Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δανεισμός του υ σε άλλον - η Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 5 Νοεμβρίου 2016.

  1. δεν νομιζω να διαφωνουμε καπου.αν και το υφως σου ειναι καπως υποτιμιτικο........εσυ ειπες καπου ποιο πανω οτι δεν θα εδινες..
    <<<Δεν το έχω κάνει και ούτε το επιθυμώ.>>> δικα σου λογια στην αρχη του νηματος......αρα αυτο ανερει το.......Αυτα τα "ιιι κομπλεξάκιας που δε δίνει το υ
    στα υπολοιπα δεν βρισκω να διαφωνουμε καπου....... 
     
  2. Αγαπητη μου ας φτιαξουμε ενα υποθετικο σεναριο που λεει οτι εγω ειμαι υποτακτικος δικος σου και με δανειζεις σε καποια φιλη σου για ενα σεισιον.....και ας υποθεσουμε οτι εγω συνενω.......μπορεις να εγγυειθεις 100% την φιλη σου τι θα μου κανει και μεχρι που θα το τραβηξει....εδω υπαρχουν και μεταξύ των βδσμ παρτενερ λεξουλες ασφαλειας ποσο μαλλον.......μεταξυ δυο ξενων..... 
     
  3. μπορει απλανες και ομορφο προσωπακι....... αλλα μηπως και στο ΒΔΣΜ δεν χρειαζεται και λιγουλακι συναισθημα..... 
     
  4. vautrin

    vautrin Contributor

    Νοσταλγική ανάμνηση από πάρτυ της «κοινότητας» σε γνωστό μπαρ του Θησείου προ πενταετίας:

    Με πλησιάζει ο διοργανωτής – ο οποίος δεν βρίσκεται πια μεταξύ μας – και με ρωτά:

    - Υπάρχει μια σκλάβα που θέλει να σε γνωρίσει. Να στη φέρω;

    Συγκατένευσα εκ παρανοήσεως: παρόλο που το ήξερα ήδη απ’ τα γραφόμενά του στο φόρουμ, είχα εντούτοις ξεχάσει ότι δεν μιλούσαμε την ίδια γλώσσα: εγώ φανταζόμουν μια αστική γνωριμία με συστάσεις και χαιρετούρες τύπου «Από ‘δώ η τάδε», «Χαίρω πολύ, Χαιρόπουλος»· εκείνος έδινε στη λέξη «γνωριμία» το Βιβλικό της νόημα. Ευτυχές αποτέλεσμα της ασυνεννοησίας, αντί χειραψίας ή ασπασμού της παρειάς, η σκλάβα ευρέθη εντός δευτερολέπτων γονυπετής με το πέος μου στο στόμα. Πίσω μας, ένας ευυπόληπτος μεσήλικας παρακολουθούσε εκστατικός το άσεμνο θέαμα· λίγο αργότερα θα με πληροφορούσαν πως επρόκειτο για τον γεμάτο κατανόηση σύζυγο της κυρίας…


    Πόσο κράτησε ο «δανεισμός»; Πέντε λεπτά, όχι παραπάνω. Ήταν τόση η ένταση κι ο ερεθισμός της στιγμής ώστε ο μαλάκας βιάστηκα να καταθέσω το «επιτόκιο» του δανείου πάνω στα τροφαντά στήθη της ευγνωμονούσας μοιχαλίδας. Πέντε μόλις λεπτά κι ωστόσο τα θυμάμαι πιο έντονα από πέντε ολόκληρα χρόνια μάταιων αναζητήσεων στο παρόν ή σε παρεμφερή fora. Ως τότε δεν είχα ξαναπαίξει ποτέ στη ζωή μου δημοσίως, μάλιστα θεωρούσα την δημόσια έκθεση ως σκληρό μου όριο κι όμως… όλα έγιναν τόσο φυσικά, αυθόρμητα, αβίαστα και με κινηματογραφική ταχύτητα που ξεπέρασα κάθε δισταγμό χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν το μετάνιωσα στιγμή.


    Σκέφτομαι πως χρωστώ αυτή την υπέρβαση στην γενναιοδωρία δύο αγνώστων που συναντούσα για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ, τον έναν εκ των οποίων μάλιστα δεν συμπαθούσα ιδιαιτέρως καθώς μας χώριζε άβυσσος αντιλήψεων, κι αν κάτι με θλίβει και σκιάζει κάπως τούτο το υπέροχο ενθύμιο, είναι η επίγνωση πως δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να «ρεφάρω» το «κέρασμα» που με φίλεψε ο εκλιπών.


    In memoriam…
     
    Last edited: 7 Νοεμβρίου 2016
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ

    Το πρώτο που έχει ενδιαφέρον είναι η συνεργασία με κάποιον άλλον Κ.

    Η καύλα πως δυο Κ συνομιλούν και συμφωνούν σε ένα κοινό πλαίσιο δανεισμού είναι απερίγραπτη.

    Είναι υπέροχη στιγμή η στιγμή της συνωμοσίας...

