Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Η Γκλοριάνα που χει δύναμη μεγάλη!
     
  2. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious


    -Κάτι είχε πάρει τ’ αυτί μου για τον Σοκολάτα, που την έχει πιό μεγάλη...
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Κάποτε πρέπει να σπάνε τα στερεότυπα...
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    @angel42
    Δεν θεωρώ οτι υπήρξα προσβλητικός απέναντί σου σε κανένα απολύτως σημείο του διαλόγου μας.
    Δεν σου απέδωσα δε ούτε εναν χαρακτηρισμό.
    Παραδέχομαι ασφαλώς οτι σε έκρινα.Πρόσεξε, σε έκρινα ,δεν σε επέκρινα. Σε έκρινα ως προς την στάση και την αντίληψη σου πάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα.
    Και σε έκρινα με βάση τα λόγια σου και δικούς μου συνειρμούς επ΄αυτών, χωρίς καμία ηθικολογική αναφορά ,εκτός αν θεωρείς ως τέτοια τη φράση
    "Η δικιά μου οπτική απέχει έτη φωτός" , που υπάρχει στο πόστ μου που προκάλεσε την δικιά σου απάντηση , απάντηση που βρίθει ειρωνείας και υποτιμητικών χαρακτηρισμών .
    Τα δύο επίμαχα ποστ παραθέτω ξανά παρακάτω, διάβασε τα αν θες και θα εντοπίσεις τις διαφορές.
    Δεν διεκδικώ ασφαλώς το αλάθητο της κρίσης μου. Σε διαβεβαιώ όμως πως ήταν απολύτως εν ψυχρώ, χωρίς καμιά κακία ή διάθεση προσβολής , επαναλαμβάνω.
    Δεν συνηθίζω γενικότερα εξ άλλου να κακιώνω σε ηλεκτρονικά αποτυπώματα ατόμων που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου, το θεωρώ τουλάχιστον ανόητο .
    Διασαφήνιση άλλη εγώ τουλάχιστον δεν χρειάζομαι, η επιθυμία να το λήξουμε είναι αμοιβαία.

    ---------------------


    "@angel42
    Καταλαβαινόμαστε πιστεύω, θα μου πείς αν συμφωνείς γι αυτό στο τέλος, δεν συμφωνούμε στ΄άλλα βέβαια, αλλά ελπίζω πως μέσω του διαλόγου σφυρηλατούμε μια όμορφη διαλεκτική σχέση αλληλεπίδρασης ! 

    Δεν αποτέλεσε έκπληξη η απάντηση σου, αλλά ενα δυο πράγματα μ' έκαναν εντύπωση.
    Πρώτα πρώτα η έλλειψη παραμικρής αναφοράς σε συναισθηματική επίδραση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που επιδιώκουν να σχετισθούν (ασύμμετρα ή όχι δεν έχει σημασία για μένα).
    Παρέλειψα βέβαια και γώ να αναφερθώ σε αυτόν τον παράγοντα, που τον θεωρώ θεμέλιο λίθο για να δημιουργηθεί, να στηθεί και να εξελιχθεί μια σχέση, σκόπιμα όμως, ήθελα να δώ τα μονοπάτια της σκέψης σου χωρίς να τους υποβάλλω αυτήν την παράμετρο.

    Πάμε παρακάτω.
    Υπό το βάρος ή το κύρος της επιστήμης δείχνεις ανοιχτή σε μια προσαρμογή της συμπεριφοράς σου απέναντι στον Ισίδωρο. Η "κωλοκατάστα", οι "αντικειμενικές συνθήκες" που έλεγα παλιά στα αμφιθέατρα σε οδηγούν σε μια εναλλακτική λύση ώστε να απολαμβάνεις και το θεριακλίκι σου και τη σχέση σου με τον Ισίδωρο.
    Οταν όμως τίθεται η ίδια , όσον αφορά την προσαρμογή που θα χρειαζόταν για να ικανοποιηθεί, προϋπόθεση , απο το πρόσωπο , απεκδυμένη απο την προστατευτική επιταγή της επιστήμης, εκφρασμένη ως επιθυμία ( ή όρο, ή αίτημα) του σούμπου που βασίζεται ωστόσο σε στέρεα επιστημονική βάση, εκεί "τα μπήγεις" , αυτή η προσαρμογή, αυτό το challenge ,ούτε που σου περνάει απο το μυαλό.

    Τι διακυβεύεται;
    H νόθευση της Κυριαρχίας σου;
    H ασυμμετρία της σχέσης;
    H έστω και ελάχιστη υποχώρηση του Εγώ σου;
    Ναι! απαντάς εσύ.
    Καλά είμαστε σοβαροί; ανταπαντώ εγώ.
    Για να μην κάνεις μια ελάχιστη υποχώρηση , που θα έκανες αν είχες οδηγία γιατρού, πετάς μια σχέση που θα σου προσέφερε καύλα και απόλαυση, τα υπέρτατα αγαθά για σένα, για να παραμείνει άτρωτο και αμόλυντο - κατ' εσέ - το Κυριαρχικό σου στάτους.

