Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρεμβάσεις των Κ στο σώμα των υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Amoreisa, στις 22 Μαϊου 2017.

  1. kinkynik

    kinkynik Guest

    να πουν τα κορίτσια τι θεωρούν κόκκινες γραμμές. τα αγόρια συμφωνήσαμε.
     
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Με το D/s και το M/s έχουν να κάνουν και σε αυτό δεν χωρά καμία αμφισβήτηση...

    Μα καμία
     
  3. étude

    étude Guest

    το Κυρίαρχο μέλος δημιουργεί πάνω στον ζωντανό "καμβά" που του προσφέρεται οικειοθελώς
    εξελίσσει το υποτακτικό μέλος με την έννοια της σταδιακής αναβάθμισης, ώστε να ικανοποιεί όσο το δυνατό τις επιθυμίες του
    ενώ ταυτόχρονα το υποτακτικό μέλος αντλεί ικανοποίηση από την ικανοποίηση που προσφέρει
    όσο αυτή η διαδικασία κάνει την σχέση πιο λειτουργική και για τους δυο, το έργο του ομορφαίνει ακόμη περισσότερο, in the eye of the beholder πάντοτε
    πιθανά ορατά/αόρατα σημάδια που ίσως αφήσει η σχέση αφότου λήξει, είναι μέσα στη φύση της επιλογής μας, να έχουμε ζήσει

    ....
    όταν μου πρωτοείπε να μην ντύνομαι τόσο εφηβικά, ώστε να μοιάζω τουλάχιστο είκοσι και να μην φαίνεται η διαφορά ηλικίας μας, χαμογέλασα και αντικατέστησα τα σταράκια με τα χαμηλά μποτάκια, την eastpak με το δερμάτινο σακίδιο καθώς και τα πιο έντονα χρώματα με πιο γήινα
    κάθε φορά χαίρομαι όταν μου λέει ποιο χτένισμα μου πηγαίνει πιο πολύ, πως δεν χρειάζεται να βάφομαι καθόλου πέρα από liposan και κυρίως, να μην τρώω ποτέ τα νύχια μου
    : - )
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    κι αν ο καθένας (ή ο «άλλος») το θέλει από μόνος του και ανεξάρτητα, γιατί πάτε και μπλέκεστε;

    αυτό ακριβώς είναι το κριτήριο διαφοροποίησης της ασύμμετρης από την κατά σύμβασην σχέση.
    (κατά σύμβασην με την έννοια της καθ' όρους συμφωνημένης, όχι με την έννοια της συνήθους)

    αυτό το λέμε μεντοριγκ

    βάσιμη υπόθεση. ξεκινά κανείς απ' το δεδομένο οτι εκτιμά οτι υπάρχουν δυνατότητες, και τις καλλιεργεί. ενδεχομένως υπάρχουν κι άλλες εκδοχές.
     
    Last edited: 24 Μαϊου 2017
  5. dark_princess

    dark_princess Regular Member

    δυστυχως δεν εχω προλαβει να διαβασω τα προηγουμενα σχολια και θα ηθελα να καταθεσω την αποψη μου...

    Τυγχανει να ειμαι απο τις κοπελες που ειμαι κομματακι τροφαντη (εδω γελαμε...), οποτε θεωρω πως ενας Κ (παλι γελαμε) που θελει να μπλεξει μαζι μου, το κανει σε γνωση του οτι το σωμα μου ειναι ετσι οπως ειναι.. αν εχει σκοπο να με "αδυνατισει" δυστυχως ατυχησε, θα πρεπει να το κανει με τετοιο τροπο ωστε να με "κανει" να το θελησω εγω και οχι επειδη το θελει εκεινος. Μια παρακινηση τετοιου τυπου θα μπορουσε ομως να γινει απο οποιοδηποτε γκομενο/φιλο/συγγενικο προσωπο και δεν ειναι θεμα D/s ή M/s.

    Έχει καθε δικαιωμα να το κανει, να μου ζητησει να μειώσω το βαρος μου, αλλα δεν θα το κανω αν δε το θελω πραγματικα εγω.. Το θεμα της διαιτας ειναι καθαρα προσωπικο και αν δε το θελεις πραγματικα εσυ να το κανεις, ακομα και να σε διαταξει ο αλλος να το κανεις, απλα δε θα γινει ποτε... Το θεμα του ελεγχου της διατροφης ενω υπάρχει σοβαρος λογος ιατρικος ειναι απλα ενα επιπλεον κινητρο. Προσωπικα προτιμω τον διαιτολογο απο τον Κ μου.

