Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυγαμία και ειλικρίνεια των Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος White_Dream, στις 10 Μαϊου 2017.

  1. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Αγαπητη @White_Dream εθεσες εναν ενδιαφεροντα προβληματισμο.

    Επετρεψε μου να μιλησω για την δικη μου εμπειρια  

    Εγω ειμαι ενα Κ που πασχω απο -το φετιχ με νοικοκυρουλες-  

    Οταν εγω λοιπον ειμαι στα τσατ και ρωτω τα υποψηφια υ : - Να σου πω γλυκια μου, τι θα εκανες αν σου ζητουσα να πλυνεις τα πιατα και μολις τα πλυνεις , να τα ξαναπλυνεις, για να μη βαριεσαι και να εισαι γαματη και δημιουργικη ; -

    Αυτοματα μπαινω στην λιστα ιγνορ αγαπητη μου, για να σου λυσω την απορια, με τρωει λαχανο ο ανταγωνισμος

    Αν λοιπον εγω σου πω την αληθεια για μενα απο την αρχη θα μεινω και αγαμητος και απλυτος το κυριοτερο  για χρονια

    Για αυτο και θα στο φερω λαου λαου  

    Συγχωρα μας αγαπημενη, τομαρια δεν ειμασταν , η αναγκη μας εκανε τομαρια 

    Δειξε μεγαλοπρεπεια  
     
  2. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Όπως και να το θέσει κανείς, όντως, στο τέλος το αποτέλεσμα μετράει.

    Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    «Γενική σκοτοδίνη»… Όταν διάβασα τη φράση χαμογέλασα. Πολύ  

    Ήταν τόσο εύστοχη περιγραφή. Σκέφτηκα τις πρώτες φορές που προσπάθησα να διαβάσω στα σοβαρά κάποιες ειδήσεις από το αστυνομικό – δικαστικό δελτίο. Αν το κάνετε θα αιφνιδιαστείτε! Σχεδόν κάθε ποινή «σπάει» σε άλλες μικρότερες καθώς κανένα έγκλημα δεν είναι αμιγές άλλου. Και λες «μα τόσο λίγα χρόνια για κάτι τόσο ειδεχθές και τόσο περισσότερα για ένα ‘διοικητικό’ παράπτωμα;;;». Θέμα φιλοσοφίας του δικαίου θα μου πείτε.

    Εδώ βέβαια δεν έχουμε κάποιο έγκλημα. Δεν δικάζουμε κανέναν. Ωστόσο κάνουμε φόκους σε συμπεριφορές που κατά κάποιους είναι προβληματικές ενώ κατά κάποιους άλλους δεν είναι. Τίθεται όμως πάλι ζήτημα αμιγούς ή μη συμπεριφοράς και λάθους. Και ζητήματα φιλοσοφίας δικαίου.

    Ίσως το πιο εντυπωσιακό (με την κακή έννοια) για μένα σε αυτό το νήμα ήταν οι καθαρολογίες, η επίκληση κανόνων και η εμμονή σε όρους και σχήματα που ελάχιστη έως ανύπαρκτη σχέση έχουν με την πραγματική ζωή, εκτός ίσως από κάποιες πολύ αφαιρετικές αφηγήσεις και στοχεύσεις.

    Οι καθαρολογίες όμως είναι ανάγκες του εγκεφάλου και του μυαλού μας και όχι υπαρκτές καταστάσεις και συνθήκες. Η δε εμμονή σε αυτές…

    Ας μην πλατιάσω άλλο όμως, το έκανα πολύ ήδη.

    Έκανε μια αναφορά η @gaby_m σε πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις. Κι έρχομαι να πω ότι είμαι ένα από αυτά τα πρόσωπα και έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις: απειλές ατόμου προς τα παιδιά άλλου ατόμου, απειλές ατόμου για την οικογένεια άλλου ατόμου (τη δική μου συγκεκριμένα), δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων. Και άλλα τέτοια. Και αναρωτιέμαι αν σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να στηρίξει κανείς καθαρολογικά πρωτόκολλα σαν και αυτά που επικαλέστηκαν κάποιοι συνομιλητές. Από την άλλη, δεν στέκουν ούτε βεβιασμένοι ορισμοί κακοδιαχείρισης. Θα τα έλεγα απλά λάθη που πολλαπλασιάστηκαν και διογκώθηκαν πάνω σε ένα μικρό αρχικό λάθος. Που δεν έγινε με κακή πρόθεση. Αλλά έγινε. Και από εκεί και πέρα δεν είναι όλα στα χέρια μας πάντα, ανοίγονται συνέπειες που δεν ελέγχουμε, που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε.

    Και που για εμένα προσωπικά, αν δεν ήταν η @gaby_m να με προμηθεύσει με μεγάλα αποθέματα ψυχραιμίας, μάλλον θα είχα προσθέσει κι εγώ δικά μου λάθη, πάνω σε αυτά τα λάθη και δεν μπορώ καν να υπολογίσω τη χιονοστιβάδα…

    Και καμία καθαρολογία και κανένα πρωτόκολλο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν και ούτε θα μπορούσαν. Η συνεισφορά μου λοιπόν εδώ, αν μπορεί να είναι κάποια θα ήταν η «παραίνεση»: πέρα και πάνω από τα πρωτόκολλα και τα νοητικά κατασκευάσματα που έχουμε όλοι στα κεφάλια μας, υπάρχουν τα Πρόσωπα και οι προσωπικές σχέσεις. Και σε αυτές η ηθική είναι πάντοτε ad hoc, δεν έχει προηγούμενο και δεν έχει επόμενο και σε κάθε περίπτωση (νέου Προσώπου, νέας σχέσης) «μηδενίζει» και μετρά από την αρχή.

