Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Η εκτίμηση είναι αμοιβαία και δεν στο γράφω, για ν' ανταποδώσω την φιλοφρόνηση. Ένα λάϊκ κι από μένα στην δική σου προηγούμενη παρέμβαση.
    Για μένα σε κείνη ( δηλαδή στην ακόλουθη, #4716 ), τα είπες όλα.
    Σου μένει μονάχα, να βαρεθείς κι εσύ κάποια "κλασικά εικονογραφημένα" και να τα προσπερνάς τελείως.
    Αργά ή γρήγορα, αρκετοί εκεί καταλήγουμε. Εδώ μέσα εννοώ.
    Έξω απ' εδώ - που σίγουρα έχει απείρως περισσότερο νόημα -, εύχομαι να μην βαρεθείς ποτέ να στηλιτεύεις, ότι θεωρείς κακώς κείμενο.  
     
    Last edited: 8 Ιουνίου 2017
  2. brenda

    brenda FU very much

    Eγώ λέω να το γυρίσουμε στα τεστ ευφυίας δω μέσα, μιας που μερικοί έχουν την τάση να είναι αθεράπευτα κομπορρήμονες σχετικά με την αυτο-φημολογούμενη ευφυία τους. Να τα κάνουμε τα τεστ iq, να ξεχαρμανιάσουν επιτέλους, έχει καταντήσει κουραστικό να μάς επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία το πόσο έξυπνοι είναι και το πόσο ανώτεροι είναι και το πόσο γαματο-ουάουα είναι και πόσο πούροι on everything, bdsmers, σαδιστές, Κυρίαρχοι, ακριβολόγοι, φωτεινοί παντογνώστες, Μύστες, κλπ, κλπ.

    Παράλληλα όμως να κάνουν οι ίδιοι αυτοί, οι ''έξυπνοι'', συν-αγωνιζόμενοι και ενα τεστ eq, να δούμε άμα θα πιάσουν βάση, ή αν θα τους βγάλει αποτέλεσμα τάξης κομοδίνο, τραπέζι ή τσιμεντοκολώνα.

    Μου διαταράσσετε το Αναχάτα (τέταρτο τσάκρα) και πιάνει και λίγο Μανιπούρα (τρίτο τσάκρα-solar plexus) και δεν μπορώ. Μία ώρα κάνω Νάντι Σοντάνα και ακόμη τίποτα. Θα αναγκαστώ να καταφύγω σε Καμπαλαμπάτι και μετά Διαλογισμό αποδοχής και συγχώρεσης, ο Βούδας να με συγχωρέσει... 

    Μου χαλάτε επίσης την ενσυναισθητική μου αισθητική.
    Να φύγετε.
    Να πάτε αλλού... 

    Κι επειδή δεν μου αρέσει εμένα να σάς βλέπω και να σάς διαβάζω κι επειδή μόνο ΕΓΩ έχω σημασία, κανένας άλλος, είναι ξεκάθαρο πλέον αυτό δω μέσα...     

     
  3. Elric m

    Elric m Leave No Cross Unturned

    Συγγνώμη που δεν σου απάντησα πιο πριν, αλλά οι κλικες με είχαν εξορισει προσωρινά, για δεύτερη φορά, στο βασίλειο της ακολασιας και της κακοποίησης χωρίς συναίνεση. Όπως ακριβώς δηλαδή έκανε και ο καθοδηγητης σου σε διάφορες πορνες της εποχής. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να διαβάσω ντε Σαντ για να μου ανοίξει το ήδη ανοιγμένο μυαλό μου. Όλοι έχουμε τις επιρροές μας αλλά άλλο αυτό και άλλο να ακολουθούμε με τυφλή πίστη τον οποιοδήποτε. Σ αυτή την περίπτωση μικραίνει ο νους και η σκέψη συρρικνωνεται. Και για ποια ελευθερία μιλάς; Αυτή που υπερασπιζοταν ο Σαντ; Που μια ζωή ήταν υποχείριο της καυλας του, των ορεξεων του και της ατομικής ευχαρίστησης του; Νομίζεις η ελευθερία είναι κάνω ότι θέλω και ότι μου καυλωσει; Λυπάμαι πολύ. Όσο για την υπό μάνα ωραία τα γράφεις. Τόσο ονειρικά... Βέβαια αυτό το όνειρο είναι καταδικασμενο κάποια στιγμή να γκρεμιστεί πάνω στα θεορατα και σκληρά τείχη της πραγματικοτητας. Πάντως εγώ στα παιδιά μου, εάν με αξιωσει ο ντε Σαντ - ο Θεός ντε! - να κάνω, δεν θα τα μάθω από το πρωί που θα ανοίγουν τα μάτια τους μέχρι το βράδυ που θα τα κλεινουν να είναι καυλωμενα. Ναι. Ζητώ η καυλα και η ηδονή. Αλλά ναι και στην καυλα της ζωής που αποτελείται από πολλά κομμάτια ενός πολυσυνθετου παζλ. Το καθετί είναι ζωή. Και το παραμικρό φύλλο ενός δέντρου που το παρατηρείς καθώς είσαι σταματημένος στο φανάρι.
     