    Ζήστε την…

    Θέλει κότσια αλλά είναι απερίγραπτη…

    Το δεύτερο η στιγμή της ανακοίνωσης.

    «σε δανείζω για Χ χρόνο στον τάδε»

    Που μπορεί και να μην τον έχει δει και πότε της.

    Εκεί είναι όλα τα φράγκα του κόσμου.

    Το σφίξιμο στο στομάχι, το στέγνωμα στο λαιμό, το τρέμουλο στα πόδια, το δάγκωμα των χειλιών, ένας μικρός θυμός που πνίγεται σε έναν μικρό λυγμό..

    Όλα μέσα από μια απόλυτη ησυχία.

    Και η σπουδαία στιγμή.

    Η μεγάλη καύλα.

    Η στιγμή που σκύβει το κεφάλι και υποτάσσεται στην επιθυμία.

    Ζήστε αυτή τη στιγμή και θα την μνημονεύετε στους αιώνες των αιώνων.

    Οι οδηγίες.

    Η ετοιμασία.

    Η αποχώρηση.

    Η ενημέρωση «έφτασα»

    Είναι ήδη εκεί.

    Αποφασισμένη.

    Είμαι σίγουρος πως όλα πάνε μια χαρά.

    Ποτέ συμφωνία μου με Κ, και όταν λέω Κ εννοώ Κυρίαρχο και όχι Καπάκια για κατσαρόλες, δεν παραβιάστηκε…

    Ποτέ.

    Η επιστροφή…

    Άλλη καύλα σύνκαυλοι..

    Η αμηχανία, το στρες, οι σκέψεις, ένας κώλος που πονάει για μέρες από το ξεκώλιασμα και το ξέρω επειδή το έχω συμφωνήσει..

    Το κοίταγμα..

    Ένα χάδι..

    Και όλα είναι στη θέση τους…

    Αυτή είναι η δική μου η σκλάβα και το παραπάνω είναι ένας δανεισμός της..

    Έχω και άλλους πιο extreme να σας διηγηθώ, αλλά επειδή κυκλοφορούν εδώ μέσα και παιδάκια του ασφαλούς, του συναινετικού της τάξης και της ασφάλειας λέω να μην τα τρομάξω και κλονιστεί ο ηθικός τους κώδικας..

    Καυλώστε…

    Τίποτε δεν είναι πρόβλημα…

    Τα πάντα μπορούν να γίνουν σκηνές και οι πρωταγωνιστές να είστε εσείς….

    Με τις υγιές σας…


    Iagos

     
     
    Last edited: 6 Νοεμβρίου 2016
  6. bumblebee

    bumblebee Contributor

    -> Αν ξεκινήσεις κάτι τέτοιο, δηλαδή να μπεις στην ιδέα ή ακόμη και να κάνεις πράξη τον δανεισμό, πρέπει να γνωρίζεις και να αποδέχεσαι όλα τα πιθανά σενάρια.
    Ναι βεβαια οι άλλοι ας το αποδεχτουν   Εγώ όχι.

    -> Αν και εγώ βλέπω σαν δικλίδα ασφαλείας το ότι ένας/μια Κ δεν αποφασίζει με την μέθοδο αμπεμπαμπλομ τον/την Κ στον/στην οποία θα δανείσει τον/την υ του.
    Οι άλλοι συμφωνω και εγώ μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Εγω μιλώ φορ μι  

    -> Από κει και πέρα όμως, άνθρωπος είναι και δεν έχει το αλάθητο. Όλα τα σενάρια παίζουν, επομένως την αντίδραση την βρίσκω λίγο υπερβολική.

    Δεν αναφέρομαι στην περίπτωση λάθους. Αναφέρομαι στην περίπτωση που το ενδιαφερόμενο Κ, δεν τηρήσει το λόγο του. Για όποιον προ βδσμ, είχε μια ά σταδιοδρομια σε γκρουπάκια swingers και τα λοιπά, ίσως να καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλω να πω. Ειλικρινά, δεν ξέρω σε τι βάθος και πόσο πολύ παίζουν με το σαδομαζοχισμό οι άλλοι, γνωρίζω όμως σίγουρα ότι υπάρχουν επίπεδα που εγώ δεν επιτρέπω. Επίσης, γνωρίζω πάνω κάτω και την ψυχολογία ενός Κ και ενός σαδιστή. Δεν θα ήθελα για πχ, να δανείσω το υ μου σε κάποιον και να μείνει έγγυος ας πουμε, ή να μην χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό κατά την επαφή ή να την ανεβάσει πάνω στην μηχανή για να κάνουν κόντρες στην Βουλιαγμένης ή να κάνουν ναρκωτικά.

    Για αυτό και στην υποθετική περίπτωση που εγώ θα έκανα δανεισμό 1 εβδομάδας ας πουμε, θα φρόντιζα να ξεκαθαρίσω τους όρους στο ενδιαφερόμενο Κ, και μάλιστα να ξεκαθαρίσω ότι η παραβίαση τους θα έχει συνέπειες. Σκοπός μας είναι να γίνει κάτι όμορφο, κάτι ηδονιστικό κάτι που θα μας γεμίσει και θα μας φτιάξει τελοσπαντων, όχι κάτι άσχημο.