    Συγγνώμη για το σεντόνι και τη φλυαρία @White_Dream  
     
  4. White_Dream

    White_Dream Flying to the moon

    @margarita_nikolayevna
    Ομορφη και ψαγμένη τοποθέτηση.
    Συνήθως δε με ενοχλούν τα σεντόνια (εκτός αν κάνει πολλή ζέστη  )
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Πέρα και πάνω απ' την όποια ηθική χροιά του ζητήματος, η απόκρυψη της αληθείας, καθώς και το ψέμα, νερώνουν ή ακόμη χειρότερα, προσπαθούν να χειραγωγήσουν το δικαίωμα της επιλογής ( κι αυτό με δόλιο τρόπο ). Τ' ότι κάποιος/α είναι υ/σ, δεν σημαίνει ότι το προαναφερόμενο δικαίωμα το χάνει.
    Μπορεί να επιλέξει, να το εκδυθεί σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, επίσης για μεγαλύτερο ή μικρότερο χρονικό διάστημα.
    Αλλά, να εκδυθεί απ' το δικαίωμα αυτό δια βίου, δεν νομίζω - μπορεί να κάνω και λάθος -, ότι θα υπήρχε άνθρωπας, όσο υ ή σ να ήταν.
    Γιατί σ' αυτή την τελευταία περίπτωση κάποιος/α θα έμενε υ/σ κάποιου/ας άλλου/ης δια βίου ( κάτι που εγώ τουλάχιστον δεν το έχω ακόμη συναντήσει ).
    Τουτέστιν - και ξανά - όσο υ/σ να ήταν κάποιος, αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν θα είχε τα κριτήρια του τόσο σχετικά με την επιλογή του/της Κ/Α του/της,
    όσο και αναφορικά με την διατήρηση του προαναφερόμενου/ης στην ζωή του/της.

    Είναι αλήθεια, ότι άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη, το βίωμα. Αλλ' αυτό το τελευταίο κι αν δεν είναι ίδιο για όλους/ες.
    Πάντως αν κάτι ενοχλεί ( αν και όταν ενοχλεί ή "ενοχλεί" ), δεν είναι οι διαφωνίες, ούτε καν εκείνη η κλασική ειρωνεία ( που ευτυχώς ή δυστυχώς δεν κατοικοεδρεύει μονάχα εδώ πέρα ). Αλλά η υποκρισία που αρκετοί/ες ( τόσο εδώ όσο κι έξω απ' εδώ ) έχουν σε ποσότητα στο δισάκι τους και που δεν χάνουν την ευκαιρία, για να προσπαθήσουν να την στοιβάξουν και σε κείνα των άλλων. Μην και καταφέρουν, να κατευνάσουν ή να στραγγαλίσουν την όποια δική τους ενοχικότητα.
    Ακόμη και να "ποτίσουν" τους άλλους με την όποια δική τους μιζέρια. Αφού - ξανά μανά γι' αρκετούς/ες -, είναι προτιμότερο να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, παρά να κάνουν κάτι, για να ευημερήσει η δική τους.

    Τα περί πολυγαμίας ή όχι του παρόντος νήματος, εγώ τουλάχιστον συνεχίζω να μην τα θεωρώ ενδιαφέροντα στο παραμικρό. Εστιάζω στο θέμα της ειλικρίνειας και αυτό δίχως να το περάσω από κάποιο ηθικό ή "ηθικό" κόσκινο. Αφού για μένα είναι και αυτό ζήτημα προσωπικής ωφέλειας. Αν κάποιος πιστεύει, ότι με το ν' αποκρύπτει στον άλλο σημαντικά πράγματα ( όσο Κ κι αν ήταν εκείνος και όσο υ κι αν ήταν ο άλλος ) ή με το να του λέει ψέματα ( ή και να του ζητάει, να γίνει συνεργός στα ψέματα του ), θα είχε περισσότερα ν' αποκομίσει απ' το να πει την αλήθεια, γούστο και καπέλο του.
    Αν αντέχει το "στομάχι" του, αν δεν τον νοιάζει να φάει και "σφαλιάρες", ειλικρινά μπράβο του. Δική του η ζωή, δικές του οι επιλογές και μάλλον δεν πέφτει λόγος σε κανέναν, που μαζί του δεν θα είχε το παραμικρό πάρε-δώσε. Αλλ' αν νομίζει, ότι φτάνει η ετικέτα του Κ ( αληθινός, ψεύτικος, με δόσεις είναι πρόβλημα του κι αυτό ), για να κάνει ότι γουστάρει και να την βγάζει μονίμως λάδι. Ας έχει στην τσεπούλα του αρκετά παγάκια, γιατί μάλλον τα "χαστούκια" που θα φάει, δεν θα είναι λίγα. Όχι επειδή ο/η συμπαίκτης/ρια του/της δεν θα ήταν αληθινό υ/σ, αλλά γιατί κάποια πραγματάκια ( όπως η κοροϊδία ) δεν καταπίνονται παρά μόνο από ελάχιστους - και ίσως ούτε καν κι από κείνους -.

