Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Ο/Η Κ δεν είναι γκόμενος-α"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 9 Νοεμβρίου 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Εμένα ο κ μου με εχει περασμένη στο κινητο ως ''γκόμενα Νο3''
    στο τηλέφωνο με λέει καρδιά και ζωή μου
    και απο κοντα του μιλάω στον πληθυντικό όταν εκτελώ τις διαταγές του..
    Όταν με συστήσει στην μάνα του θα με πει με το όνομα μου.. Στον δρόμο μου κρατάει το χέρι, το βράδυ στο κρεβάτι ροχαλιζει .Τον κάνει αυτό λιγότερο κυρίαρχο..? Άν ναι πείτε μου να τον αλλάξω!!!!
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @gaby τα δικά σου προσωπικά μπορεί να μην τα έχεις εκθέσει εδώ. Αλλά μην "στεναχωριέσαι", τα έχω μάθει κι εγώ.
    Βλέπεις, εκείνος ο "αείμνηστος" ο Seirios όταν έλεγε το μέρος στρουμφοχωριό είχε δίκιο.
    Τώρα θα το πω κι εγώ - είχα καιρό να το κάνω -, θεωρείς ότι μου έκανες τη μούρη κρέας? Πες για τις πρώην ή τις "πρώην" μου εδώ πέρα που καλώς ή καλώς κάναμε "χαζομαρούλες" κάτω απ' τα ματάκια σας.
    Αλλά, ας μου λύσει κάποιος μια απορία, γιατί δεν επιτρέπεται να βάζουμε σε ignore list τους mods? Έτσι βρε παιδί μου, αν δεν θέλουμε να διαβάζουμε κάποιους από σας, να είμαστε ελεύθεροι να μην σας διαβάζουμε. Εσείς τις αρμοδιότητες σας θα μπορούσατε να τις εκπληρώνετε παρ' αυτά.

    Θα επαναλάβω κάτι που σου είχα γράψει και πέρυσι τα Χριστούγεννα. Αν ήθελες την προσοχή μου για πέντε λεπτά, την έχεις.
    Κρίμα πάντως, γιατί αν και όταν το θέλεις, έχεις πράγματα να πεις. Το κακό είναι, ότι μάλλον το θέλεις όλο και λιγότερο.
    Ενιγουέϊ, γίνε όσο κακιά θέλεις, δεν χρειάζομαι ignore list για να πάψω να σε διαβάζω. Ούτε θα έγραφα ποτέ τις φήμες ή τις αλήθειες που σε ακολουθούν.
    Πρώτον γιατί δεν μ' ενδιαφέρει ποσώς τι κάνεις και τι δεν κάνεις στη ζωή σου, δεύτερον γιατί τις είχα μάθει από σπόντα, τρίτο και κυριότερο γιατί για τα δικά μου κριτήρια θα ήταν κατινιά.
    Βλέπεις, κάποιοι αλήθεια σιχαίνονται τα κουτσομπολιά και σίγουρα δεν ζουν ευελπιστώντας να "ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα".

    Αυτή η τελευταία πρόταση δεν απευθυνόταν μόνο σε σένα. Καλό απόγευμα να έχεις.

    * Με τρώγαν τα δάχτυλα να γράψω και κάτι άλλο ανάμεσα στο ειρωνικό και τ' αυτοσαρκαστικό. Αλλά είπα για μια φορά να είμαι τελείως σοβαρός.
    Και να βάλω μια και καλή όποιον/α θα το χρειαζόταν στη θέση του/της. Το προσπάθησα τουλάχιστον, αν ο/η κάποιος/α δεν το καταλάβει και φρενάρει από μόνος/η του/της, πρόβλημα του/της. Εγώ με κάποιους/ες από σας "έδωσα", το "μαγαζάκι" μου έκλεισε.

    Μεταγενέστερο edit

    ** Είναι πανεύκολο, να προσπαθήσεις να χτυπήσεις κάποιον κάτω απ΄τη ζώνη.
    Το δύσκολο είναι να κρατηθείς και να μην το κάνεις.
    Και ακόμη πιο δύσκολο είναι, να μην το σκεφτείς καν ( γιατί δεν θα το "είχες" σαν άθλημα ).
    Άσε που εκείνος που ίσως λάβει το χτύπημα, μπορεί να φοράει και μεταλλικό εσώρουχο και να μην αισθανθεί τίποτε. Ποιος ξέρει...
     
