Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δανεισμός του υ σε άλλον - η Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 5 Νοεμβρίου 2016.

  1. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Δεν είναι τόσο απλό.

    Όταν πας να πηδηχτείς απο μόνη σου, καταρχας πας όπως θες, με ο,τι μουντ θες, διεκδικώντας όποια ικανοποίηση θες (ασχετα αν θα δεσει ή οχι με το άλλο άτομο ώστε να πούμε είχα ένα τέλειο σεξ, ένα μετριο η ενα μπλιαχ)

    Όταν πας να πηδηχτείς για το Αφεντικό σου, δεν πας για σενα, ναι μπορείς να το απολαύσεις ναι σωματικά πχ μπορεί να τελειώσεις κτλ κτλ ωστοσο δεν είναι κα θο λου το ιδιο με το να πηγαίνεις μόνη σου. θες ψυχολογικά; θες για το οτι πρέπει να δείξεις το πλάσμα που εχεις γίνει στα χέρια Του χωρίς όμως να είσαι εκείνη τη στιγμή στα χέρια Του..και έχοντας απέναντι σου κάποιον άλλον..που μπορεί εσένα προσωπικά να σου βγάζει άλλο μουντ, άλλο χαρακτήρα άλλο φέρσιμο (δεν σου λέω κακό, μπορεί να σου βγάζει κάτι πολύ γαμάτο αλλά όχι αυτό που σου έχει ζητήσει το Αφεντικό να βγαλεις)..και όμως εσύ να πρέπει να είσαι αυτό που θέλει ο/η Εκείνος/η σου. not so simple my friend, και εκεί trust me φαίνεται όχι απλά η υποταγή αλλά η δύναμη του M/s - D/s Σ/σας.

    Επίσης..αυτό που το έχω ακούσει γενικά να το λένε, και το ξανάπες και εσύ πιο πάνω και με αφορμή αυτό το σχολιαζω με quote σε εσένα."αμα γουστάρει να πηδιέται..σιγά μην της το στερήσει για να τη χάσει;" χμμμ δεν θα μιλήσω γενικά, θα μιλήσω πολύ προσωπικά για να μην τσουβαλιάσω κανέναν αλλά είμαι σίγουρη οτι δεν είμαι η μόνη που σκέφτεται έτσι..

    Εμένα λοιπόν το να πηδηχτώ σαν πήδημα μου λέει λίγα έως τίποτα..αν θα έπαιρνα μια ικανοποιήση απο πήδημα ( εκτός σχέσης, που δεν αφορά δλδ Εκείνον ή εμενα σε συναρτηση με Εκεινον, αλλα μόνο μόνο εμένα) θα ήταν αυτό που για κάποιο λόγο θα ήθελα να κρατήσω μακριά Του.
    Τι εννοώ...με το να με αφήνει να πηδιέμαι πχ και να το ελέγχει δεν εξασφαλίζει οτι εγώ ικανοποιούμαι επειδή γαμιέμαι τριγύρω και εγώ και άρα δεν θα φύγω...τίποτα δεν εξασφαλίζει αυτό..γιατί το ελέγχει άρα δεν είναι δικό μου, δεν είναι κάτι που έχω για μένα, για τον εγωισμο μου πχ, ή που θα με βοηθήσει στις ανασφαλειες μου..ή που θα εξασφαλίσει την ικανοποιηση συναισθηματικη-ψυχολογική ή σωματική που θα αναζητούσα απο τον ταδε χ αν πήγαινα μόνη, πάλι δικό Του είναι, οπότε το " αμα αυτή γουστάρει να πηδιέται και δεν της το στερει, είναι όλοι κομπλε και το ονομάζουμε Κ/υ" δεν στέκει γιατί και μόνο που της το ελέγχει της στερεί την ελευθερία του σκοπού που πηδιέται και τη live δυναμική αυτού.

    Και τέλος..σου περιγράφω κάτι και πες μου εσύ αν βλέπει Κυριαρχία σε αυτό.
    Είναι η άλλη κουρασμένη, άλουστη μετά απο δουλειά και νεύρα αστα να πάνε..και στελνει το γκομενάκι "απόψε πανικ, σε θέλω σε κάνω σε ράνω" ..να σημειώσουμε οτι το γκομενάκι μένει και στην άλλη άκρη ε..

