Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Janine

    Janine Regular Member

    Δεν ξέρω αν μου ακούστηκε ποτέ ευχάριστη. Θα ήθελα τα tips σου ως προς αυτό. Μέχρι στιγμής μου ακούγεται κουραστική. Μου ρουφάνε την ενέργεια τέτοιοι υποτιθέμενοι "διάλογοι", κατά τους οποίους κανένας δεν έχει διάθεση όχι να συνεννοηθεί, αλλά ούτε να συμφωνήσει ότι διαφωνεί....

    Και τα δύο τα κεφάλια μέσα;! Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι;;;!
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Αν έγιναν άλλοι εκτός τοπικ διάλογοι τότε απλά δεν τους προσέξαμε. Δεν γίνεται διαχωρισμός μελων επί του θέματος.

    Επίσης θα ήθελα να προσθεσω ότι η μεταφορά στα οφτοπικ δεν είναι μορφή "τιμωρίας". Απλώς θέλουμε να αφήνουμε τα νήματα που αφορούν το βδσμ όσο γίνεται πιο "καθαρά" από άποψη ροής, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο  
     
  3. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Ο υπερβαλλων ζηλος τρωει το φορουμ!!!! Να ξερετε!!!!!
     
  4. Janine

    Janine Regular Member

    Δεν έχω καμία αντίρρηση ως προς αυτό. Τουναντίον, συμφωνώ.

    Αλλά, όσο είναι δυνατόν, να κάνετε μια προσπάθεια να περιλαμβάνετε όλους, γιατί εν προκειμένω σε μένα φάνηκε λίγο άκομψο. Την πρώτη φορά που μπήκα σε συζήτηση μετά από χρόνια, στο πρώτο νήμα που έγραψα, όπου από την αρχή του νήματος υπάρχουν παρόμοια φαινόμενα, το γεγονός ότι μεταφέρθηκε μόνο ένα τμήμα αθώας συνομιλίας σε δευτερόλεπτα, και μάλιστα τη στιγμή που υπάρχουν ειρωνικότατα ποστ που εμπίπτουν στις κατηγορίες του https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Δημοσιεύσεις-εκτός-θέματος.73841/, ενώ ως προς εμένα αφορούσε μόνο ένα άτυπο καλωσόρισμά μου στο φόρουμ... Σας πιστεύω σ' αυτό που μου λέτε, αλλά οφείλω να σας πω και πώς φάνηκε. Και είμαι βέβαιη ότι στη θέση μου θα το βρίσκατε και εσείς λίγο άκομψο.

    Κατά τα λοιπά, επαναλαμβάνω ότι δεν διαφωνούμε σ' αυτά που αναφέρετε παραπάνω  
     
  5. Janine

    Janine Regular Member

    Αχ πόσο δίκιο έχετε. Ιδίως όταν ξεχωρίζεις τα μέλη. Ας είναι. Ο καθένας τελικά δίνει λογαριασμό στο δικό του εαυτό και κινείται με βάση τις δικές του αρχές. Ας κρίνει κατά το δοκούν κι ας πράξει αναλόγως.
     
  6. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Π
    Πιστεψε με ουτε αυτο!!!!! Δεν ειναι .......δεν ξεχωριζουν!!!!!!
     
  7. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Μπορείτε εσείς και οποιοδήποτε άλλο μέλος να κάνει ριπορτ αν δει κάτι που ξεφεύγει από τους κανόνες του φόρουμ και δεν το έχουμε δει ή προσέξει.

    Κατά τα άλλα καλώς ήρθατε και πάλι στο φόρουμ, εγώ προσωπικά χαίρομαι να έχουμε όσο περισσότερα ενεργά μέλη ειναι δυνατόν και να διαβάζονται έτσι διαφορετικές απόψεις.  
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Κοιτα ομολογω πως επειδη ειναι η 2η δικη μου αναρτηση που βρισκεται σε ενα απο τα εκτος θεματος, λίγο πλησίασα να παρανοήσω κι αναρωτηθηκα τι διάολο, εγω ειμαι η βασικη ταραξιας του φορουμ κι εκεινη που τρεχει απο θεμα σε θεμα και γραφει ασχετα στα μάτια κάποιου; Το ενιωσα λες και ειμαι στην μπουκα του κανονιου της διαχειρησης, αλλά ειπα να δωσω χρονο να φανει, κατα ποσο υπαρχει δικαιη αντιμετώπιση πριν ρωτησω ευθεως τι και πως.
    Ο χρόνος όλα τα βαζει στην θεση τους και δεν χανω και ενεργεια στην περιπτωση που δεν ειναι καποιος κρυμμενος εχθρος μου μες την διαχειριστική ομάδα ή ανάμεσα στους φίλους τους κ.α. και όλα αυτά είναι απλά μέρος μια σκούπας για τα άσχετα ποστ. Αν καποια στιγμη νιωσω πως υπαρχει μεροληψια εναντιον μου, είτε από μέλη που κάνουν στοχευμένα report ή βάζουν και τους φίλους τους, είτε από μέλος της διαχείρησης, θα το χειριστώ, αλλά επιλέγω προσωρινά να περιμενω να δω που θα καταληξει αυτή η προσπάθεια, πριν εξαγω συμπεράσματα για να ειναι μικροτερο το ποσοστο του να ειναι λανθασμένα.  
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Με μεγάλη ευχαρίστηση, υπό την προυπόθση ότι έχεις λίγη υπομονή.
    Προέκυψε κάτι επείγον, θα επανέλθω σύντονα.


     
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Εγώ προτιμώ τα μεγάλα, από 23 και πάνω που λέτε, μη ρωτάτε γιατί, τραύματα της εφηβικής ηλικίας είναι αυτά  

    ΥΓ. Ω με τι ασχολείται ο κόζμος!!!
     
    Last edited: 28 Ιουνίου 2017
  11. Janine

    Janine Regular Member

    Έθεσα υπ' όψιν σας το νήμα. Δεν προτίθεμαι να κάνω ριπόρτ σε 20 ποστ. Διαβάστε το και κρίνετε εσείς ή κάποιος άλλος από τη διαχείριση.  
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Αυτά τράβαγα παλιά στα αμφιθέατρα ξέρεις. Ρεφορμιστής, ρεβιζιονιστής, αναθεωρητής, "του λεγόμενου" ΚΚΕ εσωτερικού και άλλα πολλά...