Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Ο/Η Κ δεν είναι γκόμενος-α"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 9 Νοεμβρίου 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Firstime

    Firstime New Member

    Well said girl!!!
    Αftercare ......σημαντικο...ναι να υπαρχει και να ειναι τρυφερο ,για εμενα βεβαια... Δεν ειναι κατι που το θελουν ολες..
    Αλλα αν τρως ξυλο συνεχεια....θα το βαρεθεις....οπως και αν ειναι τρυφερο συνεχεια το ιδιο...
    Εναλλαγη.....για εμενα το κλειδι.
     
  2. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Tον χρονο για να εξαπολυσεις κατηγοριες ομως τον ειχες, ναι? No surprise there..πλεον ειστε τοσο, μα τοσο προβλεψιμοι..
    Αν με το να διατηρησεις την ισορροπια σε ενα νημα θεωρεις οτι "βοηθας" τον εκαστοτε νηματοθετη και οχι οτι απλα κανεις τη δουλεια την οποια καλεισαι να κανεις ως staff member, τι να σου πω..απαξιω..
    Και κατι ακομη..ζητησα να διαγραφουν οι προσβολες και οι επιθεσεις απο ολες τις πλευρες, απο ΟΛΕΣ
    (και οι δικες μου παρολο που ηταν απαντησεις σε αλλες προσβολες και δεν ξεκινησα εγω κατι).

    Η νηματοθετρια ειναι μια εν προκειμενω, εγω. Οποτεδηποτε τοποθετηθηκα ασχετως στο νημα οπως λες ηταν για να απαντησω στα ασχετα που γραφοντουσαν και κανατε οτι δεν τα βλεπατε. Γιατι αν τα ειχατε σβησει υστερα απο τοοοοοοοσες αναφορες που σας εκανα δεν θα χρειαζοταν και εγω να τοποθετηθω επανω στα ασχετα..καλα μεχρι εδω?

    Γιατι χρησιμοποιεις χρωματακια? Στο νηπιαγωγιο ειμαστε? Ξεδιπλωσε μας με θαρρος την γνωμη σου με βουδουσουμικη ορολογια, μη φοβασαι δεν δαγκωνουμε.
    Και για να σου απαντησω αντιστοιχως για να γινω κατανοητη, πολλοι απο τους αλλους τους αναγνωρισαν ως "πρασινους" με εξαιρεση 5-6 ατομων. Τα ιδια 5-6 ατομα που κωλοχτυπιουνται εδω και δεκα plus σελιδες για να τους αλλαξουν "χρωμα" με το ζορι και επειδη δε μπορουν με επιχειρηματα, το κανουν με ειρωνιες και προσβολες.
    Το χρωματικο χαρακτηρισμο για τους 5-6 ας τον αφησουμε καλυτερα.. 
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Δυστυχώς, όταν κάποιος αναλαμβάνει χρέη Διαχείρισης σε ένα φόρουμ θα πρέπει να θυσιάσει και προσωπικό χρόνο ώστε να τηρεί και να διασφαλίζει τους κανόνες του συζητηρίου. Φαντάζομαι το γνωρίζες εξαρχής προτού αναλάβεις.
    Επειδή δεν παρακολούθησα καθόλου το τι έχει εξελιχθεί ώστε να γνωρίζω αν η νηματοθέτιδα χώθηκε σε καβγά. Το γεγονός, όμως, τούτο δεν αναιρεί ότι οι προσβολές επί προσωπικού ή θα πρέπει να σβήνονται συλλήβδην ή η ανοχή να είναι ξεχειλωμένη προς όλους και προς όλα τα νήματα. Και όχι όποτε έχει χρόνο ένα μέλος της Διαχείρισης ή απλά βαριέται να αρχίζει την κοπτοραπτική προς προάσπιση των κανόνων του φόρουμ.
    Αυτά σε γενικές γραμμές δίχως να έχω το χρόνο και τη διάθεση για περαιτέρω συζήτηση σε κάτι που το βρίσκω ανούσιο μιας και δεν λογίζω το φόρουμ ως κάτι το τόσο σοβαρό ώστε να με νοιάζει ιδιαίτερα η λειτουργία του κατά το δοκούν.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    μα, τι λέτε;
    να ρωτήσει ποιός ποιόν για το ad hominem? αυτά είναι της ογδόης.
    βρισκόμαστε ακόμη στο ανέκδοτο του λαγού και της τίγρης. βλέπετε τι έχει γραφτεί και τι εξακολουθεί να γράφεται;
     
