Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Switch

Συζήτηση στο φόρουμ 'Switches' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 20 Μαϊου 2017.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Εντάξει για το άτομο και τις καταστάσεις, αλλά αυτό με τον στόχο πως το εννοείς ακριβώς, γιατί όπως είναι διατυπωμένο περισσότερο για τεχνοκρατικό project μου ακούγεται!
     
  2. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Απλά για ακόμα μια φορά, λέμε υ και Κ και στην ουσία αναφερόμαστε σε Τοπ και μποτομ.
    Οπότε άλλο εννοεί ο συνομιλητής, άλλο καταλαβαίνουμε κτλ κτλ
     
  3. lexy

    lexy .ti.va.

    Δεν θα μπορούσαν δύο switch να λειτουργήσουν μεταξύ τους ως ζευγάρι Κ - υ και παράλληλα να λειτουργούν ως
    bottom ή top αντίστοιχα σε μεμονωμένα σέσσιονς με άλλους ανθρώπους;

    Σε αυτή την περίπτωση, και με δεδομένο πως στην αρχική τους διαπραγμάτευση η μεταξύ τους ασυμμετρία είναι ξεκάθαρη και συμφωνημένη, η σχέση τους μπορεί να είναι D/s;
     
  4. Rawmance

    Rawmance Her Infernal Majesty

    χαχαχαχα ισως και να ειναι καπως ετσι,γιατι οταν βρισκεις ατομο για να δοκιμασεις διαφορες τεχνικες πανω του που μπορει να εχεις ζησει ως υπο οπως εγω κανει λιγο το μοντελο το κακομοιρο.Περα απο την πλακα ομως το ειπα ετσι γιατι η κυριαρχια για μενα ερχεται με πολυ συγκεκριμενες επιθυμιες,ενω η υποταγη ειναι καπως πιο φλου σαν κονσεπτ στο μυαλο μου.Για καποιον αλλο μπορει να ισχυει κατι τελειως διαφορετικο.
     
  5. Rawmance

    Rawmance Her Infernal Majesty

    Φυσικα και μπορει να ειναι σε αυτη την περιπτωση.Νομιζω οσο σκεφτομαστε περιορισμενα ακομη και σε κατι οπως το d/s περιοριζουμε τους εαυτους μας.  
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Μμμμμ, ναι..!
    Απλά μειώνεται η ακτίνα δράσης των δυνητικών συνευρέσεων.
    Καλό είναι αυτό, βέβαια..!
    Δεν είναι, θα έλεγα, ευρύτερα αντιληπτή τέτοια ντιεσική προσέγγιση.
    Το πιθανότερο είναι να προσημανθεί είτε ως "ελιτίστικη" είτε ως "ψευδεπίγραφη", όχι πως ενδιαφέρει τα μέλη της...
    Εξ ου και ο αναγκαστικός περιορισμός στην ακτίνα δράσης...
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Με το φτωχό μου το μυαλό ( και την ακόμη πιο πενιχρή μου εμπειρία ) λέω κι εγώ. Αφού κάποτε είχα εμπλακεί με κάποια που ήταν ότι πιο κοντινό στη φιγούρα του switch.
    Και δεν μιλάω για session αλλά για σχέση που είχε κρατήσει χρόνια ( Συγνώμη, αλλά τον όρο πλαίσιο δεν τον γουστάρω για μένα. Μου κάνει πολύ προκάτ ).
    Το λοιπόν, μαζί μου σαν Κ δεν μπορούσε, ούτε την άφηνα να συμπεριφερθεί. Αυτό δεν σήμαινε ότι τ' όποιο Κ της εξαφανιζόταν. Έμενε μέσα της, το κατάπινε, πείτε το όπως θέτε.
    Μαζί μου πάντως δεν είχε τρόπο, να το εκδηλώσει. Καμία εκπαίδευση ( άλλος ένας όρος που απεχθάνομαι ), υ "καθαρό" δεν ήταν. Απλά είχα καταφέρει, να της πάρω τον "αέρα".
    Ή μπορεί και να είχε απλά δεχτεί την θέση της δίπλα μου. Καππιλίκι της σ' άλλον/η δεν έπαιζε. Αφού καλώς ή κακώς την ήθελα μόνο για την πάρτη μου.
    Αν αυτή της η αδυναμία να εκφράσει πάνω μου την όποια Κυριαρχική της χροιά, την έπνιγε, ειλικρινά ήταν ένα απ' τα ελάχιστα πράγματα, που δεν μ' ενδιέφεραν καθόλου.
    Ήταν πάντα ελεύθερη ν' ανοίξει την πόρτα και να φύγει. Έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, πέρυσι που είχα μαζί της κάποια επαφή, συζητώντας μου είπε ότι ήταν μπλεγμένη σαν Κ με κάποιον και σαν υ με κάποια άλλη ( αμφισεξουαλική γαρ ). Ο τύπος ήταν playing partner και η τύπισσα σχέση.

