Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Reminiscences of a Sinner : "CoveOps"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Gloriana Majestica, στις 2 Ιουλίου 2017.

  1. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Σκληρό ερώτημα, που με βασάνισε bdsmικά ολόκληρη τη νύχτα. Έφθασαν τα χαράματα, μέχρι να βρω τη λύση:

    Με νομοθετική ρύθμιση-express, θα υπάρξει ένα ειδικό προνομιακό καθεστώς για τους απανταχού Glorianistas. Αυτοί -και μόνοι αυτοί- θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση στο έντυπο και φωτογραφικό υλικό που θα αναρτάται στην παρούσα ενότητα. Για την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων, ως Glorianistas, λογίζονται τα φυσικά (και νομικά) εκείνα πρόσωπα, τα οποία εμπράκτως και εις βάθος χρόνου έχουν αποδείξει την πίστη και προσήλωσή τους στην ιδέα της Gloriana Majestica, με διθυραμβικά σχόλια, ένθερμα likes, αβανταδόρικες ατάκες και εν γένει ενθουσιώδη και αδιάλειπτη συμμετοχή στα γκλοριανικά δρώμενα.

    Η εφαρμογή του παρόντος άρχεται από τούδε.

    Παράδειγμα : Αναρτώνται κάτωθι δύο φωτογραφίες.

    Η πρώτη, ήτοι πορτραίτο της καλλιτέχνιδος υπό τον εμπνευσμένο τίτλο «τι σου `κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο», θα είναι εμφανής
    ΜΟΝΟ στους ταλιμπάν του Γκλοριανισμού. Τοποθετήθηκε στο σύστημα ειδικός αλγόριθμος. ο οποίος με την είσοδο του χρήστη στην παρούσα σελίδα αναγνωρίζει και επεξεργάζεται αυτόματα την δραστηριότητά του κάθε μέλους, κατά το διάστημα του τελευταίου μηνός και βάσει αυτής της δραστηριότητας, εάν δηλαδή ήταν ή όχι ευμενής προς εμένα, επιτρέπει ή δεν επιτρέπει την πρόσβαση στην εν λόγω φωτογραφία. -Ήσουν καλός με την Gloriana ; Ανταμείβεσαι.

    Όμως, αν ήσουν κακό παιδί, τότε δεν βλέπεις τίποτα. Ζερό, νουλ, νάδα.

    Ή μάλλον κάτι βλέπεις κι εσύ : Βλέπεις τη δεύτερη φωτογραφία, ήτοι ένα τολμηρό art nude της Gloriana, που θα έκανε τον Χέλμουτ Νιούτον να κοκκινίσει από συστολή.

    –Σατανικό, ε ;

     


     
     
  2. Queen87

    Queen87 Contributor

    Αχ @Gloriana Majestica αχ...

    Φαντάσου... με έκανες και εμένα να αναστενάξω...
    Εγώ να σου πω την αλήθεια... για τις φώτο σου μπήκα... Τι νόμιζες οτι διάβασα το κειμένο σου;
    Εντάξει το διάβασα... Εντάξει μην βαράς... το διάβασα 2 φορές αλλά δεν κατάλαβα τπτ... όχι δεν φταίς εσύ... απλά διαβάζω NICCI FRENCH αυτή την περίοδο...


    Στις φώτο σου πάντως το πάνω χέρι το έχεις εσύ... είσαι πολύ επιβλητική... Λέω λοιπόν να κάνουμε μια συμφωνία...
    Θα γράφεις για τους πιστούς θαυμαστές σου... τους άξιους... γι'αυτους που έχουν το ίδιο πνεύμα με εσένα...
    Ε και για μας τους ποταπούς που δεν σε πιάνουμε με την 1η θα ποστάρεις φώτο... φτιάχνουμε ιστορίες εμείς στο μυαλό μας με τις φώτο σου.... Και αν ήμασταν σε διαφορετικό forum μη σου πω οτι θα πρότεινα να γράψουμε όλοι μας απο μια ιστορία για κάθε φώτο σου... δεν ήμαστε όμως... την γλυτώσαμε  

    Ax @Gloriana Majestica αχ...

