Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δανεισμός του υ σε άλλον - η Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 5 Νοεμβρίου 2016.

  1. οχι ρε δεν την θεωρω...την θεωρω εκει που πρεπει να ειναι....ΨΗΛΑ πολυ ΨΗΛΑ....δεν αγνοω ομως και το γεγονος οτι μας καταντησαν παροικια....
     
  2. επιμένω σε τι ?? το όλο σκηνικό είναι μια πραγματικότητα είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει......απλά προβάλω τα επιχειρήματα του εκάστοτε σκεπτικού μου.... 
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    και εμάς μας αγαπάνε, δεν κάναμε έτσι, σε λίγο θα αρχίσουν να λένε εξ αρχής στον/ην Κ οι σούμπες/οι, στο όνομα της αγάπης μας, λέω όχι, με πιάνουν γέλια.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Θα ήθελα να συμπαρασταθώ στην κοπέλα. Αν ενδιαφέρεται, ας με ενημερώσει η @brenda με πριβέ παρακαλώ.

    Υποθέτωντας ότι γνώριζε τον Κύριό της και γνώριζε να ξεχωρίσει ότι πράγματι δεν ήταν ο ίδιος που την χρησιμοποίησε, έχω τη γνώμη πως
    ο κυριούλης έχει την ευθύνη της επιλογής και της απόφασης και της ανεπαρκούς άσκησης ελέγχου στα τεκταινόμενα. Πιθανό, δεν μπορώ να γνωρίζω, να ευθύνεται ότι δεν είχε εκπαιδεύσει την υ γι αυτό που την έστειλε να κάνει. Δεν περιμένω από τον κυριούλη αυτό να ξέρει να διορθώσει το λάθος, θεωρώ ότι δεν έχει διαβάσει το "when things go wrong or the Master's responsibilities". Πολύ προχώ, δεν θα του ταίριαζε, δεν είναι γι αυτόν να του λένε οι άλλοι τί θα κάνει, ξενόφερτο, κλπ. Τα έχουμε ακούσει πολλές φορές.

    Η υ είχε την ευθύνη να κρίνει, αντ' Αυτού, που δεν ήταν παρών, τί γίνεται με τα όριά της και να το σταματήσει. Αν την χρησιμοποιούσε ο Κ της θα ήταν ο.κ. να την ξεσκίσει; Αμφιβάλλω. Δεν ήταν 24/7 άλλωστε, έτσι και αλλιώς ήταν αναγκασμένη να αυτενεργεί στο πλαίσιο αναφοράς του Κ σε μόνιμη βάση - άρα υποθέτουμε πως γνώριζε να κάνει διαχείριση των εντολών του. Αλλά ακόμα και για 24/7, για την ευθύνη της υ επί τόπου την ώρα της δανεικής χρήσης της, υπάρχει το https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Απορίες-περί-δανεισμού.6445/
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Έχει μονοπωληθεί κατά τη γνώμη μου το θέμα στην περίπτωση δανεισμός υποτακτικής από Κυρίαρχχο σε Κυρίαρχο.

    Υπάρχει και η περίπτωση δανεισμού από Κυρίαρχο σε Κυρίαρχη, από Κυρίαρχη δανεισμός σε Κυρίαρχο και άλλοι συνδυασμοί.

    Πως θα ήταν ας πούμε ό δανεισμός υποτακτικής σε Κυρίαρχη ή ο δανεισμός υποτακτικού σε Κυρίαρχο....
     
    Last edited: 7 Νοεμβρίου 2016
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το έχω σκεφτεί άπειρες φορές, παρακαλώ να μη μου τύχει ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, να παίξω ίσως, να με εκπαιδεύσει νοτ, πειράζει;   
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Στο εύχομαι να σου τύχει  
     
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Χα χα χα χα χα χα χα χα
     
  9. Lazycat

    Lazycat Αριστόγατα

    Ναι, είναι θαυμάσιες και οι δύο περιπτώσεις. Εξαιρετικά απολαυστικές. Αλλωστε γράφοντας πιο πάνω είχα στο νου μου μια σκηνή με μια όμορφη πρωτάρα και λίγο φοβισμένη υποτακτική που μου προσφέρθηκε γενναιόδωρα και την απέδωσα χρησιμοποιημένη κι ευτυχισμένη. Επίσης μια άλη σκηνή με την αγαπημένη μου τρανς που παρέδωσα για βασανιστήρια σε έναν Κύριο με τον οποίο φλέρταρα απροκάλυπτα. Περάσαμε όλοι καταπληκτικά.

    Όπως και σταθερά μια φίλη Κυρίαρχη μοιράζεται τους εκάστοτε υποτακτικούς της μαζί μου, μάλιστα δεν παραλείπει να με διαφημίζει! Το ίδιο κάνω κι εγω για εκείνη βεβαια.
     
  10. Εγω προσωπικα θα το δεχομουν γιατι θα ηταν μια επιλογη που θα εκανε πανω μου η Κ οπως και ολες οι αλλες. Θα ηθελα μαλιστα να την βγαλω ασπροπροσωπη οσον αφορα το ποσο καλα ενδεχομενως να με εχει προπονησει.
     
  11. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Εκ των κορυφαίων non-arguments / πιασαρικη κλισεδια blanket statement για να πετάξει το μπαλάκι στην απέναντι κερκίδα.

    Μας αγαπάνε κ μάλιστα πολύ. Λυπάμαι.
     
  12. Εχω δανεισει υποτακτικη για να βγαλει γουστα αδελφικος μου μου φιλος.Απλα για να "ξεχαρμανιασει",διοτι με εκμυστηρευτηκε ότι του αρεζε παρα πολύ σαν γυναικα και ειχε φετιχ να χυνει μεσα στο αιδιο με περιοδο.
    Η συγκεκριμενη το εκανε χωρις 2η σκεψη και εκανε αυτό που ηξερε καλα...να εκτονωσει ένα αρσενικο.
    Επισης εχω δανειστεί (και μοιραστει) υποτακτικη από αφεντρα φιλη μου.

    Γενικα όμως θεωρω ότι ο δανεισμος σχετίζεται με το αν υπαρχει δυνατη και πραγματικη ελξη σε όλα.Απο χημεια,απο συμπεριφορά,απο αξιοπιστια,εμφανιση,πειθαρχια,θεληση για εκμαθηση και πολλα αλλα.