Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ιδανικό σώμα για το BDSM.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 4 Δεκεμβρίου 2016.

  1. milgeo69

    milgeo69 Regular Member

       
     
  2. Ιδανικό σώμα για bdsm; Μπα..
    Ιδανικό μυαλό,ίσως..Ως προς την εμφάνιση,το ύψος και τα κιλά αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου και δεν έχει να κάνει συγκεκριμένα με bdsm.
    Ιδανικό για εμένα είναι ένα σώμα που μελανιάζει σχετικά εύκολα και είναι άμεσα φανερά τα σημάδια που του αφήνω.    
     
  3. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Έχω δει άπειρα νήματα με θεματολογία για ένα ωραίο, κατάλληλο, ιδανικό ανθρώπινο σώμα. Όμως δεν έχω συναντήσει πουθενά, μα πουθενά, να αναφέρεται ο μπελάς, το κόστος, η προσπάθεια, οι αγωνίες για εκείνο το σώμα. Επίσης σπάω πλάκα και κάνω χάζι εκείνους που τρελαίνονται όταν βλέπουν ένα ωραίο σώμα, και επιπρόσθετα θέλουν επίμονα οπωσδήποτε να το γευτούν, σαν να το αξίζουν ή κάποιος, ή και η κοινωνία, ή και η μοίρα τους το οφείλει. Άραγε εκείνοι οι κάποιοι να έχουν συλλογιστεί το κόστος με την ευρύτερη έννοια ενός κόστους, και άραγε την πρόθεση τους να διαθέσουν τα ανάλογα? Συχνά-πυκνά αναρτώνται εικόνες από καλαίσθητα μοντέλα στο φόρουμ, εκφράζοντας την προτίμηση και αντίληψη μελών προς τα που γέρνουν οι επιλογές τους για ένα ιδανικό φυσικό ανθρώπινο σώμα για εκείνους, χωρίς να αναφέρεται πουθενά οι προσπάθειες των ειδώλων ή μοντέλων για το αποτέλεσμα φωτογράφισης τους.

    Γράφω αυτό το άρθρο γιατί κάποτε είχα ζήσει με "καλλιτέχνιδες", τραβεστί, η δουλειά μου με έφερε σε επαφή με εύπορα άτομα κλπ και είδα ότι το κόστος για την κάλυψη αδυναμιών ενός σώματος και το επίκεντρο ενός καλαίσθητου αποτελέσματος ήταν τεράστιο. Όπου ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα και ένα ιδανικό σώμα για BDSM συνάμα υποθέτω (όχι απαραίτητα εν εξαίρεση ). Προβλήματα υγείας και φαρμακευτικές αγωγές λαμβάνουν χώρο στην μελέτη ενός ιδανικού σώματος? Πως αξιώνουμε τον εαυτό μας αναφέροντας την επιθυμία μας για ένα ιδανικό σώμα για εμάς? Έχουν καμία σχέση οι αναφορές ( όπου και να γίνονται εκείνες) για το σώμα κάποιου άλλου στην προσπάθεια μας να τον προσεγγίσουμε "ειρηνικά" ?

    Άνοιξα κάποιο νήμα κάποτε περί καλλωπισμού το οποίο δεν τράβηξε το ενδιαφέρον αναγνωστών. Ας ανοίξει κάποιος ένα καινούργιο νήμα με τίτλο " το σώμα μπελάς", ή "το ιδανικό σώμα και ο μπελάς του" ας υποθέσουμε, για να διακριθεί η αντίληψη ενός ιδανικού σώματος για BDSM ή ότι άλλο.
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @Sado_M

    Γιατί είναι "μπελάς" ένα όμορφο σώμα;!  
     
  5. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Λάθος κατάλαβες. Πιες ένα καφέ ή κάνε οτιδήποτε για να ξυπνήσεις και να στροφάρεις περισσότερο. Για να καταλάβεις τι ήθελα να πω βάλε στην πρότασή σου ένα " ο ¨και ένα "για" Δηλαδή από την αρχική σου απορία που ήταν "Γιατί είναι μπελάς ένα όμορφο σώμα" κανε το "ο μπελάς για ένα όμορφο σώμα" Ποιο συγκεκριμένα κι αν δεν σου αρέσει η λέξη "μπελάς" αντικατάστησε την με την λέξη " οι απαιτήσεις" Δηλαδή οι "οι απαιτήσεις για ένα όμορφο σώμα. Γράψε μου αν κατάλαβες.¨
     
  6. astarti

    astarti Love beyond Reason

    Ποιο το νόημα του να κάτσω και να αναφέρω λίστα τροφών, συμπληρωματων, ασκησεων, καθημερινής προπόνησης κλπ? Ποιον ενδιαφέρει και γιατί ?δεν είναι φορουμ fitness-bodybuilding εδώ.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @Sado_M

    Καταρχάς χαμήλωσε τους τόνους, δε γνωριζόμαστε. Εξέφρασα την ερώτησή μου, με διορθώνεις ίσως να μην κατάλαβα τι θες να πεις, δεκτό, εσύ που το έθεσες θα κάνεις τον κόπο να το εξηγήσεις;

    Eυχαριστώ.
     
