Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Ο/Η Κ δεν είναι γκόμενος-α"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 9 Νοεμβρίου 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Σχετικά με το νήμα έχω τοποθετηθεί. Ανατρέξτε αν σας αφορά βέβαια.

    Δεύτερον, η διαχείριση του θυμού μας είναι σημαντικό πλεονέκτημα. Διαφωνείτε;
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Έχετε πέσει το μισό (που λέει ο λόγος) φόρουμ σε επίθεση σε ένα ζευγάρι που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν γουστάρετε. Εγώ αυτό βλέπω σε αυτό το νήμα.
    Δεν είναι πλέον προφανώς απλά διαφορετικές γνώμες για το αρχικό θέμα.
    Είναι γνώμες επί προσωπικού για τους συγκεκριμένους δύο ανθρώπους. Για το πώς θα έπρεπε να είναι ο καθένας τους ως Κ και υ.
    Έλεος. Δεν είναι δουλειά κανενός αυτού του είδους η κριτική.
     
  3. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Αυτό που βλέπω εγώ ειναι ότι τους την έχουν "πέσει"για το πως χειρίζονται εκφράζουν και επικοινωνούν αυτό το ο,τι ζουν. Δεν νομίζω οτι αφορά το φορουμ το τι κάνουν και τι είναι. Το πως όμως επικοινωνουνται απόψεις, δημόσια στο φόρουμ, αυτό αφορά όποιον θέλει και βρίσκεται εδώ, και βρίσκεται εδώ για να έχει γνώμη, αν συγκεκριμένες γνώμες ενοχλούν...  

    Όπως επίσης, και το έχω ξαναπεί, φυσικά ο καθένας κάνει ο,τι θέλει. Φυσικά και μπορεί να το βαφτίσει και οπως θελει..δεν μπορεί να ενοχλείται η να επιβάλει με έμμεσο ή άμεσο τρόπο να ισχύει αυτό που αυτός αποφάσισε πως του ταιριάζει και τον εξυπηρετεί, ως γενικό. Υπάρχει γενικό, και είναι αρκετά ξεκάθαρο άσχετα αν θέλουμε να το αναλύουμε τόσο ωστε να πιανομαστε απο τις λεπτομέρειες και να το "προσαρμόζουμε" και μετά να ζητάμε και τα ρέστα.
     
  4. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Θελω να μου δειξεις σε ποστ δικα μου που προσπαθησα να επιβαλλω τη δικη μου αποψη. Θελω εδω να μου βαλεις αυτα τα ποστ μου. Τωρα. Γιατι εγω τετοιες κατηγοριες δε δεχομαι.
    Διαβασα ολες τις αποψεις που εκφραστηκαν. Στις αντιθετες με τη δικη μου δεν ειπα λεξη. Λεξη.
    Οταν ομως εσεις ως διαχειριστες βλεπετε να μου επιτιθονται και δεν κανετε τιποτα ισα ισα τους ενισχυετε κιολας ειμαι υποχρεωμενη να απαντησω. Για πολλες σελιδες συγκρατηθηκα κανοντας απλα αναφορες με την ελπιδα να επεμβει καποιος απο εσας. Δεν το κανατε. Τουναντιον. Εφοσον κανετε τα στραβα ματια λοιπον επιτρεψτε μου να υπερασπιστω και 'γω τον εαυτο μου.
    Δε βλεπετε καμια προσβολη και κανενα οφ τοπικ στο νημα? Γιατι τα κρατατε αραγε? Ενω οπουδηποτε αλλου θα τα σβηνατε? Αφηστε το καταλαβαμε ολοι το κολπακι. Ευχαριστω πολυ για την ισοτιμη μεταχειρηση στο φορουμ.
     
  5. Εμένα δεν με ενδιαφέρει Τιποτα από τά παραπάνω με ξεπερνάει όμως ότι ένα μέλος ζητά να διαγράφουν τα άσχετα με το νήμα σχόλια καί για κάποιο.. Ανεξήγητο λόγο κανεις διαχειριστής δεν επεμβαίνει..
    Εντάξει οι ισορροπίες εδώ μέσα έχουν χαθεί καιρό τώρα αλλά μερικά πράγματα παρά βγάζουν μάτια .

    Παρατηση μιας περαστικης βανίλα!
     