    Τ' όποιο bdsm το κάνουν οι άνθρωπες κι όχι το αντίστροφο. Μ' ότι αυτό συνεπάγεται.
    Και μια "παιδική", ακόμη και η υποκειμενικότητα ή τα "γκρί", έχουν κάπου ένα όριο.
    Δεν γίνεται να είναι τα πάντα σχετικά ( και δεν αναφέρομαι στο υποσύνολο βουδουσουμού μονάχα ).

    Ξανά μανά ξανά, ευτυχείτε.  
     
    Last edited: 13 Μαϊου 2017
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Προειδοποίηση: ακολουθεί σεντόνι.


    Απολογούμαι για την προχειρότητα του προηγούμενου μου ποστ. Ο λόγος που έγραψα πρόχειρα, πέρα από βιασύνη λόγω έλλειψης χρόνου, ήταν επειδή είδα την λέξη ΨΕΜΑ και παρά τις αυξανόμενες σε ποσοστό επιτυχίες μου, στο να προλαβαίνω να συγκρατώ τις αυθόρμητες, συναισθηματικές αντιδράσεις σε λέξεις που στο δικό μου μυαλό είναι βαμμένες κόκκινες, πριν μιλήσω, μέχρι να ξεπεράσω το αυτόματο και να μπορώ να μιλώ λογικά και με συνοχή, η συγκεκριμένη παραμένει έντονα κόκκινη ακόμα και πέταξα το σχόλιο μισό και ξεκάρφωτο χωρίς δεύτερη σκέψη.  
    Οπότε δεν ήταν απάντηση στο τι κατά λέξη γράφτηκε στο εισαγωγικό, αλλά μιας πρότασης που έπιασε το μάτι μου. Δικές μου υποθέσεις.

    Θα προσπαθήσω λοιπόν να ολοκληρώσω και αν δεν γίνει κατανοητή η θέση μου, θα είναι χαρά μου αφού λάβω περαιτέρω διευκρινιστικές ερωτήσεις, να βάλω τα δυνατά μου να ξεκαθαρίσω.

    Η Αρχική μου θέση ήταν πως εφόσον αναφερόμαστε σε πολυγαμία και ουχι πολυερωτία/πολυσυντροφικότητα, το τι γαμεί το Κ δεν αφορά το υ. και λογαριασμό δεν θα του δώσει. Να το μοιραστεί αν θέλει μπορεί. Δεν είναι υποχρέωσή του, εκτός κι αν έχει προσυμφωνηθεί κάτι διαφορετικό.

    Πολυγαμάμε όπως πίνουμε καφέ κάποιοι. Θα δίνει αναφορά πόσους καφέδες πίνει την μέρα αν αυτό με κανέναν τρόπο δεν επηρεάζει το υ του;


    Αυτό διάβασα και διάβασα «από τις σαμπ του» δεν είχα φτάσει στα περί play partner.

    Το αν η κάθε μια νομίζει ότι είναι μοναδική, εφόσον δεν της έχει πει κάτι τέτοιο, αφορά δικά της θέματα και προσδοκίες. Αν της το έχει πει, ενώ δεν ισχύει είναι ψέμα. Απλές διαπιστώσεις.

    Το να πάρει εντολή να κρύβεται η μία, είναι θέμα που αφορά όχι μόνο το Κ αλλά ΚΑΙ αυτήν που κρύβεται και το δικό της ήθος.
    Αν εμένα κάποιος που μόλις γνώριζα μου έδινε εντολή να κρύβομαι επιμελώς από την άλλη υ. του, θα του έλεγα ευχαριστώ δεν θα πάρω. Γιατί για να με θέλει να κρυφτώ, κάποιο λάκκο έχει η φάβα και μαθαίνω τώρα που αρχίζω να μεγαλώνω, να αποφεύγω τους λάκκους.
    Αλλά εγώ δεν είμαι μέτρο βασει του οποιου οφειλει να μετριεται η ανθρωποτητα, έτσι αποδέχομαι πως κάποια μπορεί να εκλογικεύσει -και όχι εξορθολογίσει βέβαια- πως για καλό παίζεται το κρυφτούλι και χρησιμοποιείται δόλος και στήνονται παιγνιδάκια και συνομωσίες εις βάρος κάποιου άλλου, άσε που παίζει να το απολαμβάνει αν είναι ανταγωνιστική και νομίζει πως η αξία της ανεβαίνει επειδή εκείνη γνωρίζει, αυτό που η άλλη αγνοεί.

    Εδώ διάβασα πως ζητείται από την μια υ. να συνωμοτήσει, να πει ψέματα και να προσποιηθεί πως δεν γνωρίζονται με το Κ. στην άλλη υ..Δηλαδή αντιλήφθηκα πως μιλάμε για 2 παράλληλες ΣΧΕΣΕΙΣ, όπου η 1 αγνοεί παντελώς την ύπαρξη κι άλλης ΣΧΕΣΗΣ. Όχι πετ, όχι τόυ, όχι play partner, αλλά άλλη ΣΧΕΣΗ.
    Αν αυτό δεν έρχεται σε σύγκρουση με τις αξίες και το ήθος τους, γιατί ορθά αναφέρεις πως ο όμοιος τον όμοιο κι η συμφωνία είναι πως το υ. και ψέματα θα πει και θα κλέψει αν της ζητηθεί και άνθρωπο θα σκοτώσει και γενικά κάνει ότι και όπως του πει το Κ. δεν βλέπω να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Λένε τα ψέματα και όλοι καλά κι ευτυχισμένοι.