    Σου συνηστώ να διαβάσεις το ΣΤΟΧΟ του Παναγιώτη Δεληγιάννη... θα δείς να καθρευτίζεται ο εαυτός σου εκεί μέσα...
    Εγώ ως Queen δεν μπορώ να σε προσκυνίσω... δίνω το λόγο μου όμως οτι θα σε διαβάσω και 3η φορά... τώρα αν θα καταλάβω την επιβολή είναι άλλο θέμα...

    Να κανω και έναν σχολιασμό ως προς τις φώτο σου... μιας και για το κείμενο δεν έχω άποψη...
    Καταρχάς μπράβο σου... εγώ δεν ξέρω να ποζάρω μπροστά στον φακό... μη σου πω οτι τον μισώ... δεν μου άρεσε ποτέ να με φωτογραφίζουν... εσύ όμως οχι απλά δεν διστάζεις αλλά το προκαλείς...
    Στην 3η φώτο σου εκει με την ξανθιά περούκα... βρήκα κάποιες ομοιότητες με την Αθηνά Οικονομάκου... όχι δεν είστε ίδιες αλλά έχεις και εσύ γωνίες όπως αυτή...

    Να μας ανεβάσεις και άλλες φώτο σου και να μας εξηγήσεις με πιο σκεπτικό τραβήχτηκαν...

    Queen
     
  3. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Παιδική χαρά το καταντήσατε το λογοτεχνικό σαλόνι μου. Καθήστε ν’ απαντήσω στην Queen και θ’ ασχοληθώ μετά μ’ εσάς, τους μικρούς ταραξίες.


    Λοιπόν, Βασίλισσα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες στην προκειμένη περίπτωση. Εμένα μ’ έχεις συνηθίσει στο να τα καταλαβαίνεις όλα, ακόμη κι αυτά που οι άλλοι θέλουν πολύ χρόνο μέχρι να τα καταλάβουν. Το σημαντικό είναι ότι σε βλέπω εδώ και πολύ χαίρομαι γι’ αυτό.

    Σύγχρονους Έλληνες λογοτέχνες, να σου πω τη μαύρη αλήθεια, έχω δυο-τρία χρόνια να διαβάσω. Τελευταία απόπειρα ο «Αλμονσίνο» του Ζουργού, αλλά πολύ δαντέλα και λυρισμός, με κούρασε. Για φέτος έχω πάρει αγκαλιά τον Ροθ (Κολόμπους, Σάμπαθ, Ανθρώπινο Στίγμα και τώρα τελειώνω το «Τότε που ήταν καλό κορίτσι») κι έχω ακόμη στη μέση τα «Φώτα» της Κάτον (θα έδινα και το αριστερό μου χέρι για να γράφω όπως αυτή, αδιανόητη τεχνική, αριστουργηματική πλοκή, πανίσχυροι χαρακτήρες ζωγραφισμένοι σε κάθε σελίδα του βιβλίου). Για τις διακοπές μου έχω ήδη stand by τον «Ιούδα» του Οζ και το «Νόμο περί Τέκνων» του ΜακΓιούαν, αν και το πιθανότερο είναι ότι θα «τσιμπήσω» και κάτι ακόμη από κάποιο τοπικό βιβλιοπωλείο, μόλις ξεμείνω.