    Αν ήθελα να κανω τατουαζ θα το εκανα, μια μονιμη αλλαγη στο σωμα ειναι κατι ΜΟΝΙΜΟ (οπως το λεει και η λεξη) και ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη καθως θα το κουβαλας πανω σου μια ζωη, ενω ενας Κ ειναι περιορισμενου χρονου συνηθως. Αν δε θελει κοπελα με τατουαζ απλα μπορει να παει αλλου. Προσωπικα δεν εχω, ουτε σκοπευω να κανω ποτε και το ιδιο θα απαντουσα αν μου ζητουσε να κανω τατουαζ.

    Το ιδιο ισχυει για το piercing. Εχω 2 τρυπες στα αυτια μου και εχω σχεδον 5 χρονια να βαλω σκουλαρικια. Μου αρεσουν καποια piercing σαν εικονα αλλα προσωπικα δεν θα εκανα ποτε και για κανεναν.
     
  6. kinkynik

    kinkynik Guest

  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ο/η Κ, είναι Κ κάποιου/ας μέχρι εκεί που του/της επιτρέπεται. Ακόμη και οι αρχικές ή μεταγενέστερες συμφωνίες μπορούν να μην εκπληρωθούν.
    Να ξεκινήσεις κάτι με την "λίστα με τα ψώνια" των κόκκινων γραμμών ( ή οποιουδήποτε άλλου χρώματος ) ίσως και να είναι λιγάκι ξενερουά.
    Αφού θ' αφαιρούσε αυθορμητισμό και αναπάντεχο. Αλλά ανάλογα με τις προσδοκίες ακολουθούν και οι κατάλληλες συζητήσεις/διαπραγματεύσεις.
    Να θεωρεί κάποιος/α ( ή ακόμη και να φαντασιώνεται ), ότι θα βρει τον τρόπο να πλάσει τ' όποιο υ του/της ακριβώς όπως θα το είχε στο μυαλό του/της.
    Πόσο μάλλον, όταν - ξανά - ίσως και να απείχε αρκετά απ' τα ζητούμενα του/της, για μένα τουλάχιστον είναι χαρακτηριστικό μωρού άνθρωπα κι όχι ευφυούς.

    Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα ο/η Κ να είναι και σαδιστής/ρια ( ή πρωτίστως σαδιστής/ρια ). Άρα, το να "χαλάσει"/αλλοιώσει αρνητικά τ' όποιο υ του/της, να τον έφτιαχνε.
    Ίσως και αρκετές παρεμβάσεις ( ή η προσπάθεια παρέμβασης ) στην εξωτερική εμφάνιση του όποιου υ, να έχουν και αρνητικό ψυχολογικό αντίκτυπο.
    Και κάποιους να παίζουν με τον ψυχισμό του έτερου μέλους, τους ελκύει αρκετά ( ανεξαρτήτως αν θα ήταν ηθικό, "ηθικό" ή όχι ).
    Στο κάτω κάτω της γραφής, μην ξεχνάμε ότι η όποια στενή αλληλεπίδραση είναι "παιχνίδι" μεταξύ ενηλίκων, που θεωρητικά θα γνώριζαν που και με ποιον θα πήγαιναν να μπλέξουν.
    Και ότι ο "λύκος", δεν θα ζητήσει ποτέ την γνώμη του "προβάτου", για το τι θα φάνε για βραδινό.
    Ο/η Κ ευγενής και καλοκάγαθος γεράκος/γριούλα μάλλον είναι μυθικές φιγούρες. Όπως και δεν θα ήταν οι μανιακοί δολοφόνοι με το πριόνι.  
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ναι, η σχέση D/s πρέπει να είναι μία συνειδητή απόφαση ώστε να γνωρίζει το εμπλεκόμενο υ ότι το παραπάνω δεν υφίσταται σε μία τέτοια σχέση. Γλυτώνουν έτσι, αμφότεροι, την ταλαιπωρία του εγχειρήματος τέτοιων σχέσεων.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    ο κ ειναι κ μέχρι εκεί πού μπορεί, μέχρι εκεί που καταφέρνει (παρόμοια και υ). λίστες και συμφωνίες και κοντράτα λέγονται αλλιώς, είναι άλλου φορουμ συζήτηση.

    οι πολιτικές ορθότητες, και το κρέας βαφτισμένο ψάρι, είναι λόγια για ν' αγαπιόμαστε.
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

         
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ώρες ώρες αναπολώ τα νήματα του γουρουνομούρη... τα περί ορμονοθεραπείας για να βγάλει βυζγιά ο υ και το δικαίωμα της Κ να ζητήσει απ το υ να κάνει αλλαγή φύλου...
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Δεν ισχύει πάντα αυτό. Μπορεί να μην τις αποδέχονται γιατί δεν τους εκφράζουν. Κάποιοι switch μάλιστα έχουν περάσει από D/s, μπορεί και για χρόνια, μέχρι που σταμάτησε να τους εκφράζει.