    Δεν θα πω ψέματα πως δεν έτυχε να προσποιηθώ μπροστά από σύζυγο, αναφορικά με το ότι πηδιόμουν με τον σύζυγό της, αλλά ήμουν μικρό και δεν μ ένοιαζε ποιον και τι θα πληγώσω, όσο εγώ χαίρομαι αυτά που επιθυμώ. Κι ακόμα μπορώ να θυσιάσω την αρχή μου, αλλά έχω απόλυτη επίγνωση του τι κάνω και δεν κρύβω από τον εαυτό μου, πως θα προτιμούσα να μην χρειάζεται να το κάνω, γιατί με φθείρει αλλού και με απομακρύνει από την Αρετή που προσπαθώ να φτάσω.

    Τι όμως να υποκινεί Κάποιο Κ. να χρειαστεί να μπει σε μια τέτοια διαδικασία, αν άπλα δεν δίνει λογαριασμό στο υ. του; Αν ο λόγος που δεν της το αναφέρει είναι γιατί δεν είναι υποχρεωμένος απλά, τότε προς τι η αναγκαιότητα κοροϊδίας και συνομωσίας;

    Η προσποίηση ποιον ωφελεί; Η άλλη υ δεν γνωρίζει, διότι δεν είναι υποχρεωμένος να της δίνει λογαριασμό, δεν την αφορά, δεν θέλει να γνωρίζει η ίδια κ.α. κατανοητό σχεδόν.

    Η προσποίηση όμως γιατί μπορεί να είναι αναγκαία άραγε; Ποιον λόγο έχει ένας Κ όχι να κυριαρχεί, αλλά να συνωμοτεί με κάποια και να προσποιηθεί μπροστά στην υ. του αναφορικά με το αν συναντά 1η φορά ‘η 10η την άλλη; Ακόμα κι αν ο λόγος που το ζητά δεν είναι επειδή είναι χέστης, αλλά όντως ετοιμάζει σιγά σιγά το υ., κατά την γνώμη και τα δικά μου κριτήρια, οφείλει να βρει τρόπο καλύτερο να το εκφράσει και οφείλει να σκεφτεί πως ακόμα κι αν το άλλο θα ρθει να παίξει και να πάει σπίτι του, πάντα αν δεν γίνει η απαραίτητη προεργασία, μπορεί να θέσει το υ. σε κίνδυνο, από καταστάσεις όπως π.χ. αυτή που περιγράφει η @margarita_nikolayevna.

    Αν το υ. του γνωρίζει πως είναι πολυγαμικό το Κ ή αν η απάντηση "δεν σε αφορά" την καλύπτει, τότε ποιος λόγος μπορεί να υπάρχει για Ψέμα;
    Μόνο αν εκείνη δεν γνωρίζει κάτι τόσο σημαντικό και όχι απαραίτητα επειδή δεν ρώτησε, αν ο Κ. είναι πολυγαμικός ή μονογαμικός. Γιατί πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να ρωτήσει και να της πει ψέματα και αυτό το βδελύσσομαι, όποια δικαιολογία κι όποια εκλογίκευση κι αν κάνουν οι έχοντες την εξουσία και τα δουλικά τους. Κι αν αυτή μου η θέση δεν άλλαξε κοντά 50 χρόνια τώρα, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ.

    Εκεί πήγαινε το σχόλιο μου όπου αυθαίρετα, προέβαλα την εκδοχή που μου επέτρεψε να διακρίνω η κακιά λεξούλα, όσον αφορά το βασικό ερώτημα, χωρίς να γνωρίζω πραγματικά και υπέθεσα πως αυτό είναι το βασικό θέμα εδώ.Ενώ είναι δικές μου προβολές και ουσιαστικά λέω ποιο είναι το δικό μου βασικό θέμα, και όχι της νηματοθέτριας, μια και δεν εχω επαρκείς πληροφορίες, όπως ορθά επισημάνατε.

    Mea Culpa.  


    Όταν λοιπόν, για να είμαι σε θέση να σας απαντήσω, κάθισα και διάβασα όοοολο το νήμα (αν δεν περάσω στις εξετάσεις αύριο, θα οφειλεται στο ότι εκρινα αυτό εδώ πιο ευχαριστο κι επειγον lol) και έχω μερικές σκέψεις να προσθέσω.


    Εδώ εγώ κατάλαβα στην 1η βιαστική ανάγνωση, πως αφού γνωρίστηκε με μια κοπέλα για την οποια δεν γνωριζε πως ηταν υποτακτική του Κ. και μίλησε για το οτι ειναι το play partner κάποιου, κατά τύχη ήταν ο ίδιος με τον Κ της υ. που δεν γνώριζε κι όχι πως εσκεμμένα έψαξε να μάθει ποια είναι και πήγε με σκοπό να προκαλέσει προβλήματα στην σχέση και πιθανόν να κάνει την άλλη να φύγει, για να υποκλέψει την θέση της.
    (Το φαντάστηκα δε αυτό, επειδή κάτι αντίστοιχο συνέβη με μένα και μια Κ. που ανακαλύψαμε μιλώντας εγώ για έναν Top που έπαιζα εκείνο το διάστημα κι εκείνη για τον υ. της πως ήταν το ίδιο άτομο. Τελικά κατέληξε εκείνος μόνος κι εγώ με την Κ. η οποία ομολογώ μου χάρισε από τα απολαυστικότερα μαστιγώματα της ζωής μου, μέχρι σήμερα.   Αν δεν έλεγε ψέματα θα μπορούσαμε να είχαμε απολαύσει πολύ περισσότερα, όλοι μαζί).


