Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δανεισμός του υ σε άλλον - η Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 5 Νοεμβρίου 2016.

  1. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

  2. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Θυμαμαι όταν με δανεισε ο Κ για πρωτη μου φορα. Με ειχε εκπαιδευσει να δεχωμαι τους φιλους του στο σπιτι του φορωντας μονο γοβες κι εντελως γυμνος.Ενα απόγευμα τους ρωτησε μπροστα μου εάν θα ηθελαν να με παρουν μαζι τους και να περασουν το ΣαββατοΚυριακο τους με μενα.Με αιφνιδιασε αυτή η αποφαση γιατι δεν είχαμε κανει πρωτύτερα κουβεντα για αυτό.Δεν το κρυβω ότι φοβηθηκα, ηταν κατι που δεν περνουσε καν από το μυαλο μου.Οι φιλοι του δεκτικαν με χαρα το δωρο του φιλου τους. Μου ζητησαν να φορεσω κατι και να τους ακολουθησω.Το κατι που ηθελαν να φορεσω ηταν ένα κοντο φορεματακι και τις γοβες μονο. Επειδή ηταν νωρις το απόγευμα καλοκαιρι και ουδέποτε ειχα κυκλοφορησει μεχρι τοτε ντυμενος με γυναικεια ρουχα και μακιγιαζ δημοσιως τα ειχα "παιξει" για τα καλα. Με πηγαν στο σπιτι του ενός οπου εκει περασα ολο τα ΣαββατοΚυριακο μαζι τους.Απο τοτε το συνηθιζε να με πηγαινει σε διαφορα ατομα και να με αφηνει ειτε για την νυχτα ειτε για περισσοτερο, δεν ξερω εάν καρπονωταν καποια χρηματα ,εγω δεν ειδα τιποτα από αυτά.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Θυμάμαι εκείνη την βραδιά με τα όλα της και με τα απ' όλα της...
    Και τον εκλιπόντα πάνω απ' όλα...
    Ίσως κάποτε νάχω τα κέφια να πω δυο λόγια ζόρικα και ντρίτα για πάρτη του...
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Protecting "an investment"..? Μμμμμ..!
    Γενικότερα μιλώντας, αν και τα έχω πάρει κρανίο μια-δυο φορές με "ατασθαλίες" κουκουρούκου, ξεκουράστηκα και το χάρηκα.
    Ξανακουράστηκα όμως στο δικό τους "μετά"...
    Παιδγιά, τι να πεις..! Τ' αγαπάμε όμως...
    Τα καλά παιδιά..! Τα άλλα, μπααα...
    Πρέπει να ξέρουν πότε λέγεται το "πες το σ' αγαπώ με πέτρες"...
    Δεν είναι κάθε μέρα Μάης του '68, να σκάβουμε τα μπετά να βρούμε αμμουδιά...

    _______________
    Investment..? Άντε ρε, ούτε οικόπεδα είναι ούτε λίρες ούτε καράβια ούτε καν τουτού...
    Άρθρωπες είναι και στση άρθρωπες, ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι τελικά ο επενδυτής...
    Η επένδυση ως έννοια είναι το κυρίαρχο λάθος στο αρθρωπίνως σχετίζεσθαι...
    Άσχετα από περιεχόμενο και χαρακτήρα σχέσης...
    Ισχύει από την σχέση μας με τον περιπτερά ως τους μαλάκες που ψηφίζουμε και από τση γονείς ως το έτερον ήμισυ, τέταρτον, δύο ρίζα τρία πέμπτα, γιου νέιμ ίτ...
     
  5. goodevil

    goodevil arcade

    Ωραιες αποψεις εχετε βγαλει εδω κ απο τη μια κ απ την αλλη πλευρα του διληματος.
    Ολα περιστρεφονται γυρω απο τις αναγκες μας...διαφορετικες ο καθενας που επηρεαζονται
    κ απο τις στιγμες.

    Καλητερο κ απο τα δυο ειναι η ανταλαγη που λειτουργει κ συναγωνιστικα...
    αλλα ο καθενας οπως καυλωνει..αυτο πρεπει!
     
  6. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Πολυ ενδιαφέρον αυτό   Δηλαδή γνωρίζεις Κ που δανείζουν υ, για μια εβδομάδα ας πουμε, χωρίς να μπούν κάποιοι Κ όροι ή να γίνει συμφωνία ; Και όταν λέμε δανείζω, εννοώ παραχωρώ για μια εβδομάδα και μετά το δέχομαι πίσω, δηλαδή δανείζω, δεν χαρίζω, δεν πουλάω, δεν ανταλλάσω  

    Και λειτούργησε όλο αυτό ως πρακτική, στο φλού, δηλαδή πήγαν όλα οκ και συνεχίζει και δουλεύει έτσι μια χαρά και όμορφα, το σύστημα ;

    Σημειωση, δεν εννοώ κάθε είδους δανεισμό, όπου το Κ που δανείζει έχει φυσική παρουσία.
     
