδιο μέσα στο bdsm; υπάρχει κάτι που είναι παράλογο;
    Οτι γίνεται τόσο βλακωδώς χύμα, που μπορεί να σε κλείσει φυλακή.

    -> Έχει να κάνει με το δικό σου χαρακτήρα; δεν το έβλεπες πριν και στο περναγε με υπόγεια ρεύματα;
    Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Ζητάς να φύγεις, ανευ λοιπών σχολίων και οφείλουν να σε αφήσουν να φύγεις.

    -> Τι σε κάνει εσένα πιο υγιή απο τον άλλον;
    Ακούω και βλέπω καθαρά τι γίνεται γύρω μου.

    -> Με ποιον τρόπο θα βοηθήσεις τον/την παρτενέρ σου; και με ποια επιχειρήματα θα καταρρίψεις την θεωρία του/της;
    Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.Ζητάς να φύγεις ανευ λοιπών σχολίων,και οφείλουν να σε αφήσουν να φύγεις.

    -> Μήπως τελικά εκείνος/η στέκει καλά βάση BDSM και απλά εσύ δεν κάνεις για αυτό το χώρο;
    Ντομ με Ντομ, Σαμπ με Σαμπ έχουν διαφορές. Αυτή η σάμπ που για μενα ειναι λιγη, για τον άλλο μπορεί να ειναι ολόκληρος θησαυρός και το ακριβώς ανάποδο για Ντομ.
     
  6. Queen87

    Queen87 Contributor

    Κτητικότητα ονομάζεται αυτό   τζίτζ    
     
  7. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Αυτο καλή μου δεν είναι κτητικοτητα..... Κάπως αλλιώς λέγεται αλλά βλέπω το ban να έρχεται    
     
  8. Queen87

    Queen87 Contributor

    Στείλτο μου σε pm @subwhat  
     
  9. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    κάθε τι που κάνει κάποιος που θέτει σε κίνδυνο την υγεία

    Σορυ για το μικρό μικρό τρολαρισμα αλλά το λέτε αυτό λες και δεν είμαστε καπνιστές, δεν ζούμε σε πόλεις με καυσαεριο, αιθαλομιχλη, δεν τρώμε κρέας πάνω από 2 φορές την εβδομάδα, δεν τρωμε φαγητα τιγκα στα Ε, και δεν στρεσαριζομαστε μέχρι να πάθουμε από δερματικα κ στομαχικα μέχρι ένα κάρο αλλα πιο σοβαρά πράγματα....

    Τουλάχιστον όταν παίζεις "ακραία " μπορείς να έχεις προβλέψει και προνοησει για όλα τα ζητήματα ασφαλείας, είναι επιλογή σου και στον έλεγχο σου.
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Θα έλεγα ότι μάλλον έχεις μια κάπως αποκλίνουσα ερμηνεία για το 'συχνά' γιατί είναι η πρώτη φορά που γράφω ότι θα κάτσω να με στραπονάρει κάποιος και αυτό υπό την προυπόθεση να ικανοποιηθεί μια συνθήκη που αποδεδειγμένα είναι αδύνατο να ικανοποιηθεί. Το ότι έχω γράψει ότι θεωρώ λογικό σε κάποιους να αρέσει να στραπανόρανται και το ίδιο λογικό σε κάποιους άλλους να μην αρέσει να το κάνουν και να μην τους αρέσουν και αυτοί που το κάνουν είναι άλλο πράγμα.

    Οπότε όχι γλυκιά μου Queen87 δεν επιθυμώ να με στραπονάρεις και μου αρέσει που και σένα δεν είναι του γούστου σου να στραπονάρεις άντρες.
    Ίσως καλό θα ήταν να διευκρινίσω ότι μου αρέσουν οι ερωτήσεις σου και το να συζητώ την γνώμη σου, μη το μπερδέψεις όμως αυτό με δημόσιο μαρκάρισμα και μη του προσδώσεις απώτερους σκοπούς από πλευράς μου, please.
    Αν θελήσω κάτι θα στο ζητήσω στην ευθεία, believe me.
     
    Last edited: 4 Νοεμβρίου 2016
  11. Queen87

    Queen87 Contributor

    @AuroraBorealis

    Νομίζω οτι το έχεις πει πάνω απο μια φορά.... μπορεί να κάνω και λάθος όμως... οπότε δεκτόν.

    @MauveDelastrange

    Με προβλημάτισες ομολογώ... πιστεύεις οτι βλάπτεις την υγεία σου; Διότι αν όχι ή αν έχεις πάρει τα μέτρα σου όπως λες... δεν σε νοιάζει τι λέει ο καθένας έτσι δεν είναι;
    Άλλωστε σώμα σου είναι και κάτι οτι θέλεις...

    Όσο για το κάπνισμα btw δεν καπνίζω.... χαλάτε πολλά λεφτά στα τσιγγάρα και αυτό όντως βλάπτει την υγεία... ασχέτος με το αν είναι νόμιμο να πουλιέται.
     
  12. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Φυσικά και δεν πιστεύω ότι βλάπτω την υγεία μου. Μετράω άπειρους μόνιμους τραυματισμους από τις πολεμικές τέχνες και κανέναν από το bdsm. Μα κανένα.

    Επίσης όχι ούτε με νοιαζει τι λένε οι άλλοι ούτε τι σκέφτονται για εμένα προσωπικά αλλά κάποιοι τρόποι σκέψης με εντυπωσιαζουν ιδιαίτερα.

    Κατά τα άλλα όπως είπες και εσύ αν ήταν όντως θέμα υγείας το σαφώς επιβλαβες κάπνισμα θα ήταν το μη αποδεκτο και η παρτουζα η αποδέκτη (κοινωνικά- εντός/εκτός bdsm) αλλά όπως βλέπουμε συμβαίνει το αντίθετο.

    Γιατί άραγε....