Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυγαμία και ειλικρίνεια των Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος White_Dream, στις 10 Μαϊου 2017.

  1. Εμένα πάντως μια φίλη μου είχε έναν κ που είχε κρυφά έναν Κ .. Εκεί να δεις χαμός Όταν το έμαθε η φίλη μου ..! Και ψεύτης και υποταχτικος ο κ της ..διπλή ζημία ..

    Υ.Γ του έδωσε ριλις στο τέλος αν σας τρώει η αγωνία
     
  2. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Σταδιαλα...συγκινήθηκα... 
    Καπως έτσι είχε ξεκινήσει η καριέρα μου εδώ μέσα...

    Πάω για χαρτομάντιλα.
    Συνεχίστε...
     
  3. milgeo69

    milgeo69 Regular Member

     
     
  4. katerina

    katerina Regular Member

    Αυτο που επιτηδευμενα αγνοουμε απαντες τη διαφορα πολυγαμια/ πολυσυντροφικοτητα... με ξεπερναει!  
     
  5. v1979

    v1979 Regular Member

    εξαιρετικο θεμα και αυτο φαινεται απο το γεγονος οτι το νημα εχει παρει φωτια. ας το παρουμε αναποδα. ενα υπο επιλεγει και δινεται σε εναν Κ οχι μονο επειδη θελει να καλυψει την υποτακτικη του φυση αλλα κυριως γιατι στον Κ που επιλεγει βλεπει την ομορφια εκεινη που το κανει να νιωθει ασφαλεια , γαληνη και προσφερει το χωρο ωστε να αναπτυξει την υ πλευρα του με τροπο δομικο και συνολικο. Οταν ο Κ λοιπον φερνει μια δομικη του αδυναμια (αποκρυψη αληθειας) τοτε στην πραγματικοτητα οδηγει σε ματαιωση το υπο και στην δικη του αυτοαναιρεση. σε αυτη την περιπτωση και μονο εαν εχει δημιουργηθει ο καταλληλος χωρος το προυγουμενο διαστημα και ο Κ εχει πραγματικα φροντισει να δωσει ποιοτητα στην επικοινωνια του με το υπο ο μονος τροπος για να διασωθει η σχεση ειναι ουσιαστικα το switch (εστω προσωρινο) του υπο ωστε να μπορεσει να διαχειριστει την αδυναμια που ο Κ εφερε μπροστα του. να θυμηθουμε εδω οτι ενα υπο ειναι στη πραγματικοτητα οχι μονο ετοιμο να δεχτει καθε επιθυμια του Κ αλλα λαχταρα να τον απολαυσει ως συνολο. αν ο Κ φερει την πολυγαμια του ως κατι ομορφο και υγιες για τον ιδιο το υπο θα ειναι εκει να την απολαυσει, αν ο Κ την φερει ειτε με ενοχικοτητα ειτε με ανωριμοτητα ειτε με τροπο που υποτιμα τον ιδιο και εαν εχει επιλεξει να εχει αλληλεπιδραση με το υπο του τοτε πρακτικα αυτο που ζηταει (εστω και υποσυνειδητα) ειναι η αναιρεση μιας θεσης που ο ιδιος δηλωσε μεσα απο την συμπεριφορα του ανικανος να στηριξει.
    φυσικα απο την πιο πανω αναγνωση εξαιρουνται οσοι αντιλαμβανονται τις σχεσεις D/s ως ενα χωρο οπου μπορουν αλογα και χωρις αρχες να ασελγουν πανω σε ατομα με υ φυση, αλλα αυτο δεν ειναι βδσμ...
     
  6. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Κατά το δυνατόν επιγραμματικά:
    Ο Κυρίαρχος κατά τη διάρκεια των λεγόμενων(ατυχώς κατ'εμέ) διαπραγματεύσεων, έχει το δικαίωμα να πει η να μην πει το οτιδήποτε σχετικά με την προσωπική του ζωή,τις σχέσεις του και τις ισορροπίες που επιθυμεί να διατηρεί.
    Τέθηκε το ερώτημα,από πού το έχει.Η απάντηση είναι από πουθενά.Το διεκδικεί-απαιτεί για τον εαυτό του και σε όποιον δεν αρέσει, τη βόλτα του.
    Συνήθως επιλέγει να μιλήσει γι αυτά που κρίνει πως πρέπει να ειπωθούν, ανεξάρτητα από το αν ερωτηθεί ή όχι.
    Ολα τα παραπάνω υπό την αυστηρή,αυστηρότατη προϋπόθεση πως γνωρίζει,αποδέχεται και αναλαμβάνει πλήρως και αποκλειστικά την ευθύνη των συνεπειών για όσα επιλέγει να πει και για όσα επιλέγει να μην πει.
    Πρώτα απέναντι στον εαυτό του και έπειτα απέναντι στον άνθρωπο που έχει απέναντι του.
    Κατά την εντελώς προσωπική μου άποψη, οι λόγοι για τους οποίους επιλέγει να μην πει κάποια πράγματα,πλην μιας το πολύ δύο εξαιρέσεων(προσωπικά δέχομαι το "δεν σε αφορά" όταν είτε το εννοεί και δεν αποτελεί υπεκφυγή λόγω ανασφάλειας και δειλίας, είτε όταν θεωρεί-κρίνει πως συμβάλλει στη δημιουργία του επιθυμητού από εκείνον πλαισίου),δεν περιποιούν τιμή για τον ίδιο.
     