    Ηθικό δίδαγμα? Εκείνο που εγώ κατάλαβα από κείνη ( και μάλλον μονάχα για κείνη, αφού κανείς δεν είναι κανόνας από μόνος του ), αν κάτι το "έχεις", βαθιά μέσα σου, δεν χάνεται όσο και να το πλακώσεις με "πέτρες". Αργά ή γρήγορα, θα ξαναβγεί στην επιφάνεια. Ως προς τα Τ/b που διάβασα και σ' αυτό το νήμα, κάποιοι είθισται να λένε, ότι θα ήταν συμπεριφορές ή απλά ορισμοί που θα υπεδείκνυαν το ποιος θα είχε τον έλεγχο κατά την διάρκεια μιας "σκηνής" και όχι status. Τουτέστιν, ακολουθώντας την λογική, ο αετός έχει φτερά, η σερβιέτα έχει φτερά, άρα ο αετός είναι σερβιέτα. Όταν ένα Κ και ένα υ "απλά" sessionάρουν, παύουν να είναι Κ και υ και είναι Τ και b. Αυτό το τελευταίο το έγραψα έτσι, για την κάλτσουρ. Γνωρίζοντας καλά, ότι και τραβηγμένο θα ήταν σαν συμπέρασμα και λειψό.

    * Καλά τα "κουτάκια", αλλά όταν γίνονται πιο σημαντικά απ' το περιεχόμενο τους, κάτι δεν ευωδιάζει. Και επειδή το περιεχόμενο μπορεί να το δει/γευτεί μονάχα όποιος τ' ανοίξει, τα λοιπά ( δηλαδή τα λόγια του χ,ψ,ω που τ' όποιο "επίδικο κουτάκι" δεν το θωρεί καν ) είναι γνώμες/σκέψεις/υποθέσεις και πολλές φορές "κουβέντα να γίνεται".   
     
    Last edited: 24 Μαϊου 2017
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Και έτσι πνίξαμε κάθε ελπίδα να μιλήσει και κανένας ακόμα switch. Η θεωρία καλή είναι και εμένα μ’ αρέσει η φιλοσοφία και η θεωρητική ανάλυση, αλλά καμιά φορά πρέπει να μάθουμε να μην ανοίγουμε το στόμα μας, ακόμα και αν έχουμε καλά επιχειρήματα. Για να μπορούν όλοι να πούνε τα δικά τους βιώματα και από εκεί να συνεχίσουμε τη θεωρία. Δεν έχει σημασία το status, αλλά ο άνθρωπος. Η συμπεριφορά του και το αποτύπωμα του, χαρακτηρίζουν το status του και όχι αυτό, αυτόν.

    Οπότε θα κάνω το εξής…
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @Ηλίας δεν συνηθίζω να κριτικάρω την λειτουργία των mods, αλλά εδώ για μένα έκανες foul. Κανείς δεν απέκλεισε τους switch από την συζήτηση. Του λόγου τ' αληθές αν ανατρέξεις στα προηγούμενα νήματα, που θα τους αφορούσαν ( Ναι, είχα ανοίξει κάποτε ένα κι εγώ, από αληθινή περιέργεια. Αλλά δεν έχει νόημα να βάλω εδώ το link. ) και οι switch που είχαν συνδράμει, ήταν ελάχιστοι ( aka τους έψαχνες με το δίκαννο ). Άρα, από δω και στο εξής ας ανοίγουμε νήματα με την ένδειξη : Μόνο για Dom, μόνο για slave, μόνο για σαδιστές και πάει λέγοντας. Με ειλικρινή συμπάθεια αν και δεν σε γνωρίζω στο ελάχιστο. Την συμπάθεια του αναγνώστη πολλών εκ των νημάτων σου ( πάρα πολλά του παρελθόντος κι όταν ήσουν απών ).

    Αν θεωρείς αυτή μου την παρέμβαση, πιο off topic απ' τις δυο τελευταίες δικές σου, είσαι ελεύθερος να την αφαιρέσεις. Καλή σου μέρα.

    Υ.Γ.

    Οι δυο τελευταίες περίοδοι αυτής σου της παρεμβάσεως που quotαρα - για μένα πάντα -, είναι κάτι παραπάνω από καίριες.  
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest


    Αν αναφερόμουν προσωπικά σε κάποιον όμορφε, θα έκανα quote. Μην ταράζεσαι δεν το θέλω ειλικρινά. Πιστεύω ότι απλά δεν τους δίνουμε χώρο, με όλα αυτά τα επιχειρήματα, που μοιάζουν να τους ακυρώνουν ή να τους μειώνουν. Αν αποδειχτώ λάθος, θα έρθω εδώ δημόσια και θα σου ζητήσω συγγνώμη για την ταραχή.
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Οι μόνοι που μπορούν να αποκλείσουν τον εαυτό τους από τον εν προκειμένω διάλογο είναι οι ίδιοι οι switch.
    Α πα πα πα...
    @Ηλίας αυτό που έκανες δεν έχει κάποιο νόημα. Με το μπαρδόν δηλαδής...