Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Μερικοί άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να καυγαδίζουν φιλικά, γιατί έτσι τους αρέσει και επιπλέον για να κρατιούνται σε φόρμα, όπως συχνά κάνουν οι ατίθασοι Γαλάτες φίλοι μας. Είναι επίσης αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να διαλέγει τους φίλους του. Ομως ο Φούλιους Ζιζάνιους δεν είναι ένας συνηθισμένος φίλος, και απ' όπου περάσει δεν προκαλεί τους συνηθισμένους φιλικούς καυγάδες. Ετσι, ένα βάζο θα αποτελέσει την αιτία να φυτρώσει το ζιζάνιο της διχόνοιας στο Γαλάτικο χωριό, και με την αθέλητη συνδρομή της αιώνιας γυναικείας φύσης, φυσικά. Οι Ρωμαίοι μαθαίνουν επιτέλους τη μυστική συνταγή του μαγικού ζωμού ; Στο βραδινό γλέντι στο Γαλάτικο χωριό κανένας δεν μιλά σε κανένα. Ο βάρδος έχει την παράξενη άισθηση ότι κάθεται μόνος του. Ηρθε το τέλος του χωριού ; Ο Αστερίξ είναι προδότης ; Και ο Οβελίξ ; Απολαύστε λοιπόν αυτήν την εμπειρία των φίλων μας ανώδυνα. Και λύστε τις απορίες σας.

    Από την Μαμούθ Κόμιξ αντί οπισθόφυλλου.

    Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ


     

    Φούλιους Ζιζάνιους



     
     
  2. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Αξίζει εν προκειμένω να λεχθεί ότι ο Μποντ, σε όλες του τις εκδοχές, ήταν εντελώς vanilla γκόμενος. Ζόρικη και γενικώς ενδιαφέρουσα bdsmική περσόνα στις ταινίες του 007 ήταν η Σοφί Μαρσώ, η οποία στην ταινία «Τhe World is not Enough» έχει μαγκώσει τον λεγάμενο από το λαιμό μ’ ένα μυστήριο τραπεζάκι ή καρεκλάκι ή σκρίνιο –δεν έχω ιδέα τι ήταν αυτό το πράγμα- και τον πνίγει κανονικότατα (όχι τον κούνελο, τον Μποντ). Και μάλιστα φαίνεται να το γλεντάει (όχι ο Μποντ, η Σοφί). Δεν θυμάμαι πως τη σκαπούλαρε σ’ εκείνη τη φάση ο Τζέϊμς, αλλά το σίγουρο είναι κάτι θα σκέφτηκε πάλι το δαιμόνιο μυαλό του.
     

    Γενικά, ο Μποντ έχει υποστεί διάφορα μαρτύρια στις ταινίες του, αλλά και μόνο το γεγονός ότι κάθε φορά δεν βλέπει την ώρα να την κοπανήσει από το session, μαρτυρεί τις vanilla καταβολές και προδιαθέσεις του. Και ίσως είναι κρίμα, διότι από την πλευρά των «κακών», Χρυσοδάκτυλων, Μίστερ No και λοιπών περίεργων, υπήρχε ανέκαθεν έκδηλη η διάθεση για κάθε λογής παιχνιδάκια, ενίοτε δε με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας. Απλά δεν τους καθόταν ο Bond. Δεν υπήρχε η συναίνεση, που λέμε. Τί να κάνουμε, ο καθείς με τα τρωτά του.

     

     

     

     

    Δεν ξέρω τώρα που το θυμήθηκα, αλλά ο Μπάρκουλης ισχυριζόταν ότι του είχε προταθεί ο ρόλος του Tζεϊμς Μποντ, μα είχε ο ίδιος απορρίψει την πρόταση, λόγω ανεπάρκειας των αγγλικών του. Εγώ πάλι πιστεύω ότι μάλλον κάποιος, κάποτε, θα του είχε πει ότι εάν ήξερε αγγλικά θα μπορούσε μέχρι και τον Τζέϊμς Μποντ να υποδυθεί ή κάτι τέτοιο (εδώ που τα λέμε, δεν ήταν και πολύ καλύτερος ο Κόννερυ εμφανισιακά).

