Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σαδιστής ή ψυχοπαθής;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος lafidaninfa, στις 2 Ιουλίου 2017.

  1. lafidaninfa

    lafidaninfa New Member

    Καλησπέρα Ηλία,

    Αναρωτήθηκα συχνά για το μαζοχισμό του και τη ζήλεια του. Αρχικά νόμιζα ότι είναι ένα κόλπο για να με ερεθίσει ή να με χειραγωγήσει να κάνω διάφορα πράγματα (τριο). Δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά. Όσο το συνεχίζει και το συνδέει με την κτητικότητα (που δεν ξέρω κατά πόσο ειλικρινής είναι) με προβληματίζει ως προς τα κίνητρά του.

    Μου είναι πολύ δύσκολο να οδηγήσω τη συζήτηση πέρα από το σεξ. Ίσως είναι πολύ αργά γι'αυτό. Θα προσπαθήσω, αλλά δεν τρέφω ελπίδες.
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Κανείς δεν μπορεί να σε πληγώσει χωρίς την συναίνεσή σου. Αυτό να το ερμηνεύσεις πρώτα και να το θυμάσαι πάντα και όλα θα μπουν στην θέση τους. Η ερμηνεία δεν είναι μόνο στην πρώτη ανάγνωση. Η περίοδος των στερητικών δεν είναι η καλύτερη για αποφάσεις. Μην εκχωρήσεις σημαντικά πράγματα γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς την καύλα σου. Να αποφασίσεις πρώτα αν μπορεί αυτός να το κάνει. Μετά, όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Και δεν είναι απλά θέμα ασφάλειας. Είναι θέμα συνειδητότητας, που πρέπει να υφίσταται και να είναι διαρκής. Καλή τύχη. Ό,τι θελήσεις, εδώ είμαστε, μην διστάσεις να μιλήσεις...  
     
  3. lafidaninfa

    lafidaninfa New Member

    Ο φόβος είναι πράγματι κινητήρια δύναμη. Με εξιτάρει και γι'αυτό συχνά "δουλεύουμε" και οι δύο την κουβέντα γύρω από αυτό το θέμα. Ο φόβος για μεγαλύτερη αγριότητα με εξιτάρει. Όμως ο φόβος που με αποθαρρύνει και με παγώνει είναι το ενδεχόμενο ο άνθρωπος που μοιράζομαι όλες αυτές τις έντονες στιγμές να είναι κενός συναισθημάτων και να επιθυμεί να με βλάψει για την ευχαρίστησή του.
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Ναι, παίζει και αυτό. Αν ψάχνεις ρομάντζα και λουλούδια με τον εν λόγω για παράδειγμα, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς. Αν αυτοπροσδιορίζεσαι ως μαζοχίστρια όμως και γουστάρεις να σχετίζεσαι με σαδιστές, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κατάματα το ενδεχόμενο της απουσίας ενσυναίσθησης και συναισθημάτων εν γένει. Οι έντονες στιγμές μπορεί να έχουν διαφορετικά κίνητρα για τον καθένα (γενικώς και ειδικώς). Αυτό είναι, θεωρώ το αυτονόητο στις ανθρώπινες σχέσεις και στο προκείμενο δεν αλλάζει κάτι. Μάλλον το είδος του συσχετισμού το καθιστά πιο πιθανό.
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Δεν δείχνει να επιδιώκει να σας βλάψει. Δεν σας συναντά και φαίνεται να μην το επιθυμεί εδώ και πολύ καιρό...
    Μια καλή ιδέα μάλλον είναι να δείτε τί συμβαίνει στην πραγματική ζωή σας.
     
  6. lafidaninfa

    lafidaninfa New Member

    Σε καμία περίπτωση δεν περιμένω να μου εμφανιστεί με σοκολατάκια και δαχτυλίδια. Όταν αναφέρομαι σε συναισθήματα δεν εννοώ αγάπη, έρωτα κλπ με τη ρομαντική έννοια. Ένας ψυχασθενής από όσο γνωρίζω δε δύναται να νιώσει κανένα συναίσθημα, τουλάχιστον όπως το εννοούμε εμείς, και αρέσκεται απλώς στην καταστροφή της ιδιοκτησίας του.

    Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως μαζοχίστρια. Προσπάθησα με άλλους και δεν πέτυχε. Η σκέψη και μόνο με ενόχλησε. Η πράξη με άφησε παγερά αδιάφορη. Δεν τη βρίσκω με το να με υποτιμούν, τη βρίσκω όμως με το να με κατακτούν. Και συχνά η κατάκτηση απαιτεί βία.
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Κάποιος που κατακτά δια της βίας όμως, ενδεχομένως σχετίζεται κιόλας χρησιμοποιώντας βία. Διάγνωση να σου κάνει σε τρίτο πρόσωπο κανείς δεν μπορεί, ούτε και θα πρεπε. Ξανά. Εσύ είσαι αυτή που θα αξιολογήσεις. Αν για κάποιο λόγο θεωρείς ότι δεν μπορείς να κρίνεις καθαρά, δώσε χρόνο σε σένα. Και δεν θα βαρεθώ να το λέω. Σκέψου. Παρατήρησε. Συνειδητοποίησε τι ακριβώς παίζει. Αν δεν υποσχέθηκε ή δεν υπονόησε συναίσθημα, δεν σημαίνει ότι είναι ψυχάκιας. Μπορεί και να είναι βέβαια. Βρες τρόπο να το διακρίνεις. Με όποιον τρόπο μπορείς. Αν δεν μπορείς, μην προχωράς.
     
  8. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Κατά τη γνώμη μου η κοπελλα έχει καυλες και οταν καυλώνει ψάχνει τον τυπά.

    Φως φαναρι ειναι. Τι το αναλύουμε τοσο?

    Έχει καυλες; ας πάει να παιξει.

    Όλοι καταλάβαινουμε ότι η φάση έχει να κάνει μόνο με σημερινες καυλες. Αύριο που έχουμε ξεκαυλώσει τα ξεχνάμε ολα.
     
  9. brenda

    brenda FU very much

    Θα μπορούσα να αναλύσω σε βάθος πόσο λάθος είσαι, αλλά δεν με καυλώνει. Καθόλου. Και δεν σου αρέσουν και οι αναλύσεις. Τώρα γιατί μάς το επισημαίνεις, εσύ ξέρεις. Γενικά, θεωρώ ότι η συμμετοχή σε συζητήσεις είναι προαιρετική. Εκτός αν πρέπει ντε και καλά κάτι να πούμε. Δεν έχω ενημερωθεί σχετικά. 
     
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    @lafidaninfa

    όσο προχωρά η συζήτηση αυτή μου δίνεται η εντύπωση ότι γνωρίζετε τι θέλετε να κάνετε - το λέω με την καλή έννοια. Κάντε το λοιπόν, δεν χρειάζεστε τη συγκατάθεσή μας.

    ΥΓ. Από τα λεγόμενά σας δεν βλέπω ενδείξεις "ψυχοπάθειας" στο πρόσωπο που μας παρουσιάζετε, όμως δεν μπορώ να σας πάρω και στο λαιμό μου. Στη θέση σας, θα άκουγα τα πόδια μου και κανέναν άλλο. Αν μου έλεγαν "τρέχα και φύγε" θα έκανα αυτό, αν μου έλεγαν να καθήσω θα έμενα.
     
  11. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    -Μα την πίστη μου, δεν έχω ακόμη γνωρίσει ούτε έναν/μία εδώ που να ΜΗΝ έχει.

    Λογικό μου ακούγεται. Εσύ όταν καυλώνεις, ποιόν ψάχνεις, τον παππά ;

    Σήμερα, 3 Ιουλίου του 2017, μιλάμε για τις σημερινές καύλες. Αύριο ; Ε, αύριο θα μιλάμε για τις αυριανές καύλες.

    Εδώ προεξοφλείς. Χώρια που η υποχώρηση της λίμπιντο δεν έχει επιστημονικά συσχετιστεί με την αμνησία.
     
  12. Carpe_Diem

    Carpe_Diem https://www.youtube.com/watch?v=NpJ11NDcpjU

    @lafidaninfa

    Πιστεύεις ότι το μόνο που φοβάσαι είναι η σωματική σου ακεραιότητα όσον αφορά την ενδεχόμενη συνάντηση ;