Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυγαμία και ειλικρίνεια των Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος White_Dream, στις 10 Μαϊου 2017.

  1. tithon

    tithon Contributor

    πολύ ωραίο το θέμα που εισάγεις, κι εχω να πώ και να καυτηριάσω τη στάση του φλούφλη, και να ελπίσω να κάνει ενα βήμα παραπάνω.
    να το κάνουμε νήμα.
    σ' αυτό το νήμα συζητάμε για την ανειλικρίνεια του κυριαρχικού. τι; όχι;
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Όχι βέβαια..!
    Μιλάμε επί της ουσίας για κυριαρχικά φο-μπιζού...
    Δηλαδή αν εκεί που πίνουμε καφέ σου πω "έχω και να καθαρίσω με Azax για τα τζάμια την βιτρίνα που φυλάω τις πέτρες, που έφερα από την Σελήνη", θα με πιστέψεις..?
    Ή θα πάρεις τηλέφωνο κανά γνωστό και θα πεις "καλό παιδί, αλλά τόχασε στο ξαφνικό, και δεν του φαινόταν πως πήρε σασί"...
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Και για να λέμε και τα πράματα και με τ' όνομά τους...
    Αν μια (μάλλον μεγάλη πληθυσμιακά) ομάδα υποτακτικής ψυχολογίας κορασίδων/θηλέων γουστάρει να βλέπει τον κάθε κατά δήλωση πανωχερά από Μπαρμπα-Γιώργο έως Μπιλ Γκέιτς και να γράφει το σενάριο του "Μεγάλες Προσδοκίες" με τον τρόπο της, επίσης δεν με μέλλει ούτε θα χύσω ένα δάκρυ για τις επιλογές τους, εννοείται...
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Ενας Κ μπορεί να είναι ο,τι αυτός αποφασίσει. Για δικούς του λόγους μπορεί να είναι πολυγαμικός σε μια α περίοδο της ζωής του και σε μια β περίοδο να αποφασίσει να είναι μονογαμικός, ανάλογα της επιθυμίας του. Κυρίαρχος είναι αυτός που κυβερνά πρώτα τον εαυτό του και την επιθυμία του.
    Ως εκ τούτου νομίζω ότι δεν εχει λόγο να κρύβει αυτήν (την επιθυμία).
     
  5. Μαύρη Ντάλια

    Μαύρη Ντάλια Η μόνη ανωμαλία είναι η ανικανότητα να ερωτευθείς.

    Προφανως και δε το διαβασαμε ολοι με τον ιδιο τροπο το νημα
    Αλλα θα μου επιτρεψεις να εχω τη διαφωνια μου με ολο το σεβασμό προς ολους οσους εγραψαν εδω και σε εσενα.
    Πιθανότατα δινουμε αλλη ερμηνεία περι ειλικρίνειας.Πουθενα δεν εγραψα ότι πρεπει να δινει λογαριασμο ο Κ τι θα κανει που θα παει και ποια θα πηδησει η ποια θα ειναι η εν δυναμη υπο του.
    Θεωρω ομως εντιμο εφοσον μια τετοια σχεση απαιτει πραγματα εκατεροθεν και απο τους δυο στο αρχικο στάδιο να ειναι ξεκαθαροι αλλιως υπαρχει απατη ασχετα αν καποιοι το βλεπουν ως στρατηγικη.
    Π.χ
    Ειμαι υ και μονογαμικη επιθυμω ο Κ μου να ειναι μονογαμικος αν τωρα ειναι πολυγαμικος ειναι στην δικη μου κριση αν θα προχωρησω η οχι. Αυτος ως Αληθινος Κ θα δηλωσει στην υ του οτι ειναι πολυγαμικος η μονογαμικος ωστε να ξερουν και οι δυο που βαδιζουν
     
  6. thanasis

    thanasis Contributor

    Διότι οι τριχαγκεριές δεν αρκούν στα νήματα περί πολυερωτίας, πρέπει να εξαπλούνται και σε αυτά περί πολυκαυλαντίας.
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    αυτό ακριβώς επισημαίνω απ' την αρχή του νήματος.
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αχμ, θαρρώ πως εγίνηκε πέραν του μπουρδουκλώματος σε τούτο το νημάτιον συλλήβδην, κι άλλο ένα αναφορικά με τις δικές μου αναστήσεις και του @DeSade  
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Θα ήταν ασφαλές να πούμε ότι και η μονογαμική υποτακτική είναι ενοχική ?
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Θέτε η ηλικία, θέτε το χόρτασμα, Κ (άποιοι/ες) δεν νιώθουν την ανάγκη ή δεν έχουν την όρεξη, να μαμούν/μαμιούνται με πάνω από έναν/μια υ.
    Δεν κυκλοφορούν μονίμως καϋλωμένοι/ες, σε σημείο τέτοιο που ένας/μια υ να μην τους αρκεί.
    Αν βέβαια, ακόμη και στις ορέξεις χωρούν ενοχικότητες και λοιπά "παραφερνάλια", πάω πάσο.

