Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυγαμία και ειλικρίνεια των Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος White_Dream, στις 10 Μαϊου 2017.

  1. rosenrot

    rosenrot Regular Member

    Ένα απ τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Κυρίαρχου , δλδ του ατόμου εκείνου που θα οδηγεί και θα καθοδηγεί τη σχέση , θα έχει ευθύνη, θα προστατεύει και άλλα πολλά, είναι η ειλικρίνεια, η καθαρότητα βλέμματος και ψυχής, η εμπιστοσύνη που καταφέρνει να αποπνέει. Όλα αυτά ε ν ν ο ε ί τ α ι και γκρεμίζονται με μιας αν σε βάλει να προσποιηθείς μπροστά στην υ του . Και όχι το θέμα δεν είναι εκείνη η υ. Εκείνη μπορεί κ να το χει ανακαλύψει κ να παίζουν μαζί το θέατρο του παραλόγου . Αλλά για σένα προφανώς που νόμιζες πως είχες απέναντι σου έναν ντόμπρο άνθρωπο και βρίσκεις παρ όλα αυτά έναν ψεύτη (δεν λέγεται πιο κομψά κ δεν χρειάζεται να ειπωθεί). Αυτό κ μόνο. Τώρα τα υπόλοιπα τύπου "Κ είναι μωρέ, εννοείται θα πει ψέματα", "Κ είναι μωρέ εννοείται θα τον στραπονάρω αφού το ζητάει" (κλαίω απ τα γέλια) , "Κ είναι μωρέ, εννοείται θα μάθω μετά από 2χρόνια πως είναι παντρεμένος" είναι ωραιότατα καμουφλαρίσματα άλλων θεμάτων.
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Για κείνο που αξίζει ( μάλλον καθόλου, αλλά είπαμε, πάν' απ' όλα το teatrale ), με το κλούβιο μου καρκάλι προσπαθώ ν' ακολουθήσω το ξεκουβάριασμα της συζητήσεως.
    Το θέμα είναι χιλιοειπωμένο, οκ, τα θέματα είναι εκείνα που είναι. Λογικό μετά από ένα σημείο να επαναλαμβάνονται. Αλλά δεν καταλαβαίνω, τι θα κέρδιζαν όσοι προσπαθούν να το χλευάσουν, θεωρώντας, ότι θα έριχναν νερό στο μύλο τους. ΟΚ ( ξανά και με κεφαλαία αυτή τη φορά, αφού έτσι αρχίζει μια πρόταση μετά από τελεία, είπαμε, teatrale χαχα ), άϊντε και το ξεμπουρλιάσαμε, αφού αν κάποιος θέλει να καταλάβει μελιτζάνες - κι ας του μιλάς για δράκους του Κομόντο -, μελιτζάνες θα καταλάβει. "Χαρήκαμε" ? Ήπιε το Θεός Κ το νέκταρ του?
    Σαβούριασε την αμβροσία του? Μπράβο του και καλή του χώνεψη.

    Το νήμα, αν δεν κατάλαβα ξανά λάθος, μιλά για ειλικρίνεια. Τα περί αποκλειστικότητας, κτητικότητας, το Κ λέει και είναι νόμος πάντα, το Κ δεν λέει και είναι επίσης νόμος πάντα.
    Το υ είναι μαριονέτα στα χεράκια του Κ και ότι μπαλαφάρα του ζητήσει, πρέπει να την αποδεχτεί δίχως να βγάλει κιχ, ζμπαθάτε με, αλλά τα βρίσκω παντελώς αστεία ( για να μην γράψω κάτι χειρότερο ). Βέβαια, αν ο Κ πει, ότι τώρα έξω είναι πίσσα σκοτάδι, το υ πρέπει να του απαντήσει " Μάλιστα Κιούριε " αλλιώς δεν είναι αληθινό υ ( ύψιστη ύβρις ).

    Κλείνοντας - και για όσο καιρό μείνει εδώ αυτή η παρέμβαση, γιατί ίσως κάποιοι να την θεωρήσουν κακόγουστη και να ζητήσουν ν' αφαιρεθεί ή απλά να την αφαιρέσουν -, σ' ένα μη τόπο ( chicε ) όπου ίσως αρκετοί/ες έχουν διπλές/τριπλές/όσες στα τσακίδια θένε κρυφές σχέσεις ( γούστο και καπέλο τους ), ανοίγει το πολλοστό νήμα του είδους.
    Τι είδος απαντήσεων περίμενε? Ο λαός ( και γαμώ τις εκφράσεις, φοριέται και στο δεξί χέρι, σαν κόσμημα ) μας λέει, η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται και τίμια. Ή μάλλον, πολλές φορές αρκεί να φαίνεται. Το τι θα ήταν τίμιο ή όχι, είναι κι αυτό άλλου priest ευαγγέλιο - καθώς και άθλημα όσων δεν έχουν ακόμη βαρεθεί, ν' ασχολούνται με τις ζωές των άλλοι. -
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2017
  3. milgeo69