    Στην 2η πιθανότητα του εσκεμμένου, παρά την ποταπότητα ανάλογης συμπεριφοράς εκείνης που πάει να πληγώσει και να δημιουργήσει προβλήματα μέσα σε μια σχέση στην οποία δεν είναι μέλος βάσει του δικού μου αξιακού συστήματος, βαραίνει ευθύνη ΚΑΙ τους ώμους του Κ, γιατί οι δικές του επιλογές και πράξεις, άφησαν εκτεθειμένο σε μια κακόβουλη ενέργεια το υ. του. Δεν φρόντισε γι αυτήν και την ασφάλειά της. Βέβαια κάποιοι ναρκισσιστές πολύ γουστάρουν να βάζουν τα άτομα στην ζωή τους να συγκρούονται για πάρτη τους και χειραγωγούν και διευθύνουν με μαεστρία τέτοιες καταστάσεις, αλλά αυτό είναι για άλλη συζήτηση.

    Κρατάω επειδή εκφράζουν και δικά μου ερωτήματα και ολοκληρώνουν την σκέψη μου, τα πιο κάτω:



    Πιστεύω πως όλοι ψεύδονται. Ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό.

    Γι αυτό λέω πως μπορώ να είμαι μόνο όσο τίμια είμαι με τον ίδιο μου τον εαυτό. Είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω.

    Ακόμα και ως βανίλλα, σε βανιλλα γάμο που έκανα στα 20κάτι μου, τα περι πολυγαμίας, ήταν επιλυμένα με τρόπο που και να απολαμβάνουμε την πολυγαμικότητα και χωρίς να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλο! Χώρισα όταν ανακάλυψα πως κάποια ενώ είχε πρόσβαση στο σπίτι μου, πίσω από την πλάτη μου με κατηγορούσε και περιγελούσε και κρυφά, πηδιόταν με τον άντρα μου. Γιατί κάποιος που και μπορεί και το ξανάκανε, να κάνει ότι θέλει, με τις ευλογίες της γυναίκας του, επιλέγει να πει ψέματα γι αυτό; Κι αν σαν βανιλλα κοριτσάκι τα σκεφτόμουν αυτά, σαν γυναικα σαδομαζοχίστρια και υποτακτική, μου μοιάζει αδιανόητο και αδυνατεί να εξορθολογιστεί μες το δικό μου μυαλό με την καμία, το να αποκρύπτουν το Κ. αλλά και το υ. κάτι τόσο σημαντικό όσο η πιθανή πολυγαμία /πολυερωτία /πολυσυντροφικότητα τους. Εκτός κι αν την στιγμή που δεν το εξέφρασαν, δεν το γνώριζαν ή άλλαξαν στην πορεία οι ανάγκες τους. Εκεί όμως και πάλι δεν θα ήταν καλύτερο για όλους να έχει την δεξιότητα το Κ να το πει ευθέως ή πλαγίως έστω και να δοθεί η δυνατότητα στο υ. να μάθει αντί να παραμένει στο σκοτάδι αναφορικά με την δομή της σχέσης στην οποία βρίσκεται!!! ;;;

    Είναι από τα πρώτα πράγματα που ξεκαθάριζα από την αρχή, μια και συναισθηματικά είμαι αποκλειστική, αλλά σεξουαλικά όχι. Βέβαια ούτε αυτό μπορεί να σε σώσει από τον ψεύτη, γιατί μπορεί να πει άλλα και να κάνει άλλα, ακόμα και να διαγράψει υποσχέσεις όποτε του καπνίσει ή μάλλον καυλώσει, όσο ξεκάθαρη κι αν είσαι εσύ. Γιατί δεν είναι εκείνος. Πιθανότατα ούτε προς τον ίδιο του τον εαυτό. Κι αν το κάνει με όλες τις άλλες, θα το κάνει και με την κάθε επόμενη. Γιατί όπως λεμε στην Κύπρο, ο νούρος του σσιλλου εν ισιώνει (η ουρά του σκύλου δεν ισιώνει)

    Ευχαριστώ για τις αντοχές όποιου έφτασε μέχρι εδώ.  
    Καλό Σαββατοκύριακο.
     
    Last edited: 13 Μαϊου 2017
  7. brenda

    brenda FU very much

    Να ξέρεις κι εμένα με παρέσυρες με το ποστ σου, να τοποθετηθώ ξανά, αλλά διατυπώνεις καυτά ερωτήματα, εντελώς to the point... 




    Αν δεν το επηρεάζει με κανέναν τρόπο, αλλά με κανέναν και το έχουν προσυμφωνήσει, ότι εγώ θα κάνω ό,τι γουστάρω κι εσύ δεν θα ξέρεις τίποτα, τότε όχι, δεν θα δίνει αναφορά για τίποτα. Θέλει ένα ευμεγέθες σετ όρχεων μια τέτοια ξήγα βέβαια.



