Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλληλοσεβασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 24 Μαϊου 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Ναι.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Κανείς/καμιά/κανένα κλπ κλπ... Διγιότι..:
    1. Το φόρουμ είναι ανοιχτό τοις πάσι...
    2. Υπάρχουν εξ αντικειμένου οσμώσεις και ως εκ τούτου οι απόψεις χρειάζεται να ισορροπούν...
    3. Είναι εξαιρετικά χρονοβόρο, αν χρειαστεί να γράψεις κάτι, να το διαμορφώσεις έτσι ώστε να γίνει κατά το δυνατόν πιο πλατιά αντιληπτό...
    4. Ο γραπτός λόγος (όπως πχ το τηλέφωνο ή το ραδιόφωνο -ακόμα και η οπτικοακουστική επικοινωνία ως ένα βαθμό) είναι θερμά μέσα επικονωνίας, οπότε η φαντασία μας κάνει πάρτι. Μη ξεχνάμε πως σε μια προσωπική επικοινωνία το ποσοστό μη λεκτικής επικοινωνίας κυμαίνεται περί το 90%.
    5. Το αν έχουμε την καλή διάθεση να είμαστε ειλικρινείς (το "ελεύθερα" εν προκειμένω είναι κενόν περιεχομένου), δεν σημαίνει πως έχει πραγματική υπόσταση.
    6. Το πραγματικά ειλικρινές κομμάτι του γραπτού μας λόγου, βρίσκεται πίσω και κάτω από τις γραμμές, για όσους λίγο ή περισσότερο μπορούν να το "δουν", που και στην περίπτωσή τους δεν μπορεί να είναι τόσο ολοκληρωμένο όσο οι ίδιοι θα ήθελαν να πιστεύουν.

    Διαπίστωση:
    Παρ' όλα αυτά έχουν κατά καιρούς γραφτεί εξαιρετικά πράματα, ανεξάρτητα από την "παγίδα" της ελεύθερης έκφρασης, την οποία ως έννοια το πολύ- πολύ θα μπορούσα να την δεχτώ ως συγκυρία. Γεγονός που δεν είναι καθόλου κακό, άλλωστε...
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Γτ αγχώνεσαι, έφτιαξαν μια " περίφραξη" και προστατεύονται οι περισσότεροι. Ποιος θα "φυλάει" ποιον δε ξέρω, δε με απασχολεί.

    Εκφράσου ελεύθερα γτ κι εγώ αυτό κάνω, δε με εμποδίζει κανένας.
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Εκφράζομαι, εκφράζομαι  
     
  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    κακιες 
     
  6. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    και ναι και οχι(το οχι γιατι εχω φτασει σε σημειο να βαριεμαι τις ασκοπες και χωρις λογο αντιπαραθεσεις του στυλ ναχαμε να λεγαμε)
     
  7. thanasis

    thanasis Contributor

    Τοποθετούμαι εδώ, δημόσια, με το θάρρος της γνώμης μου ως μέλος αλλά και ως μέλος της διαχείρισης, χωρίς όμως να την εκφράζω στο σύνολό της.

    Θεωρώ αστοχίες όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες από τον @Ηλίας και πολύ δίκαιη την αγανάκτηση των μελών. Είναι κεκτημένο του φόρουμ εδώ και καιρό ο μη-αποκλεισμός μελών ή ομάδων μελών από τα νήματα. Το να το πράττει αυτενεργώντας ένα μέλος της διαχείρισης δίνει πολύ κακό παράδειγμα και δημιουργεί άσχημο προηγούμενο, ακόμα κι αν λειτούργησε παρορμητικά και με αγαθές προθέσεις.

    Παρακαλώ να δεχτείτε τη προσωπική συγγνώμη μου για το πόσο ελλιποβαρής φάνηκε η διαχείριση απέναντι στα διαμειφθέντα, ελπίζω οτι και ο Ηλίας θα πράξει ανάλογα και θα πέσουν οι τόνοι.
     
  8. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    +1
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αν μου επιτρέπεις μια άποψη, αγαπητή Βικτόρια, δεν προστατεύεται κανένας συγκεκριμένος. Δεν θα σου απαγορεύει κανείς να απαντήσεις με παρόμοιο θράσος στο θράσος του συγκεκριμένου, τουλάχιστον μέχρι τώρα, τουλάχιστον μέχρι να ξεφύγει η κατάσταση και όταν ξεφύγει η κατάσταση είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει καμία προστασία στο κούρεμα του θράσους από όποιον και αν προέρχεται.

    Τώρα το αν προστατεύεται το καλό κλίμα γενικά είναι άλλο θέμα, αλλά ίσως καλύτερα έτσι, πολύ πιθανόν να είχαμε ένα κουραστικά στείρο περιβάλλον σε διαφορετική περίπτωση.

    Όσο για τα λαικ, τα παιδιά με τα μωβ όταν θα κάνουν λαικ θα το κάνουν αναγκαστικά με μωβ χρώμα.
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Αχά... 
    Ενδιαφέρουσα άποψη! 
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αν μη τι άλλο...
     
  12. brenda

    brenda FU very much

    Σέβομαι την επιλογή σας να αλλάξετε το άβαταρ, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι προτιμούσα το προηγούμενο, ήτο πιο ιντριγκαδόρικο και χιουμοριστικό, τούτο δω με μπερδεύει με το άλλο του @tithon -στο ανεστραμμένο του.
     
Thread Status:
Not open for further replies.