Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασυμμετρία - αιτήματα και αξιώσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 17 Ιουνίου 2017.

  1. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Ως εξ αφορμής, το δέχομαι αγαπητή @elfcat, διότι, κατά τα λοιπά δεν με αφορά η πρώτη παράγραφος του μηνύματός σας. Ποτέ δεν έχω υποδείξει συμπεριφορές, αντίθετα μου έχει δοθεί συχνά η ευκαιρία να διακηρύξω σε κάθε τόνο ότι δεν θεωρώ κανένα status καλύτερο ή χειρότερο, ανώτερο ή κατώτερο από άλλο. Δεν πιστεύω καν σε διαφορετικότητες κάποιων, πιστεύω στην απόλυτη μοναδικότητα ενός εκάστου κι αυτό είναι άλλωστε που κάνει τις ανθρώπινες σχέσεις τόσο ενδιαφέρουσες, μα και τόσο πολύπλοκες. Θα συμπληρώσω εδώ ότι εάν δεν κατανοώ κάτι (και σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα, όχι όμως το μόνο, θα αναφέρω το πεδίο του M/s) τότε, πολύ απλά, σιωπώ. Άποψη έχω μόνο εκεί που, βάσει των δικών μου βιωμάτων/παραστάσεων/εμπειριών/ενστίκτων και λοιπών τάσεων θεωρώ ότι εν δυνάμει «συγγενεύω». Και πάλι, δεν συνηθίζω να πετάω αξιώματα χωρίς αιτιολόγηση της προσωπικής μου πάντα- γνώμης. Για τις Μπλανς Επιφανί, τα έχουμε ξαναπεί, δυστυχώς υπάρχουν, όπως και Ζυστίν υπάρχουν και βέβαια δεν ευθύνεται το bdsm γι’ αυτό. Ενδεχομένως να μην ευθύνονται καν οι κάποιοι ηλίθιοι και αμείλικτοι κυριαρχικοί, όπως γράφετε, που βεβαίως και από δαύτους ζουν κάποιοι ανάμεσά μας, χωρίς και πάλι να ευθύνεται το bdsm ή τουλάχιστον να μην ευθύνεται περισσότερο απ’ ότι το rock n’ roll για τους απανωτούς θανάτους μεγάλων αστέρων του από ναρκωτικά. Νομίζω είμαι σαφής και σε αυτό το σημείο.

    Με τη δεύτερη παράγραφό σας συμφωνώ μέχρι τελείας και δεν εκπλήσσομαι γι΄αυτό.
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Επειδή λοιπόν ακριβώς κανείς δεν μπορεί να πει σε κανέναν πως να σχετίζεται, ούτε συμμετρικά, ούτε ασύμμετρα, ο λόγος που κάνουμε αυτές εδώ τις συζητήσεις, δεν είναι ούτε για να κουνήσει κανείς το δάχτυλο σε κανέναν, ούτε για να βγάλουμε και να μετρήσουμε ποιανού το T/b, D/s, M/s, s/m είναι καλύτερο, μεγαλύτερο, γνησιότερο και πιο απολαυστικό, το μόνο που μπορούμε να κανουμε είναι να παραθέτουμε τις απόψεις μας, χωρίς αυτές να χλευάζονται, να διαστρεβλώνονται, να λοιδορούνται και να γελοιοποιούνται από κανέναν.
    Εγώ πάντως, αντεξαρτήτως στάτους, αξιώνω τον σεβασμό που δείχνω και στους άλλους.
    Το συζητητήριο δεν είναι ασύμμετρο, εδώ είμαστε όλοι ίσης ανθρώπινης αξίας, είτε συμφωνούμε με τις απόψεις που διατυπώνονται, είτε όχι. Το θλιβερό είναι να καταφεύγουμε σε επιθέσεις των προσώπων και όχι των απόψεων, ειλικρινά, εμένα προσωπικά με έχει κουράσει απίστευτα αυτό, ως επαναλαμβανόμενη τακτική, έχω επιτεθεί με ιδιαίτερη σφοδρότητα σε απόψεις, προσπαθώντας να επικεντρώνω σε επιχειρηματολογία, είτε συμπαθώ, είτε αντιπαθώ τα πρόσωπα που τις εκφέρουν. Έχω συμφωνήσει με αναρτήσεις, απόψεις, θέσεις, ανθρώπων που μάς χωρίζουν ωκεανοί διαφορετικών κοσμοθεωριών, αλλά μπορεί να βρούμε κάποια κοινά σημεία, σε ό,τι αφορά το ποια είναι τελικά μία κοινά αποδεκτή bdsmική πρακτική, αναλόγως πάντα των συνθηκών που συζητούνται.
    Και θα ξαναθέσω το διαχρονικό ερώτημα, με τον κίνδυνο να βγω για μία ακόμη φορά off-topic, αν τελικά θέλουμε να μάθουμε, να καταλάβουμε, να εμβαθύνουμε πάνω στα κοινά μας γούστα και αρέσκειες ή να απολαύσουμε τον ήχο της διαδικτυακής φωνής μας και να επικυρώσουμε την συμπάθεια γνωστών και αγνώστων στο πρόσωπό μας.
    Νομίζω εναπόκειται στην κρίση και την -όποια- ωριμότητά μας, κάτι τέτοιο, όλοι μαζί όμως μπορούμε να το ορίσουμε και να το επαναπροσδιορίσουμε.
     