    Last edited: 8 Δεκεμβρίου 2016
  3. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Δεν νιώθω συχνά την ανάγκη να υπερασπιστω κάποιον ή κάποια.

    Αλλά πραγματικά Τενεμπρα ξεπερασες τον εαυτό σου. Μας λες ότι δεν σε ενδιαφέρει ποιος ψήνεται για κουτσομπολιο και ανοίγεις το ποστ λέγοντας ότι έμαθες από κουτσομπολια τα προσωπικά της Γκαμπι.

    Κατά τα άλλα ποτέ δεν θέλεις να πεις/κανεις/ρανεις και πάντα όλοι αγαπημένοι/κομπλε/ο καθένας τα δικά του/ φίλες και φίλοι ισαποστασιτες.

    Να ξέρετε πάντως γενικά κάποια χαρακτηριστικά όπως αυτά που δείχνει να παρουσιάζει το παραπάνω ποστ καμία σχέση δεν έχουν με Κυρίαρχο που να πάρετε το bdsm να το γυρίσετε ανάποδα.
    Δεν θα μπώ σε κανένα διάλογο οπότε μην κάνεις καν τον κόπο να μου απαντήσεις.
     
  4. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Η νηματοθέτρια - έχοντας απορρίψει το "γκόμενος" - ορίζει τον σύντροφο ώς εξής:
    Με αυτόν τον ορισμό για μένα, όχι, ο σύντροφος αυτός δεν είναι κυριαρχικός.
    Δεν νοείται καυγάς και μετά "τα ξαναβρίσκουμε" σε μια D/s, η ανταλλαγή ελέγχου έχει μια κατεύθυνση μόνο, και είναι μόνιμη. Και άλλος λόγος: ένας καυγάς είναι ωμός, παρορμητικός, ανεπεξέργαστος, η ίδια η υποταγή προϋποθέτει σκέψη και επεξεργασία. Συχνά ζόρικη.
    Όσο για τη διαφωνία, προσωπικά ως υποτακτική μπορώ και να διαφωνήσω σε κάποιο ζήτημα. Θα ζητήσω άδεια να διατυπώσω την δυσαρέσκειά μου, και αν μου δοθεί, μέχρι εκεί φτάνει η χάρη μου. Αν αυτό που είπα θα ληφθεί υπόψη, yay και ζήτω. Aν όχι, ούτε μούτρα ούτε καυγάδες.

    Edit: προσωπικά διαφωνώ και στο "να λένε σ' αγαπώ", η αγάπη είναι πολύ θολή έννοια για μένα ώστε να χωρέσει στο ξεκάθαρο πλαίσιο μιας D/s. Αλλά αυτό είναι πιθανόν πιο προσωπικό από τα προηγούμενα που ανέφερα.
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    ναι
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Εμένα μου λέει "Σας λατρεύω".
    Μοιάζω και με τον Βούδα οπότε κάνει συνειρμούς βωμού. Όχι ότι είμεθα και της τελετουργικής ακολασίας  
     
  7. Brigitte

    Brigitte Contributor

    @gaby καλως ηρθες στο πραγματικο θεμα του νηματος. Αργησες λιγο, αλλα συντονιστηκες. Αυτο ακριβως πραγματευεται το παρον νημα, αυτη τη "λεπτομερεια" οπως λες. Γιατι δεν μπορει να υπαρξει αντικειμενο συζητησης για αυτη τη "λεπτομερεια"?

    Μια καλη ωρα για ενα reality check του παρακατω με την πραγματικοτητα αυτου που συζηταμε νομιζω οτι ειναι τωρα.

    Αποψη ή πραγματικοτητα? Χμμ..