  8. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Κανένα πλην εκείνου που αισθάνεται κανείς να το κάνει, είτε για συνεισφορά σε γνώσεις, είτε για να περάσει η ώρα.
     
  9. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Παρακαλώ, και ευχαριστώ για την υπομονή σου. Δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε κάποιον για να εκφραζόμαστε ανάλογα με το οποιοδήποτε αντίκτυπο. Ιδεάσου τον εαυτό σου μέσα ένα συγκοινωνιακό μέσο όταν πατάει απότομα ο οδηγός του το φρένο, και εσύ πέφτεις πάνω σε κάποιον άλλον. Εκείνος ο κάποιος διαμαρτύρεται έντονα προς εσένα εκφράζοντας την αγανάκτησή όμως, και μόνο . Και δυο σας ξέρετε ότι δεν φταίει κανείς από τους δυο σας. Δεν γνωριζόσαστε, όμως υπήρξε έντονη διαμαρτυρία εκ μέρους του κι ασ ο οδηγός δεν εξηγήσε σε κανέναν την πράξη του. Καλές οι οποιεσδήποτε ευαισθησίες και τα ευγενικά αισθήματα, αλλά καλό θα ήταν να επιβιβαζόμαστε στον προορισμό μας κάποτε, και να συνεχίζουμε τον σκοπό μας αδιάκριτα ε το τι συμβαίνει ή τι θα συμβεί. Καλή συνέχεια και ευχαριστώ και πάλι.
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @Sado_M

    Απάντηση δεν πήρα.
    all, όποιος κατάλαβε ας δώσει τα φώτα του.
     
  11. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Συμφωνώ ότι αρκετοί, στην προσπάθειά τους για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα, πληρώνουν πολύ μεγάλο "κόστος", καθώς φτάνουν ακόμη και στο να ξεχάσουν τον ίδιο τους τον εαυτό ..

    Το αναφέρω αυτό έχοντας στο μυαλό μου αφενός το πλήθος των ατόμων που παίρνουν διάφορα "συμπληρώματα" διατροφής κλπ (επεμβαίνοντας και επί της ουσίας γαμώντας τον ίδιο τους τον οργανισμό) ..
    και αφετέρου μια φίλη, η οποία πλέον πάσχει από νευρική ανορεξία .. ήτανε από τις πιο θλιβερές καταστάσεις να είμαστε παρέα κάπου να τρώμε .. και κάθε φορά (αφού πρώτα έχει φάει πολύ και γρήγορα), να σηκώνεται να πηγαίνει για αρκετή ώρα στο WC να τα βγάλει ..

    Με μία φράση:

    Καταρχάς, η φυσική (και μόνο) άσκηση είναι ό,τι το καλύτερο και καταρχήν, το ιδανικό είναι το υγιές σώμα.
     
  12. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    @MindFeeder ευχαριστώ που έπιασες το νόημα του άρθρο μου, νούμερο 113 του νήματος, το οποίο προσκαλεί για μια συζήτηση για το παρασκήνιο θαμπωμένων αντιλήψεων την ίδια στιγμή που αδιαφορούμε και μάλιστα προσπερνούμε τα απλά.

    Και εγώ είμαι της ίδιας γνώμης με την φυσική άσκηση που πιστεύω ότι είναι ουσιαστική, πρωτίστως της οποιασδήποτε άλλης μεθόδου. Ίσως στην συμβολή μας στο νήμα να απαντήσαμε με ότι καλύτερο θα μπορούσε να απαντηθεί για το ίδιο το νήμα. Το ιδανικό είναι το υγιές σώμα.

    Προσωπικά και στην ηλικία μου η φυσική άσκηση είναι εκείνη που φροντίζει περισσότερο για την ηλικία μου. Περπατάω αρκετά τουλάχιστον, σε αποστάσεις Πειραιά-Ομόνοια εβδομαδιαία για παράδειγμα. Αποστάσεις όπως Αθήνα-Κόρινθο με τα πόδια μου φαντάζουν φυσιολογικές και ξεκούραστες ( με καλά παπούτσια και ένα παγούρι νερό πάντα   ). Επιδιώκω τις Αγροτικές εργασίες ακόμα κι ας μην είμαι αγρότης ή κυνηγάω τα χόμπι-μαστορέματα στο σπίτι για τον ίδιο λόγο.

    Από εκεί πέρα δεν παρεξηγώ το οποιοδήποτε θελήσει να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο που εκείνος κρίνει κατάλληλο για τον εαυτό του. Το στίγμα μου είναι ότι εκείνο το οποιοιδήποτε θέλει κόπο, χρόνο, χρήμα, προσπάθεια κλπ. και ευρύτερα κόστος, που από την ίδια ζωή δεν χαρίζεται απλόχερα.