    ...Εσύ είσαι που με είχες πει ρομαντικό στο παρελθόν;

    ...Υπάρχουν κι άλλοι Ισίδωροι θα μου πείς, μου είπες , θεριακλήδες που θα τους κάνω και τα σαδιστικά μου καψόνια και θα ΄χουν και παράπλευρη ωφέλεια στην υγεία τους .
    Ναι, φαντάζομαι πως υπάρχουν. Ισως τον επόμενο να τον συναντούσες την επόμενη κιόλας μέρα, ίσως μετά απο δύο χρόνια...

    Δεν είναι όμως αυτό το θέμα.
    Τα λόγια σου δείχνουν πως αντιμετωπίζεις το υ μέρος απλά σαν αντικείμενο της απόλαυσης σου . Δεν λαμβάνεις υπ' όψιν σου την ανθρώπινη ιδιαιτερότητα, παρά μόνον αν αυτή έχει διαμορφώσει μια αντικειμενική "παλιοκατάστα".
    Δεν σε ενδιαφέρει ο Ισίδωρος, ο Θεοφάνης ή ο Αποστόλης σαν ανθρώπινες υποστάσεις με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που οφείλεις να υπολογίσεις, παρά σαν ένσαρκες κούκλες (με συμβατά γούστα) που χρησιμοποιείς για την απόλαυσή σου.

    Η δικιά μου οπτική απέχει έτη φωτός.

    Καταλαβαινόμαστε λοιπόν;"

    ----------------------------
    "Απογοητευτικό στο σύνολό του, αγαπητέ Μου και ολίγον παραπάνω κακιασμένο από ότι θα περίμενα από εσάς...
    Είναι προφανές ότι κάτι σας τσούζει, δεν θα μπορούσα να γνωρίζω όμως το τι και θα αποφύγω να εικάσω... Με διαβάζετε καιρό όμως θαρρώ για να αρχίσετε την ψυχογραφική-κοπτοραπτική... Δε σας κρατώ κακία οστώσω... Γλυκούλης μου φαντάζετε έτσι όπως κοπανάτε τα ποδαράκια σας στο πάτωμα, βγάζετε έξω και δείχνετε τα νυχάκια σας, σφίγγετε τα δοντάκια και τα ματάκια, ξυνίζετε τα μουτράκια, και μια κόκκινη απόχρωση στολίζει τα μαγουλάκια... Και ως τέτοιος -γλυκούλης- αν τύχει ποτέ να γνωριστούμε από κοντά ένα σκαμπιλάκι σβουρηχτό, ή ένα τραβηγματάκι από το μουστάκι με το ποδαράκι Μου μπορεί και να σας το χαρίσω... Ίσως μια μέρα να Μου χαρίσετε κι εσείς τη ντροπή για τη σημερινή κακία σας... Παλιοστριμμένε   Α.

    υ.γ. αυτός ο φόβος της παράδοσης, ξέρετε, δίκοπο μαχαίρι... Σας προστάτεψε άραγες, σας ωφέλησε να ζήσετε τα καυλοόνειρά σας, ή σας στέρησε στέπες ανεξάντλητης ηδονής; Αυτό εσείς το ξέρετε... Το ερώτημα δεν είναι για να εκτεθείτε... Μόνο για να το απαντήσετε μέσα σας... Αν το αντέχετε και αν το επιθυμείτε, φυσικά... Την πόρτα Μου πάντως περνούν μόνο εκείνα που επιθυμούν και αντέχουν να παραδοθούν... Τα άλλα δε Με φτιάχνουν... Μήπως γι αυτό μου θυμώσατε; Α."
     
  5. dreams

    dreams Regular Member

    Καθε παιδί τον Καρνε'ι'σον θαυμαζει, ορμα στις φλογες και το κοριτσι βγαζει!

    Χαχαχα.. Υπάρχει ακόμη αραγε?
     
  6. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Τον Σοκολάτα???
    Η Σοκολάτα κυκλοφορεί και σε αρσενική έκδοση???
    Ω Θεέ μου!
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Με έχει παγιδέψει ένας Ισίδωρος με την προσβολή κι έχασα την επιβολή γαμώτο...
     
  8. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious


    @underherfeet

    Πραγματικά, δεν σε αναγνωρίζω. Δείχνεις αποκαμωμένος και ντεφορμέ. Φαίνεται ότι σ’ έχει βαρέσει η ζέστη και ο Ισίδωρος κατακούτελα. –Που είναι οι εύστοχες παρατηρήσεις σου, τα διεισδυτικά σου σχόλια ; Και τι ρόλο έχει παίξει η βιτριολική @brenda σε όλ’ αυτά ; Σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως να σε εξωθεί σε άσκοπες καταπονήσεις (και να σε εκθέτει στον ήλιο μεσ’ στο νταλαμεσήμερο), ώστε να σε ελέγχει πιο αποτελεσματικά ;
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Μα τι ψάχνεις;;;;;  
     
  10. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Η @MauveDelastrange μάλλον ψάχνει την γνώση:

    ¨Η γνώση είναι σαν τη θάλασσα: εκείνος που τσαλαβουτάει πάνω στην επιφάνεια, πάντα βγάζει θόρυβο και τραβάει την προσοχή, παρά εκείνος που χωρίς θόρυβο βουτάει στο βυθό για να βρει ένα μαργαριτάρι¨
    Ίρβινγκ Ου
     
  11. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

  12. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Βανίλια υποβρύχι(ως)ο;;; (καθένας με τον πόνο του, έχω υπογλυκαιμίες βραδιάτικο και είπα να κάνω γελοίο χιούμορ)