    Last edited: 7 Νοεμβρίου 2016
  7. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Μπούμπλε, ο δανεισμός μπορεί να γίνει γιατί το Κ μπορεί ν' αναγνωρίζει κάποια χαρακτηριστικά του άλλου Κ τα οποία το ίδιο δεν διαθέτει αλλά με αυτόν τον τρόπο να εμπλουτίζει τις γνωσεις στο υ του.
     
  8. ellianna

    ellianna Regular Member

    Υποθετικά μιλώντας εάν αυτό ήτο κάτι το οποίο ένας Κ ήθελε πολύ να κάνει αλλά το υ αππεριπτε σαν ιδέα ποια θα ήταν η αντίδραση του?θα ήταν "σωστο" να πιέσει ως προς αυτή την κατεύθυνση κ ποσο?
    Που θα σταματούσε η πίεση κ που θα ερχόταν η αποδοχή μη εφαρμογής αυτού? θα επηρέαζε αυτό την d/s σχέση κ την πορεία της?
     
  9. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    @bumblebee και όποιος άλλος θέλει να συζητήσει για το θέμα και μόνο γι αυτό.

    Στο θέμα δανεισμού δεν πιάνει και η χρήση του υ μπροστά/μαζί με άλλους; Δηλαδή όχι για να χρησιμοποιηθεί αλλού, αλλά στον ίδιο χώρο να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Δεν είναι απαραίτητα σεξουαλικές αυτές.
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Άντε, αφού λέτε ιστορίες, να σάς πω κι εγώ μία, έτσι ανώνυμα, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε.
    Όσο κι αν απόλαυσα την ιστορία του @vautrin και την βρήκα γλυκιά και καυλωτική, έχει και άλλη όψη το νομισματάκι.
    Ιστορία μαγιάτικη λοιπόν, φετινή.
    Υποτακτική μέσω διαδικτύου -δεν θέλω σχόλια, υπάρχουν ΚΑΙ αυτά-, που ο Κύρης της -τρομάρα του- ζει στο εξωτερικό και την κάνει ζάφτι μέσω skype προφανώς, χωρίς να την ρωτήσει, χωρίς να διαπραγματευτεί μαζί της, την έστειλε ένα βράδυ δανεική σε έναν φίλο του σε γειτονική πόλη με αυτή της υ, με σκοπό να συνευρεθεί μαζί του ερωτικώς, στα πλαίσια του D/s που είχαν -ο Χριστός και ο δούλος δηλαδής-. Ο ''Κύριος'' της λοιπόν, δίχως να τον γνωρίζει προσωπικά, την έστειλε εκεί με έναν άγνωστο με τον οποίο δεν γνωρίζω ποια ήταν επακριβώς ούτε η σχέση του, ούτε η προηγηθείσα συζήτηση και διαπραγμάτευση.
    Αποτέλεσμα?
    Ο ''φίλος'' της προκάλεσε βαριές σωματικές βλάβες, συγκεκριμένα την εξέσκισε πρωκτικώς, συνεπεία του οποίου ήταν έντονη αιμορραγία και πανικός. Τα μάζεψε άρον άρον και έγινε μπουχός η μικρά, ευτυχώς που δεν υπήρξαν εμπόδια στο να φύγει, χρειάστηκε αρκετό χρόνο να συνέλθει από την συνεύρεση αυτή, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά, αλλά το κακό συντελέστηκε nevertheless.
    O καλός της Κύριος, της επέτρεψε!!! να μην ξανασυναντηθεί με τον ''φίλο'' και το έληξε το θεματάκι με συνοπτικότατες διαδικασίες, χωρίς κανενός είδους aftercare, ούτε καν το ψυχολογικό του κομμάτι (όσο μπορεί αυτό να επιτευχθεί διαδικτυακώς).
    Η μικρά έχει το δικό της μερίδιο ευθύνης με τον Κύρη που πήγε κι έμπλεξε και γαμώ την ευθυκρισία του γαμώ.
    Ο Κυριούλης τι μερίδιο ευθύνης έχει που προέβη σε μία τέτοια επιλογή? Οέο?
    Ανήθικο δίδαγμα της ιστορίας. Πολλοί πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μην βιάζεστε να τα αγοράσετε και να τα πληρώσετε ακριβά.
    Ο δανεισμός είναι μία εξόχως καυλωτική δι εμέ διαδικασία, η οποία όμως πρέπει να διέπεται από σύνεση και συναίνεση, όπως και όλα τα υπόλοιπα εν τω bdsm.
    Δεν ξέρω ποτέ αν θα δάνειζα, το βέβαιο είναι ότι αν το αποφάσιζα θα ήμουν έξτρα προσεκτική με τα πρόσωπα και τους όρους του δανεισμού (για να δανειστώ εγώ, ουδείς λόγος φυσικά, είναι εκτός του κύκλου των ενδιαφερόντων μου, πλέον).
    Βλέπετε σε τι μπελάδες μπαίνουν οι άνθρωποι και τα κράτη με τους όρους που δεν τηρούνται, με το τίμημα που είναι δυσανάλογο του δανεισμού και με τους ανθρώπους που υποφέρουν από λάθος αποφάσεις και κακή συνεννόηση μεταξύ δανειστών και δανειζομένων.
    Μόνο που όταν μιλάμε γι ανθρώπους, τότε τα πράγματα έχουν και μία ψυχική διάσταση, την οποία δεν πρέπει να αγνοούμε ή να υποβαθμίζουμε.
    Καμία καύλα δεν αξίζει να διακυβεύει την ψυχική ισορροπία των ''αντικειμένων'' και αυτό πρέπει να είναι διασφαλισμένο εξ΄αρχής με ελαχιστοποιημένες τις δυνητικές αποκλίσεις.
    Η φυσική παρουσία εξασφαλίζει σε ικανοποιητικό βαθμό τον έλεγχο της κατάστασης.
    Αλλέως, θα έπρεπε να είχε προηγηθεί η εδραίωση μίας ακλόνητης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο των δανειζομένων, μέσω μίας προηγούμενης διαπροσωπικής και εκ του σύνεγγυς σχέσης των φυσικών προσώπων μεταξύ τους.
    Κι όπως λέει κι ένας φίλος, να απευθυνθώ στα υ, ''ντοντ ιτ δε πριστ!''.
    Και προσθέτω για τους/τις Κ: Τζατζ γουάιζλι μπιφόρ γιου λεντ! 
    All's well that ends well.
    Αυτό. 
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Δυο μικρές ιστορίες κι αυτές χωρίς ονόματα ούτε χρονικά προσδιορισμένες.
    1. Ο πρώην Κύριος ήταν "παρτουζιάρης" την είχε την νεαρά κυρίως για να συμμετέχει σε πάρτι swingers. Φυσικά στα ιδιαίτερα τους session, μια χαρά τις έτρωγε τις ξυλιές της, μια και αυτή ήταν βαριά μαζοχίστρια. Με τον καιρό ή κοπέλα διαμόρφωσε εντύπωση ότι το BDSM είναι αλληλένδετο με τις ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων. Το ειδύλλιο κάποτε τελείωσε και η μοίρα έδωσε ο επόμενος Κύριος της να μην είναι "παρτουζιάρης". Για όσα χρόνια κράτησε η νέα σχέση η κοπέλα ζούσε με την ελπίδα να την πασάρει ο Κύριος της και σε κανέναν άλλον.