    milgeo69 Regular Member

    Κατά το γνωστό άσμα: "κάπα είμαι/και το κέφι μου θα κάνω/ και θα ριξω/ κι ένα χαστούκι παραπάνω"  
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    εύστοχο και χρήσιμο το ερώτημά σας:
    ή το αίτημα είναι η ειλικρίνεια.
    ή το αίτημα είναι μιά βολική υποχωρητική και καλοσυνάτη φιγούρα, που να αποκαλώ κ για καλύτερη φήμη.
    στην καρδιά του νήματος, κι όχι αυτού μόνον.

    στη διάθεση σας αν δεν είμαι σαφής.
     
  5. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Ξεκάθαρη η ασυμμετρια. Καλή συνέχεια.
     
  6. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Κοίτα, στον κόσμο συμβαίνουν τα πάντα. Δεν υπάρχει "σωστό" ή "λάθος" θεμελιωμένο και κοινά αποδεκτό.

    Μπορεί λοιπόν οι στατιστικές να λένε ότι οι γυναίκες είναι ελαφρώς μόνο περισσότερες αριθμητικά από τους άνδρες, ας πούμε όμως χοντρικά ένας προς έναν,
    αλλά αν βάλει κανείς κάτω με δικές του εμπειρίες από γνωστούς, φίλους, τους πάντες θα έλεγα, πόσα γαμήσια σκέτα, ή αραιώς επαναλαμβανόμενα, ή παράλληλες σχέσεις με πάνω από 2 ταίρια υπάρχουν,
    τελικά θα ανακαλύψει ότι αν το κοινά αποδεκτό και το φυσικά καμωμένο από ένστικτο ήταν η μονογαμία τότε θα έπρεπε η ανθρωπότητα να μην μετράει 7 δις ψυχές αλλά 47.

    Και αν το κοινά αποδεκτό ήταν η ειλικρίνεια πάνω σε αυτό, τότε ένα σεβαστότατο κομμάτι της ανθρωπότητας θα ήταν προς εξορίαν ως παρεκκλίνοντες, συμπεριλαμβανομένων πάρα πολλών υπεράνω υποψίας.

    Συμπέρασμα: Οι άνθρωποι, ή τουλάχιστον ΠΑΡΑ πολλοί και άγνωστο πόσοι και ποιοι, πηδιούνται και σχετίζονται ασυστόλως και αδιάκοπα και κρύβουν το ημερολόγιο των δραστηριοτήτων τους σε αυτό από τους πάντες. Και δεν τους πολυνοιάζει τι λένε οι άλλοι, απλά καλύπτονται για να μην τους κρίνουν για αυτό που κάνουν και να έχουν έτσι την ησυχία τους.

    Αν αυτό ήταν όντως λάθος και απλή περιπτωσιολογία κάποιων ακραίων ιδιοσυγκρασιών, τότε ο πληθυσμός της Γης θα έπρεπε να ήταν πολύ μικρότερος του σημερινού.

    That's life. Σωστό ή λάθος πάντως that's life. Και να ενοχλεί λοιπόν κάποιον αυτό, ο κόσμος δεν πρόκειται να πάψει να συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται. Ούτε θα αλλάξει στάση λόγω κυριαρχούσας αντίληψης περί ειλικρίνειας και μονογαμίας-πολυγαμίας.

    Φυσικά εσύ δείχνεις συνεσταλμένος χαρακτήρας από τα γραφόμενά σου, αλλά αν σε κατηγορούσε ποτέ κάποιος ότι του "χαλάς τη σχέση" με μία άγνωστη σε εσένα κοπέλα που εκ των υστέρων μαθαίνεις ότι ήταν υποτακτική του, και φυσικά εσύ αναστατωθείς από αυτή την εξέλιξη, αντί να ταραχθείς και να το κουβαλάς μέσα σου βγάζοντάς το κάποια στιγμή και απ΄ έξω σου, θα μπορούσες να του πεις κάτι από τα κάτωθι:

    - "Ρε καραγκιόζη και πού θες να ξέρω ότι την πηδάς κι εκείνη? Μιλάει ο κόσμος να ξέρω να κάνω τα κουμάντα μου." (Σ.Σ.: Τότε φυσικά θα πρέπει να έχεις αποφασίσει μέσα σου τι θα κάνεις να σου πει κάτι σας: "Οκ, σόρρυ, παράλειψη. Και τώρα που το ξέρεις, άκου τι γουστάρω να κάνω και με τις δυο σας μαζί:...).