  3. lexy

    lexy .ti.va.

    @underherfeet
    προτιμώ να παραμείνει η φράση μου ως έχει ωστόσο σου επιτρέπω (χα! ) να την αναγνώσεις όπως θέλεις  

    @brenda
    παιδεία, πολιτισμός και πληροφόρηση. Είναι άχρηστες οι μεγάλες συζητήσεις. Και συνήθως "ανοίγουν" για απολύτως άσχετους λόγους,
     
  4. aimilia

    aimilia Iagos property

    Το γεγονός πως έγραψα μέσα από το βίωμα δεν σημαίνει πως είναι το προσωπικό βίωμα και τέλος.
    Είναι συλλογικό.
    Το βίωμα μιας slave έχει κοινά σημεία με όποιο άλλο slave διαβάσει αυτό που έγραψα.
    Και αυτό γιατί το M/s δεν έχει παρερμηνείες και δεν στηρίζεται στο προσωπικό σύμπαν του καθενός.
    Εφόσον το ζω και μάλιστα στο απόλυτο, στην απόλυτη παράδοση του ελέγχου χωρίς αξιώσεις και χωρίς επιθυμίες δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να μιλήσω θεωρητικά πάρα μόνο βιωματικά.
    Θεωρητικά μιλούν μόνο εκείνοι που το ψάχνουν και αναρωτιούνται πως να το εφαρμόσουν.

    Εμένα δεν είναι δουλειά μου η θεωρία.
    Δουλειά μου είναι να προσπαθώ κάθε στιγμή να έχω ικανοποιημένο τον Ιδιοκτήτη μου.

    Με την άδεια Του
    aimilia
     
  5. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Θα έλεγα πως ο Κυρίαρχος μπορεί να κάνει τα πάντα.
    Αλλά δεν μπορεί να κάνει μόνον ένα πράγμα: να αναιρεί τον εαυτό του  
     
  6. angel42

    angel42 Regular Member

    Απογοητευτικό στο σύνολό του, αγαπητέ Μου και ολίγον παραπάνω κακιασμένο από ότι θα περίμενα από εσάς...
    Είναι προφανές ότι κάτι σας τσούζει, δεν θα μπορούσα να γνωρίζω όμως το τι και θα αποφύγω να εικάσω... Με διαβάζετε καιρό όμως θαρρώ για να αρχίσετε την ψυχογραφική-κοπτοραπτική... Δε σας κρατώ κακία οστώσω... Γλυκούλης μου φαντάζετε έτσι όπως κοπανάτε τα ποδαράκια σας στο πάτωμα, βγάζετε έξω και δείχνετε τα νυχάκια σας, σφίγγετε τα δοντάκια και τα ματάκια, ξυνίζετε τα μουτράκια, και μια κόκκινη απόχρωση στολίζει τα μαγουλάκια... Και ως τέτοιος -γλυκούλης- αν τύχει ποτέ να γνωριστούμε από κοντά ένα σκαμπιλάκι σβουρηχτό, ή ένα τραβηγματάκι από το μουστάκι με το ποδαράκι Μου μπορεί και να σας το χαρίσω... Ίσως μια μέρα να Μου χαρίσετε κι εσείς τη ντροπή για τη σημερινή κακία σας... Παλιοστριμμένε   Α.

