Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις γύρω απ το 24/7..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος ellianna, στις 9 Νοεμβρίου 2016.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ολοκληρωμένη απάντηση βάσει δικών μου κριτηρίων, τρόπου λειτουργίας και θέλω  . Εγώ σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας λόγια.  
     
    Last edited: 15 Νοεμβρίου 2016
  2. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    @ellianna νομίζω θα ήταν ενδιαφέρον να τσεκάρεις το 1950 style household στα πλαίσια του bdsm όμως.  
     
  3. river of silence

    river of silence Σσσσσσ...!

    όταν αισθάνομαι εμπιστοσύνη και πως έχω βρει το απόλυτο τότε θέλω να αισθάνομαι την υ μου να κρέμεται από τα χείλη μου συνέχεια..
    χμμμ.. αυτοπεποίθηση και γνώση?? αυτά πηγάζουν από μέσα μας.. η γνώση είναι εμπειρία όμως όπως και να έχει θεωρώ οτι το νιώθουμε όταν είμαστε έτοιμοι για να το ζήσουμε.. θα έλεγα οτι χρειάζεται πολύ φαντασία για να πετύχει και όχι κόπο, και ας μην ξεχνάμε οτι το συναίσθημα θα το συμπλήρωση όλο αυτό.. αισθάνομαι ικανοποίηση και μόνο που έχω προχωρήσει σε ένα ανώτερο στάδιο, γιατί έτσι το βλέπω, ως ένα ανώτερο στάδιο που απαιτεί πολύ δύναμη, αγάπη, εμπιστοσύνη και γενικότερα πολύ πιο δυνατά συναισθήματα.. , η σκέψη μου δε αποσπάτε ουτε λεπτό απο πάνω τις και αυτό απο μόνο του κρατάει το πνεύμα μου σε εγρήγορση και ίσως την φλόγα του "έρωτα" αναμμένη..
    διαλέγω να μπω σε 24/7 γιατί αισθάνομαι ζωντανός και θέλω να το ζήσω σε όλο του το μεγαλείο..
     
    Last edited: 15 Νοεμβρίου 2016
  4. gaby

    gaby Guest

    Έχω τη γνώμη ότι είναι μια έκφραση σαδισμού. Ο σαδιστής Κ θέλει να έχει ένα υ διαθέσιμο για χρήση και αποδόμηση - αναδόμηση. Να του ανήκει, να έχει τον έλεγχο των διαθέσεων του υ και να το χρησιμοποιεί όπως, όποτε, όσο θέλει. Αυτό είναι η βάση του 24/7 είτε με συγκατοίκηση είτε χωρίς.
     
  5. clarisse

    clarisse Regular Member

    Μία σχέση 24/7 χαρακτηρίζεται από τον έλεγχο, είτε είναι M/s είτε D/s. Σαφώς δεν απαιτείται συνεχής παρουσία για την έκφραση / ύπαρξη του ελέγχου.

    Ο λόγος που κάποιοι άνθρωποι κάνουν σχέσεις 24/7 είναι ότι κάποια στιγμή στη ζωή τους κατανοούν πώς να κάνουν καλή χρήση της ζωτικής τους ενέργειας. Ο έχων περίσσεια, νιώθει την ανάγκη να προσφέρει ένα τμήμα της δικής του ενέργειας σε κάποιον που έχει έλλειμμα. Και ο έχων έλλειμμα αναζητά αυτόν που έχει περίσσεια, έτσι ώστε να μπορέσει να ωφεληθεί όσο περισσότερο γίνεται. Τότε ο ένας ηγείται και ο άλλος ακολουθεί, ο ένας ελέγχει και ο άλλος ελέγχεται. Αυτή η ανταλλαγή ενέργειας είναι πάντα ερωτικής φύσεως, ακόμη και αν πρόκειται για τον πνευματικό μας, τον δάσκαλο μας στο δημοτικό, τον πατέρα μας ή τον Μάστερ μας. (Γι αυτό ο Αλκιβιάδης ερωτεύθηκε τον Σωκράτη.)

    Όσο για τον σαδισμό, είναι σαφώς ένα πρόβλημα. Αφαιρεί από την ζωτική ενέργεια (με όρους σπατάλης) και παρεμβαίνει στην όποια διάθεση κυριαρχίας.