    - "Καλά, πας και με άλλες και δεν έχω ιδέα και μου τη λες εμένα ότι σου χαλάω κιόλας το χαρέμι? Άντε γαμήσου." (Σ.Σ.: Φυσικά θα πρέπει να έχεις αποφασίσει μέσα σου τι θα κάνεις αν σου πει ή σου δείξει κάτι σαν "Οκ, ναι το κάνω και τώρα το ξέρεις κιόλας, θες να συνεχίσω να γαμάω κι εσένα ή όχι? Αποφάσισε, δεν σε πιέζω, όπως νοιώθεις μου λες. Εγώ θέλω πάντως, το λέω και είμαι ξεκάθαρος σε αυτό.")

    Μην την ψάχνεις δηλαδή τόσο πολύ αν μπορείς. Η υπερ-ανάλυση και η υπερβολική σοβαρότητα στο πώς αξιολογούμε τα πράγματα αφήνει εμάς να αναρρωτιόμαστε ταραγμένοι αριστερά και δεξιά σαν τους μαγκούφηδες και την ίδια ώρα οι υπόλοιποι μια χαρά περνάνε εις υγείαν και στα τέτοια τους (Σ.Σ.: Δεν θα σου το πουν όμως ποτέ, δεν τα λένε αυτά γενικώς δημοσίως).

    Άδικο για τον εαυτό μας, από μια άποψη.
     
    Last edited: 11 Μαϊου 2017
  7. Το οτι μια γυναίκα ειναι υ δεν σημαίνει οτι δεν θα σέβετε τον εαυτο της τα θελω της κ τις αξίες της... καλη Συνέχεια κ σε σενα!
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2017
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Είμαι της άποψης ότι υπάρχει και το ενδιάμεσο. Είναι εύκολο στο όνομα της ειλικρίνειας κάποιος να ξεφύγει. Επίσης είναι εύκολο αν γράφει έξυπνα να θεωρεί ότι γράφει και σωστά αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.
    Στη προκειμένη έκανα την ερώτηση σε εσάς συγκεκριμένα γιατί σε αυτό το νήμα ειρωνευτηκατε, ακυρώνοντας το νήμα ή κάποια σχόλια, δεν γνωριζω, και λίγες μέρες πριν προσβάλλατε εμμέσως πλην σαφώς τον νηματοθετη κάποιου άλλου.

    Θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα αν ελειπαν αυτές οι συμπεριφορές και ίσως μπορείτε να αναθεωρήσετε για την συμπεριφορά σας. Αυτό αφορά εσάς. Αυτό που αφορά εμένα ήταν ότι ένιωσα την ανάγκη να το σχολιάσω.

    Υ.Γ. λυπάμαι για το οφτοπικ.
     
  9. White_Dream

    White_Dream Flying to the moon

    Αχ, να 'σαι καλά! Διατύπωσες τη σκέψη μου.
    Παρακολουθώ το φόρουμ σχεδόν 5 χρόνια.
    Οι επιθέσεις και οι ειρωνίες ήταν που με κρατούσαν να μην ποσταρω ποτέ.  
     
  10. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Κακώς.
     
  11. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Όχι κακώς δυστυχώς. Είναι μία πραγματικότητα και ο καθένας δεν έχει την διάθεση να αναλώσει την ενέργεια του στους οποιου είδους κανιβαλισμους.
    Κι εγώ είχα διάθεση παλιά να ανοίγω νήματα εδώ μέσα. Έπαθα, έμαθα.
     
  12. Brigitte

    Brigitte Contributor

    1)
    -Γιατι θεωρεί ότι σαν Κ που είναι δεν χρειάζεται να δίνει λογαριασμό σε κανέναν (σωστό ή λάθος ας το κρίνουν οι αναγνώστες)
    -Γιατι φοβάται ότι αν ξεκαθαρίσει τα περί πολυγαμικοτητας στο υ του, αυτό θα λακισει
    -Γιατι φοβάται μήπως το υ του τη δει εκδικητικά, ξεχάσει ότι είναι υ και του τα φορέσει με τον Κ φίλο του που της γνώρισε όλο καμάρι

    2)Γιατί στην πραγματικότητα δεν τον νοιάζουν και τόσο τα αισθήματα της. Αν τον ενοιαζαν θα ήταν ξεκάθαρος μαζί της in the first place

    *Γενικές παρατηρήσεις επί των αναγνωσθεντων
    -Οχι, δεν θεωρώ ότι πολυγαμικοτητα και Κ πάνε αγκαζε, είναι θέμα γούστου ξεκάθαρα
    -Οχι δεν θεωρώ ότι η ανειλικρινεια είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός πραγματικού Κ.
    Κ μεταξύ άλλων ισούται και με υπευθυνότητα, όχι με ευθυνοφοβια.
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2017