    @estelwen μπορει να μη σου μοιαζει σχετικη και ναι ειναι προσωπικη, αλλα μονο ετσι μπορω να κατανοησω καποιες απο τις αποψεις σου, οποτε θα το τολμησω: εχεις κανει D/s σχεση 24/7 που να εμπεριεχει συγκατοικηση και να διαρκεσει πανω απο 6 μηνες? Αν ναι δεκτη και σεβαστη η αποψη σου, αν οχι τη σεβομαι ως αποψη σου αλλα δεν τη δεχομαι λογω ελλειψης της υποχρεωτικης (για να τη λαβω σοβαρα υποψιν) εμπειριας, sorry.
     
  8. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    @Brigitte εάν δεν είναι σαφής η διαφορά της περιγραφής μιας πραγματικής μέρας από την άποψη που έχει κάποιος για ένα θέμα δεν μπορώ να βοηθήσω.

    Αν πάλι ήταν για να τσιμπήσω ή για να σκεφτεί κάποιος άλλος που το διαβάζει ότι μπορεί να γράφω ψέμματα ευτυχώς για εμένα και δυστυχώς για εσάς δεν είμαι 12.

    Κι να τονίσω εδώ ότι το ότι δεν θα μπώ σε κανένα διάλογο ισχύει εξίσου και για εσένα. Απαντώ όμως τώρα γιατί όντως δεν ήταν ξεκάθαρο πριν. Κι όπως είπε και ο @espimain και εγώ σας εύχομαι τα καλύτερα και κανένα πρόβλημα δεν έχω μαζί σας. Ούτε και είχα ποτέ.

    Απλά μην μου απευθύνετε άλλο το λόγο τουλάχιστον σε αυτό το νήμα. Ευχαριστώ.
     
  9. brenda

    brenda FU very much

    Ναι αμέ και γκόμενος/α είναι ο/η Κ και σύντροφος και ο άνθρωπός σου, όλα τα υπόλοιπα είναι μπουρδίτσες σγουρές και πορδίτσες μυρωδάτες.
    Όσοι δεν έχουν ζήσει σχέσεις με βάθος χρόνου, ή γουστάρουν να περιχαρακώνονται στην πρώτη ανάγνωση καλά κάνουν κι αυτοί, εγώ έχω πειστεί, ότι ο καθένας κάνει το D/s που επιθυμεί, φαντασιώνεται, αντέχει ή προσαρμόζει πάνω στον χαρακτήρα και τις ανάγκες του, τις δικές του και του/των συντρόφων του.
    Να έλειπαν και λίγο όλες αυτές οι επικρίσεις του ενός για το D/s του άλλου, τι ωραία που θα ταν η συγκατοίκησή μας στο διαδίκτυο!
    Θυμήθηκα κι όλη την θεωρία της Old Guard και μου ρθε και μια αναγούλα και μια αντράλα, να μην επανερχόμαστε στις δομικές μας διαφωνίες, καλύτερα δεν είναι να εστιάσουμε σ΄αυτά που μάς ενώνουν?
    Γιατί πολλοί και πολλές πουλάνε θεωρία εδώ μέσα και βιωματικά πράττουν άλλα ντ΄άλλα, λίγοι αντέχουν να είναι συνεπείς τόσο στην θεωρία όσο και στην πράξη.
    Και είναι ανθρώπινο αυτό, αν θέλετε την γνώμη μου, αρκεί να μην εκφράζουν πράγματα εντελώς αντίθετα από αυτά που οι άλλοι βιωματικά πλέον έχουν δει ότι πράττουν.
    Αφήστε τις κατσικούλες στην ησυχία τους, δεν μάς φταίνε τα ζωντανά επειδή έχουμε χάσει την μπαλίτσα με τα προσωπικά μας ο καθένας!



    εντιντ: ως πότε θα ζω για να σάς προφυλάσσω από τους εαυτούς σας? αφήστε τα πολλά τα παχιά τα λόγια, χαλαρώστε, πάρτε δυό βαθιές ανάσες και περπατήστε, τρέξτε, κάντε έστω μια βόλτα στο τετράγωνο, φτάνει πια με τις ανούσιες αντιπαραθέσεις και τις προσωπικές υπερβολές, cooooooool guys... 
     