    2. Η ιστορία αυτή δεν έχει να κάνει με δανεισμό αλλά με χάρισμα, δώρο, (παραχώρηση) της υποτακτικής σε άλλον.
    Ένας Κυριαρχικός επρόκειτο να μετοικίσει αναγκαστικά, και δήλωσε στην υποτακτική του η οποία κόντεψε να "λαλήσει" με το χωρισμό ότι θα βρει κάποιον της εμπιστοσύνης του και θα την δωρίσει σ΄αυτόν.
    Αναζήτησε λοιπόν ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους αυτόν που θεωρούσε ότι ήταν ο πλέον αξιόπιστος, αξιοπρεπής και κατάλληλος για την υποτακτική του και την δώρησε. Η κοπέλα στην αρχή δεν αποδέχτηκε τον συγκεκριμένο Κύριο και αντέδρασε. Κάποια στιγμή όμως και αφού έφαγε τα μούτρα της, προσέγγισε ξανά τον δωρολήπτη και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
    Μετά από μια τριετία περίπου, ο πρώην Κύριος επέστρεψε για λίγο στον κοινό τόπο κατοικίας και των τριών και ζήτησε ευγενικά από τον δωρολήπτη, την ολιγοήμερη παραχώρηση της υποτακτικής. Ο δωρολήπτης παρόλο που δεν το πολύγουστάριζε κάτι τέτοιο, ευγενικά έδωσε την άδεια για την συνάντηση, λόγω πρότερης υποχρέωσης. Η υποτακτική ήταν ανένδοτη να συναντηθεί με τον πρώην Κύριό της. Δεν δέχτηκε ούτε στο τηλέφωνο να του μιλήσει.
    Αυτές οι δυο μικρές ιστοριούλες είναι όχι για εξαγωγή ηθικού διδάγματος, αλλά σαν σπουδή περιπτώσεων.
     
    Last edited: 7 Νοεμβρίου 2016
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τρελαίνομαι για ιστορίες ηλιθίων...
    Τι διαφορά έχει αυτή η ιστορία με της τρελοαμερικάνας που έκανε μήνυση στο πρακτορείο ταξιδίων επειδή είδε (απλά είδε) φίδι στη Κρήτη, αναφέροντας πως δεν την είχαν ενημερώσει από τα πριν κι ως εκ τύτου την εξέθεσαν σε κίνδυνο? Χώρια που παρά λίγο να πάθει ντουβρουτζά ο παραλαβών την αγωγή και να μείνει ο άνθρωπος στον τόπο..!