  7. Aliki

    Aliki airetiko

    Ειλικρίνεια των Κ; Πάνω σε ποιό θέμα; Την επιθυμία τους; Το θέλω τους; Την πολυγαμία τους; Ποιος απαιτεί την ειλικρίνεια τους; Ενας/Μια σκλάβος/α; Ένας/Μια υποτακτικος/ή; Εχει απαιτήσεις το μέλος της σχεσης που στα πλαίσια της ασυμμετρίας αυτής, εχει δεχτεί τον υπο ρόλο; Αν το κυριαρχικό μερος θελει να πει κάτι υπαρχει περίπτωση να περιμενει να του ζητηθεί για να το πει;

    Μου φαίνεται συναισθηματικό κ αφελες να ζητηθεί η ειλικρινεια,η μη απόκρυψη της αληθειας, η δηλωση της πολυγαμιας απο τον/την κυριαρχικό μερος, εφοσον ολα αυτα δεν εξυπηρετουν τις επιθυμιες του κ καθιστούν το υποτακτικό μερος μη επαρκές κ με απαιτησεις.
    Σχετικά με τα διαχειριστικά θεματα αυτών των καταστάσεων η ευθυνη του κυρίαρχου μέρους ειναι απλα να φροντίζει να κρατάει το κεφαλι του ήσυχο κ τα υ ή κ τις vanilla σχεσεις του/της φροντισμένα κ μακάρια.
     
  8. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    3. Συμφωνώ αλλά άσχετο με τις λέξεις που έθεσα.
    Εγώ απλώς ήθελα να τονίσω οτι είναι απαραίτητη προυπόθεση,για να χτιστεί το οτιδήποτε,να υπάρχουν κάποια στοιχειώδη πράγματα που βοηθάνε.

    4. Παρουσίασα κάτι και δε το γνωρίζω;

    5.Επίσης συμφώνω κι επίσης άσχετο σχόλιο πάνω σε αυτό που έγραψα.

    Εάν θέλεις να απαντήσεις στη νηματοθέτρια,μη το κάνεις πλαγίως μέσω εμού.
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2017
  9. tithon

    tithon Contributor

    αποδέχομαι την ένστασή σου.
    διευκρινίζω πως δεν "απάντησα" σ' εσένα (ούτε και στη νηματοθέτρια ειδικά, θα πρόσθετα). κατά κανόνα αποφεύγω να "απαντώ". τοποθετήθηκα στη συζήτηση απ' την οποία προέκυψε η πρότασή σου, την οποία χρησιμοποίησα εφ όσον κατατέθηκε.
     
  10. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    @White_Dream
    Μάλλον πρέπει να ξεκαθαρίσεις το θέμα του νήματος γιατί όλοι έχουμε κολλήσει με τη πολυγαμία/πολυσυντροφικότητα.

    Είναι αυτό το θέμα;

    Ή είναι το οτι σε έβαλε να κρυφτείς και να κρύψετε το d/s που έχετε;

    Νewsflash,το τελευταίο δεν έχει να κάνει με τη πολυγαμία ούτε με τη κυριαρχία.
    Όταν κάποιος συναινεί να μπει σε d/s με πολυγαμικό κ,δε συναινεί αυτόματα να κρύβει το d/s τους και να κρύβεται κι η ίδια λες και είναι ερωμένη ενός παντρεμένου.
    Άλλο το ένα και άλλο το άλλο...

    Εάν παρ' όλα αυτά επιμένουμε να βγάλουμε απόφαση/συμπέρασμα στο αν σε μια αόριστη κατάσταση είναι θεμιτό ο κ να λέει στην υ του να κρύβει τη d/s τους χωρίς καμία εξήγηση, και πως πρέπει να φέρεται η υπό σε αυτό και χίλλια δυο άλλα,ενώ μας είναι παντελώς άγνωστο το πως διαχειρίζονται κι οι δυο το θέμα και το τι έχουν ειπωθεί γενικώς εξ' αρχής και πολλά άλλα σημαντικά...
    τότε τι να πω...δε νομίζω να βγάλουμε άκρη ποτέ,γιατί κρίνουμε με βάση τα υποθετικά σενάρια στο μυαλό μας.

    Εμένα με τρώει να μάθω τώρα.
    Τελικά γιατί δεν ήθελε να σε δείξει στην άλλη υ;
    Ντρεπότανε για σένα;
    Δεν ήθελε να τον κουτσομπολεύετε οι δυο σας πίσω απ' τη πλάτη του;
    Σε θεωρούσε κακή επιρροή για την άλλη υπό;
    Δεν ήθελε να ακούει κρεβατομουρμούρα για το ποια έρχεται πρώτη; 

    Δε θα μάθουμε ποτέ....
     
  11. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Δικαιολογημένο βέβαια και ανθρώπινο αλλά και για μένα κακώς και συμφωνώ, με φιλική διάθεση και χωρίς καμία δόση κατάκρισης.
     
  12. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Στο safe και στο consensual είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και στο BDSM και παντού.

    Στο sane όμως όχι. Ο καθένας έχει άλλο sane μέσα του και δεν χαμπαριάζει από των άλλων.