    Last edited: 8 Δεκεμβρίου 2016
  10. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Γιατι προδικαζεις οτι η αποψη η δικη μου ή των υπολοιπων που ειναι διαφορετικη απο τη δικη σου δε βασιζεται σε προσωπικες εμπειριες?
    Δεν υπονοηθηκε πουθενα οτι γραφεις ψεματα παρ'ολα αυτα η σπασμωδικη σου κινηση να το κανεις ξεκαθαρο, μπορει να δημιουργησει σε καποιον αυτην την εντυπωση.
    Δε σου ζητησε κανεις να μπεις σε διαλογο, μονη σου το εκανες. Οταν γραφεις κατι δημοσια, να περιμενεις οτι θα εχεις απαντηση. Αν δε δεχεσαι απαντησεις, μην τις προκαλεις.
     
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Ω, dear me, χρειάζεται εμπειρία D/s σχεση 24/7 για 6 μήνες για την απάντηση. Tι άσχετη που είμαι.
    Δυο παρατηρήσεις τότε.
    1. Να υποθέσω ότι εσύ έκανες παιδιά με τον σύντροφό σου, από τη στιγμή που αναφέρονται στα προσόντα της συντροφοσχέσης;
    2. Να υποθέσω ότι έχει δίκιο σε όλα ο @espimain, μια και η εμπειρία του είναι πολλαπλάσια της απαιτούμενης;

    Πάντως να ξέρεις, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι συζείς πάνω από έξι μήνες με γκόμενο, εεε σόρυ, με σύντροφο, εεε σόρυ πάλι, με κυρίαρκο.
    Να τα χιλιάσετε, και να 'σαι καλά για τη διασκέδαση, συμπαθητική η προσπάθεια να στρίψεις το τιμόνι τελευταία στιγμή  
     
    Last edited: 9 Δεκεμβρίου 2016
  12. Αυτό που ο κάθε ένας γράφει ότι θέλει σε κάθε νήμα το βαφτίζει bdsm Μετά το ξεβαφτιζει μετά το ξανά μανά βαφτίζει, καθώς επίσης αυτό που κάποιος αρχίζει "μαλωμα" και μετά σε κατηγορεί γιατί το συνεχίζεις πολύ με αρέσει!!
    Μου λείψατε παιδιά!!! Αγάπες φιλάκια και όλα τα σχετικά!

    Στο θέμα τώρα. Είτε τον ονομάσω γκόμενο, Είτε κύριο, είτε τσαγιέρα θα συνεχίζει να είναι ο κύριος μου!
    Δείξε μου χίλια ζευγάρια να σου δείξω χίλια διαφορετικά στυλ bdsm είχα διαβάσει κάπου και το χρησιμοποιώ κι εδώ που ταιριάζει!
    Δύο παραδείγματα θα δώσω. Απλα και κατανοητα.
    Α. Είναι ένας κυρίαρχος βαρύς και ασήκωτος(οχι αφράτος! Εννοω παλιάς σχολής!) που στο πλαίσιο της σχέσης του ορίζει πλήρη υποταγή της υπό. Εχει συμφωνηθεί ότι δεν θα έχει δικαίωμα της γνώμης της. Δεν θα κοιμούνται μαζί ποτέ στο ίδιο κρεβάτι θα τον συνοδεύει όμως δόξα και τιμη ως κυρία κοκοβικου σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.είναι σαφώς ένα ζευγάρι που ανήκει στον χώρο το παραπάνω.

    Β. Κυρίαρχος που θέλει αποκλειστικοτητα στην υπό του, του αρέσει να βλέπει τον εκρηκτικό χαρακτήρα της . Γουστάρει να την θαυμάζει σαν προσωπικότητα για τον δυναμισμό της, εχει συμφωνηθεί ότι ανέχεται ξέσπασματα σε περίπτωση θυμού της τα οποία διαχειρίζεται αυτός ανάλογα στην πορεία , στις κοινές του εκδηλώσεις αυτή τον συνοδεύει διακριτικά σιωπηλή. Αυτή δεν είναι σχέση d/s? Δεν υπάρχει πάλι ένας κυρίαρχος και ένα υποτακτικο πλασμα. .? Άρα τι ακριβώς συζητάμε? Οι λέξεις μας πειραζουν?αυτες έχουν σημασία? Η ουσία ίδια δεν είναι?
     
Thread Status:
Not open for further replies.