Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Γινεται αυτα να μου τα λες πιο απαλα και επαθε κραμπα ο κολπος απο τον πανικο? χαχαχαχα
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Madame @elfcat, you're full of surprises...    
     
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    η πιο ωραία εμφανισιακά  
     
  4. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Αυτό περίμενα για να αφήσω το στίγμα μου σε τούτο δω το νήμα.

    Μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο.
    Αν γράψω άλλα κιλά από τα πραγματικά και αν με αναλάβεις,θα με ζυγισεις;
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Θα απορριφθεί η αίτηση.
     
  6. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Είσαι όσο κακός πρέπει για να λέγεσαι Μάστερ.
    Εύγε!
     
  7. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Μπορώ να στα λέω πιο γελαστά, βρήκα αυτό κατάλληλο για την περίπτωσή μας  

     
     
  8. Dux

    Dux Regular Member

           
     
  9. Elric m

    Elric m Leave No Cross Unturned

    Προσβαλλα τους παντρεμένους Κ. ( στην γυναίκα υπόβανιλακια, κυρίαρχοι στην γκομενα ), ερωτοχτυπημενους Κ. ( άρα ρευστότητα κυρίαρχιας και ορίων ) και τους κρεβατοκυριαρχους Κ. ( στην καθημερινοτητα πρόβατα και λύκοι πίσω από κλειστές πόρτες ) και σβήστηκε το σχόλιο μου; Γιατί; Μήπως τέτοιοι Κ δεν υπάρχουν; Σε ποιο πλανήτη ζείτε; Μήπως έγραψα ότι όλοι είναι έτσι; Μήπως θίχτηκαν οι κλικες; Μήπως αντέδρασαν οι έχοντες την μύγα; Μήπως αντί να γράφουν όλοι μέρα εδώ μέσα ( αλήθεια που τον βρίσκουν το χρόνο για συγγραφή ΚΑΙ bdsm; Δεν είναι ευτυχισμένοι άραγε με τον εαυτό τους και με αυτό που κάνουν όπως ακριβώς μας το περιγράφουν; Γιατί όταν κάποιος είναι ευτυχισμένος εκεί έξω και ζει την απόλυτη καυλα, και όχι μόνο, τέτοια forum και όλα τα forum τα έχει για το πεος ) να αρχίζουν να κλείνονται στην κρεβατοκαμαρα τους και να κάνουν ότι γουστάρουν, με τα οποία σκληρά τους όρια και τις παραμυθενιες και ακαμπτες ασυμμετριες τους, και να μην ασχολούνται με τους άλλους; Μήπως θα σβηστεί κι αυτό το σχόλιο;
     
    Last edited: 30 Ιουνίου 2017
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    XAXAXAXA
     
  11. angel42

    angel42 Regular Member

    @underherfeet Περί προσβολής ο λόγος. Δεν αρκεί η τήρηση της επίφασης της ευγένειας (η εξωτερική φόρμα) για να είναι όντως κανείς ευγενής και να γλιτώσει τον εαυτό του από το να γίνει προσβλητικός. Σας το σηματοδότησα και με τις λέξεις "απογοητευτικό" και "κακιασμένο". Είχατε κάθε δυνατότητα να σας λύσω απορίες και να μπείτε μαζί Μου σε εκτενέστερο και καλοπροαίρετο διάλογο μέσω π.μ. αν οι απορίες σας για το πως βλέπω τους υποτακτικούς, τους σκλάβους και πόσο σημαντικοί ή όχι είναι για τη ζωή Μου, ήταν όντως καλοσυνάτες. Επιλέξατε αντίθετα δημόσια να κόψετε και ράψετε πάνω Μου και δη με ηθικολογικού ψυχογραφικού τύπου επικρίσεις και για το τι σόι Κ Είμαι και δεν Είμαι προκειμένου να αποδείξετε το ότιδήποτε σας εβόλευε τη δεδομένη στιγμή που προσπαθούσατε να χτίσετε το οικοδόμημά σας, κάτι για το οποίο λάβατε την απάντηση που σας πικάρισε... Δε σας άρεσε λοιπόν η δημόσια περιγραφή της εικόνας που Μου δημιουργήσατε με την επιμονή σας, τις κρίσεις και τις επικρίσεις σας; Δε χάλασε και ο κόσμος... Κι Εμένα δε Μου αρέσουν ένα σωρό άλλα. Εγώ δε σας κρατώ κακία σας το είπα. Ας το λήξουμε λοιπόν εδώ στην ατυχή στιγμή, παραμένω στη διάθεσή σας στα π.μ. αν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη διασαφήνιση.