    Λεει λοιπόν το υ στο Κ, αναφορά..αυτό και αυτό. Και είναι το Κ σε φάση "τσακίσου πας και σε θέλω έτσι και έτσι και αναφορά ( απο λεκτική μέχρι βίντεο σου λεω εγώ) ...και το υ απο μέσα του όχι να γαμηθεί δεν θέλει..θέλει ύπνο. Και σου λέω εγώ, να πεις οτι θα πηδιόταν με το Κ που λιώνει..αλήθεια εκεί Του λέει και ευχαριστώ απο μέσα της καθώς ετοιμάζεται..να πρέπει να πάει στο γκομενάκι που ποιος ξέρει και τι θα λέει βραδιάτικα και πως θα τον φέρει και σε φάση να γίνουν μόνο αυτά που θέλει το Κ και όχι τα άλλα που θα θέλει αυτός και.,, και,, και,,

    εκεί αν δεν το κάνει απο υποταγή στο Κ του, τότε τι;

    Υπάρχουν γαμησια και γαμήσια..υπερπαραγωγή και ξενέρα ( οι καταστάσεις παίζουν ρόλο), το υ όμως υπακούει σε όλα  

    ( disclaimer: το υ που έχει παραδώσει τον έλεγχο σε αυτό το κομμάτι και έχει θέσει τα οποια όρια του, αν έχει κτλ κτλ κτλ )
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Σκόρπια...

    Αυτό το σκεπτικό "ο υψωθείς εαυτός ταπεινωθήσεται" και τούμπαλιν στο στομάχι μού κάθεται...
    Αυτοπαραμύθιασμα του κερατά, λέω εγώ, διγιότι εάν δεν υπάρχει στη γκλάβα του ταπεινωμένου ως αποδεκτή έννοια μέσα από τα βιώματά του, δεν πα να γαμιέται όποιος νάναι, δεν παράγει αποτέλεσμα.
    Στη καλύτερη περίπτωση, άντε να φτιαχτούμε, νάχαμε να λέγαμε...
    Εκτός αν η πρακτική ως τέτοια, έπεται πολύ σοβαρής ενασχόλησης του ταπεινώνοντος σε πλείστα πεδία, λίγο υπερπαραγωγή μού κάνει, αλλά δεν αποκλείεται ως πιθανότητα, που όμως σημαίνει πολύ σοβαρά πράματα.

    Οι παραστατικές Τέχνες λειτουργούν όσο διαρκούν.
    Η αποτύπωση, φωτογραφική ή κινηματογραφική, συνεισφέρει τα μάλα στην αντίληψή μας, αλλά επ' ουδενί δεν μπορεί να πιάσει την πραγματικότητα της στιγμής που παρουσιάστηκαν.
    Ξέρουμε για παλιούς ηθοποιούς, μουσικούς ενίοτε και χορευτές/τριες από περιγραφές, ούτε καν από κάποιο έστω φωτογραφικό στιγμιότυπο, από περιγραφές και εκτιμούμε την τέχνη τους.

    Οι εκπεφρασμένες ιδέες και αντιλήψεις των ανθρώπωνε για ανθρώπους, όσο και καλοπροαίρετες να είναι ή και ακριβείς ή και επαληθευμένες ακόμα, δεν παύουν να αποτυπώνουν τα "σώψυχα" και του εκφραστή και του ακροατή τους. Δεν ειν' κακό, απλά χρειάζεται ιδιαίτερη λεπτότητα και προσοχή πριν γίνουν αφορισμοί, αλλιώς έχουν ισχύ ανάλογη της συνταγής της γιαγιάς για κουραμπιέδες.

    Η παρόλα είναι ευθέως ανάλογη του βιώματος.
    Αυτό δεν έχει καν εξαίρεση, ισχύει καθολικά...
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    @kinsha no onna
    Ελπίζω το... γκομενάκι να είναι ενήμερο ότι από αλλού δίδονται οι εντολές.

    Αν και δεν έχει σχέση με το θέμα μιας και μιλάμε για δανεισμό σε άλλο Κ συγκεκριμένα, στάθηκες αφορμή για να το ερωτήσω εννοώντας ευθαρσώς ότι η ειλικρίνεια είναι σημαντικό να καλύπτει όλα τα μέλη του παιχνιδιού/φάσης/task...
     
  4. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Ναι ναι συγγνώμη που δεν το πα.
    Σε ανάλογο ποστ, το είχα γράψει..φυσικά ενήμεροι πάντα όλοι ( νταξ όχι για το τι είναι ντι/ες και ποιος Κ κτλ, δεν πάω τόσο..) αλλά ενήμεροι   με τα όποια παρατράγουδα μπορεί να προκύψουν.

