Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυγαμία και ειλικρίνεια των Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος White_Dream, στις 10 Μαϊου 2017.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Δεν ξέρω αν μπορώ να δεχτώ την απάντησή σου ως έγκυρη, είσαι και χαμηλά στην κάθετη διαστρωμάτωση, να με συμπαθάς, θα εκτιμούσα επικύρωση έγκριτων Κ, μην τυχόν και τα μπέρδεψα... 
     
  2. Nikos_34_Thess

    Nikos_34_Thess Regular Member

    Έχετε δίκιο  
     
  3. Όπως τα πες είναι .Στο λέω εγώ .Πιο έγκυρη ενημέρωση δεν υπάρχει .Είμαι στην κορυφή της πυραμίδας .
     
  4. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Μα...αυτό δεν είναι Κυριαρχία. Κακομαθιά είναι.  
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Nα κατατεθεί το ερώτημα γραπτώς, δεόντως χαρτοσημασμένο και πρωτοκολλημένο, ούτως ώστε να παρουσιαστεί, συζητηθεί διεξοδικώς, εντοπιστεί η ουσία του και αναλυθεί διεξοδικώς και ακολούθως να τύχει ορισμένης απαντήσεως από την θερινή σύναξη των συνοροφυλάκων, δεκτά και παλαμάκια...
     
  6. angel42

    angel42 Regular Member

    Οι κάτωθι απαντήσεις εκπροσωπούν μόνο όσα σχετίζονται με τις δικές Μου συμφωνίες

    Σωστό.

    ΛάΘος. Υφίσταται ως προς τα συμφωνημένα.

    Σωστό.

    Σωστό.

    Σωστό.

    Σωστό.

    Σωστό και Λάθος. Λογαριασμό δίνει τακτικά στον εαυτό Του.

    Σωστό. Αυτό ξεκαθαρίζεται εξ' αρχής.

    Σωστό. Δεν είναι πραγματικό και συνειδητοποιημένο υ ως προς αυτά που συμφώνησε όταν μπορούσε να μη συμφωνήσει και να κάνει τη βόλτα του... Ενδέχεται να είναι σε άλλους Κ.
    . Όντως και αν τιμωρηθεί πάνω από τρεις φορές για το ίδιο πράγμα μετά από προειδοποίηση κάνει τη βόλτα του.

    Λάθος. Είναι απαίτηση και μέσα στη συμφωνία να παρακαλεί για εξηγήσεις και διευκρινήσεις σε ότιδήποτε δεν καταλαβαίνει. Δεν είναι δική του δουλειά το πότε και με ποιόν τρόπο θα τις λάβει...
    Μπορεί να είναι μπορεί και να μην είναι σπασαρχίδης/ίδω ανάλογα τον τρόπο με τον οποίο το κάνει. Του εξηγείται που έγκειται η σπασαρχιδιά του. Αν την επαναλάβει τιμωρείται. Αν χρειάζεται να τιμωρηθεί για το ίδιο πράγμα πάνω από τρεις φορές του δίδεται η προειδοποίηση. Η θα μάθει να το κάνει σωστά και να μην είναι σπασαρχίδης/ίδω ή στο βάθος κήπος βόλτα.

    Λάθος. Χωρίς αλληλεπίδραση δεν υπάρχει τέτοιου είδους σχέση, όπως άλλωστε και κανενός είδους άλλου τύπου σχέση. Αν αρνείται να αλληλεπιδρά, τη βόλτα του...

    Όσοι πάν τη βόλτα τους ενδέχεται να αποκλειστούν ολοσχερώς δια παντός και ισοβίως εκ του δικού Μου bdsmικού γίγνεσθαι.

    Θα γίνετε μία μέρα με το καλό μία σωστή Κυρίαρχος αν ανακαλύψετε τί ακριβώς πράγματα θέλετε να έχουν οι δικές σας συμφωνίες, τι σας ταιριάζει, τι απαιτήσεις έχετε, τι είστε διατεθιμένη να κάνετε προκειμένου να καταστούν κατανοητές, τί είστε διατεθιμένη να κάνετε αν κάποια ή όλα στα οποία έχετε συμφωνήσει αθετούνται από την άλλη πλευρά ή παραβιάζονται... Σας εύχομαι καλή επιτυχία...   Α.
     