  5. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Αφου σου ειμαστε τοοοοοοσο αδιαφοροι ρε @tithon τοτε γιατι ασχολεισαι ακομη μαζι μας? Εξηγησε το μου αν θες σε παρακαλω. Εαν σου καθομαστε στο λαιμο για καποιον αγνωστο λογο, σε παρακαλω να μας τον γνωστοποιησεις εδω δημοσια. Εαν δε συμφωνεις με τις αποψεις μας, νο προμπλεμ, το δηλωσες πολλακις, κανε εμας και το νημα ignore και παμε παρακατω. Εσυ ομως συνεχιζεις να δινεις πονο και να κρινεις τοσο προσωπικα δυο ανθρωπους που δεν γνωρισες και δε θα γνωρισεις και ποτε. Εγω δεν εχω τιποτα μαζι σου, δε σε ξερω και δε θελω και να σε μαθω. Κραταω τις αποψεις μου, κρατα τις δικες σου και ο καθενας τη ζωουλα του.

    Σχετικα με το νημα. Δεν ανοιξα αυτο το νημα για να πιεσω καμια γνωμη. Σε κανεναν απ' οσους εξεφρασαν αντιθετη αποψη απο τη δικη μου δεν επιτεθηκα, παρα μονο σε 'σενα και αλλους 4-5 οι οποιοι με αντιμετωπισατε με ειρωνια και χλευασμο. Δεν εχω κανενα προβλημα με τις αντιθετες αποψεις. Τις αποψεις ειδικα ανθρωπων που εχουν εμπειρια πανω σε κατι που με απασχολει τις λαμβανω πολυ σοβαρα υποψιν. Τις υπολοιπες απλα τις διαβαζω, αλλα ποτε δεν τις χλευαζω. Αν εσυ και αλλοι 4-5 δεν προσπαθουσατε να επιβαλλετε την αντιθετη με 'μενα αποψη σας με ειρωνιες και προσβολες δεν θα ασχολιομουν καν. Χεστηκα για να στο πω τελειως ωμα.

    Οταν προσπαθεις να μου προσαψεις κατι, εμενα τουλαχιστον, επειδη χαζο δεν ειμαι, θα ηθελα να εισαι λιγακι πιο προσεκτικος γιατι εκτιθεσαι. Στον καταλογο που λες, δεν ηταν ολες οι αντιθετες αποψεις. Αυτο ειναι μεγααααααλο ψεμα και το ξερεις. Ηταν μονο ενα μερος των προσβολων, των ειρωνικων σχολιων και των επιθεσεων απο συγκεκριμενα 4-5 ατομα μαζι με 'σενα.
     
  6. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Δεν θα κάτσω να αναλύσω τα αυτονόητα.
    Ίσως αν διαβαστεί καλύτερα το που λεω και πανω σε ποιο αίτημα λεω το "δεν θα κατσω να κανω κοπτοραπτικη" να γινω και κατανοητή. Δεν ήταν πάνω στις προσβολές.

    Οσο για το τι σβήστηκε, δείτε μόνοι σας  
    Αλλά η διαχείριση δεν ειναι εδω για να κάνει την νταντά σε παιδικό σταθμό  
     
  7. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Θελω να μου υποδειξεις σε ποιο σημειο ακριβως αυτοανακυρηξα την προσωπικη μου ζωη ως τη σωστοτερη ολων των υπολοιπων. Θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη εδω μεσα..
    Κανεις λαθος. Το νημα ρωτα αν ενας Κ μπορει να ειναι ΚΑΙ γκομενος για το υ του. Ενταξει, το 'χουμε τωρα?
    Οταν για ενα ερωτημα που θετω, επειδη σε καποιους δεν αρεσει σαν ερωτημα, πρεπει να λογοδοτησω για την προσωπικη μου ζωη και γιατι εχω το θρασος να ρωταω κατι τετοιο και ντροπη μου και αισχος μου, τοτε ναι μου μετατρεπουν και τη δικη μου απαντηση σε αυτους σε πολυ προσωπικη, λυπαμαι.
     
