Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασυμμετρία - αιτήματα και αξιώσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 17 Ιουνίου 2017.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    @tithon, @angel42

    σοβαρότατα:
    Το υ (μπορεί) και όρους -που δεν είναι ούτε για το καλό σας ούτε για το κακό σας, είναι για το καλό ΤΟΥ , όπως το κρίνει αυτό- (να) θέτει, οσον αφορά τον έλεγχο που παραδίδει (όσο θέλει, για όσο θέλει) και όρια, που αν δεν θέλει δεν τα παραβιάζει, ούτε τα επεκτείνει.
    Μπορεί να μην είναι συμβατό με σας , με άλλα Κ όμως μπορεί να είναι.
     
  2. angel42

    angel42 Regular Member

    Μωρέ αγαπητοτατέ Μου και καλότατέ Μου πεισματάρη, δεν πα να έχει όσα όρια θέλει να έχει ένα υ και καλά κάνει που τα έχει και να τα χαίρεται... Αν Μου γουστάρει αφού τα εκθέσει να το αναλάβω και να τα τηρήσω έχει καλώς. Αν Μου γουστάρει να τα επεκτείνω και κείνο το έχει συμφωνήσει και κάθεται έχει καλώς. Άν έχει συμφωνήσει να κάτσει αλλά μετά δεν κάθεται έχει καλώς και καλό κατευόδιο... Αυτό που αδυνατείτε να καταλάβετε είναι ότι ό,τι και αν έχει και ό,τι και αν δεν έχει είτε κατά τη γνωριμία που απλώς τα εκθέτει, είτε κατά τη συμφωνία εφ' όσον φτάσουμε έως εκεί και εφ' όσον άκουσε την απόφασή Μου ως προς αυτά και την αποδέχεται, σε Εμένα όρια- και νομίζω και σε κάθε Κ που σέβεται τον εαυτό του- δεν μπορεί να βάλει... Ούτε να αξιώσει, ούτε να αιτήσει, ούτε να απαιτήσει... Μπορεί κατόπιν συμφωνίας να παρακαλέσει να εκθέσει τις ανησυχίες του. Μπορεί να παρακαλέσει να λάβει βοήθεια να ξεπεράσει τη δυσκολία. Μπορεί να παρακαλέσει να λάβει αποδέσμευση. Αλλά να βάλει εκείνο όρια σε Εμένα δεν ημπορεί. Δεν δύναται που να κωλοχτυπιέται. Ότι ημπορεί να είναι ασύμβατο με Εμένα το ημπορεί... Ότι ημπορεί να είναι καλύτερα συμβατό με άλλους το ημπορεί. Αν και ως ασύμβατο δουλειά με Εμένα δεν έχει και ούτε Εγώ με εκείνο. Όρια όμως να Μου βάλει δεν ημπορεί... Δεν παίζεται έτσι ετούνο το παιχνιδάκι... Μπα μεγάλος βιτσιόζος είστε...   Α.
     
    Last edited: 20 Ιουνίου 2017
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    @angel42
    Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε;
    Δεν ξέρω , ίσως και να ΄χω μια εκφραστική ανικανότητα να επικοινωνήσω τις σκέψεις μου...
    Ανέφερα πριν ένα - ακραίο; ακραίο! - παράδειγμα με το τσιγάρο.Να στο προσωποποιήσω.
    Πες οτι γνωρίζεις τον Ισίδωρο. Μάλαμα παιδίς ο Ισίδωρος, σούμπος απο τους λίγους, με συμπεριφορά υποδειγματική, συμβατός με τα γούστα σου, και μπάμιες θα φάει άμα θές, και τα πιάτα στο χέρι θα πλένει και θα τα σκουπίζει ένα ένα μέχρι να κάνουν ντιν, και μουστάκι θα ξυρίσει άμα θέλεις , και τσιμπούκι του συντρόφου σου θα πάρει άμα γουστάρεις, και τατουάζ για πάρτη σου θα χτυπήσει.
    Μόνο να, δεν καπνίζει.Έχει άποψη ρε παιδί μου, είναι κατά του καπνίσματος, δεν θέλει να επιβαρύνει κατ έλάχιστον την υγεία του ούτε ως παθητικός καπνιστής. Εσύ είσαι θεριακλού, και επιπλέον γουστάρεις να τα σβήνεις κι απάνω του. Σου λέει λοιπόν ο Ισίδωρος, "να το δεχτώ κι αυτό, αλλά μιά που θα το ανάβεις το τσιγάρο και μια που θα το σβήνεις ,αλλάι τσιγάρα μέσα στο σπίτι δεν θα καπνίζεις." Νταξ, δε το λέει έτσι, με το σείς και με το σας, όπως θές να σου μιλάει ένας σούμπος. Η ουσία όμως είναι αυτή. Ή κόβεις το τσιγάρο μεσα στο σπίτι για να αναλάβεις την κατά τα άλλα ιδανική περίπτωση του Ισίδωρου ή πάμε γι άλλα. Τί κάνεις;
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Ο Ισίδωρος προσέφερε τον εαυτό του σε λάθος Κυρία.
    Προφανώς και δεν είναι ο Ισίδωρος "ιδανική περίπτωση".
     
