Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ιδανικό σώμα για το BDSM.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 4 Δεκεμβρίου 2016.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μάλλον οι υποτακτικές/slave γυναίκες δεν έχουν διαφορετική φυσιολογία απ' τις υπόλοιπες γυναίκες. Εκτός κι αν κάτι δεν έχω "καταλάβει" καλά εγώ.
    Τεσπα, συνεχίζοντας, ξανά μάλλον δεν είναι ο/η υποτακτικός/η που δέχεται πίεση/δύναμη κατά την σεξουαλική πράξη αλλά ο/η μαζό.
    Αν τυγχάνει εκτός από μαζό να είναι και υ/σ - καθώς και ο/η Κ σαδιστής/ρια -, έχει ένα νόημα.

    Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το βάρος της υ μου? Αν σαν γυναίκα δεν μου έκανε καθόλου κούκου, μάλλον - δηλαδή σίγουρα - δεν θα γινόταν υ μου.
    Άρα, για μένα η σιλουέτα της είναι μια χαρά, αφού μου κάνει "αίμα".

    Δεν γνωρίζω αν κάποιος/α θα είχε ροπή στην υποταγή, μόνο επειδή δεν θα είχε καλή σχέση με το σώμα του/της.
    Τουτέστιν, θα είχε προβλήματα αυτοπεποίθησης που θα τον/την ωθούσαν, στο να θέλει να βρίσκεται κάτω από κάποιον/α.
    Αυτό είναι ένα ζήτημα, που θα μπορούσε ν' απαντήσει ο/η καθένας/καθεμία ξεχωριστά. Εγώ πάντως έχω γνωρίσει αρκετούς/ες Κ - κυρίως στο εξωτερικό - που τα κιλάκια τους τα είχαν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα με δαύτα - ούτ' εγώ είμαι κανείς αθλητικός τύπος -.

    Λόγω βάρους μάλλον ο μέσος άνθρωπας δεν θα μπορούσε ν' ανταπεξέλθει κάποιες σεξουαλικές δραστηριότητες. Αλλά εξαρτάται απ' το βάρος.
    Αν μιλάμε για υπερβολικά υπέρβαρους άνθρωπες, παίζει και να μην είχαν καν όρεξη για σεχ - ή πολύ μειωμένη -. Εγώ πάντως δεν έχω ξεπεράσει ποτέ μου τα 200 κιλά και κάποια "κολπάκια" ακόμη και τότε, μπορούσα να τα κάνω. Κουραζόμουν πιο εύκολα, αλλά τα έκανα.

    Πάντως δεν κρέμασα ποτέ απ' το ταβάνι κάποια που να ήταν πάνω από 250 κιλά. Αν μη τι άλλο, γιατί δεν είχα την δύναμη για να την σηκώσω.

    * Δεν ξέρω αν έπεσε "μαλλιοτράβηγμα" ανάμεσα σε χοντρούς/ες και αδύνατους/ες - συγνώμη για τους μη politically correct χαρακτηρισμούς, αλλά βαριόμουν να ψάξω πιο ήπιους -. Αλλ' αν έγινε, αποδεχτείτε ότι περί ορέξεως μελομακαρονόπιτα και μην "κονταροχτυπιέστε" άδικα. Δεν έχουν όλοι/ες τα ίδια γούστα/θέλω.
    Ούτε φτάνει σ' όλους/ες απλά ένα σώμα για να καϋλώσουν. Πάντως, να ψάξω τα τεφτέρια μου για την ανατομία των υ/σ γυναικών. Μου μπήκε η περιέργεια και θέλω να διαπιστώσω, αν θα ήταν τελείως διαφορετικά πλάσματα απ' τις "υπόλοιπες" χαχα...
     
  2. Stelios_X

    Stelios_X "Πείρα είναι το σύνολο των σφαλμάτων μας." Ο.W.

    Σίγουρα δεν αναφερόμουν σε εντεταλμένες απαντήσεις. Ως προς τα εκ προοιμίου ερωτήματα και τις προϋποθέσεις, θα διαφωνήσω μαζί σας.
    Δε μπορώ να φανταστώ οποιασδήποτε είδους αλληλεπίδρασης όπου υπάρχει ένας στόχος (είτε το πούμε φωτογράφιση είτε το πούμε D/s σχέση, είτε το πούμε επαγγελματική συνεργασία, είτε φιλία)
    δίχως εκ προοιμίου ερωτήματα και προϋποθέσεις. Και ο λόγος είναι απλός. Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Δεν κάνουν όλοι για όλα. Δικαιωματικά ο καθένας θέτει μια αφετηρία για τον εαυτό του.
     