    Ανούσιο αυτό που γράφω τώρα - όπως τ' άπειρα άλλα που έχω γράψει σ' αυτό το forumε και όχι μόνο -, αρκετοί/ες ευαγγελιζόμαστε, ότι μας νοιάζει μόνο η δική μας η καμπούρα.
    Ότι περνάμε καλά και ότι τα έχουμε βρει με την πάρτη μας. Δεν χάνουμε όμως ευκαιρία, να προσπαθήσουμε να πείσουμε τους άλλοι - με το στανιό -, ότι ο δικός μας δρόμος θα ήταν ο μοναδικός σωστός. Μην και πεισθούμε κι εμείς οι ίδιοι? Μάλλον χαμένος κόπος αυτό το πραγματάκι.
    Τέλος πάντων, κουβέντα να γίνεται, να λέμε και καμιά μαλθακία, για να περνάει η ώρα. Η κουβέρτα ή θα είναι κοντή ή θα είναι μακριά.
    Αν είναι και η κατάλληλη, για να καλύπτει τα δικά μας τα ποδάρια, ακόμη καλύτερα. Των άλλων, μάλλον είναι άτοπο να μας ενδιαφέρει.  

    * Τα περί ειλικρίνειας, είναι ψιλά γράμματα και παντελώς για τον κάλαθο. Καλώς ή κακώς, δεν πουλάνε.
    Άστε που είναι και κείνα υποκειμενικά ή "υποκειμενικά" σαν ζητήματα.
     
    Last edited: 7 Ιουνίου 2017
  11. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Να προσθέσω ότι η πολυγαμία ανεβάζει και των αριθμό των λαικς για ορισμένους
       
     
  12. angel42

    angel42 Regular Member

    Για την πολυγαμία πιθανώς να ανεβάζει και τον αριθμό των πρόσκαιρων likes τα οποία όμως πάρα πολύ εύκολα μπορεί να μετατραπούν σε χολερικά dislikes και καρφωματικές καταστάσεις αναλόγως των χειρισμών... Κάποια στιγμοί οι πολυγαμούντες και οι πολυγαμημένοι αλλάζουν παρτεναίρ κρυφά ή φανερά και γίνεται του like και του ξεlike η κόλαση...

    Η πολυσυντροφικότητα, η σύναψις δηλαδή ανοιχτών, πολυερωτικών, σημαντικών σχέσεων αναμεταξύ ηδονιστών, όντως μπορεί να αυξάνει τα σε διάρκεια και εφ' όρου ζωής likes τα οποία και αν κάποια στιγμή σταματήσει ο ερωτικός δεσμός να μη μετατρέπονται σε ξεlike μιας που πάντα κανείς κρατά μέσα του τους σημαντικούς ανθρώπους στους οποίους έδωσε και από τους οποίους πήρε πολύ ψηλά εντός του εκτός και αν είναι εγωιστικό και αχάριστο τομάρι αλλά τότε δεν μπορεί να είναι πολυσυντροφικός παρά μόνο να ισχυρίζεται ότι είναι, μιας που στο τέλος όλοι θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια... Σαφώς επίσης δεν ανεβάζει μόνο τα likes που δεν είναι σημαντικά για όποιους άλλα πράγματα είναι τα σημαντικά... Ανεβάζει και τις δυνατότητες να ανταπεξέλθει κανείς στις προσωπικές δυσκολίες της μοίρας και της ζωής μέσα από τη συνένωση δυνάμεων πολλών ανθρώπων που σε αγαπούν και τους αγαπάς, ανεβάζει τις δυνατότες να πληθαίνει και να μοιράζεται η απόλαυση, η ηδονή και η χαρά μεταξύ περισσότερων ανθρώπων, το νοιάξιμο, η φροντίδα, η δημιουργία, η συμπαράσταση, η αλληλλεγγύη και άλλα τέτοια πολλά που αποτελούν το μοναδικό πλούτο που κανείς χάνει ή κερδίζει σε αυτή τη ζωή... Σαφώς είναι βελτίωση ζωής και όχι των likes να έχεις τη δική σου μικρή κοινωνία/κοινότητα ανθρώπων όπου μέσα σε αυτή ζεις όπως θέλεις ακριβώς και επιθυμείς και ζουν και εκείνοι όπως ακριβώς θέλουν και επιθυμούν... Τι άλλο να είναι άραγε ένας επιτυχημένος άνθρωπος όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου από έναν άνθρωπο που έζησε και αγάπησε όπως επιθυμούσε με εκείνους που επιθυμούσε και τον αγάπησαν όπως επιθυμούσε να αγαπηθεί; Α.