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Διόρθωσε με αν κανω λάθος αλλά η δεύτερη παράγραφος αναφέρεται έμμεσα πάλι στις επιλογές του ζευγαριού;
    Αν κάνω λάθος ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αλλά εγώ αυτό κατάλαβα.
     
  7. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Ας ξαναθυμηθουμε λιγο τους κανονες, shall we???

    Flames: Απαγορεύονται αυστηρά οι διαμάχες μεταξύ των μελών. Δηλαδή ύβρεις, προσβολές, ειρωνίες, χλευασμός των απόψεων των συνομιλητών μας κτλ.

     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @Sofei αν και δεν έπρεπε να μπεις καν στον κόπο, απ' την στιγμή που το έκανες, σ' ευχαριστώ. Είπαμε, μάλλον κάποιους/ες τους/τις "χαλάνε" κάποια πράγματα.
    Γούστο και καπέλο τους. Το στόμα το έχουμε για να μιλάμε και τα δάχτυλα για να δείχνουμε. Τώρα, πόσο γελοίο είναι, να μιλάς ή να δείχνεις ανθρώπους ( τουτέστιν, να προσπαθείς να τους "ξεψειρίσεις" ) μην γνωρίζοντας τίποτε για δαύτους. Αυτή είναι η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου ευρά.

    Εγώ δεν γράφω ότι κάποιος/α θα ζήλευε, γιατί κρίνοντας ξανά με το δικό μου το μυαλό, θα ήταν ακόμη πιο γελοίο. Ο/η καθένας/καθεμία έχει εκείνα που πρέπει να έχει.
    Τουτέστιν, εκείνα που του/της έτυχαν ή τα κυνήγησε ή έκανε κάτι για να τα διατηρήσει. Τι θα είχαν ή δεν θα είχαν οι άλλοι/ες, μάλλον δεν θα έπρεπε να τον/την αφορά, αν μη τι άλλο για να μην "χαλιέται" ασκόπως. Ως προς το γιατί "μιλάμε" και εδώ, δεν θα ήμασταν ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι που το κάνουν.
    Αν ζούμε μαζί ή όχι, "λυπάμαι" αλλά πρόσκληση στο σπίτι μας δεν θα δώσω σε κανέναν/καμία από δω. Κατά τ' άλλα μελομακαρονόπιτα.
    Κι επαναλαμβάνω και η υπομονή έχει τα όρια της. Με διαλείμματα "σιωπής" αρκετοί/ες εδώ μέσα αυτά τα δυο χρόνια και κάτι, έχουν προσπαθήσει να μου τα "σπάσουν".
    Κάποιοι/ες βαρέθηκαν και το έκοψαν, άλλοι/ες κάθε τόσο "επιστρέφουν". "Λυπάμαι" ξανά, αλλά που και που παίρνω κι εγώ ανάποδες και τους "απαντώ".
    Αν ο Κ είναι ρομποτάκι που καταπίνει τα "απίθανα", μην του χαλάσει η "Καππομόστρα", δεν είμαι Κ και το έχω καμάρι μου. Προτιμώ το γκόμενος ( με το θετικό/αρνητικό/ηλίθιο/έξυπνο του πρόσημο ). Κι αν συνεχίζω ν' απαντώ σ' αυτό τον κυκεώνα μαλθακιών που μόνο νήμα δεν είναι πια, είναι γιατί και σήμερα έχω χρόνο για πισινοχτύπα.
    Πλέον πως λειτουργεί με αρκετούς/ες εδώ μέσα, το γνωρίζω. Τίποτε το διαφορετικό απ' τον έξω κόσμο. Ή καλύτερα, η διαφορά εδώ είναι, ότι αν και όταν θέλεις, πατάς ignore ή σβήνεις το pc και από κει παν και οι άλλοι.  
     
  9. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Δυστυχώς δεν εχω τόσο χρόνο για να κάτσω να κάνω κοπτοραπτικη σε ενα νημα που πηρε την τροπή που οι ίδιοι οι νηματοθετες.. επέτρεψαν και συνέχισαν.

    Οταν μπερδεύονται, και απο εσάς τους ίδιους οι προσβολές επι προσωπικού με απλα αντίθετες απόψεις και με κριτική πανω σε πράγματα που παραθεσατε οι ιδιοι δημόσια..καμία διαχείριση δεν μπορεί και δεν πρέπει να σου κάνει το οτιδήποτε για να σε "βοηθήσει"

    Τι θα πει αγαπητή @sokolata άσχετο με το νήμα, όταν οι ίδιοι νηματοθετες τοποθετούνται άσχετα με το νήμα?