    Ως προς τη φίλτατη @Janine που επέστρεψε βροντερώς αφού την καλωσορίσω να της πω ότι αν προσβάλεται με το γειά σας για μία αντιπαράθεση ήδη τοποθετημένη ανάμεσα σε δύο εδώ και καιρό συνομιλητές -πολύ προ της αφίξεώς της και που δεν την περιελάμβανε- και νιώθει και την ανάγκη να χρίσει τον εαυτό της υπερασπιστή των εντός του φόρουμ αδικημένων/προσεβλημένων κούρων τε και κορασίδων πιθανώς να περάσει ως εκνευρισμένη και προσεβλημμένη αρκετό από τον καιρό της εδώ μιας που αφορμές χίλιες θα βρει σε κάθε νήμα και από πολλές παρεμβάσεις, είτε δικές Μου είτε άλλων, καθώς και πολλά "ύφη" "στυλ" εκφοράς λόγου που δε θα της είναι αρεστά, όπως συμβαίνει με όλους μας εδώ που δεν μας αρέσουν όλα τα ύφη όλων αλλά τι να κάνουμε, διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικότητες που χρειάζεται αν όχι να σεβόμαστε έστω να συνυπάρχουμε, μίας και έθιξε και το θέμα του σεβασμού στη διαφορετικότητα... Στο βαθμό που Με αφορά, θα την παρακαλέσω αν έχει καλοπροαίρετες απορίες να κάνει χρήση του π.μ. και να μην επαναλάβει νουθεσίες τέτοιου τύπου δημόσια καθότι μετά οφείλω κι Εγώ δημόσια να απαντώ και τελειωμό δε θα έχουμε και τι να πρωτοκάνουν μετά και οι mod.

    Α.
     
    Last edited by a moderator: 30 Ιουνίου 2017
  12. Janine

    Janine Regular Member

    Σας ευχαριστώ @angel42 για το καλωσόρισμα και μακάρι να είχαμε ξεκινήσει μεταξύ μας μια συνομιλία υπό καλύτερες συνθήκες. Την παράκλησή σας για πμ θα την έχω υπ' όψιν μου, εδώ όμως λέτε κάποια πράγματα δημοσίως που θεωρώ ότι πρέπει να απαντηθούν και δημοσίως. Δεν θα χρηστώ υπερασπιστής κανενός, αλλά κάποια θέματα δεν θα τα σπρώξω κάτω απ' το χαλί.

    Λέτε απευθυνόμενη στον @underherfeet αυτά που υπογράμμισα ανωτέρω. Λέτε λοιπόν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι αυτός σας προκάλεσε με τη συμπεριφορά του να του απευθυνθείτε με υπονοούμενα που άπτονται της σεξουαλικής ταυτότητας και τι κρίμα που δεν του άρεσε το αποτέλεσμα. Δεν χάλασε κι ο κόσμος, λέτε.

    Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο @underherfeet ούτε προκάλεσε, ούτε ευθύνεται, ούτε συνευθύνεται για τη δική σας συμπεριφορά. Η απάντηση που δώσατε ήταν δική σας απόφαση και είστε εσείς αποκλειστικά υπεύθυνη γι’ αυτή. Όχι και να κατηγορήσουμε τον @underherfeet .

    Αν θεωρήσατε ότι σας έκοψε κι έραψε ένα ρόλο που δεν σας ταιριάζει, έχετε κάθε δικαίωμα να του πείτε ότι κάνει λάθος, ότι δεν σας ξέρει, έχετε δικαίωμα να απαιτήσετε να ανακαλέσει, έχετε δικαίωμα να κάνετε χίλια δύο πράγματα.

    Δεν έχετε όμως δικαίωμα να του απευθυνθείτε με σεξουαλικά υπονοούμενα και μετά να έρχεστε να πείτε ότι σας προκάλεσε ο ίδιος με την συμπεριφορά του, κι εντάξει, δεν χάλασε κι ο κόσμος.

    Για να σας το θέσω αλλιώς. Αν εσείς, ως γυναίκα, πείτε σε κάποιον ότι τα λόγια του σας δείχνουν ότι είναι μισογύνης και αντιμετωπίζει τις γυναίκες ως αντικείμενα, έχει δικαίωμα να σας πει ότι προσβάλλεται, να σας αντικρούσει, να σας αγνοήσει, να, να,να.

