Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

A Dom's guide???

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος effiek, στις 28 Νοεμβρίου 2016.

  1. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    τα πορτατιφ να φοβασαι  
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Αδυνατώ να διαφωνήσω μαζί σου επειδή ξέρεις... τα είπαμε.. καρδούλες και τα σχετικά.
     
  3. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Χαχαχα έτσι, διαφθορά εκ των έσω. Σαγαπω. Καλή συνέχεια.
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Θα ήθελα να διευκρινήσω ποια είναι η διάφορα μέσα στο δικό μου μυαλό ανάμεσα στην ελεύθερη επιλογή που όλοι τόσο αγαπάμε στο βδσμ σε σχέση με μία τέτοια κατάσταση.
    Τα κίνητρα.
    Το από που ξεκινάει όλο αυτό. Αν είναι καθαρό και όχι με συμπλέγματα που μας πάνε πολιτισμικά πίσω ως ανθρώπους.

    Δεν θα δεχόμουν έναν Κύριο που χρησιμοποιεί το βδσμ για να μειώσει το φύλο μου όπως δεν θα δεχόμουν έναν Αφέντη που με θέλει σκλάβα επειδή θεωρεί έστω και ελάχιστα ότι του αρέσει η εποχή που υπήρχαν σκλάβοι.

    Θα μου πεις πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο; Πόσο εύκολο είναι να αντιληφθείς τις προθέσεις; Υποθέτω με μπόλικες συζητήσεις και προσοχή στις λεπτομέρειες.

    Θα μου πεις πάλι γιατί δεν ενίστασαι στο θέμα της σκλαβιάς με τον ίδιο "ενθουσιασμό" ;
    Γιατί θεωρώ ότι είναι πιο ξεκάθαρο. Πιο σπάνιο να επιθυμεί κάποιος να επιστρέψει στον κόσμο η δυναμική Αφέντης/ντρα-σκλάβος/α ως status quo. Δεν υπάρχει τίποτα ρεαλιστικό και επιθυμητό στη κοινωνία που ζούμε για κάτι τέτοιο. Είμαστε ξεκάθαρα καλύτερα χωρίς αυτό και σιγουρα πολλοί λίγοι το νοσταλγούν στη σύγχρονη Δυτική κοινωνία. Επομένως τα κίνητρα είναι άλλα. Δεν έχουν να κάνουν με κάτι τέτοιο. Αφορά το ζευγάρι και μένει εκεί.

    Εχω όμως πολλές αμφιβολίες για το αν ισχύει κάτι τέτοιο και στη 50s household δυναμική. Ακόμα παλεύουμε ως κοινωνίες με στοιχεία αυτής της ιδεολογίας. Το βδσμ εδώ είναι πολύ πιθανό να μην είναι η αφετηρία και το τέλος αλλά μόνο το μέσο. Και αυτό το θεωρώ επικίνδυνο. Δεν υπάρχει τίποτα "αγνό" σε κάτι τέτοιο.
     
    Last edited: 29 Νοεμβρίου 2016
  5. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    Ενα παρόμοιοι άρθρο ειχα διαβάσει και πριν πολλά χρόνια , για το πόσο " αγνή " D/s σχέση ήταν το μέσο ελληνικό ζευγάρι της δεκαετία του 60-70 , σε λιγο θα παίζουμε τόμπολα , με θέα α αεροπλανάκια της λέσχης μοντελισμών και θα ειναι φυσικα bdsm σκληρό κιόλας. . @MauveDelastrange και τα βανιλακια αδερφε, και αυτά ψυχή έχουν   καλύτερα να δηλώσει βανιλλα. παρά σκλάβα, και να μην εχει επίγνωση , του τι στον πεοντα ζητάει. Την καλημέρα μου
     
  6. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    θέλεις να μας πεις γιατι;
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Συμφουρήτες μου,

    είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι γυναίκες εξακολουθούν να είναι εκ προοιμίου θύματα. Λίγο η εκ γεννητής ελλιπής νοημοσύνη τους όπως πολλοί πιστεύουν, λίγο το ότι είναι σωματικά πιο αδύναμες, παραμένει αναπόφευκτο το να πέσουν θύματα στερεοτύπων, διακρίσεων και σεξισμού ειδικά στο bdsm τους. Για αυτό και πρέπει να καταλάβουμε το πόσο απαραίτητη κρίνεται αντικειμενικά η ύπαρξη του φονταμενταλιστικού φεμινισμού ως του μόνου θεσμού που μπορεί να προστατεύσει το γυναικείο φύλο από τις λάθος επιλογές του. Αν δεν βοηθήσεις (δια της επιβολής) αυτόν που θεωρείς εξ ορισμού θύμα και κάπως ανώριμο και ανιστόρητο για να αποφασίζει μόνος του για τις καυλες του, ποιον θα βοηθήσεις? τον ισχυρό?