    Last edited: 10 Ιουνίου 2017
  4. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Και αν δεν είναι αυτό, τότε τι είναι;
     
  5. Elric m

    Elric m Leave No Cross Unturned

    Γιατί δεν διαβάζεις τον ντε Σαντ να μάθεις; :-D Σε περίπτωση που βαριέσαι να αναρωτηθεις και να ψάξεις... Εάν όχι, να μια καλή ευκαιρία να κάτσεις μόνη σου κάποια στιγμή και να εμβαθυνεις στο θέμα. Καλή επιτυχία.
     
  6. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Α εντάξει! Όχι απλά εγώ νόμιζα ότι εδώ κάνουμε διάλογο. Ξέρεις φάση, ερώτηση, απάντηση και τέτοια.

    Είμαι ήδη μέλος σε λέσχη βιβλίου οπότε όλα κουλ.

    Καλή συνέχεια φυσικά!
     
  7. lexy

    lexy .ti.va.

    Ελευθερία είναι να μην έχεις θυμό.
     
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Ναι
     
  9. Elric m

    Elric m Leave No Cross Unturned

    Ο διάλογος είναι μια ψευδαίσθηση εδώ μέσα. Και βέβαια τι περιμένεις να σου απαντήσω από την στιγμή που με την ερώτηση σου μου δίνεις και καταλαβαίνω ότι θεωρείς ότι η ελευθερία είναι να κάνω ότι θέλω; Εκτός κι αν είσαι μικρό κορίτσι και δεν έχεις κατανόησει ότι η ελευθερία είναι στο μυαλό και όχι να βγω έξω και να αρχίσω να κατουραω τον κόσμο, να τον βρίζω επειδή έτσι γουστάρω. Η να πίνω 3 μπουκάλια ουίσκι και να καπνίζω 3 πακέτα τσιγάρα. Καλή συνέχεια και σ εσένα.  
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    @MauveDelastrange δεν ντρέπεστε να βγαίνετε έξω και να κατουράτε τον κόσμο;   
     
  11. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Συνηθίζεται όταν κάποιος λέει τι ΔΕΝ είναι κάτι να πρέπει και να πει και τι είναι.

    Τέλος, δεν φέρω καμία ευθύνη για το τι κατάλαβες με την ερώτηση μου. Φέρω ευθύνη μόνο για την διατύπωση της ερώτησης. Επέλεξες να απαντήσεις με τον τρόπο που το έκανες. Κανένα πρόβλημα.

    Εάν ήθελες να τοποθετηθω θα μπορούσες φυσικά να μου ζητήσεις να τοποθετηθω. Κατά τα άλλα περί κατουρηματος κλπ , δεν μπορώ να τοποθετηθω με κάποιο τρόπο εκτός αν θα ήθελες να αναδιατυπωσεις με τρόπο που να αρμόζει σε ενήλικες  

    Εάν όχι, δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να το συνεχίσουμε και να ενοχλούμε και το νήμα. Εγώ μια φορά δεν θα περιμένω απάντηση  

    Χαιρετώ.
     
  12. Elric m

    Elric m Leave No Cross Unturned

    Και καλά θα κάνεις. Χαιρετώ σε.