  7. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Κι εδώ είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τεθεί το κομβικό ερώτημα, επεκτείνοντας με δική μου πρωτοβουλία τα λεγόμενα της @angel42 :

    Γιατί να θέλει κανείς να γίνει το οτιδήποτε αν πραγματικά μέσα του δεν το θέλει. Αντί να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει.

    Το λέω επειδή κατά κανόνα οι άνθρωποι πετυχαίνουν και αισθάνονται συνάμα καλά μέσα τους κάνοντας αυτό που τους βγαίνει αβίαστα.

    Στα υπόλοιπα, που τους αρέσουν χωρίς να ξέρουν ακόμα πόσο, προχωρούν ως ένα σημείο μέχρι να ικανοποιηθεί η περιέργειά τους και να τους αρκεί όσα έκαναν ή έμαθαν, ή να ανακαλύψουν ότι δεν είναι ακριβώς όπως το φαντάζονταν στην πράξη.

    Φυσικά θεμιτό και γόνιμο είναι και αυτό, αλλά δεν είναι σαν το πρώτο.

    Λυσσάξτε λοιπόν ελεύθερα να δοκιμάζετε ό,τι γουστάρετε, αρκεί να μην κρατάτε κακίες μετά ούτε στον εαυτό σας ούτε στους άλλους, αν τα πράγματα δεν γίνουν όπως τα φανταζόσαστε. Στο τέλος απ΄ όλα επωφελούμαστε μαθαίνοντας, μπορεί όχι αυτό που αναμέναμε, αλλά μαθαίνοντας ούτως ή άλλως.

    Κάποια ημέρα θα βγει κι αυτό που πραγματικά θέλετε.  

    Γενικά σχόλια τα παραπάνω.
     
  8. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Προσωπική άποψη:

    Το Κ μέλος προφανώς και έχει δικαίωμα να λέει και να κάνει ό,τι γουστάρει καθώς επίσης και να πηδάει (όποτε, όπου και όπως, όποια/o θέλει).
    Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά το υ μέλος πριν προχωρήσει στη σχέση (εκτός εάν έχει συμφωνηθεί εξαρχής κάτι το διαφορετικό).

    Το Κ μέλος δεν είναι υποχρεωμένο να δίνει λογαριασμό σε κάποιον άλλο (πλην του εαυτού του), για τις επιλογές και τις πράξεις του.

    Ωστόσο, τηρεί την ευθύνη για τη σχέση .. και για να τη διατηρήσει και την εξελίξει σωστά, θα πρέπει να γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται τα συναισθήματα και τις ανασφάλειες του υ.
    Έτσι, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιλεκτικό σχετικά με τους υπόλοιπους play partners της σχέσης, πόσο μάλλον για κάποιο υ που θα ενταχθεί σε αυτήν.

    Σε κάθε περίπτωση πάντως, η αλληλεπίδραση για Μένα είναι κατι το αυτονόητο πως αποτελεί βασικό παράγοντα για την εξέλιξη (και) των Κ/υ σχέσεων.
     
    Last edited: 6 Ιουνίου 2017
  9. Δεν νομίζω οτι αυτο αντιπροσωπεύει όλα τα Κυρίαρχα μέλη... η περιγραφή μ κανει περισσότερο για ενα κακομαθημένο εγωιστικό πιτσιρίκι που τα θελει ολα δικα του...
    Αν σε αντιπροσωπεύει ενας τέτοιος Κυρίαρχος Καλώς .. εαν οχι δώστου εσυ πρωτη τα παπουτσια στο χερι!!!!
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Αχά...Nice to hear! 
    Κι εγώ τέτοια είμαι, αλληλεπιδραστικιά... 
     
  11. brenda

    brenda FU very much

    Μάλλον είναι γενική η προτροπή σου και δεν απευθύνεται σε μένα, δεν είμαι υ καλό μου κορίτσι! 
    Τις έννοιες πολεμάμε να διαλευκάνουμε δω μέσα.
     
  12. Ναι ειναι γενικη