    Αντίθετα, οι σαδομαζοχιστικές πρακτικές, όταν χρησιμοποιούνται στο M/s ή στο D/s, αποτελούν έκφραση ελέγχου. Σε μία τέτοια σχέση, η όποια σαδομαζοχιστική πρακτική βρίσκεται εκεί επειδή υπάρχει η ανάγκη της από αυτόν που έχει το έλλειμμα. Όχι η επιθυμία. Η ανάγκη. Αποτελεί δηλαδή έκφραση προσφοράς από την πλευρά του ατόμου που ελέγχει / φροντίζει τον άλλον. Και το άτομο που ελέγχει αντλεί απόλαυση, α) από την γνώση ότι πρόκειται για έλεγχο / φροντίδα, και β) από τα υπέροχα πράγματα που εκείνη τη στιγμή συντελούνται στο μυαλό του ελεγχόμενου. Πώς το έλεγε εκείνος ο τύπος να δεις... Ομιλία στην ψυχή μέσα από το σώμα. 
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Tι είναι ακριβώς η ζωτική ενέργεια, πως μετράται, πως προσδιορίζεται το έλλειμμα ή η περίσσεια της;
    Η ανταλλαγή ενέργειας συνεπάγεται απαραιτήτως ασύμμετρες σχέσεις; γιατί;
     
  7. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Και αποτελούν και θαυμάσια ευκαιρία για παιχνίδι, ξαναζέσταμα της σχέσης, ιδιοτύπη - ιδιαίτερη-μοναδική- δυναμικού τύπου, ενασχόληση με το πρόσωπο που σχετίζεσαι.
    Πολλές φορές και πεδίο δημιουργίας-σκηνοθεσίας-πρωτοτυπίας. Εκεί που θα κατασκευάζες κάτι άλλο σαν χόμπι ας πουμε, καλλιτεχνίζεις σαδιστικά με το πρόσωπο που σχετίζεσαι ταραζοντας τα νερά, τζαρτζάρωντας με ποδοσφαιρικούς όρους.

    Πολλαπλό το νόημα του γιατί, των σαδομαζοχιστικών πρακτικών εκτος και των προφανών φαντασιώσεων κλπ, ειδικά στο 24/7 που πάνω κατω οι φαντασιώσεις έχουν γινει πράξη και η ερωτική επιθυμία έχει βρει πολυ πολυ καλύτερη ηρεμια.

    Και προσφέρονται και για άλλου τύπου ωφελήματα υπερ Κ, εκτός των ερωτικών, καθως χρησιμοποιούνται ως ιδιαίτερου τύπου επικοινωνία Κ και υ, όπως οι Ινδιάνοι με τα σήματα Καπνού, τα σήματα μόρς, και η αργκό πεζοδρομίου  

    Η δε συγκατοίκηση, όταν βρίσκεσαι σε πλαίσιο 24/, λέω εγω, η προσέγγιση της τελειότητας και του μεγίστου - Ε ντριμ κάμ τρου-  

    Του τύπου - τα πήρα όλα-. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πάρω.
     
    Last edited: 16 Νοεμβρίου 2016
  8. Soraya

    Soraya Guest

    Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ετσι.
    Ευχαριστώ.  
     
  9. angel42

    angel42 Regular Member

    Ποτέ ένα περιστασιακό "play" ακόμα και αν επαναλαμβάνεται από καιρό είς καιρού με τον ίδιο άνθρωπο δεν μπορεί να Μου δώσει αυτό που επιθυμώ: το πεδίο ελευθερίας που Μου δίνει το 24/7 να Έχω και να διαχειρίζομαι τον Έλεγχο, ολοένα αυξανόμενες ποσότητες για όση περισσότερη διάρκεια -που δυνητικά μπορεί να επεκτείνεται στο άπειρο...

    Όχι μόνο δε Μου φαίνεται κοπιαστικό αυτό, αλλά αντίθετα είναι η ικανή συνθήκη που Με απελευθερώνει δημιουργικά. Και όσο και αν έχω πέσει στη μαρμίτα από μικρή, έχοντας αστείρευτες ποσότητες ενέργειας από μόνη Μου, όταν Έχω τον έλεγχο 24/7 οι ποσότητες αυτές πολλαπλασιάζονται μιας που βρίσκουν πολύ συγκεκριμμένο πεδίο εστίασης... Αυξάνεται η καύλα, αυξάνεται η όρεξη, αυξάνεται η ικανοποίηση, αυξάνεται η δημιουργικότητα... Ακόμα και αν οι άλλες Μου ή οι άλλες του υποχρεώσεις είναι πολλές γίνομαι διαρκώς όλο και πιο ευρυματική στο να τα "φέρνω βόλτα" ώστε όχι μόνο να διατηρώ τον έλεγχο, να τον εξασκώ και να τον ασκώ αλλά και να τον επεκτείνω... Το να αποσπώ, αποκτώ, διαχειρίζομαι, διατηρώ και να επεκτείνω τον έλεγχο είναι για Εμένα ηδονή και δημιουργία... Είναι ένα ολόκληρο ταξίδι σε έναν ολόκληρο κόσμο. Το 24/7 Μου επιτρέπει να ταξιδεύω εντός αυτού του κόσμου, να τον ανακαλύπτω, να δημιουργώ εντός του και άλλους κόσμους... Να εξελίσσω και να εξελίσσομαι... Να ενσωματώνω την καθημερινότητα μέσα στο 24/7 και όχι να ενσωματώνω το 24/7 μέσα στην καθημερινότητα...