    υ.γ. αυτός ο φόβος της παράδοσης, ξέρετε, δίκοπο μαχαίρι... Σας προστάτεψε άραγες, σας ωφέλησε να ζήσετε τα καυλοόνειρά σας, ή σας στέρησε στέπες ανεξάντλητης ηδονής; Αυτό εσείς το ξέρετε... Το ερώτημα δεν είναι για να εκτεθείτε... Μόνο για να το απαντήσετε μέσα σας... Αν το αντέχετε και αν το επιθυμείτε, φυσικά... Την πόρτα Μου πάντως περνούν μόνο εκείνα που επιθυμούν και αντέχουν να παραδοθούν... Τα άλλα δε Με φτιάχνουν... Μήπως γι αυτό μου θυμώσατε; Α.
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Περίεργο, αλλά εγώ νόμιζα μέχρι τώρα ότι η παιδεία, ο πολιτισμός και η πληροφόρηση προάγονται από τις μεγάλες συζητήσεις.
    Προσωπικά δεν τις θεωρώ άχρηστες.
    Το όποιο ''άνοιγμα'', προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, αντικατοπτρίζει απλά το επίπεδο των συμμετεχόντων.
     
  8. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Κι άλλο ένα κατ΄ εμέ:

    Να νοιάζεται ΜΟΝΟ για τον εαυτό του.
     
  9. Θέλεις να μου το εξηγήσεις λίγο παραπάνω ? Γιατί εφόσον απάντησες σε μένα , η απάντηση σου είναι ως προς τα γραφόμενα μου
    Πως λοιπόν αναιρεί τον εαυτό του ? Θέλει κάτι συγκεκριμένο και το απαιτεί .το Υ συμμορφώνεται ανάλογα και Ο κ κρίνει όλη την συμπεριφορά .τα λάθη στα οποία ίσως υποπέσει το Υ , του αναφέρει τι μπορεί να διορθώσει άν θέλει να τον ευχαριστεί καλύτερα κτλ .Πως ακριβώς τον αναιρεί ?

    Καθυστερημένο Edit
    Το τι απαιτεί ο κάθε κ είναι δικό του θέμα .κάνω λάθος ? Ανάλογα τα γούστα του .άλλος θέλει να κρεμάσω κουδούνια στον λαιμό μου , άλλος να με έχει για τραπεζάκι να ακουμπά τον φραπέ του άλλος θέλει να είμαι ο εαυτός μου .!
     
  10. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Xm... Θα προσπαθήσω με παράδειγμα  
    Φαντάζεσαι πχ έναν κυρίαρχο που θα έδινε εντολή στην υ του "υπόταξε με";
     
  11. Εάν αυτό τον φτιάχνει ! Γιατί όχι ?Και τι ακριβώς εννοείς υποταξε με ? Γιατί διακρίνω μια ειρωνια.
    Μπορεί να ζητήσει ότι βάζει και δεν βάζει ο νους σου . Το αν θα συμφωνήσει το Υ η αποχωρήσει από το σχήμα είναι άλλη κουβέντα .
     
  12. Elric m

    Elric m Leave No Cross Unturned

    Υπάρχουν εντολές και εντολές ή απλά ΕΝΤΟΛΕΣ και ΤΕΛΟΣ; Κι αν για 20 χρόνια ασκούσε Κυριαρχία εντός και εκτός κρεβατοκαμαρας, με την μία φορά κατ εντολή υποταγή του ( γιατί έτσι του ΚΑΥΛΩΣΕ ), θα του πάρουν τα πτυχία;