    Είναι, όμως, προσβλητικό, απρεπές και ανάρμοστο, να σας πει (παραφράζοντας εσάς) : «Είναι προφανές ότι κάτι σας τσούζει, δεν θα μπορούσα να γνωρίζω όμως το τι και θα αποφύγω να εικάσω... Με διαβάζετε καιρό όμως θαρρώ για να αρχίσετε την ψυχογραφική-κοπτοραπτική... Δε σας κρατώ κακία οστώσω... Γλυκούλα μου φαντάζετε έτσι όπως κοπανάτε τα ποδαράκια σας στο πάτωμα, βγάζετε έξω και δείχνετε τα νυχάκια σας, σφίγγετε τα δοντάκια και τα ματάκια, ξυνίζετε τα μουτράκια, και μια κόκκινη απόχρωση στολίζει τα μαγουλάκια... Και ως τέτοια -γλυκούλα- αν τύχει ποτέ να γνωριστούμε από κοντά ένα σκαμπιλάκι σβουρηχτό, ή ένα τραβηγματάκι από το μαλλάκι μπορεί και να σας το χαρίσω... Ίσως μια μέρα να Μου χαρίσετε κι εσείς τη ντροπή για τη σημερινή κακία σας... Παλιοστριμμένη  . [...] Οι άλλες δε Με φτιάχνουν... Μήπως γι αυτό μου θυμώσατε; »

    Κι αν εσείς προσβληθείτε (και καλώς θα κάνατε να προσβληθείτε), είναι ακόμη πιο απρεπές να έρθει να σας πει ότι εσείς τον προκαλέσατε και εντάξει, δεν χάλασε κι ο κόσμος.

    Η προβολή υπονοούμενων που άπτονται τη σεξουαλική ταυτότητα καθενός, με την υπόσχεση μάλιστα του τι θα γίνει αν οι συνομιλητές βρεθούν από κοντά, δεν μπορεί ποτέ να συνιστά θεμιτό επιχείρημα ή συμπεριφορά. Κι αυτά χωρίς να αναφερθώ στη νομική διάσταση του θέματος.

    Σας μιλάω ως γυναίκα προς γυναίκα, για ένα πρόβλημα υπαρκτό, που θίγει εκεί έξω πολύ περισσότερο τις γυναίκες, αλλά που θίγει ενίοτε (όπως εν προκειμένω) και άντρες.

    Θεωρώ, έχοντας διαβάσει κάποια παλιά σας κείμενα, ότι έχετε ευαισθησίες επί του θέματος. Θεωρώ, επίσης, καλή τη πίστη, ότι αυτή ήταν μια άτυχη στιγμή κι ελπίζω σε καλές και αγαθές συζητήσεις στο μέλλον.

    Και για να προλάβω τυχόν καλοθελητές, όχι, δεν έχει σημασία ότι εδώ κινούμαστε στο βδσμ. Κι αυτό διότι αφού δεν γίνεται σκηνή μεταξύ δύο συνομιλητών, δεν παίζουν ρόλο τα στάτους σε μία τέτοια περίπτωση. Κι επίσης, δεν εξουσιοδοτήθηκα από κανέναν και δεν εκφράζω κανέναν άλλον με αυτά που λέω παραπάνω. Διαφωνήστε ελεύθερα. Ξέρω, άλλωστε, ότι στην κοινωνία μας πολλοί διαφωνούν με αυτά, γιατί να μην διαφωνούν και στο φόρουμ; Εδώ ο Τραμπ είπε το περίφημο "grab her by the pussy" κι είναι και πλανητάρχης.

    Αν σας βολεύει να θεωρήσετε αυτά που λέω κρίσεις και νουθεσίες, είναι δικαίωμά σας. Είναι επίσης δικό μου δικαίωμα να κρίνω μια συμπεριφορά που θεωρώ ανάρμοστη και να εκφράζω την άποψή μου με επιχειρήματα.

    Για το αν νιώθω προσβεβλημένη γενικά στο φόρουμ, μην ανησυχείτε, it’s not my first rodeo.

    Ως προς το πάπλωμα που λέτε τώρα, δεν διαφωνούμε σε γενικές γραμμές, πέραν από το γεγονός ότι η άποψή μου είναι ότι υπάρχουν υ που έχουν κάποια σκληρά όρια που δεν χωρούν διεύρυνση. Και είναι ευτυχισμένοι με αυτή την επιλογή. Άλλωστε, όπως πολύ σωστά λέγεται κατά καιρούς, δεν είναι όλα για όλους.

    Πίεση από πλευράς του Κ είναι απαραίτητη στο D/s αλλά υπερβολική πίεση υπό την πεποίθηση ότι αυτό θα κάνει ευτυχισμένο το υ, μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα παρά να λύσει. Η καλή επικοινωνία είναι, μάλλον, η μόνη σοβαρή ασφαλιστική δικλείδα σε τέτοιες περιπτώσεις.