    Το αντίθετο - οι διακοπτώμενες στιγμές ανταλλαγής ελέγχου- ως διαδικασία είναι από κοπιαστικό για Εμένα έως ξενερωτικό και ανούσιο... Μικρές στιγμές με ανθρώπους με περιορισμένη διάρκεια που πάνω που πας να ξεκινήσεις να δημιουργείς με τα δεδομένα που αποκαλύπτονται μπροστά σου, η διαδικασία διακόπτεται... Δε Μου αρέσουν τα τείχη και οι φραγμοί εκτός και αν τους επιλέγω Εγώ... Αυτές οι στιγμές, περιορισμένης διαχείρησης ελέγχου, είναι χρήσιμες ως πρόσκαιρες εκτονώσεις και ως εξάσκηση αλλά όπως κάθε πρόσκαιρη εκτόνωση, με το άδειασμα, προκύπτει και το "ξεφούσκωμα", διότι αρχίζεις μία διαδικασία και μένεις συμβολικά μιλώντας με το "μαστίγιο" στο χέρι. Άντε και πέρασες καλά, άντε και το ευχαριστήθηκες. Μετά;;;; Μετά που "ανοίγει η όρεξη"; Γιατί για Εμένα κάθε σέσσιον Μου ανοίγει την όρεξη, δεν Μου την κλείνει... Ακόμα και αν δε θα επέλεγα ξανά τον ίδιο συμπαίκτη η όρεξή Μου έχει ανοίξει...

    Ενώ στο 24/7 το μετά είναι ένα ελεύθερο πεδίο που ανοίγεται μπροστά σου...

    Η συγκατοίκηση δεν είναι απαρραίτητη για ένα 24/7. Ο έλεγχος είναι απαρραίτητος για ένα 24/7. Η διαθεσιμότητα του υ να ελέγχεται 24/7 και η βούληση του Κ να ελέγχει 24/7.

    Μία τέτοια απόφαση σαφώς δεν κρύβει αλλά αποκαλύπτει ισχυρή θέληση, όρεξη και κόπο. Αλλά όχι όσο κόπο και διαχείρηση ξενερώματος έχει το αντίθετο για Εμένα... Το να "μπαινο-βγαίνω"... Χρειάζεται όμως να είναι πραγματικό ζητούμενό σου το να έχεις και να διαχειρίζεσαι τον έλεγχο... Αν δεν έχεις αυτή τη βούληση, όρεξη και ανάγκη, σαφώς το 24/7 δεν είναι το ενδεδειγμένο και μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα κοπιαστικό, να αρχίσει να είναι βάρος αντί για ελευθερία... Χρειάζεται να σε "φτιάχνει" η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται η διαχείρηση του ελέγχου... Πάνε πακέτο, στο μυαλό Μου τουλάχιστον.

    Τα κριτήρια της επιλογής Μου κάθε φορά είναι τα εξής: πέραν από διατύπωση στα λόγια ο υποτακτικός που Έχω απέναντί Μου, νιώθει μέσα του πραγματικά την ανάγκη να Ελέγχεται; Είναι η παράδοση του ελέγχου το κέντρο βάρος της επιθυμίας και της ανάγκης του ή μόνο ένα στολίδι; Τον επιθυμεί αυτόν τον έλεγχο σα μία διαρκή, σταθερή διαδικασία στη ζωή του; Είναι απελευθερωτικό αυτό για εκείνον, ή μήπως ενώ του "φαίνεται" όλο αυτό καυλωτικό, επί της ουσίας δεν επιθυμει να ελέγχεται; Είναι ικανός να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αντιστοιχεί για τη δημιουργία και διατήρηση μίας σχέσης Ελέγχου; Αρκετά ώριμος ως προς αυτό και σαφής; Αν δεν είναι, έχει την ποιότητα του μυαλού και τη θέληση να αναπτυχθεί προς μία τέτοια κατεύθυνση;

    Ο εντυπωσιασμός, ο ενθουσιασμός ή ο έρωτας προς Εμένα δεν αποτελούν για Εμένα ικανές συνθήκες για να προχωρήσει μία σχέση Ελέγχου... Εκτός από Εμένα πρέπει να επιθυμεί να ελέγχεται... Αν δεν το επιθυμεί σύντομα ο εντυπωσιασμός, ο ενθουσιασμός, η καύλα ή ο έρωτας προς Εμένα θα αντικατασταθούν από το "βάρος" του να ελέγχεται και το πνίξιμο. Όχι τη χαρά και την ελευθερία που υπάρχει όταν θέλεις να ελέγχεσαι και έχει βρεθεί ο άνθρωπος που μπορεί να το κάνει αυτό αποτελεσματικά...