    Όντως εκτος λίγο απο το αρχικό, σόρρυ @Θρυαλλίς
     
  5. μιας και εχω τα διπλα σου περιπου χρονια επετρεψε να σου πω πως αυτα δεν ειναι ........<<στερεοτυπικές εφηβικές αντιλήψεις περι αγάπης και νοιαξίματος..>> ουτε καν βανιλοκριτηρια....ειναι αποψη παι πιστευω μιας μεγαλης μεριδας ανθρωπων που ασχολουνται με το ΒΔΣΜ.......και για του λογου το αληθές παρε παραδειγμα απο το φορουμ που ειναι μια μικρη κλειστη κοινωνια.......και ανοιξε ενα νημα δημοσκοπικο ποσοι θα δεχονταν το δανεισμο αυτο... σε υ και σε Κ.... και μετα κουβεντιαζουμε παλι οτι θελεις.... 
    ΥΓ αργησα να σας απαντησω οχι απο απαξιωση απλα το πρωι ημουν στο ψαρεμα και εγραφα μεσα απο την βαρκα.... 
     
  6. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Πολλοί δε θα δέχονταν τον δανεισμό, και είναι οκ αυτό.

    Η ενσταση μου είναι στους λόγους, που λες οτι δεν θα τον δέχονταν..και ναι ο λόγος είναι θεωρώ, άπειρα μακριά απο το τι ζούμε εδω μέσα.
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Μου δίνεις πάσα να πω ετσά τον δικό μου νταλκά/βιωματικά.

    Εξαρχής πλέον οντέ με πλησιάζει υ ρωτώ αν έχει Κ, αν είναι ενήμερο για την κουβέντα μας και ευθαρσώς ρωτώ μήπως το έβαλε ομπρός για να με πείσει να το πηδήξω μπροστά στο Κ του γιάντα είναι σύνηθες να θεωρούν οι άνδρες Κ τις γυναίκες πιόνια (ασχέτως το τι στάτους δηλώνουν). Είναι μια φαντασίωση τύπου ωραία γκόμενα ξσνθιά με δερμάτινα, εικοσάποντα με γυαλιστερό στραπόν και μαστίγιο που μου κοπανάει και γαμάει την υ και παίρνω μάτι.
    Θα μου πεις, εσένα βρήκαν μπρε να απευθυνθούν; Ε ας πρόσεχαν  
    Κι αντίστοιχα ένας Κ που μου πλάσαρε την υ του για λουκουμάκι και ότι θα χάσω το κολατσό.
    Τέλος πάντων, τουλάχιστον να σέβονται την άρνηση μπαμ μπαμ και να μη με πρήζουν κι επιπλέον, να το λένε ντρέτα κι εξαρχής και όχι γυρολόι και μου τρώνε άσκοπα τον χρόνο.
     
  8. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Αρκεί επίσης η γυναίκα να μην ήταν δική σου ;
     
  9. η αλαζονεια αγαπητε ειναι το προνομοιο τον αδυνατων.......
    το τι εχω στο κεφαλι μου αν ειναι σαλατα η ντοματοπελτες αφορα εμενα ......ειναι αδοκιμο εως κουτο να βγαζεις συμπερασματα για καποιον που δεν ξερεις....οσο για τον προστατη μου θα προτιμουσα να τον χαιδευει μια κοπελα απο ενα μαρουλι αλλα οκ περι ορεξεως........
    Δεν εκρινα τι ειναι επικυνδυνο και τι οχι.......ειπα την ταπεινη μου αποψη στα πλαισια της ελευθεριας λογου που εχουμε......
    Οσο για να διαβασω τα χιλιαδες που εχουν γραφτει.....ναι εχεις δικιο αλλα για πες μου υπαρχει πανεπιστημιο του ΒΔΣΜ..?? μοιπως αυτοι που τα εγραψαν ηταν καθηγητες..??? οχι βεβαια ανθρωποι σαν εμας ηταν που απλος εκφραζουν τις αποψεις τους.....
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Απόλυτα κατανοητή .

    Έχω στο μυαλό μου κάτι άλλο όμως, την πλήρη απουσία του ιδιοκτήτη ειδικά από την δεύτερη φορά και έπειτα .
     
  11. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    Ουδεποτε και Κανενας.. Οι Ιδιοι δεν το επιθυμουσαν για εμενα περα απο τη δικη μου αποψη.
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Πραγματικά δεν ξέρω τι να σχολιάσω εδώ.

    Γενικό συμπέρασμα :

    Σε αγαπώ, σε θέλω μόνο για εμένα έχω αυτοσεβασμό.

    Όποιος δανειζει είναι σκαρτος ;