Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Ο/Η Κ δεν είναι γκόμενος-α"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 9 Νοεμβρίου 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Eπιτελους!!!
     
  2. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Make - believe δεν είναι όλο, τουλάχιστον από ότι διαβάζω τόσο καιρό εδώ μέσα; Όσο βολεύει κι όσο είναι εύκολο; Κάτι σαν του κατ' επίφαση χριστιανούς πχ; Απαντάται μόνο του το ερώτημα λοιπόν.
     
  3. zoeleene

    zoeleene D̶̸̡̀͏įs̡t̵͞͏o̢̢̕ŗ͝t̨̢e̢͘͜͞͞d̴̸͜͝҉

    Δεν θα ονόμαζα τον Κ μου γκόμενο. Δεν θα ονόμαζα τον vanilla σύντροφό μου γκόμενο.
    ...
    Δεν μου αρέσει η λέξη γκόμενος. Αισθητικά. Είναι μια ηχητικά απωθητική λέξη.

    Τώρα, αν το θέμα είναι ο οποιοσδήποτε διαχωρισμός ενός Κ από έναν vanilla σύντροφο... Πάει πάντα ανάλογα τον άνθρωπο. Ανάλογα τη χημεία μας. Ανάλογα τις βλέψεις μας.
    Αν ο διαχωρισμός είναι ότι ο Κ δεν θα "νοιάζεται" για μένα και πρέπει να το αποδεχτώ με αντάλλαγμα να έχω την ερωτική ζωή που προτιμώ... no thanks.
    Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι έτσι. Right...? Right?  
     
  4. Nikos_34_Thess

    Nikos_34_Thess Regular Member

    Η Κ δεν είναι γκόμενα μου.Είναι η Κ μου τέλος.
     
  5. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Γιατί θα σε ρωτησει;
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Το ζητούμενο για τον ηγούμενο είναι να μην είναι σούπερ μάρκετ...
    Διγιότι τότε η άλλη δεν είναι ακόλουθος, είναι πελάτισα...
    Τα υπόλοιπα είναι καλολογικά στοιχεία...
    Άνευ σημασίας, άνευ ουσίας...
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το ξαναλέω είναι θέμα σεβασμού και εκτίμησης, πως βλέπεις τον Κ εν ολίγοις.
     
  8. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Μου θυμίζει το άλλο νήμα,με τον κυρίαρχο που θέλει να τον ταπεινώσει η υπό..
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Συμφωνώ ότι ο Κ δεν είναι γκόμενος και θεωρώ ότι δεν μπορεί να είναι και γκόμενος του υ. Ένα concept είναι όλο κι όλο το BDSM* και μια συνομολόγηση σχέσης πάνω σε αυτό το concept, αν το ισοπεδώσουμε και αυτό τότε τί του μένει; Η σχέση, θα μπορούσε να πει κάποιος. Ναι, αλλά τότε δεν είναι και ούτε ήταν ποτέ BDSM.

    Σκληρό, το καταλαβαίνω. Μα υποτίθεται ότι κάποιοι θέλουν "να το ζήσουν". Αλλιώς δεν γίνεται και πολλά που γράφτηκαν πιο κάτω είναι βολονταρισμοί ακραία ρομαντικοί.

    Όπως το σκέπτομαι και όπως παρατήρησα την εξέλιξη της συζήτησης, εξαρτάται από το τί έχει ο καθένας στο νου του για το πώς τον αφορά το BDSM.

    Πάρα πολλά "μου", πάρα πολλές συγκαλυμένες υποδείξεις για το πώς είναι "ο καλός ο Κ". Αν υπάρχει ισχυρή επιθυμία για BDSM, αυτή που από ανάγκη αναιρεί την λογική "βασικά Κ θέλω αλλά γιατί να μην είναι μαζί και αυτό και εκείνο και το άλλο και το παράλλο", τότε δεν γίνεται BDSM.

    Δεν μπαίνει θέμα δογματισμού γιατί προκύπτει άνετα από το concept BDSM. Αλλά και ο βολονταρισμός που χαρακτηρίζει τα γραπτά σας στο νήμα αυτό δογματισμός είναι, απλά χρειάζεται μεγάλες εκθέσεις ιδεών για ναεκφραστεί.