    Εμπιστεύομαι τον εντυπωσιασμό, τον ενθουσιασμό, τον έρωτα και τα θετικά συναισθήματα που δημιουργούνται από τον υποτακτικό όταν γεννιούνται μετά τη διαπίστωσή του, ότι απέναντι στην ανάγκη του να ελέγχεται υπάρχει ο συγκεκριμμένος που μπορεί και το κάνει. Κι εφόσον και μπορεί και το κάνει και ο υποτακτικός είναι ελεύθερος πλέον να αναπτύξει συναισθήματα πάνω σε κάποια βάση. Γι αυτό και όταν αναζητώ υποτακτικό για 24/7 δε θα χρησιμοποιήσω τα τεχνάσματα ή τα θέλγητρα που μπορώ ως θηλυκό για να τον αποπλανήσω και να τον φέρω στο τσαρδί Μου... Θέλω να έρθει προς αυτό με καθαρό μυαλό και μοναδικό κριτήριο τον έλεγχο που παραδίδει (αρχικά δοκιμαστικά) και τον τρόπο και την ποιότητα της διαχείρησής του ελέγχου αυτού από πλευράς Μου...

    Δε διαλέγω πρώτα το άτομο και μετά τη σχέση. Διαλέγω πρώτα τη σχέση. Θέλω να δημιουργήσω 24/7 σχέση ανταλλαγής δύναμης όσο πιο κοντά στην Ολική. Μετά αναζητώ το άτομο που μπορεί να είναι ικανό να ζήσει και να στηρίξει μία τέτοια σχέση... Αλλιώς επιλέγω άτομο αν είναι μόνο να παίξω, αλλιώς επιλέγω άτομο αν είναι να συνεργαστώ επαγγελματικά, αλλιώς επιλέγω άτομο αν θέλω έναν εραστή, αλλιώς επιλέγω άτομο αν θέλω σκλάβο... Το αντίθετο το θεωρώ αναποτελεσματικό και μπουρδουκλωμένο... Πιθανώς όσο γοητευτικός άνθρωπος και να είναι να μη μπορέσει ποτέ να καλλιεργηθεί ένα 24/7 μαζί του...

    Α.
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    Αγαπημένη μου ζωγράφισες πάλι

    Υποκλίνομαι στο μυαλό σου
     
  11. goodevil

    goodevil arcade

    Σε 24/7 η συνεχης επαφη δημιουργει μια μεγαλητερη σχεση εξαρτησης αλλα κ μεγαλητερη τριβη στη σχεση αυτη
    οποτε κ η αναγκη γινετε ακομα πιο εντονη.
    οποτε πολυ σωστα:
    Αντίθετα, οι σαδομαζοχιστικές πρακτικές, όταν χρησιμοποιούνται στο M/s ή στο D/s, αποτελούν έκφραση ελέγχου

    οδηγει με μαθημαtικη ακριβεια σε αυτο
    Ο σαδιστής Κ θέλει να έχει ένα υ διαθέσιμο για χρήση και αποδόμηση - αναδόμηση

    Η τελειοτητα μιας σχεσης Μ/s που εξελησεται κ περιεχει σοδομαζοχισμο επιτυγχανετε οταν οι αναγκες μεγαλωνουν καθημερινα
    κ οταν δυο βασικες αναγκες αυτες για Κυριαρχια κ υποταγη εκπληρωνοντε μεσα απο τετοιες πρακτικες s/m
    τοτε ο χρονος που ζουν μαζι μονο σα συμμαχος φερεται

    angel42 παντα συμφωνω μαζι σου κ οχι μονο ζωγραφιζεις αλλα κ τα χρωματα που χρησιμοποιεις ειναι πολυ σπανια.
     
  12. angel42

    angel42 Regular Member

    Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση... Θα ήθελα αν δε Σας είναι κόπος να εξηγήσετε λίγο περισσότερο το πως εννοείτε Εσείς την "εξάρτηση" που δημιουργείται... Δε νομίζω να έχει αντίρρηση η νηματοθέτρια μιας που είναι εντός θέματος 24/7...

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

    Α.