Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παράπλευρη συζήτηση στο Reminiscences of a Sinner : "CoveOps"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Gloriana Majestica, στις 5 Ιουλίου 2017.

  1. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    -Ιmagenomic χρησιμοποείς ;

    Ε, για ερασιτεχνική χρήση καλό είναι, για τίποτε selfies και τέτοια.

    Όταν κατακτήσει κανείς το CC, που θέλει χρόνια, δεν κοιτάζει πια φτηνιάρικα plug-ins.

    Το βασικότερο όλων είναι ν’ αποφεύγει κανείς την υπερβολική χρήση εξτρήμ εφέ, που -για παράδειγμα- τον κάνουν να δείχνει σαν υπέρβαρο Πασχάλη Τερζή τσουρουφλισμένο από φλογοβόλο.
     
  2. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    συγνώμη για το off topic, αλλά αυτή η φωτογραφία είναι αποτέλεσμα κατάκτησις photoshop μετά από πολλά χρόνια...? Επειδή έχει τεράστια λάθη στο ρετούς (δεν τα αναλύω εδώ) αλλά στα πολύ γρήγορα χάλια διόρθωμα οι τσαλάκες του backdrop, έχει "φύγει" το stamp κλπ, το retouch.... ερασιτεχνικότατο... :/ η λήψη μεν, σε καλό επίπεδο
     
     
  3. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Εάν ήσουν όντως ειδήμων, ως επιθυμείς να εμφανιστείς εδώ, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ένα πλήρες editing μπορεί να απαιτήσει ολόκληρες ώρες σκληρής δουλειάς –ακόμη και μέρες- για μία και μόνο φωτογραφία. Δουλειά η οποία αξίζει να γίνει, όταν πρόκειται να πληρωθεί αναλόγως. Όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος, όπως είναι ο δικός μου, τότε αρκούμαι στα βασικά, για τον ίδιο ακριβώς λόγο που αλλιώς θα ντυθώ και θα βαφτώ για βραδυνή έξοδο, αλλιώς για να πάω στη δουλειά κι αλλιώς για να πεταχτώ ίσαμε το περίπτερο. Πάντως, μέχρι τώρα κανένας περιπτεράς δεν μου έβαλε χέρι, του στυλ «πως ήρθες έτσι μωρή, άβαφτη, με το μπλου τζην ; Δεν ήξερες να βάλεις καμιά τουαλέτα ;»

    Από δήθεν «καθηγητές» του καφενείου και «προπονητές» της εξέδρας, γεμάτος ο κόσμος. Για να κρίνεις κάποιον, θεωρώ ότι θα πρέπει προηγουμένως να εκτεθείς στο ίδιο ακριβώς επίπεδο. Να παρουσιάσεις δημόσια τη δική σου δουλειά σου, τη δική σου τέχνη σου, το δικό σου χόμπι σου έστω, ειδάλλως η «κριτική» σου είναι κούφια και τζούφια. Τίποτε περισσότερο από μια πικρόχολη γονατογραφημένη προτασούλα κάτω από τον κόπο και την προσπάθεια του άλλου, να δημιουργήσει κάτι, με τα όποια μέσα, τις όποιες δεξιότητες διαθέτει, δεν έχει σημασία.

    Γράψε λοιπόν, το δικό σου κείμενο. Στήσου για κάνα δίωρο, με σαράντα βαθμούς ζέστη να φωτογραφηθείς. Κάτσε κι εμφάνισε κι επεξεργάσου, προσέχοντας ιδιαίτερα τις «τσαλάκες στο backdrop». Όταν τελειώσεις, προχώρα σε δημοσίευση του υλικού σου. Παρουσίασε και έκθεσε εαυτόν. Κι όταν τα κάνεις όλ’ αυτά, έλα πάλι να ξαναμιλήσουμε.

    PS : Την επόμενη φορά θα σου στείλω απευθείας τις raw, να τις δουλέψεις εσύ. Βεβαίως, λάβε υπ’ όψη σου ότι το χρονοδιάγραμμά μου είναι εξαιρετικά σφικτό. Παραλαμβάνεις raw υλικό Σάββατο απόγευμα και μέχρι Κυριακή μεσημέρι θέλω τουλάχιστον πέντε καρέ έτοιμα, υποδειγματικά επεξεργασμένα ή τουλάχιστον δίχως σφάλματα τέτοια που να δίνουν το δικαίωμα στον κάθε κακοπροαίρετο να σου (μας) τη λέει κι από πάνω. –Μέσα;
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

  5. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    @Gloriana Majestica

    "Εάν ήσουν όντως ειδήμων" - είμαι. (λεπτομέρειες εντός).

