Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Ο/Η Κ δεν είναι γκόμενος-α"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 9 Νοεμβρίου 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ε όχι και γκόμενα  
    Άσε το Κερά, δεν πειράζει... πιάσε το Θεριολεβέντισσα  
     
  2. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ε πως δεν είναι. Άλλο είδος όμως.
    Θεο - γκόμενος  
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Καγκουρίνο-ψώνιο, δεν κρατιέσαι!  
     
  4. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Εγώ προσωπικά συντάσσομαι με την @Amelie.

    Πιστευω οτι δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απ' οτι ο Κ μου να ειναι και ο συντροφος μου και μαζι με αυτα να ειναι και ο φιλος μου, ο ανθρωπος μου, η αγαπη μου, ο ερωτας μου, αυτος που θα ξεσκιστουμε στα γλυκα γιατι ετσι μας τη "βαρεσε", αυτος που θα γελασουμε με τα χαζα μας αστεια ή τη μυστικη μας γλωσσα, αυτος που θα συζητησω τα προβληματα μου, που θα ακουσει τη γκρινια μου και τα παραπονα μου, που θα με "φρεναρει" οταν πρεπει, που θα με μαλωσει οταν ξεφυγω, που θα κανουμε μαζι ταξιδια και ονειρα, που θα δειξει κατανοηση οταν εχω τις "μαυρες μου", αυτος που θα με παει στο γιατρο αν αρρωστησω κτλ.
    Δεν πιστευω οτι οντας ολα αυτα χανει κατι απο την Κυριαρχικοτητα του στα ματια μου, γιατι πολυ απλα δεν στηριζεται στην ελλειψη των παραπανω για να ενισχυσει την Κυριαρχια του. Δεν στηριζεται σ'εναν πληθυντικο, σε 15 ζωνιές ή σε 5 τασκ για να με κανει να θελω να συρθω στο πατωμα και να με πατησει - στην κυριολεξια. Δεν θεωρω οτι μια κοινη ζωη μπορει να επηρεασει την ασυμμετρια του D/s, αλλα παντα αυτο εγκειται στον Κ. Αυτος θα κρατησει το μετρο και αν αυτο καπου χαθει, αυτος θα το επαναφερει. Εχει πιστευω να κανει με την αυτοπεποιθηση που εχει ο Κυριαρχος για τον εαυτο του, αν η Κυριαρχικοτητα του ειναι κατι εμφυτο και οχι κατι το υποκριτικο και επιφανειακο και το κατα ποσο φοβαται να εμπλακει συναισθηματικα σε μια σχεση τετοιου ειδους για τους δικους του λογους.
    Αν και, γνωμη μου, ενας Κ δεν θα πρεπει να φοβαται τα συναισθηματα. Θα πρεπει η Κυριαρχικοτητα του να ειναι τοσο δυνατη που να μην επηρεαζεται, παρολο που υπαρχουν αυτα.
     
    Last edited: 9 Νοεμβρίου 2016
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Γκομενιλίκια...
    Είναι δεν είναι γκόμενος/α στα γκομενιλίκια μιλάει το πράμα χρ'σά μου...
    Οι πράξεις είναι πιο εύγλωττες απ' όσο θέμε να εξωραίζουμε τις λέξεις...
     
  6. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Οταν καταλάβουμε οτι Κ δεν είναι ρόλος..και ταμπέλα και απλά δηλώνει τον τρόπο που σχετίζεται κάποιος σε συνάρτηση με τον έλεγχο και το γεγονος οτι θέλει να καθορίζει εκείνος, χωρίς να διαπραγματευεται αυτο κάθε φορά, ότι εκείνος καθορίζει και θέτει..όχι απλά τα ' θέλω ' της σχέσης αλλά και τα ' θέλω ' του υ Του! τότε..ίσως καταλάβουμε οτι το "πρόβλημα" δεν είναι στο αν θα μείνουν μαζι και αν θα πανε για ψώνια...αυτά είναι γεγονότα, ζωή, κοινή! Η διαφορά είναι στο ότι ο ένας καθορίζει την κοινή αυτή ζωή και σε περιπτώσεις ολόκληρη και την ζωή του άλλου.

    Προσωπικά, σύντροφο θεωρώ το Αφεντικό, σουπερ μαρκετ οταν πάμε και με αφήνει και παίζω με τα πράγματα κτλ μάλιστα ξέρεις πως χαιρομαιιι;;; τελειο είναι! δεν θα πούμε " αααα αυτο, περιέχει βλακεία μέσα και γέλιο και τιι;; βαρεμένα; απαπαπα δεν το κάνουμε ειναι βανίλα" καμία σχέση!!! απλά τιποτα απο το παραπάνω δεν έρχεται σε συγκρουση με την δυναμική που εχουμε ως προς το ποιος κάνει κουμάντο στα πάντα!
    Αντίθετα το.."τσακωνομαστε και τα βρίσκουμε" ναι, είναι βανίλα και έρχεται σε αντίθεση γιατί με τον σύντροφο Αφεντικο μου..δεν διαπραγματευόμαστε αποφάσεις και γεγονότα και ακόμη και οταν δεν θέλω με τίποτα να γίνει κάτι, σαν σ ίσως το εκφράσω μετά απο άδεια και αφού έχω προσπαθήσει, και για ενημέρωση του πως νοιώθω, όχι για να αλλάξει το γεγονός ή το 'θέλω', σαν υ το επικοινωνούσα κατα πως μου είχε οριστεί..

    ..με τσακωμους και δράματα "φεύγω , έλα , μείνε φύγε, ήρθα" πάντως..όχι!

    Τα πάντα μπορεί να κάνει ενα Κ/υ ζευγάρι, το θέμα ειναι πως το κάνει , κρατώντας ή οχι το πλαίσιο που τους ονομαζει Κ/υ; Ποιός έχει το θέλω και το λόγο και τη δράση σε ο,τι κάνουν; και ποιος ακολουθεί; ειναι συνειδητό και με συνέπεια αυτό; ή ο,τι με βολευει; και κυρίως...βγαίνει αβίαστα;; ή πρεπει να ζορίζονται και οι 2 για να βγεί;
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Όποια ψάχνει γκόμενο, γκόμενο θα βρεί.

    Ο Κυρίαρχος δεν είναι γκόμενος.
     
  8. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    @espimain ,το εχετε αναφερει πολλες φορες ''Ο Κυρίαρχος δεν είναι γκομενος ''. Θελετε να αναφερετε και τι εννοείτε μ αυτό ?
     
  9. whisperer

    whisperer Regular Member

    εγω παντως μια φορα κυνηγουσα με τη ζωνη να δειρω μια υ γυρω γυρω απο ενα τραπεζι κι οσο παιδιαστικο και βανιλα ακουγεται το γελιο στο τελος ηταν καλυτερο απο τη καυλα
     
  10. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Μαλιστα. Αιτιολογηση θ' ακολουθησει ή προκειται περι δογματισμου?
     
  11. Ταπεινή μου άποψη είναι ότι για να φτάσει ένας /μια υ στο σημείο να βλέπει τον την Κ οχι σαν γκόμενο και το ίδιο ο /η Κ τον /την υ ....θέλει πολύ δουλειά και ιδιαίτερα από τον Κ στο κομάτι τουλάχιστον της εκπαίδευσης και στο πλάσιμο του χαρακτήρα του υ. Μέχρι όμως να γίνει αυτό είναι γκόμενος/α.....
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Να και ο Cowboy! Το λάσο που είναι;  
     
Thread Status:
Not open for further replies.