  3. Morfonios

    Morfonios When i want your opinion then i' ll remove the gag

    Δεν υπαρχει ιδανικο σωμα. Υπαρχει ιδανικος εγκεφαλος!
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    μου είχαν πεί να νομίζω πως θέλω περιορισμένο βάθος πεδίου για να επικεντρώσω την προσοχή και να αναδείξω το επιλεγμένο θέμα με βάση την εστίαση.
    πολύ αργότερα διαπίστωσα, εξερευνώντας φυγές και συγκλίσεις, σκιάσεις, γωνίες και επεξεργασία πως η εστίαση ήταν μια μικρή παγίδα που περιόριζε εμένα αντί το βάθος πεδίου.

    σχετικά με τις επιλογές είμαι μαζί σας. όχι από πριν, όμως.
     
  5. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Οι ερωτήσεις σου, ουσιαστικά μια είναι αλλά πάμε παρακάτω, μπορούν να λάβουν τόσες απαντήσεις όσες και οι άνθρωποι που θα ρωτήσεις.
    Προσωπικό γούστο, προσωπικές επιλογές, προκατασκευασμένα πρότυπα και ενα σωρό ακόμα πράγματα που έχει ο καθένας στο κεφάλι του, δίνουν ενα σωρό διαφορετικές απαντήσεις.

    Δεν θα αναφερθώ καν οτι συνδέεται το DNA με τα κιλά. Δλδ αν μια κινέζα τρώει κάθε μέρα ενα γουρουνόπουλο, λόγω dna θα μείνει αδύνατη?  

    Θα σχολιάσω τη φωτογραφία την οποία παραθέτετε. Θεωρείτε η γυναίκα που απεικονίζεται αδύνατη? Εγω θα σου πω οτι τα έχει τα κιλάκια της. Ο δίπλα θα σου πει οτι είναι τέλεια και πάει λέγοντας!

    Δεν καταλαβαίνω, όσο και αν προσπαθώ, τι θα πει παραπάνω κιλά! Το έθεσα και ως ερώτημα...Πριν κάποια χρόνια το πρότυπο της γυναικάς που προβαλλόταν, ήταν μια γυναίκα με κιλά, νταρντανα που λένε και στο χωριό μου. Αυτή ήταν το υγιές πρότυπο. Αυτή μπορούσε να κάνει και να μεγαλώσει παιδιά (απο εκεί προέκυπτε το πρότυπο!!!!να βλέπουμε και να σκεφτόμαστε και πως προκύπτουν αυτα τα ρημάδια τα πρότυπα).
    Έπειτα, έγινε πρότυπο η γυναίκα που μετράς τα κόκαλα...Σέξυ σου λέγανε, εκεί μόνο χωρούσαν τα ρούχα των σχεδιαστών....Ελα που αυτό οδήγησε σε κοριτσάκια με νευρική ανορεξία....σε θανάτους για ενα πρότυπο!
    Άλλαξε λοιπόν πάλι αυτό το πρότυπο. Δεν βόλευε. Πήγαμε στο πρότυπο του πιο υγιούς σώματος. Όχι κόκαλο, αλλά ούτε και κιλάκια...Πέραν του οτι θυσαύρισαν οι διατροφολόγοι και τα γυμναστήρια, είχε και μια λογική γτ βασίζεται ως ενα βαθμό στην υγεία του ανθρώπου. Και δεν είναι καθόλου αμελητέο.
    Τσάκ όμως, να σου και τα υπέρβαρα μοντέλα τα οποία πλασάρονται φούλ...Αρχίζουν να δημιουργούν άλλο πρότυπο πάλι!

    Πάμε τώρα στο θέμα επιλογής. Το θέμα επιλογής για μένα είναι συνδεδεμένο και με το γτ συσχετίζεσαι με εναν άνθρωπο. Δλδ, όταν συσχετιζόμαστε με σκοπό μια σχέση, δίνουμε βάρος σε άλλα στοιχεία και όχι τόσο στην εμφάνιση.Όταν κάνουμε ενα απλό σέσσιον, ε παίζει λίγο μεγαλύτερο ρόλο η εμφάνιση.

    Έχω πολλούς άντρες φίλους. Σε σχετική καφροσυζήτηση ο καθένας έλεγε τα δικά του. Θυμάμαι ο ενας έλεγε, "εγω γουστάρω όταν την γαμάω να πιάνω κόκαλα"....Αυτό τον ερέθιζαι τον άνθρωπο! Εγω πάσο!!!!!!!!
    Ενας φίλος μου, του χώρου, μου είπε όμως και το εξής. "Δεν με νοιάζει αν είναι χοντρή ή αδύνατη. Με νοιάζει να είναι υγιής και να μπορώ να επικοινωνώ μαζί της. Τι να την κάνω την μοντέλα (έτσι το είπε), αν ανοίγει το στόμα της και πετάει κοτσάνες????Εντάξει μπορεί να μην την κρεμάσω απο τον πολυέλαιο, αλλά θέλω υποτακτική οχι barbie".