    Από καταβολής μαρκήσιου, πράγματι η κρυφή ή όχι και τόσο χρυφή έγνοια του ηγούμενου ήταν πάνω κάτω αυτή γιατί αν γινόταν πελάτισσα η έτερη τότε αυτός θα γινόταν εξυπηρετητής της πελάτισας και αυτό θα ήταν αναίρεση του concept.
    Ξέρετε, πονάει να έχεις στα χέρια σου κάτι πολύτιμο και αυτό ξαφνικά να γίνεται άμμος και να το βλέπεις να κυλάει απ την κλεψύδρα και να χάνεται. Τρόπος να αναποδογυρίσει η κλεψύδρα και να ξανάρθει δεν υπάρχει. Αν λοιπόν θέλετε τον Κ γκόμενο και θέλει και ο Κ να γίνει γκόμενος ή ψέματα σύντροφος ή οτιδήποτε, τί λόγος πέφτει στους υπόλοιπους; Στην υγειά μας οι ανύπαντροι να ευχηθούμε τότε. Αλλά ο Κ που έγινε γκόμενος, με τον έναν τρόπο ή τον άλλο, Κ δεν ξαναγίνεται.

    *Όσον αφορά το γλωσσικό, ορισμένοι ανέπτυξαν τις απόψεις τους σε ένα άλλο πολύπαθο νήμα, επιφυλλάσομαι για εκεί. Εδώ περιορίζομαι να αναφέρω ότι το ίδιο το BDSM είναι μια γλωσσική και ουσιαστική στρέβλωση του σαδομαζοχισμού, αν αποσπαστεί από το BDSM και όποια ουσία του έχει μείνει, το D/s δηλαδή, τότε τί μένει;

    Ακόμα, να ρωτήσω, το υ είναι γκόμενα ή γκόμενος του Κ; Δε νομίζω. Με τόση φροντίδα, κατανόηση, ενσυναίσθηση, συναντίληψη κλπ κλπ κλπ κλπ που απαιτεί.
     
  10. Nikos_34_Thess

    Nikos_34_Thess Regular Member

    Φυσικά και όχι,απλά έτσι μου έχουν μάθει...
     
  11. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Χαιρομαι πραγματικα για 'σενα @gaby που εχεις ξεκαθαρο μεσα σου το τί ειναι αυτο το πολυποθητο bdsm και σε τί στηριζεται. Δεν γνωριζα πραγματικα τη βαρυτητα της λεξης γκομενος. Δεν ηξερα οτι εχει τη δυναμη να γκρεμισει συθεμελα το ναο του βουδουσουμου. Τωρα που επιτελους μας μετεδωσες αυτη τη μεγαλη αληθεια θα ειμαι πιο προσεκτικη στη χρηση της στο μελλον, αι προμισ.
    Εαν αναφερεσαι στο ατομο μου με το "καποιοι θελουν να το ζησουν" να σου κανω ενα απντειτ----> το ζω! Σκληρο, το καταλαβαινω, αλλα αληθινο  

    Καμια υποδειξη. Προσωπικη αποψη εξεφρασα και τα πολλα "μου" χρησιμοποιηθηκαν για να κανουν αντιληπτο αυτο ακριβως.
    Το οτι δεν γινεται βουδουσουμου αν θελω ο Κ μου να μην ειναι μονο Κ μου αλλα και πολλα πολλα περισσοτερα, ποιος το λεει, ποιος το αποφασιζει? Η @gaby ? Καποιο ανωτατο βουδουσουμικο συμβουλιο? Πες μου διευθυνση να ερθουμε να παρουμε την εγκριση και τις ευλογιες σας παραυτα!

    Που το ειδες γραμμενο αυτο? Το διαβασες καπου? Θα ηθελα την πηγη παρακαλω να ξεστραβωθω και 'γω το ερμο. Εστω καποια επιχειρηματα, κατι! Μεχρι τοτε λυπαμαι, αλλα προκειται περι δογματισμου οσο και να χτυπιεστε.
    Οσο για τα γραπτα μου ξεκαθαριζω παντα οτι προκειται για προσωπικες μου αποψεις τις οποιες δεν μ' ενδιαφερει να επιβαλλω σε κανεναν, κατι που δε θα μπορουσα να πω για 'σενα και τα δικα σου γραπτα, οχι τα κοπι πειστ, τα αλλα.


