Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλληλοσεβασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 24 Μαϊου 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Γιατί όλοι έχουν δικαίωμα να ακουστούν. Είναι πολύ συνήθης να έχουμε άποψη για όλα, να σκεπάζουμε την άποψη του άλλου, να την ειρωνευόμαστε, να την μειώνουμε με κάθε τρόπο.



    Να επιχειρηματολογήσουμε; Προφανώς και να εκφράσουμε την δική μας γνώμη, να φέρουμε τα επιχειρήματα μας, αλλά καθώς τα περισσότερα θέματα που τίθενται είναι σχετικά, καταλήγουμε γρήγορα ότι δεν υπάρχει λογική που θα αποδείξει ότι αυτό που λέμε είναι η μόνη αλήθεια. Αν από εκεί συνεχίσουμε, δεν είναι θέμα επιχειρημάτων, αλλά προσπάθεια να πνίξουμε τον άλλον.



    Στο forum, έχει δημιουργηθεί εσφαλμένα η εντύπωση ότι τα πάντα είναι M/s άντε και D/s αν θέλουμε κάτι πιο ελαφρύ. Όλα τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκια και άνευ σημαντικότητας. Που είναι θέματα για τον σαδισμό ή για τον μαζοχισμό που και τα δύο είναι η αφετηρία; Και όποιο άλλο θέμα πρέπει να καταλήγει πάντα σε αυτό που εσφαλμένα έχει θεωρηθεί ως το μόνο άξιο προσοχής.



    Και τα αντιμετωπίζουμε κατά αυτόν τον τρόπο. Ένα νήμα για τους αμφισεξουαλικούς του Bdsm κοινώς switch δανείζομαι την λέξη του Ιαγού, κυριαρχήθηκε από τους εκφραστές του M/s , D/s και δεν αφέθηκε χώρος για τους άμεσα ενδιαφερόμενους να εκφραστούν. Το ίδιο είμαι σίγουρος θα γινόταν και για άλλες ομάδες.


    Γιατί;
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αντιλαμβάνομαι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να έρθει κάποιος να μιλήσει για αυτό το θέμα, του είναι μάλλον πιο εύκολο να τρολάρει.
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Καταλαβαίνω επίσης ότι η συνήθεια να λειτουργεί κάποιος μέσα στο φόρουμ σα να είναι το σπίτι του και να θέλει να διώξει ή να σιγήσει, αυτούς που δεν ταιριάζουν με τα πιστεύω τους, είναι δυνατή. Για αυτό ας το επιτρέψουμε αυτό, μέχρι να έρθει ο επόμενος, ο πιο ισχυρός και στο τέλος θα μείνει...
     
  4. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Ηλία δεν καταλαβαίνω απο που προκύπτει αυτό που λες. Η εικόνα που έχω εγώ είναι αντίθετη. Ελάχιστα γράφονται για M/s D/s ενώ η πελιοψηφια είναι προς το perv.
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μιλάω για το Bdsm discussion.
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Όταν οι Λύκοι την πέφτουν στα πρόβατα, προσπαθείς καμιά φορά να φτιάξεις περίφραξη γύρω τους. Βαφτίζουμε κάθε είδους κράξιμο ως μη χάδι των αυτιών. Και ιδίως όταν αυτό το κράξιμο γίνεται προς το μεγαλύτερο ποσοστό του φόρουμ.

    Βλέπεις οι δικές μας οι απόψεις είναι η αληθινές, λες και μπορεί να σταθεί οποιοδήποτε επιχείρημα προς αυτό.

    Αν θέλεις να πεις σε κάποιον ότι σε κάτι μπορεί να είναι λάθος και σίγουρα σε πράγματα που έχεις σίγουρα αποδείξεις, το κάνεις. Απλά και εύκολα, αν χρειάζεται κράξιμο, τότε κάτι δεν πάει καλά στην διαδικασία.
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ας θέσω ένα ακόμα ερώτημα.
    Πόσοι μπορείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας ελεύθερα;
    Ένα ναι ή όχι, αρκεί.
     
  8. Amoreisa

    Amoreisa Regular Member

  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Ναι (εκτός αν έχει να κάνει με άτομο της διαχείρισης, για να μη μετράμε δηλαδή μετά warnings για άσχετους λόγους)
     
  10. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Οι προστατευόμενοι δεν έχουν τέτοια θέματα εδώ μέσα.
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Να μην μου το κρύψετε και θα ήταν ενδιαφέρον να μιλήσουμε για αυτό και όταν δω ότι δεν μπορούμε να βρούμε άκρη, να υποχωρήσω και να μη σας πυροβολώ με post μέχρι να εγκαταλείψετε.



    Και σίγουρα δε θα σας χλευάσω ή θα σας περιπαίξω, δεν το συνηθίζω, προτιμώ τα επιχειρήματα. Εσείς;

    Δεν παίρνω μία ομάδα υπό την προστασία μου μόνο. Κάθε μέλος αυτού του φόρουμ έχει δικαίωμα για αυτό και όχι μόνο, οι εκλεκτοί.

    Το ίδιο θα κάνω και έκανα πολύ πριν εμφανιστείτε στο φόρουμ. Με τις γυναίκες κυρίαρχους(βλέπεις γυναίκα είναι μόνο για υπό) ή και με κάποιες άλλες ομάδες και κυρίως με άτομα που δεν είχαν τον πλούσιο λόγο σας, απέναντι σε κάποιους που τον χρησιμοποίησαν για να μειώσουν την αξία του συνομιλητή τους και έτσι τα λεγόμενα του. Μπορείτε εύκολα να διαβάσετε παλιά νήματα και να το δείτε αυτό.

    Κάτι άλλο;
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    βρέθηκαν και οι κυριαρχικές σε ανάγκη υπεράσπισης; (χλευασμός) Για αυτό σας ρώτησα.

    Δεν είπα ότι είστε νέος στο χώρο (διεστρέβλωση)

    Η ανάδειξη αντιφάσεων μέσω αντικειμενικών επιχειρημάτων; Έχετε κάποιο παράδειγμα;

    Αυθαίρετο;

     
    Last edited by a moderator: 25 Μαϊου 2017
Thread Status:
Not open for further replies.