    @Sofei μου, οχι. Είναι κριτική γενική, στο τι συμβαίνει όταν αυτοι που όντως κάνουν ο,τι θέλουν, και επιλεγουν να ονομάζονται πράσινοι και δεν τους ενοχλεί κανείς, έρχονται να αντιδράσουν που δεν θα τους βλέπουν και οι άλλοι πράσινους, ενω ειναι κόκκινοι. Και είναι ακόμη πιο σκληρή, γενική, κριτική όταν οι κόκκινοι βαφτισμενοι πράσινοι προσπαθούν να αλλάξουν τα κριτήρια του να είσαι πράσινος, για να χωρέσουν ενω κανείς δεν ασχολείται και δεν κρίνει το χρωμα τους, καθως υπαρχει ωραιοτατη ονομασία και για τους κόκκινους ( αλλα ακομα και αυτό, γουστο καπέλο) ας ονομαστούν και μωβ.
    Δεν θα πάθουμε οι άλλοι αχρωματοψία για παρτυ τους, όμως, οκ?
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Δηλαδή απ' όσα έγραψα εγώ τουλάχιστον, ήταν off topic ή προσβλητικό το smurf's party και το γνωμικό δρυός πεσούσης ( που ξαναγράφω δεν έπεσε τίποτε. Αφού μόνο δέντρο δεν είμαι ), πας ανήρ ξυλεύεται?

    Εντάξει, τώρα το γράφω κι εγώ ή καλύτερα το προτείνω, αφαιρέστε τουλάχιστον τις μισές σελίδες του παρόντος νήματος. Επαναλαμβάνω, προτείνω, δεν πάω να κάνω την δουλειά σας.
    Καλά να είστε και να την χαίρεστε. Ως προς τον κανονισμό, εντάξει, ισχύει όπου και όποτε γουστάρουμε. Αλλά είναι κι αυτό μέρος της "γοητείας" του forum.
    Εμείς το αγαπάμε έτσι κι αλλιώς, μ' όλα τα κουσούρια του. Με το εμείς, εννοώ εγώ κι ο εαυτός μου. Σε κάθε περίπτωση, έλειπε ένα καλό νήμα/κουβάρι την τελευταία εβδομάδα.
    Αν μη τι άλλο ο "τζέρτζελος" μάλλον είναι το πρώτο ζητούμενο εδώ πέρα ( λογικό, η "φασαρία" βοηθάει πάντα το "προϊόν" )  
     
  11. Άσχετα θα πει άσχετα. Και άν Εσυ δεν έχεις χρόνο ας το αναλάβει κάποιος άλλος.. Δόξα τον Αλλάχ βλέπω πολλά πολυχρομα ονοματακια!! Αν δεν μπορεί κανείς κανεις ε τι να σου πω. Κάντε εμένα διαχειρίστρια που έχω χρόνο και σου υπόσχομαι θκ σβήσω ΌΛΑ τα άσχετα. !!!!  
    Θα στείλω και warning!!!!!!
     
  12. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Αναφορές για το παρελθόν του, ειρωνίες του κατά πόσο υποτακτική(σούμπα για να είμαι ακριβής) και Κύριος είναι, υπαινιγμοί για την επικοινωνία του ζευγαριού, ξεκάθαρη θέση για το τι πρέπει να κάνει ο Κ στην υ (βλέπε είναι καθρέφτης και τα σχετικά) χαρακτηρισμοί ανοιχτοί και όλοι υπεράνω για να κρίνουν τι είναι αυτό το άγιο δισκοπότηρο που λέγεται bdsm και αν ταιριάζει με αυτό που ζει το συγκεκριμένο ζευγάρι. Μην με ευχαριστείς. Και ο πιο αντιπαθητικός άνθρωπος του κόσμου να ήσουν τα ίδια ακριβώς θα έλεγα.

    Το ότι επιλέγουν να πουν πως ζουν σε κάποια κομμάτια της ζωής τους, όχι δεν επιτρέπει αυτές τις άκομψες επιθέσεις.
     
Thread Status:
Not open for further replies.