    Για τους λοιπούς τι κάνουν, δεν έχω απάντηση.
    Εγώ παίρνω τα μέτρα μου. Παίκτες εγκεκριμένοι και πιστοποιημένοι με την υπογραφή Μπούμπλε  
     
  7. οοο νο συμπαθεστατη μου ...ειτε εδω ειτε εξω στον βανιλοκοσμο ..καποια πραγματα ειναι στανταρακια μπορει να αλλαζει το περιτυλιγμα αλλα το περιεχομενο παραμενη ιδιο .. 
     
  8. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Νομίζω κυριαρχία και ζήλια είναι η σωστή λέξη.
     
  9. Queen87

    Queen87 Contributor

    Ήρθα να ταράξω τα νέρα και πλέον το απολαμβάνω...

    Θα ξεκινήσω απο την ανάποδη.

    @all

    Καταρχάς να πω οτι απο την στιγμή που υπάρχει στο φόρουμ η επιλογή βανίλλα σημαίνει οτι έχουν την ίδια δυνατότητα στο να εκφέρουν γνώμη και άποψη ίσα με τα υπόλοιπα στάτους.
    Μετ'έπειτα για να είναι ένας/μια βανίλλα εδώμεσα σημαίνει προφανώς οτι είναι kinker η οτι δεν τον καλύπτει κανένα άλλο στάτους απ τα ήδη υπάρχων η οτι το στάτους του ακόμη είναι υπό εξέταση (από τον ίδιο).

    *Μας κράζετε οτι σας τσουβαλιάζουμε και σας κριτικάρουμε βάζοντας ταμπέλες αλλα κάνετε ακριβώς το ίδιο.

    Στο θέμα μας

    Υπάρχουν μονογαμικοί και πολυγαμικοί και θα συμπληρώσω εγώ (ανοιχτόμυαλοι κ κλειστόμυαλοι).

    Δηλώνω μονογαμική. Αν ημουν υποτεταγμένη σε έναν Κ και και ηθελε να με δανεισει και ας πουμε δεχομουν (πράγμα που δεν θα έκανα).

    Υπάρχουν 2 θέματα... 1ον απο μονογαμική με κάνει πολυγαμική.... μου σπάει όλα μου τα πιστεύω και την αξιοπρεπεια μου. Βεβαια δεν αναφέρομαι σε καθευτου subs, διοτι οι subs υποτάσσονται πλήρως. Αναφέρομαι σε αυτό το παράδειγμα σε βανίλλες με υποτακτικά στοιχεία όμως (δίοτι υπάρχουν και αυτές).

    2ον. Αν εμένα μου αρέσει ο άλλος Κ δεν βλέπω πουθένα την "ταπείνωση" ίσα ίσα που θα καυλώσω και bye bye πρωην Κ. Διότι αργά η γρήγορα αν ο άλλος είναι καλύτερος θα γίνει και αυτό...για μένα ομιλώ...

    Τώρα θα μπώ σε κάτι πιο βαθύ...

    Διάβασα απόψεις... περί αγάπης.. περί ταπείνωσης... περί καύλας...

    Και ρωτάω... μοιράζεται η αγάπη; δανείζεται;

    Υπάρχει Κ που δεν είναι κτητικός; αφου η λέξη ιδιοκτισια δηλώνει κτήση...


    Υ.Γ Περί αγάπης μην απαντήσετε.... μονολόγο ως βανίλλα γνωρίζοντας οτι υπάρχουν πολυγαμικοί...
    Υ.Γ2 Μερικοί εδώμεσα "ανοιχτόμυαλοι" ας κοιτάξουν μήπως τελικά ειναι κλειστόμυαλοι πριν βάλουν ταμπέλες και πριν σηκώσουν τα δαχτυλάκι τους και κάνουν υπόδειξη.
     
  10. ειναι αφορισμος να αποκαλεσουμε καποιον σκαρτο τις αποψεις μας λεμε και δεν χαρακτηριζουμε ο ενας τον αλλον ........η τουλαχιστον το παλευουμε.... 
    ΥΓ γενικα τα νηματα σου ειναι σαν τις φωτο σου αναβουν φωτιες...!!!!!!
     
  11. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Καλά... δειξε μου έναν που πάει να κάνει ασυμμετρη σχέση με το να έχει στο μυαλό του αυτά τα παιδικά στερεοτυπικά rules για την αγάπη και το νοιάξιμο, που αναφέρεις πιο πίσω, και αν αντέξει πάνω απο 6μηνο..τι να πω..
     
  12. φιλαρακι μου σε αποκαλω ετσι ενεκα της συμπαθειας που τρεφω στο προσωπο σου......αυτοκινητο δανεισα και μου το φεραν πισω κουδουνιστρα ......εχω κακια πειρα..... η καβαντζα με τη οδοντοβουρτσα την βρισκω σωστη.....για τις γυναικες θα συμφωνουμε..........