    Για τις φωτογραφίες, τα έχουμε ξαναπεί άλλη μια φορά εδώ, παλιότερα. Μα μη νομίζεις ότι εγώ ξέρω να ποζάρω. Αλλά εάν στηθείς και τραβήξεις καμιά πεντακοσαριά, ε, στο τέλος θα σου μείνουν ίσαμε δέκα καλές, να διαλέξεις. Έτσι πάει, τι νόμιζες ; Τις υπόλοιπες τις πετάς, εκτός αν έχεις χώρο για ν’αποθηκεύεις άπειρα και τεράστια raw αρχεία, που για μένα δεν έχει νόημα. Με τον καιρό μαθαίνεις τις «γωνίες» σου, πως να γυρίζεις προς τον φακό, να βλέπεις από που έρχεται το φως για να μη δημιουργείς σκιές, τέτοια πράγματα. Πορτραίτο δεν θα έλεγα ότι ξέρω, δεν είναι η δουλειά μου αυτή και μιλάμε για μια ξεχωριστή σχολή, με ειδικές απαιτήσεις. Σιχαίνομαι τις σέλφις, τις θεωρώ ένοχες για μια ολόκληρη κακής πάστας «αισθητική» που έχει κυριαρχήσει στο σύγχρονο κόσμο. Τώρα, εδώ επιδιώκω να κάνω τις φωτογραφίες κομμάτι της αφήγησης. Κάτι σαν κόμικ, αν με καταλαβαίνεις. Στο σπίτι έχω πάντα απλωμένο εξοπλισμό, οπότε δε μου είναι δύσκολο να στήσω ένα τρίποδο, δύο ή τρία strobes και κάνα-δυο ανακλαστήρες και να ξεμπερδεύω. Συμβαίνει να έχω μια εξαιρετική πολυετή σχέση μ’ ένα συνάδελφο, τον οποίον εύκολα αγγαρεύω, όταν χρειαστεί. Μπορώ βέβαια και να τραβήξω μόνη μου, δεν είναι δύσκολο, απλά θέλει λίγο περπάτημα πέρα-δώθε, μέχρι να βρω τις σωστές ρυθμίσεις. Έπειτα τις πετάω στο lightroom, αν έχω κέφι αφαιρώ κάποια blemishes, έπειτα crop, resize κι αυτό είναι όλο. Σκεπτικό ιδιαίτερο δεν υπάρχει, μόλις τελειώσω το κείμενο σκέφτομαι τρεις-τέσσερις εικόνες που θα ήθελα να εντάξω σ’ αυτό και τις δημιουργώ, με τα υπάρχοντα μέσα. Στις διακοπές μου υπολογίζω να τραβήξω ίσαμε δέκα χιλιάδες shots, όχι δικά μου βέβαια –χαχα!-, γενικά μιλάω, outdoors, landscape, τέτοια δουλειά. Μια Nikon Df μ’ έναν 50άρη prime 1.4 κι όποιον πάρει ο χάρος (έτσι λέω πάντα στην αρχή, κι έπειτα καταλήγω ν’ αλλάζω μηχανές, φακούς και nd filters σαν τρελή…). Πάντως ανυπομονώ. Τρεις βδομάδες ακόμη, θα τελειώσουν, που θα πάει ;
     
  4. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Πυκνή ομίλχη φαίνεται να έχει προκαλέσει η τελευταία μου ανάρτηση. Πολλοί φίλοι με ρωτούν, μα τι εννοείς εδώ, μα τι εννοείς εκεί, ποιόν φωτογραφίζεις εδώ, ποιόν εκεί, και τέτοια.

    Απορώ, διότι είναι όλα γραμμένα στο κείμενο, όλα στο πιάτο. Να σας τα μασήσω κιόλας, ε, δεν γίνεται.

    Aς ξεκινήσουμε από τον τίτλο, CoveOps. Eίναι οι καλυμμένες επιχειρήσεις. -Πού το δύσκολο ;

    Kensington Palace Gardens: Είναι η έδρα της Ρωσσικής Πρεσβείας στο Λονδίνο. –Μα που ζείτε επιτέλους ;

    Maidenhead, οδός Belmont : :Ακόμη κι οι πέτρες ξέρουν ότι εκεί στεγάζεται Ασφαλές Κτίριο της FSB. H CIA to ξέρει, η ΜΙ6 το ξέρει, η Μοσάντ το ξέρει, μόνο η ΕΥΠ δεν το ξέρει, αλλά εσείς έπρεπε να το ξέρετε : -Αφού το γράφω, διάβολε ! Να πεις ότι δεν το γράφω ! Ορίστε, τώρα το έμαθε και η ΕΥΠ.

    Φεντεράλναγια : Κάποιος με ρώτησε εάν είναι κοπέλα. Όχι ρε φίλος, δεν είναι κοπέλα, που να με πάρει. Όλων το μυαλό σας στις κοπέλες. Είναι η FSB. -Ποιά είναι η FSB ; Ε, εντάξει τώρα, δεν μπορεί να γίνει διάλογος με τέτοιους όρους.

    Ιζόλντα Μελνίκοβα : Πράκτορας της FSB. Διεφθαρμένη όσο δεν πάει, αλλά είπαμε, ο καθείς με τα ελαττώματά του.

    Οι Τέσσερις του Καίμπριτζ : Αυτό ήταν ευκολάκι, πού κολλήσατε ; Ο Φίλμπυ και η παρέα του. -Τι δουλειά έκαναν ; -Καλή, παλιά, κατασκοπική δουλειά έκαναν, αυτό έκαναν. Μεταξύ διαφόρων άλλων.