    Είναι εξίσου σημαντικό να κατανοήσουμε ότι μας χωρίζει μόλις μια 40ετία από την εποχή που 50's household οπότε είναι εύκολο για μία γυναίκα (επειδή στερείται λογικής) να μπερδέψει τους ρόλους και να οδηγηθούμε ξανα σε τέτοιες καταστάσεις. Μια γυναίκα υποτακτική, μπορεί να γλείφει ανδρικά κάτουρα από το πάτωμα, να παριστάνει το αντικείμενο ή το κατοικίδιο αλλά προς θεού είναι απαγορευτικό να υποδυθεί ρόλους γυναικείου φύλου του παρελθόντος.

    Θα πρέπει να διευκρινιστεί επίσης ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όταν το 50's household το βιώνουν ακόμη και εκτός bdsm ομοφυλόφιλα ζευγαριού ή ετεροφυλόφιλα ζευγάρια στα οποία η γυναίκα έχει τον κυριαρχικό ρόλο. Στην πρώτη περίπτωση αν πρόκειται για ομοφυλόφιλους άνδρες δεν υπάρχει γυναίκα θύμα και αν πρόκειται για ομοφυλόφιλες γυναίκες δεν υπάρχει άνδρας θύτης και στην δεύτερη περίπτωση που είναι και η ιδανική, δεν υπάρχει ούτε άνδρας θύτης ούτε γυναίκα θύμα. Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι το πρόβλημα είναι το στερεότυπο και όχι το βίωμα. Το θέμα είναι από πιο φύλο ή πολιτικό χώρο προέρχεται η κυριαρχία και όχι ο σκοπός και η πραγματικότητα αυτής. Άλλωστε αν κοιτάξουμε λίγο και στην καθημερινότητα μας θα δούμε ότι προσωπικότητες όπως ο Στάλιν, ο Μάο και ο Κάστρο θεωρούνται επαναστάτες ενώ κάποιοι σαν το Χίτλερ και τον Πινοσέτ δικτάτορες.


    Κατα τα άλλα,

    Α) Χαίρομαι που γεννήθηκα άνδρας γιατί αν ήμουν γυναίκα θα είχα πάντα την απορία του ποιος υποτιμά περισσότερο την νοημοσύνη μου, οι φαλλοκράτες ή οι φεμινίστριες?
    και
    β) Ώρε κατακαημένο bdsm...
     
    Last edited: 29 Νοεμβρίου 2016
  8. ellianna

    ellianna Regular Member

    Θα ήθελες να το αναλύσεις λιγο περισσοτερο αυτο?
     
  9. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Δε φταις εσύ,είναι που γεννήθηκες χαζή γι'αυτό δεν το κατάλαβες.. 
     
  10. ellianna

    ellianna Regular Member

    Μα γι αυτο είπα να ρωτήσω...Για να καταλάβω κ εγω η χαζή... 
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Όταν ένας φεμινιστής/ρια θεωρεί θύμα εξ ορισμού την κάθε γυναίκα και θέτει τον εαυτό του/της και την γνώμη του/της ως γνώμονα για οποιαδήποτε συμπεριφορά της οποιασδήποτε γυναίκας δεν θεωρεί αυτή εκ γεννητής χαζή και αδύναμη ?

    Εγώ απλά αναρωτιέμαι ποιος υποτιμά περισσότερο το γυναικείο φύλο οι φαλλοκράτες ή οι φεμινιστές.
     
  12. ellianna

    ellianna Regular Member

    Ο τρόπος κατά τον οποίο τοποθετηθηκες ήτο σαν να πρόκειται για δική σου διαπίστωσή και όχι κάποιου φεμινιστη,εξ ου κ η ερώτηση μου ως προς εσένα...

    Χρησιμοποίησες πρώτο πληθυντικό ο οποίος μου έδειξε τρόπον τινά οτι ασπάζεσαι την άποψη αυτή.αν κάνω λαθος διόρθωσε με και θα ζητήσω και συγνωμμη για την παρανόηση εκ μέρους μου!