    Υπάρχει και το άλλο σεναριάκι, να ξέρει η μία τα πάντα και οι λοιπές να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου (ή του αδίκου-δεν ξεύρω). Αυτή η μία ξέρει τι ψέματα ξεφουρνίζει στις υπόλοιπες. Εκεί να δεις ηθικά ζητήματα που εγείρονται. Κι ας μην είναι καθόλου ανταγωνιστική. Το θέμα είναι πόση ξεφτίλα μπορεί ν΄αντέξει ένας άνθρωπος, όταν βλέπει το Κ το πολλά βαρύ να γίνεται ανθρωπάκι γελοίο μπροστά στα μάτια του. Η αποδόμηση γίνεται, έστω και αργά, αλλά γίνεται, δεν καταφέρνει αυτό το Κ να σταθεί στο ύψος καμιάς περίστασης.




    Γουστάρει παιδί μου, γουστάρει να συνομωτεί, γουστάρει και την προσποίηση. Κι άμα τον ρωτήσεις, θα σου πει: ''Δεν είναι έτοιμη ακόμη να μάθει την αλήθεια, κάποια στιγμή θα δούμε, μπορεί και να της το πω''. Ως επί το πλείστον αφού την έχει δέσει συναισθηματικά ή αλλοτρόπως και μπορεί να το παίζει μικρός Θεός χωρίς συνέπειες.
    Ο χέστης όλα αυτά.




    Δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο, που θα μπει σε μία διαπραγμάτευση σχέσης D/s, και δεν θα θελήσει να μάθει βασικά πράγματα, όπως η πολυγαμία ή όχι του Κ. Άμα μπει και δεν ρωτήσει, ή αν ρωτήσει, του δωθεί η απάντηση ''Δεν σε αφορά'' και συνεχίσει, τότε ναι, είναι άξιοι της μοίρας τους.

    Τον λόγο τον δίνεις εσύ η ίδια παρακάτω, ή έστω, έναν πιθανό λόγο για την προσποίηση, τις σκευωρίες, τις μισές αλήθειες και τα κατάφωρα ψεύδη.



    Δυστυχώς, έτσι είναι. Οι πάσχοντες από ναρκισσιστική διαταραχή, λειτουργούν ακριβώς έτσι. Γουστάρουν τις έριδες των υ και τα φέρνουν όταν μπορούν σε επαφή, προκειμένου να έχουν αυτήν την απόλαυση, του να συγκρούονται μεταξύ τους και να τους διεκδικούν. Και τα έξυπνα πουλιά -υ- από τη μύτη πιάνονται φυσικά. Ο νάρκισσος Κ, προσθέτει υπεραξία στο τιποτένιο εγώ του από τέτοιες διαδικασίες. Και όχι, δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, απ΄την ζωή βγαλμένα είναι όλα. Ποια ευθύνη και ποια αξιακά συστήματα. Ίσωμα όλα. Κι όταν στραβώσει το σχέδιο, γιατί κάποιο υ αντιδρά, τότε το Κ περιφέρει την θλίψη του, σαν πληγωμένο ελάφι. Μη σου τύχει τέτοιο φρούτο, αυτό σου λέγω μόνο.




    Γενναία δήλωση. Μάλλον αληθινή, σε ό,τι αφορά την καθολικότητα της. Ωστόσο άλλο να ψεύδεσαι στον εαυτό σου, πιστεύοντας κάτι που δεν ισχύει κι άλλο να λες εσκεμμένα και στοχευμένα ψέματα, προκειμένου να αποκομίσεις οφέλη. Και πάλι η πρόθεση είναι αυτή που κάνει την διαφορά.






    Δεν ισιώνει η ρημάδα. Με τίποτα. Δεν λέμε ότι οι Κ πρέπει να είναι Θεοί. Αλλά ας μην είναι και φτωχοδιάβολοι με ψευδαισθήσεις μεγαλείου. Όσο κι αν κάποιους τους ενοχλούν οι απόψεις αυτές, η αλήθεια δεν αλλάζει, τσούζει, καίει και πονάει. Ειδικά αν την αντιληφθείς αργά.

     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Είχα την αίσθηση ότι αυτό θα είναι το μυστικό μας, ότι κανείς ποτέ δεν θα μάθει για αυτή την κρυφή αισθητική ανάμεσα μας. Να όμως που για ακόμη μία φόρα ήμουν λάθος, να που προσφέρετε το ιερότερο όλων μεταξύ μας προς κρίση του Ηλία, του Ηλία που ήδη ξέρατε μερικά μηνύματα πριν ότι αδυνατούσε να καταλάβει το βάθος και την υφή της σχέσης μας. Τόσο απογοητευτικό για αρχή αν και όπως αποδείχτηκε αργότερα, απλά μία ένδειξη για το τι θα ακολουθούσε.

    Πέρασα δύο δύσκολες μέρες, κουραστικές μέρες, τις πέρασα με ανυπομονησία όμως. Ανυπομονησία να διαβάσω την απάντηση σας. Μία ανυπομονησία που έδειχνε τόσο δικαιωμένη όταν αντίκριζα τέσσερις φορές το νικ μου με κίτρινα γράμματα σε ένα μήνυμα σας τόσο μεγάλο που από τις πρώτες του ακόμη προτάσεις έδειχνε να έχει όλα όσα ήλπιζα όπως ήλπιζα.

    Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον κόπο σας να μου μάθετε ανάγνωση αν και δεν είμαι δα τόσο αγράμματος. Ήξερα ήδη ότι η πολυγαμία και η ειλικρίνεια είναι ουσιαστικά, ότι έχουν ουσία, και ότι το και είναι άκλιτος σύνδεσμος, δεν ήξερα ότι το "Κυριάρχων" (αν και το συγκεκριμένο Κ σε κυριαρχικούς αναφερόταν και όχι σε κυρίαρχους) είναι και αυτό ουσιαστικό. Είχα την αίσθηση ότι ήταν κάτι διφορούμενο χωρίς συγκεκριμένη ουσία που θα το έκανε αντικειμενικά ουσιαστικό, χάρη σε σας άλλαξα γνώμη.

    Και κάπου εκεί τελειώσαν τα όμορφα και έσβησαν τα αστέρια στον ουρανό..

    Αυτό που ακολούθησε καλέ μου Ιάγος ήταν ένας Ιάγος τόσο ξένος.
    Ένας Ιάγος που εξηγούσε γιατί βρέθηκε εδώ.
    Ένας Ιάγος που για την λέξη ήθος μιλούσε με κεφαλαία και στόμφο λες και είχε ξεχάσει τι έγραφε έως τώρα.
    Ένας Ιάγος που έδειχνε ότι μαζί του μπορεί να υπάρξει μία μικρή πιθανότητα να συζητήσεις με θεωρήματα και λογική την παθολογία πίσω από όλα αυτά που υποστηρίζει ως τρόπο ζωής.
    Ένας Ιάγος που δεν έμοιαζε σε τίποτα με τον οργισμένο Ιάγος των αξιωμάτων και της απολυτότητας, τουλάχιστον όσο αφορά το μέγεθος. (Does that make mε crazy ??)
    Ένας Ιάγος που αναρωτιέται αν φαντάζει ρομαντικός. Όχι καρδιά μου, μην ανησυχείτε, δεν δείχνετε ρομαντικός. Περισσότερο δείχνετε για κάποιον που τον έχει χορτάσει σφαλιάρα το σύστημα και το κατεστημένο και η μόνη δύναμη που του απομένει είναι η ένταση της φωνής του.

    Ειλικρινά μονάκριβε μου, νομίζετε ότι αυτόν το Ιάγος περίμενα όταν αράδιαζα 550 λέξεις με τόση προσοχή ? (που αν την είχα σακουλεφτεί ότι πέρα από το να τις διαβάσετε θα τις μετρούσατε κιόλας θα είχα γράψει δέκα φορές άλλες τόσες)
    Που είναι ο Ιάγος που με ανέβαζε στα σύννεφα ?
    Μπορείτε να αντιληφθείτε έστω και στο παραμικρό πόση ζημιά προκάλεσε αυτό στην σχέση μας ?

    Δεν σας κρύβω λατρεμένε μου Ιάγος ότι η όρεξη για ανάγνωση μου είχε κοπεί πολύ πριν την μέση ενός μηνύματος που περίμενα με τόση ανυπομονησία. Συνέχιζα να διαβάζω ψάχνοντας τον Ιάγος που αγάπησα ανάμεσα σε ψήγματα που θύμιζαν Ιάγος. Για να καταλήξω τελικά σε αυτό :

    Το χειρότερο πράγμα που έχω κάνει, εκ του αποτελέσματος, ήταν να διακόψω μία τιμωρία λέγοντας σε αυτή που τιμωρούσα ότι δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αυτό που κάνω και ότι δεν θα έχει και κανένα αποτέλεσμα. Αυτή που τιμωρούσα το πήρε μακράν πιο άσχημα από όσο περίμενα. Όταν κατάφερε να συμμαζέψει τον εαυτό της δήλωσε ότι ποτέ δεν είχε νοιώσει τέτοια απαξίωση τόσο για την υποτακτική της υπόσταση όσο και για την ίδια ως άτομο.

    Έντονη απαξίωση είναι αυτό που με κάνετε να νιώθω με αυτή σας την φράση σε βαθμό που είμαι σίγουρος ότι δεν φαντάζεστε όπως και εγώ κάποτε απέτυχα να φανταστώ για κάποια.

    Βιώνω για δεύτερη φορά την στιγμή που αγαπάω τόσο να σας μισώ αγαπημένε μου Ιάγος και με μισώ τόσο που σας αγάπησα λατρεμένε μου Ιάγος.

    Εάν σκοπεύατε να μην είστε αυτό που ήξερα, αν δεν είχατε όρεξη να είστε αυτό που περίμενα, θα μπορούσαμε απλά να τατιανίσουμε σε ένα τατιανίστικο νήμα όπως οι περισσότεροι έκαναν, δεν ήταν ανάγκη να φέρουμε την σχέση μας σε αυτό το σημείο.

    Όμως,

    ξέρω ότι σύντομα όλα αυτά θα είναι παρελθόν.
    Ξέρω ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα σας το κάνω αδύνατο να μου κρύψετε τον Ιάγος που τώρα μισώ αλλά σε λίγο θα επιθυμήσω.
    Και μόνο αυτή η σκέψη μου φέρνει ευτυχία παρόμοια με αυτή που είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της θηλυκής groupie του Talamasca που ζει τον full synthetic παράδεισο της σε συναυλία του.