    Όμως, ακόμη και τέλεια αγγλικά να γνώριζε ο Μπάρκουλης και πάλι δεν θα μπορούσε να πάρει το ρόλο, επειδή αυτή την αγγλική προφορά –που ήταν σήμα κατατεθέν του εκάστοτε «Τζεϊμς»- δεν θα την αποκτούσε ποτέ, ό,τι κι αν έκανε. (-Παρεμπιπτόντως, ψοφάω για το αγγλικό accent, το απόλυτα αυθεντικό όμως, οπότε μην αρχίσετε τώρα να μου στέλνετε τίποτα μηνύματα «ντου γιου λάϊκ μαμαζέλ δη Γκρις» και τέτοια, οκέϋ ; Δεν τσιμπάω, τα ‘χουμε πει αυτά, εκατό φορές, μη λέμε πάλι τα ίδια!)
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Sophie Marceau...
       
     
  4. Janine

    Janine Regular Member

    Αν και το αγγλικό αξάν αξίζει -τουλάχιστον- το δικό του νήμα, θα αφήσω εδώ έναν ελάχιστο φόρο τιμής


    (Είναι και εξαιρετικό κείμενο by the way)
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Μπα..
    Ήρθε ένας χοντρός γνωστός του που έψαχνε για ένα υποβρύχιο και πυροβόλησε με το μπαστούνι-καραμπίνα του την αριστερή χειροπέδα που κρατούσε τον Μποντ σε αυτή την συσκευή καταστρέφοντας όλη την φάση.


    Θα συμφωνήσω απόλυτα ως προς το υπήρχε, στην Ντάνιελ Κρεγκ εποχή του φρατζάιζινγκ ο Μποντ έγινε πιο Στίβεν Σιγκάλ και από τον Στίβεν Σιγκάλ.
     
  6. Janine

    Janine Regular Member

    @Gloriana Majestica We won't fangirl together over Colin Firth, then? Oh well, I can happily keep him all to myself. You can have Dr House  
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Hugh is mine girls. 
    Δυό τσούπρες μοιράζανε ξένες περιουσίες... 
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Έχω κάτι να προτείνω σε φετίχ που δυστυχώς δεν έχει accent.
    Έχει όμως Ορνέλα Μούτι, φουτουριστικό σκηνικό, ένα καταπληκτικό flogger που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί και εμπνευσμένες δέστρες.

    Ιδού :

     
  9. Janine

    Janine Regular Member

    Εγώ δεν τονε θέλω. Μαλλιοτραβηχτείτε μεταξύ σας, κάτσε να πιάσω τα ποπ κορν μόνο  
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Παρακαλώ...
    Διατήρησε το τσουτσούριασμά σου...
    Πηγαίνει μς τις περούκες άλλωστε, και δεν φεύγει ούτε με τα Imagenomic...
     
  11. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Ο Γιατρός μένει σε μένα. Αμ, πού θα πήγαινε δηλαδή ; Ταιριάζουμε και σαν χαρακτήρες.

    Η @Janine κρατάει τον Φερθ. Αν ήταν άλλη, θα της τον άρπαζα κι αυτόν, αλλά την έχω δει να μοιράζει αβέρτα φάπες και δεν την επιλέγω ως αντίπαλο.

    Ο Mάστερ Aurora παίρνει –όχι τη Μούτι, όπως νόμιζε, αλλά- τη Βουγιουκλακη, Υπολοχαγό Νατάσα, να τις τρώει από τους Γκεσταπίτες....

    Εσύ @brenda με τον @underherfeet, που τόσο σκληρά διεκδίκησες.
     
  12. brenda

    brenda FU very much

    Είμαι πλεονέχτρρρρα χρυσή μου.
    Γιατί;
    Γιατί μπορώ....