Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ο πατέρας μου δούλευε στα ναυπηγεία, όταν σταμάτησε από τα καράβια. Αμμοβολή. Έφτυνε αίμα μετά. Κανά μήνα στο χρόνο, έλεγε ότι άξιζε τον κόπο αφού σε ένα μήνα έβγαζε για ένα χρόνο.

    Στις ιστορίες πάντα ακούω αυτόν που τις περιγράφει, που εστιάζει, τι αποφεύγει, τι θεωρεί καλό, τι κακό, τι θεωρεί και γιατί. Πως τα αισθάνθηκε. Το μεγαλύτερο ταξίδι για μένα, είναι αυτό που γίνεται μέσα σε ένα ανθρώπινο μυαλό. Τα παράθυρα για να μπεις, είναι οι ιστορίες του.

    Δεν νιώθω ότι ένας μικρός χώρος, είναι αυτό που θα ήθελες. Μπορεί να κάνω λάθος.
    Δεν σε ρώτησα τι ψάχνεις στο Bdsm, αλλά γιατί σε έναν μικρό χώρο; Γιατί σε μία μικρή αγορά; Το Bdsm, το καταλαβαίνω, ιδίως το sm. Αλλά γιατί πετραδάκια σε μία μικρή λιμνούλα;
     
  2. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    -Σύστησέ μου μεγαλύτερο κι έφυγα απόψε  
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Στο πρώτο με κάλυψες.
    Στο δεύτερο με κάλυψες, έχεις δίκιο ανώμαλος και ως θηλαστικό. Δεν με ενδιαφέρει η ασφάλεια ή η φωλιά ή η οικογένεια, αλλά να ταξιδέψω όσο πιο μακριά μπορέσω.
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δεν γνωρίζω στα Ελληνικά δεδομένα κανένα τέτοιας φύσεως μεγαλύτερο, άρα φιλοδοξείς κι εσύ όπως κι εγώ, να το κάνουμε μεγαλύτερο;  
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Είσαι αποδημητικός κυριαρχικός Ηλία μου?
    Δεν έχεις μία σταθερή έδρα, οικογένεια, δουλειά, υποτακτική με σταθερή έδρα κτλ κτλ ?
     
    Last edited: 3 Ιουλίου 2017
  6. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious



    Τότε, ο Πατέρας σου, σου έχει μάθει τα πάντα γύρω από το τι σημαίνει πόλεμος. Και επειδή ήταν ο δικός σου Πατέρας, καλύτερες ιστορίες από τις δικές του, φοβάμαι ότι δεν θ' ακούσεις ποτέ.


    "Αγορά" ; -Πουλάμε τίποτε και δεν το έχω καταλάβει ; (εκτός από λίγη μούρη ίσως, κι αυτό ενίοτε). Εγώ πάντως όχι. Νομίζω πως ούτε κι εσύ.
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ό,τι μπορεί να με ακολουθήσει, το παίρνω μαζί μου. Ό,τι όχι, το αφήνω ελεύθερο. Πρώτα όμως και για τα ζωντανά μιλάω, τους μαθαίνω πως να πετάνε. Μετά είναι δική τους η επιλογή. Τα μη ζωντανά, σπίτι κτλ, τα θεωρώ βαρίδια.
     
  8. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Μήτε κι εγώ. Στα λόγια μου έρχεσαι

    Ένας Ισπανός καλόγερος-φιλόσοφος του Μεσαίωνα (αιρετικός κι αυτός, καλή ώρα), είχε πει το εξής : "Οι φιλοδοξίες δεν θα σε πάνε πουθενά. Αλλά μια γερή κλωτσιά στον κώλο, θα σε πάει πολύ μακριά".

    Για την ώρα, διανύω τη φάση της κλωτσάς (sic). Το καλό είναι ότι διαθέτω γερό (και λίαν σφιχτό) κώλο. Ωστόσο, το μεγαλύτερο διάστημα εδώ το περνώ ταξιδεύοντας στον αέρα, εάν με εννοείς.
    Όταν με το καλό προσγειωθώ, όπερ προϋποθέτει να μειωθεί δραστικά ο αριθμός των λακτισμάτων με στόχο τον κώλο μου, τότε, ναι, μπορούμε να συζητήσουμε για τις κοινές μας, ενδεχομένως, φιλοδοξίες.
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Το κάθε ανθρώπινο μυαλό κρύβει ομορφιές απίστευτες. Οι ιστορίες του καθενός, ιδίως αυτές που πλάστηκαν από έντονα ερεθίσματα, είναι οι πόρτες. Δεν με ενδιαφέρουν οι πύλες, αλλά τι υπάρχει πίσω από αυτές.

    Στα ρωμαϊκά χρόνια, η Αγορά αποκαλείτο με την λατινική της ονομασία "forum"
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Εμένα μία γιαγιά μου είπε, το γαιδούρι και το άλογο από το χαλινάρι το πιάνεις και όχι από την ουρά.
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Από τους πιο ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς την τελευταία 5ετία στην Ευρώπη.

    Μιας και δε δείχνει να σου αρέσει το βατραχοπέδιλο, έχω να προτείνω να δοκιμάσεις κατάδυση με 14ποντα.
    Θα πάθεις πλάκα.
     
  12. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Μην το λες σε μένα. Εγώ Λατινικά, στις Πανελ/κες είχα γράψει 20 (και σιγά το δύσκολο, δηλαδή, απλά το αναφέρω για λόγους ιστορικούς). Καλύτερα να το πεις σε κάποιους τριγύρω μας, generally speaking, που αδυνατούν να χωρέσουν μέσα στη μοσχαροκεφαλή τους ότι μπορεί κάποιος άνθρωπος να σκέπτεται και να ενεργεί διαφορετικά από το στερεότυπο που οι ίδιοι/ες έχουν ως ιδανικό. Και εξ αυτής της βασικής αντιληπτικής αδυναμίας, αναλώνονται αποκλειστικά και κατ' εργολαβία στο να υποσκάπτουν, χλευάζουν, λοιδορούν το "είναι" και το "φαίνεσθαι" του άλλου, μπας και προσποριστούν κάποια ελάχιστη αξία, όχι από την δική τους παρουσία, αλλά από την καταστροφή της παρουσίας του άλλου. Είναι οι ίδιοι που αντιλαμβάνονται την έννοια του forum ως παζάρι και ψάχνουν να βρουν τι πουλάς στο πάγκο σου.