Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασυμμετρία - αιτήματα και αξιώσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 17 Ιουνίου 2017.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    ...μέχρι και γιόγκα τους έβαλα να κάνουν, δε χαίρεσαι; 
     
  2. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Ας πάρουμε ως δεδομένο τη συσχέτιση μεταξύ ενηλίκων και όχι παιδιών.

    Ως ενήλικας έχω την ικανότητα να αποφασίζω που θα παραδώσω τον έλεγχο και την εμπιστοσύνη μου. Και αυτό έχει να κάνει σε κάθε τομέα της ζωής μου.

    Κακό πράγμα ο συνεχής φόβος. Μας κρατάει στασιμους. Αν βγω από το σπίτι, αν οδηγώ, υπάρχει περίπτωση και μάλιστα σημαντική, να με χτυπήσει αυτοκίνητο.
    Αν κάνω σεξ χωρίς προφύλαξη, μπορεί να κολλήσω της Παναγιάς τα μάτια, να μείνω έγκυος, να μην πάθω τίποτε.

    Αν πάθω, δεν απαιτώ να αναλάβει ο άλλος την ευθύνη. Συζητώ. Γτ αν είναι τόσο μαλακας ο δικός μου άλλος και δεν τον ενδιαφέρει η ευθύνη, δεν πα να απαιτήσω....τα κονδυλώματα μόνη μου θα τα αντιμετωπίσω.
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Τα πάντα μπορεί να συμβούν καλή μου, τα πάντα, αρκεί να μην βάζουμε εκ των προτέρων στεγανά και να μην υψώνουμε κάστρα χτίζοντας μέσα το βδσμ ή το ντιες που αρέσει σ' εμας, εξοβελίζοντας στην βανιλλοκίνκικη στέπα τους υπόλοιπους . Αυτή είναι φοβική προσέγγιση για μένα ...

    Αν στην πορεία κάτι διαπιστώσουμε πως δεν λειτουργεί, δεν μας κάνει να "αισθανόμαστε άνετα" (πολύ με αρέσει αυτή η διατύπωση, πως δεν την είχα προσέξει τόσο καιρό) τα βάζουμε κάτω και το διορθώνουμε, ή πάμε γι άλλα.
    Δεν χρειάζεται να κακοχαρακτηρίζουμε κανένα, μεγάλα παιδγιά είμαστε.
     
  4. lexy

    lexy .ti.va.

    Γιατί το να βρισκεται κανεις στην "βανιλλοκίνκυ στέπα" είναι εξοβελισμός; Γιατί αυτή η λέξη ειδικά @underherfeet ; Αυτή ακριβώς η επιλογή της λέξης, δείχνει φοβική προσέγγιση από εσένα .
    Είναι "τιμητικό" να βρίσκεται οπωσδήποτε στην "ασύμμετρη στέπα";

    ω μα τι πάθαμε...
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    @brenda
    κάθε άνθρωπος δικαιούται να κρατήσει για τον εαυτόν του τον έλεγχο, ή να τον παραδώσει. αν τον παραδώσει δεν ζητάει πιστοποιητικά. άλλος ασκεί τον έλεγχο.
    κάνετε έκκληση να μην παραδίδεται ο έλεγχος; είναι κατακριτέα η παράδοση του ελέγχου; ξεφεύγει από νόρμα; υπάρχει από κάπου απαίτηση να μην παραδοθεί έλεγχος;
    γίνεται φρικιό όποιος παραδίδει τον έλεγχο; ο καθένας μπορεί να απαντά με τον τρόπο που διάλεξε να ζήσει, ή και απομακρυνόμενος απ' τις προσωπικές καταγραφές του.
    η επικινδυνότητα εξαντλείται στην παράδοση του ελέγχου ή εκτείνεται και σε άλλες επιλογές της προσωπικής ζωής; αν ξαπλώνει κάποιος με ομοφύλους του είναι εντάξει; ή είναι εύκολο; ή είναι επικίνδυνο; το μπαλέτο είναι επικίνδυνο για την υγεία και την ακεραιότητα; ο προπονητής τι είναι; μπορώ να οδηγώ σε αγώνες; ή καλύτερα να μην οδηγώ γιατί αν δεν βρω επαρκή μηχανικό ίσως πάθω κακό; να κολυμπάω στη θάλασσα ή να παίρνω μέτρα ασφαλείας στο ντους; με είχε ρωτήσει πριν πολλά χρόνια μια νέα κοπέλα: σεξ να κάνω ή προφύλαξη; καταγραφή μου.
     
    Last edited: 21 Ιουνίου 2017
  6. lexy

    lexy .ti.va.