    Εγω προσωπικα δεν θελω τον Κ γκομενο. Τον θελω ΚΑΙ γκομενο μου και πολλα πολλα αλλα..ασε τα υπολοιπα για αυτους που πραγματικα ζουν το 24/7 D/s κατω απο την ιδια στεγη. Ισως αν το ζουσες να ειχες αλλη αποψη για το θεμα. Οπως και να 'χει το χασμα στις αποψεις μας οφειλεται στο οτι προφανως αλλο bdsm ζεις εσυ και αλλο εγω και ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενη γι' αυτο.  


    ----------------------------------------------------
    Προσωπικη μου θεαση των πραγματων:

    -Σου συστηνεται καποιος ως Κ. Γινεται η γνωριμια, προχωραει το πραγμα, φτανετε στο σεξουαλικο κομματι. Κανετε ο,τι κανετε και την επομενη μερα μην τον ειδατε μην τον απαντησατε. Κοινως παιρνετε τον πουλο και χωρις να ειχατε επιλογη. Περασατε καλα, αλλα το πραγμα τελειωσε εκει, σε ενα σεσσιον.
    Αυτον τον ανθρωπο εγω δεν τον αναγνωριζω ως Κ μου, αλλα ως εναν Top που ετυχε να διασταυρωθουν οι δρομοι μας. Το ιδιο ισχυει και για τα πολλαπλα σεσσιον για 'μενα.

    -Σου συστηνεται καποιος ως Κ. Γινεται η γνωριμια, προχωραει το πραγμα, φτανετε στο σεξουαλικο κομματι. Κανετε ο,τι κανετε και την επομενη μερα υπαρχει επικοινωνια μεταξυ σας, σου λεει οτι θελει να σε αναλαβει, να γινεις ιδιοκτησια του κτλ. Σου λεει οτι μαζι με εσενα εχει και αλλες υποτακτικες, σε ελεγχει,σε διαμορφωνει, τον ικανοποιεις οπως του αρεσει, σε δανειζει και περνατε ολοι σας καλα.
    Για εναν τετοιο ανθρωπο δεν θελω να εκφερω αποψη. Δεν με ενδιαφερουν τετοιου ειδους σχεσεις, και όποτε μου ετυχε επελεξα να αποχωρησω ανεπιστρεπτι.

    -Σου συστηνεται καποιος ως Κ. Γινεται η γνωριμια, προχωραει το πραγμα, φτανετε στο σεξουαλικο κομματι. Κανετε ο,τι κανετε και την επομενη μερα υπαρχει επικοινωνια μεταξυ σας, βγαινετε για καφε, μιλατε με τις ωρες ειτε απο κοντα ειτε στο κινητο, δεν ξεκολλατε ο ενας απο τον αλλο, βλεπεστε καθε μερα, μαθαινετε τα παντα ο ενας για τον αλλο, σας ξεκαθαριζει οτι ανηκετε μονο σε αυτον αλλα οτι και αυτος θα ασχολειται μονο μαζι σας - γιατι πολυ απλα θελει μονο εσας-, αναπτυσσετε αισθηματα αγαπης- ερωτα, γνωριζετε γονεις, αδερφια, φιλους, συναδελφους, αποκτατε σιγα σιγα τη ρουτινα σας, πιανετε μαζι σπιτι κτλ κτλ και ολα αυτα μεσα σε ενα πλαισιο ελεγχου που καθοριζει και αποφασιζει αυτος.
    Αυτον τον ανθρωπο εγω τον αναγνωριζω ως Κυριαρχο μου, συντροφο μου, γκομενο μου, φιλαρακι μου, οικογενεια μου, αντρα μου, συζυγο μου, πατερα των παιδιων μου και και και ....

    *Αν καποιος δεν εχει ζησει την τελευταια περιπτωση (το γραφουν οι ιδιοι σχεδον παντα..) και εκφερει αποψη, θα τον διαβασω αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα τον λαβω υποψιν.  
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αποφάσισε. Από πότε υπάρχει άλλο και άλλο και άλλο BDSM, ότι μας συμφέρει λέμε; ..σκληροπυρηνικό με ολίγη και πάει λέγοντας;
     
Thread Status:
Not open for further replies.