    Ως γυναίκα, έχω περάσει φάσεις που ήμουν αδύνατη με βάση τα πρότυπα, χοντρή, μεσαίου μεγέθους. Σε καμία φάση της ζωής μου όμως δεν δυσκολεύτηκα να βρω σύντροφο και με βάση τα πρότυπα, εμφανίσημο σύντροφο. Άρα μάλλον δεν οφείλονται τα κιλά για τη μοναξιά κάποιων.

    Εντάξει δεν μπορεί μάλλον να με κρεμάσει απο το ταβάνι (ασε μην σπάσει και κανένα σχοινί και έχουμε και άλλα!!!!   ), θα ζήσουμε όμως νομίζω και χωρίς αυτό!!!!!!!Θα κάνουμε άλλα βρε αδερφέ....Αλλά γτ να παίζει τόσο ρόλο το βάρος και να μην παίζει το κάπνισμα????????Εκεί να δεις προβλήματα! Αντοχή, αναπνοές....καταστροφή!!!!!!!   

    Εν κατακλείδι, για να υποταχθείς, δεν χρειάζεται να έχεις "πρόβλημα" και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Μάλλον το αντίθετο χρειάζεται. Γτ δεν είναι παιχνιδάκι, που βάφτηκα, κούνησα τον κώλο, έχασα και 30 κιλα και πέφτουν όλοι στα πόδια μου! Είναι ζόρικο το "παιχνιδάκι" και δεν γίνεται εύκολο με "κολπάκια".
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Προσωπικά λέω το εξής: Εάν οι γυναίκες δεν γυρίζουν να σε κοιτάνε, κάτι δε κάνεις καλά.  
     
  7. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    τι θα πει "ιδανικό" σώμα και ποιος το καθορίζει;
     
  8. Queen87

    Queen87 Contributor

    Ευχαριστώ όσους συμμετείχαν, για μένα το νήμα κλείνει εδώ.

    Ζητώ συγνώμη όσους προσεβάλα δημοσίως (δεν έχει νόημα να ξαναπώ οτι δεν είχα τέτοια πρόθεση). Αυτή είναι η τελευταία μου ιντερνική τοποθέτηση είτε σε δικό μου νήμα είτε σε κάποιο άλλο... Θα πάω να διαβάσω κάνενα βιβλίο να μορφωθώ παρά να κάνω θεωριτικές ερωτήσεις και μάλιστα που προσβάλλουν.

    Σε καμία περίπτωση δεν με ενδιαφέρει να τραβήξω την προσοχή σας, δεν το έχω ανάγκη. Είναι μια απόφαση που πήρα συνειδητά.

    Δυστυχώς για σας, ευτυχώς για κάποιους άλλους... αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και έτσι εκφράζομαι. Δεν μπορώ κάθε φορά να σπαταλάω ενέργεια και διάθεση για να εξηγήσω με τι πρόθεση το έγραψα και που το πάω... Πιο πολύ γινεται λόγος το του τι είπες και γιατί το είπες.... παρά να συζητιέται το θέμα. Το στύλ γραφής μου δεν γίνεται κατανοητό όποτε αποχωρώ. Άλλωστε ούτε σας ξέρω, ούτε με ξέρετε... δεν έχω κάτι να χωρίσω με κανέναν.

    Σαν Queen κλείνοντας θα ήθελα να πώ... οτι σε καμία περίπτωση ποτέ δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κάποιον.
    Αυτά τα ολίγα απο μένα... τα φιλιά μου  

    Queen.
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ωστόσο ιδανικό bdsm για το κάθε σώμα.
     
  10. billyboy

    billyboy Guest

    Σταμάτας?
     
  11. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Για να ελαφρυνω λιγο το "κλιμα" θα πω οτι αρκει να πιστεψουμε εμεις οι ιδιοι σε εμας για να πιστεψουν και οι αλλοι.
    Να προσπαθησουμε να μας αποδεχτουμε χωρις ομως να σταματησουμε τις ενεργειες για να γινουμε καλυτεροι, πρωτιστως για εμας πανω απ' ολα.
    Το σωμα μας ειναι κομματι μας, ειναι και αυτο κατι το ιερο για μας ή θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον..χρειαζεται να το αντιμετωπιζουμε με σεβασμο.
    Με το bdsm ασχολεισαι οπως και να 'σαι, αρκει να το θες. Απλα ο καθενας διαλεγει αυτο που του ταιριαζει. Δεν κανουν ολοι για ολα.

     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Είναι 1,67 και 71 κιλά, να το κόψω ή να τ' αφήσω... Να το στρογγυλέψω πάνω, στα 75 καλά είναι..?

    Ρε δεν πάμε καλά, ρεεεεεε...!