     


    Υ.γ.
    Α ναι, το θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένο για κάποιον σαν και σας να καυλώνει αφάνταστα με τον εαυτό του και με όλα όσα κάνει, γράφει ή λέει.
    Τούτο δικαιολογεί με την σειρά του τις έντονες τάσεις για αυνανισμό.

    Όμως,

    Ο αυνανισμός μπορεί να οδηγήσει σε εθισμό και απώλεια οράσεως.

    Αυνανιστείτε Υπεύθυνα
     
    Last edited: 14 Μαϊου 2017
  9. étude

    étude Guest

    Όταν ένας Κ εκφράζεται μέσα από τη διαχείριση ενοχικών ψεμμάτων, οι επιθυμίες της play partner/υποτακτικής για σεβασμό και αμοιβαιότητα αισθημάτων αυτοακυρώνονται. Ομοίως και η έννοια της κυριαρχίας, καθώς η κοροϊδία δεν αποτελεί κάποια ένδειξη ισχύος.
    Μόνο θρασύδειλοι μπορούν να χαρακτηριστούν εκείνοι που υιοθετούν μια τέτοια συμπεριφορά, καθώς συνδυάζει την κρυφτοδειλία με τον δήθεν τσαμπουκά της κοροϊδίας. Κι επιπλέον, το ίδιο ευθύνονται κι εκείνες που αποδέχονται/ανέχονται αυτή τη μορφή "σχετίζεσθαι".
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τουναντίον σε όλα...
    Για κάποιον λόγο, προσπελάσιμο σε ελαχίστους εν τινι μέτρω, εκ του αποτελέσματος και εξ αντικειμένου προκύπτει πως χρησιμοποιήθηκαν αριστοτεχνικά λέξεις και λεκτική, που παρήγαν πάνω από 20 σελίδες αναρτήσεων σε 96 ώρες.
    Για τον ίδιο λόγο παρήχθησαν αντεγκλήσεις, μπηχτές, καρφωτές, τραβήγματα χαλιών κάτω από τα πόδια, άμυνες, απολογίες, παρεμβάσεις περδομένων, δηλώσεις, διακηρύξεις, λαϊκή τέχνη, χιούμορ, εκκρίσεις δηλητηρίου που αντίδοτο δεν έχει στα επείγοντα, φανφάρες, όχι άλλο κάρβουνο, και τα μπαλάκια μέσα να βγει το παιδί Ρότσα, δώκε μου κι εμένα μπάρμπα, επιπλέον ερωτηματικά και συγχρόνως απεκαλύφθησαν βρακιά αμφιβόλου καθαρότητας και σεντόνια με λάθος χρώμα αίμα για την επιβεβαίωση του ψωλαρά διακορευτού από τους συγατοίκους του χωριού...
    Κατά μείζονα λόγο τα λάικ αλληθώρισαν και βγήκαν για σεργιάνι πανικόβλητα να μαζευτούν τα αμάζευτα, αφάνταστες συμμαχίες πλέχτηκαν έστω και για χρόνο dt έναντι του διακυβεύματος ή την αποφυγή στερεοφωνικών μπηχτών, ποιος τα παρατηρεί άλλωστε, ιλαροτραγικά αφηγήματα κατέθηκαν, που κάνουν τον γνωστό υστερικό αρχοντορήτορα του κοινοβουλίου και την υστερική θηλυκή κόπια του, να προσομοιάζουν σε μωρές παρθένες του κατ' επίφαση διαλέγεσθαι...
    Το νήμα αναμφίβολα μπορεί να συγκαταλεχθεί στα "μόντερν κλάσικ" με εξασφαλισμένη παραμονή στο τοπ 100, όλων των εποχών...

    Ένα νήμα που αν τη θέση της λέξης Κ λάβει οτιδήποτε από την παλέτα των λέξεων εξουσία, εργολάβοι, πολιτικό προσωπικό, ολιγαρχία, ΜΜΕ, στρατιωτικοβιομηχανικό πλέγμα, διαπλεκόμενοι, οικονομικά δρώμενα, και κάμποσα παρόμοια, θα ήταν καμάρι κάθε Πανεπιστημίου, να είχε απομαγνητοφωνημένον ως πρακτικά, έναν δάλογο εσωτερικού προβληματισμού που αυτόματα θα το κατέτασσε στα κορυφαία πνευματικά ιδρύματα της υφηλίου...
     
  11. skia

    skia Contributor

    Ε λ ε ο ς !!!!!
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Καταπληκτικό!
    Συμμετέχω, χρόνια τώρα σε ένα διεθνές φόρουμ, με αντικείμενο την φωτογραφία.
    Δεν θα το πιστέψεις...
    Πήρα ακριβώς την ίδια απάντηση (αλλά σε 4/4) σε κάτι που είχα ποστάρει, που είναι ζήτημα αν από τα 2.500.000 μέλη του, γνωρίζουν το θέμα το 1/1000%.
    Αθεράπευτος εραστής του ρετρό, ξες, σαν κι αυτούς που λένε πως από τότε που έγινε η τελευταία κλιματική αλλαγή στον πλανήτη, δεν μπορούνε να παραχθούνε τόσο τέλεια βιολιά σαν τα Στραντ, γιατί άλλξε η πύκνωση των στοιβάδων του κορμού των δέντρων απ' όπου προέρχονταν η ξυλεία τους...