    @brenda
    αναφορικα με τα ΣΜΝ να διευκρινιστεί πως χορεύουν τρελά στην ηλικιακή ομάδα των 15-25, ελλείψει παιδείας και πληροφόρησης, φυσικά.
    Είναι λάθος η σύνδεσή τους με το BDSM , με όποια άλλη μορφή εναλλακτικού ερωτισμού ή σχετιζεσθαι.
     
  7. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αυτό που αντιλαμβάνεσαι ως στεγανά είναι πώς γίνονται κάποια πράγματα σε σχέσεις ανταλλαγής ελέγχου. Άμα εκλείψει η ειδοποιός διαφορά παύουν να είναι σχέσεις ανταλλαγής ελέγχου, γι αυτό άλλωστε και μας έφερες την γενική και κοινά αποδεκτή αντίληψη των πραγμάτων. Εγώ δεν εξοβελίζω κανέναν πουθενά. Μόνος του πιάνει θέση ο καθείς, πλατεία, θεωρείο, εξώστη και άλλα διάφορα σημεία…

    Το πεδίο ανταλλαγής ελέγχου στο οποίο ένα υ αισθάνεται άνετα διευρύνεται συνεχώς όταν έχει μια σχέση D/s.

    Δεν χρειάζεται. Αφού δεν χρειάζεται γιατί γίνεται; Ψύλλους στ άχυρα, θα μου πεις. Απλά αυτό με το ίδιο κοστούμι που πάει ο Κ να φορέσει σε όλα τα υ με τις τόσες ιδιαίτερες ιδιαιτερότητες σκέφτηκα ότι καλό να διευκρινιστεί ότι δεν είναι μια απαραίτητα αξιοκαταφρόνητη αντίληψη.

    ____________

    Αν τυχόν έχω αφήσει κάποια απορία σε οτιδήποτε ευχαρίστως να απαντήσω, αλλιώς θα προτιμούσα να αποχωρήσω από το νήμα αυτό καθώς δεν εκφράζει απόψεις μου ούτε προβληματισμούς ή τυχόν αναζητήσεις μου. Ευχαριστώ  
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Φοβική σε τι; Μην εξοβελιστώ; Αμα ήταν θα το΄χα κάνει μόνος μου, εδω και χρόνια. Να μου πείς ειρωνική μάλιστα!
    Ασυμμετρη στέπα δεν προκύπτει, για ασύμμετρο κάστρο μίλησα. Για σκέψου το ξανά, δεν έχουν υπάρξει προτάσεις περιχαράκωσης και αποβολής των μιαρών στοιχείων;
     
  9. Ένας κ μια Υ. ---->ασυμμετρία
    Ο κ αποφασίζει ορίζει και ανακοινώνει πως η Υ του θα λέει πάντα ελεύθερα την γνώμη της , θα απαιτεί , θα διεκδικεί , θα έχει τα ξεσπάσματα της , θα είναι ο εαυτός της .τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο .Έτσι την θέλει . Αυτός είναι ο κυρίαρχος εξάλλου .

    Το Υ ζητάει απαιτεί αξιώνει όπως του ζητήθηκε .
    Είναι σχέση D /s αυτό η όχι ?
    Γιατί πρέπει όλοι οι κυριαρχικοι να θέλουν το ίδιο πράγμα ? Ποιος ορίζει τις επιθυμίες του ?Ποιος είναι άξιος να τον κρίνει !?
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    USER=30644]@gaby_m[/USER] ,
    επι τροχάδην ( αν κι έτσι την πάτησα πριν με τη διαφορετικότητα)
    α. σχεσεις ανταλλαγής ελέγχου η μεταβίβασης, παράδοσης ελέγχου;
    b.Αν το πεδίο ανταλλαγής (έστω) ελέγχου στο οποίο ένα υ αισθάνεται άνετα διευρύνεται συνεχώς όταν έχει μια σχέση D/s γιατί χωρίζουν τα ασύμμετρα ζευγάρια (και άνω ) Σαν αξίωμα το λές η απ 'οτι έχεις δεί τριγύρω;
    γ.Οταν κατακρίνεις μια συμπεριφορά δεν κακοχαρακτηρίζεις και το άτομο. Μια χαρά παλήκαρος είναι ο Ντάνος αλλά αυτή η μανία να φιλάει τα κομποσχοίνια κάθε τρία λεπτά,δηλαδή, ήμαρτον!  
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Είναι λάθος η σύνδεσή τους μόνο με το BDSM , με όποια άλλη μορφή εναλλακτικού ερωτισμού ή σχετιζεσθαι.
    (ετσι μου φαίνεται πιο ακριβές)
     
  12. skia

    skia Contributor

    Kανείς δεν το ορίζει. εάν υπήρχε manual όλες οι σχέσεις θα ταν απλά παραλλαγές μιας . Επειδή ακριβώς ο καθένας ασκεί το δικό του τρόπο γι΄ αυτό κι υπάρχουν τόσες πολλές απόψεις επαυτού.