    Colt : Αυτό το εξαντλήσαμε σε προηγούμενο επεισόδιο. Είχαμε προσκεκλημένους στο πάνελ τον Master @AuroraBorealis , μαζί με τον άλλον τον πιστολέρο τον @Δίας και μας τα εξήγησαν όλα. Στα 460 μέτρα βαράει, λέει, ο άνθρωπος, σε κινητό στόχο και καβάλα στ’ άλογο, τι να πω εγώ τώρα ; Όταν μιλούν οι ειδήμονες, ανοίγουμε τ’ αυτιά κι ακούμε να μαθαίνουμε.

     

    Όργανα Επιβολής του Νόμου και της Τάξης
     
  5. Γερακι

    Γερακι Regular Member

    Δικη σου η φωτο;
    Γιατι αντε, ενα ζευγαρι χειροπεδες, ολο και καπου χρειαζεται.
    Το φονικο ομως;;;
     
  6. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    -Να δεις που εσύ είσαι της ΕΥΠ. -Δεν δάγκωνα τη γλώσσα μου ;
    Δεν απαντώ στην ερώτηση. Τουλάχιστον όχι πριν μου διαβάσεις τα δικαιώματά μου.
     
  7. Γερακι

    Γερακι Regular Member

    Εχεις δικαιωμα να πεις οτι θελεις.
    Οτι δεν θεωρηθει σχετικο θα παει στον καλαθο, οπως κι αλλα!  
     
  8. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Θα σου απαντήσω όπως ακριβώς η Έρικα Μόραβετς στο διήγημα :


    «-Κι εσύ για ανάκριση ήρθες ;»


    Χα ! Οn Topic !
     
  9. Janine

    Janine Regular Member

    Α, ωραία περνάτε εδώ, θα σας επισκέπτομαι. Αναμένουμε τη συνέχεια του λογοτεχνικού πονήματος φυσικά.  

    Δεξιόχειρας ε;
    Αν κρίνω κι από τις φωτογραφίες... Έτσι λένε όλοι οι δεξιόχειρες  
     
  10. Queen87

    Queen87 Contributor

    Ούτε εγώ ξέρω μη νομίζεις...

    Το ήξερα!! Όχι μη νομίζεις εγώ τα είχα καταλάβει όλα... και αυτά τα FSB, ΕΥΠ κτλπ... στα δαχτυλάκια μου τα παίζω.... απλά να ήθελα μια επιβεβαίωση... τώρα που την πήρα... μπήκαν όλα στην θέση τους.... θα το διαβάσω 3η φορά και ο Θεός βοηθός...  



    Εδώ είμαι καλέ... κυκλοφορώ ως φάντασμα ή ως "η άδικη κατάρα" όπως το πάρει κανείς... απλά δεν βγαίνω πολύ έξω μη με δεί ο ήλιος... έχω και άσπρο δέρμα καταλαβαίνεις  

    Πάντως @Gloriana Majestica να ευχαριστείς τον μπαμπά σου και την μαμά σου που σε κάναν κοριτσάκι και όχι αγοράκι...
    Αχ έτσι και ήσουν αγοράκι; Θα σε κυνηγούσα... Τι νομίζεις οτι θα σε κυνηγούσα για το κορμί σου το θανατηφόρο;;;; ΌΧΙΙΙΙΙΙΙ (Ναιιιιιι) για το μυαλό σου φυσικά....
    Θα ήμουν παραδομένη σε σένα χωρίς πολλά πολλά.... δεν χρειάζεται να καταλαβαίνω... άρκει να δημιουργείς...

    Οπότε keep going καλά το πάς...
     
  11. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    @Janine, εκλεκτή επισκέπτης, πάντα ευπρόσδεκτη ! Σας διαβάζω κι εγώ, ανελλιπώς. Δεν ξέρω εάν εσείς δεξιόχειρ ή αριστερόχειρ, πάντως αυτό που μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι οι "τομές" σας έχουν χειρουργική ακρίβεια και συνήθως δεν είναι καθόλου ανώδυνες για τους επί της χειρουργικής κλίνης εκάστοτε ευρισκόμενους  
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ο James σε ποιό κεφάλαιο βγαίνει;