  8. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    @Brigitte κατηγορίες λες, εσυ. Άποψη πολύ γενική σε κατι που γράφτηκε δημόσια, λςω εγω.

    Προσβολές τα πάντα ολα λες εσυ, και απαιτείς ενώ η ίδια δεν τηρείς.

    Η διαχείριση δεν εκτελεί χρέη νταντάς, κράτα αυτό.

    Όσο για τις απόψεις μου, θεωρώ το ποστ μου απλό, κατανοητό, γενικό και ξεκάθαρο. Ακριβως για να μην ακουστεί ορολογία και φρικαρουν κάποιοι. Απο εκεί και πέρα όποιος θέλει να το πάρει ως προσβολή, ελεύθερα. Προσβολή όμως, δεν είναι και δεν θα αντιμετωπίστει ως τέτοια επειδή κάποιοι αυτό μπορούν να αντιληφθούν.

    Αυτά απο εμένα. Καλό βράδυ
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    @Brigitte
    τα "ρε" εκεί που σου επιτρέπεται.
    αδιάφορος ή ενδιαφέρον δεν μου είναι κανένας σε δημόσιο διάλογο. συνδιαλέγομαι με απόψεις και διατυπώσεις. θα ξέρεις τι είναι φαντάζομαι.
    η συμπεριφορά που επέδειξες σε αυτό το νήμα υπήρξε παροιμιωδώς αγενής, το λιγότερο. προκάλεσες προσωπικά 5-6 συνομιλητές όπως λες εσύ, περισσότερους όπως μετράω εγώ,
    αντι να αντιμετωπίσεις όποια άποψη. ζητάς τη διαγραφή των μηνυμάτων για να αποκρυβεί η στάση σου. αντίθετα νομίζω πως πρέπει να διατηρηθούν τα μηνύματά σου, μαζί με αυτά τα τερατώδη που ήδη σβήστηκαν για να παραμείνει φανερή η κακοπροαίρετη επιθετικότητά σου.
    την κρίση σου για το τι είσαι, τι θα θελες να είμαι, τι είναι προσβλητικό και τι ειρωνικό δεν θα την σχολιάσω.
     
  10. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Το εκνευρισμενο υφακι σου και τα μπολντ, αλλού..... Μπορείς να προσπαθήσεις σκληρά να μου την πεις.... Στην προσπάθεια θα μείνεις.
    Όσο για τις ερωτήσεις σου.... Βρες τις απαντήσεις στο νήμα σου. Να σου θυμίσω δε την κατ επανάληψη ερώτηση σου "έχετε ζήσει 24/7 πάνω από 6 μήνες στο ίδιο σπίτι; εγώ το ζω"
    Χαμομηλακι.... Ηρεμεί το πνεύμα
     
  11. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Θα φρικαρει ποιος? Δοκιμασε μας..
    Εφοσον δεν εχεις το θαρρος της γνωμης σου να μιλησεις ξεκαθαρα, δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις τί μπορει να αντιληφθουμε εμεις οι "καποιοι", σωστα?
     
  12. Brigitte

    Brigitte Contributor

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...να 'σαι καλα, μ' εκανες και γελασα! Να στην πω γιατι? Γνωριζομαστε? Εχουμε κατι να χωρισουμε? Μαλλον εσυ το χρειαζεσαι το χαμομηλακι..Εφοσον δεν βλεπεις το ερωτημα του νηματος να μή σε βοηθησω? Εξ ου και τα μπολντ για να μην υπαρχουν συγχυσεις..
     
Thread Status:
Not open for further replies.