  5. angel42

    angel42 Regular Member

    Σούμπος που Μου λέει είτε ευγενώς είτε ξε ευγενώς το τι θα κάνω, το που, το πότε, το για πόσο δεν είναι ιδανικός σούμπος για Εμένα... Μια χαρά μπορεί να είναι κατά τα άλλα για φίλος ή και κάνα ξεκαύλωμα αν και ακόμα κι αυτό μπορεί και να στραβώσει... Αυτό είναι αυτό που δυσκολεύεστε να καταλάβετε αγαπητέ... Και τι θα κάνω χωρίς Ισίδωρο μάλαμα; Θα βρω σούμπο θεριακλή να του γαμάω και τα πρέκια με την απαγόρευση τσιγάρου που θα κάνω Εγώ σε εκείνον... Σούμπος που να μου βάζει τέτοιου είδους ultimatum δεν Μου κάνει... Ας πάει στην ευχή να βρει κάποια μή καπνίστρια... Θα αλλάξει τη θεριακλού; Εδώ δεν την άλλαξε η ίδια η θεριακλού... Μου θυμήσατε και το τραγουδάκι : "Η το τσιγάρο ή εγώ...". Τί να το κάνω να τρώει μπάμιες, να πλένει πιάτα, να τρώει και κάνα τσιμπούκι, να γεμίζει και το κορμί του σημάδια αν δεν έχει καταλάβει το απολύτως βασικό ως προς τη συμβατότητα Μ/μας. Τα όρια, τους όρους και τις προϋποθέσεις τα βάζω μόνο Εγώ... Και με το καλό και με το κακό...  Τώρα αν ο Ισίδωρος πάσχει από κανένα πνευμονικό-καρδιακό κλπ του έχει απαγορέψει ο ντοτόρε να είναι μέσα στις κάπνες, αυτό δεν είναι όριο που βάζει ο σούμπος είναι η κωλοκατάστα της ζωής. Αν είναι τόσο μάλαμα και του' κατσε αυτή η στραβή, τότε μπορεί να εξετάσω το ενδεχόμενο να δομήσω κατάστα που περιλαμβάνει πολλά διαλλείμματα για το θεριακλίκι Μου... Αλλά θα 'Εχω φτιαχτεί από το challenge που φέρνει η ζωή και θα δημιουργίσω όσο σαδιστικότερα μπορώ γύρω από αυτό. Θα Είμαι η δημιουργός της κατάστασης. Εκείνη που το ελέγχει. Εκείνη που το αποφασίζει. Εκείνη που εντέλει τι και πως θα γίνει. Τη νιώθετε τη διαφορά; Είναι σαν πχ να έρχεται ο Ισίδωρος και να λέει "με απόλυσαν, τι να κάνω" Κι εγώ να του πω, "σταματάς το πλύσιμο των πιάτων και τα τσιμπούκια, κόβεις και τις μπάμιες που είναι πανάκριβες και δε σε παίρνει και τρέχεις 8 ώρες την ημέρα μέχρι να βρεις δουλειά"... Δε Μου έβαλε όριο κανείς ούτε ο σούμπος, ούτε η κατάσταση των αλλαγών της ζωής. Μου έθεσαν ένα ωραιότατο πρόβλημα να βρω λύση, να το διαχειριστώ, να το ελέγξω, κλπ.... Μήπως τώρα καταλαβαινόμαστε αγαπητέ Μου βιτσιόζε; Θα με κάνατε τόσο χαρούμενη αν η απάντησή σας ήταν θετική ... Σας φιλώ... Α
     
  6. angel42

    angel42 Regular Member

    Μα Με προλάβατε αγαπητέ... Τα ίδια εσκεφτόμουν κι Εγώ... Σας καλημερίζω... Α.
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Καλημέρα σ' εσένα αγαπητή καθώς και στον "Ισίδωρο", που πρέπει να μάθει ότι δώρο με όρους είναι δώρο άδωρο.
     
     
  8. Victoria_ash

    Victoria_ash Regular Member

    Με βαση τα παραπανω μου θυμισε ενα περιστατικό λιγους μήνες πριν.

    Ο Αφεντης καπνίζει εντος κρεβατοκαμαρας ενω εγω αρνουμαι στο συγκεκριμένο δωματιο. Χωρις να σκεφτω καν να του ζητησω να μην γίνεται αυτο γιατι λογικα πανω απο ολα θα μου ελεγε και δικιο θα χε, μικρη στο κλουβι σου και σιωπη γιατι καπνιζω, τελικα κατεληξα να φροντίζω να ανοίγω το παραθυρο τουλάχιστον οσο καπνιζει και μια ωρα προ υπνου. Οποτε το ξεπερασα (και σιγα το βασανο δηλαδή)

    Υσ. Τωρα καπνιζω κι εγω!!!  
     
  9. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Αυτά πας και λες και να τώρα θα λένε ότι μας καταστρέφουν την υγεία.....  
     
  10. Victoria_ash

    Victoria_ash Regular Member

    Πολυαγαπημενη μου φιλη, δικη τους ειναι και η υγεια μας οποτε ας κανουν ότι θελουν. Αλλα ελα τωρα...ενα τσιγαρακι στο κρεβατι ειναι αλλλλοοο πραμα  
     
  11. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Και δυο μη σου πω.....
     
  12. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Καταγγελω κάποιους στο φόρουμ, που σκοπίμως και με δόλο τίθενται ενάντια στο κάπνισμα. Δείτε τι έπαθα:

    Του δημιουργήσατε θέμα και με στέλνει να καπνίζω όρθια στη γωνία. Ο ίδιος καπνίζει όπως πάντα.

    Με ποιόν είστε;