    "θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ένα πλήρες editing ... ... ... τότε περιορίζομαι στα βασικά" - Τότε δεν έχεις αυτήν την έπαρση και την ειρωνία !

    "για τον ίδιο ακριβώς λόγο που αλλιώς θα ντυθώ ... ... ... Δεν ήξερες να βάλεις καμιά τουαλέτα ;» - άσχετος ο παραλληλισμός με το θέμα μας.

    "Να παρουσιάσεις δημόσια τη δική σου δουλειά σου,... ... ..., δεν έχει σημασία." - Η δικιά μου δουλειά είναι γνωστότατη στην αγορά εδώ και χρόνια, την παρουσιάζω σε καταλόγους, σε διαφημίσεις, την έχεις δει σε περιοδικά και σε αφίσες, λες να έχω την ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης στο φορουμ?

    "Γράψε λοιπόν, το δικό σου κείμενο." - μείνε σε αυτό, το έχεις καλά, εγώ δεν το έχω και για αυτό δεν γράφω, στο κομμάτι της φωτογραφίας είσαι ημιμαθείς και εκτίθεσαι, άστο σε αυτούς που ξέρουν, τους προσβάλεις!

    "Στήσου για κάνα δίωρο, με σαράντα βαθμούς ζέστη να φωτογραφηθείς" - έχω στηθεί από τις 6 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα καλοκαίρι επί 3 μέρες κάτω από τον ήλιο συνεχόμενα γιατί φωτογράφιζα ολόκληρη κολεξιόν με ρούχα, αντίστοιχό ωράριο χειμώνας σε ξεροβόρι, το μόνο γυμνό σημείο του σώματος μου ήταν η άκρη του δακτύλου μου, δεν είχα δικαιολογία για το αποτέλεσμα της δουλειάς! φυσικά κουβαλούσα και τον εξοπλισμό γιατί αλλάζαμε συνεχώς τοποθεσίες....

    " Κάτσε κι εμφάνισε κι επεξεργάσου, προσέχοντας ιδιαίτερα τις «τσαλάκες στο backdrop». Όταν τελειώσεις, προχώρα σε δημοσίευση του υλικού σου. Παρουσίασε και έκθεσε εαυτόν. Κι όταν τα κάνεις όλ’ αυτά, έλα πάλι να ξαναμιλήσουμε. " - είναι το επάγγελμά μου και η αγάπη μου, ζω από αυτό και το αποτέλεσμα μου είναι άρτιο. το κάνω σε σχεδόν καθημερινή βάση και με πολύ σοβαρά deadlines, όχι χαβαλέδες του στυλ "πρέπει το βράδυ να ανέβει στο φορουμ"

    "PS : Την επόμενη φορά θα σου στείλω απευθείας τις raw, να τις δουλέψεις εσύ. Βεβαίως, λάβε υπ’ όψη σου ότι το χρονοδιάγραμμά μου είναι εξαιρετικά σφικτό. Παραλαμβάνεις raw υλικό Σάββατο απόγευμα και μέχρι Κυριακή μεσημέρι θέλω τουλάχιστον πέντε καρέ έτοιμα, υποδειγματικά επεξεργασμένα ή τουλάχιστον δίχως σφάλματα τέτοια που να δίνουν το δικαίωμα στον κάθε κακοπροαίρετο να σου (μας) τη λέει κι από πάνω. –Μέσα;" - έχεις πλάκα !

    ps. η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
     
  6. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    αφού ξέρω γιατί είναι κόκκινο !!!!     
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor


    E τώρα... Κάθεσαι και ξεσυνερίζεσαι μεσημεριάτικα...
    Δεν κάνει... Παιδγιά είναι, τι να πεις..!
    Μια κουβέντα τση λες, χίλιες θα πούνε...

    Διγιότι, όπως λέει κι ο Νιόνιος στο "Λαύριο"..:
    "...έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα..."!

    Άσε που σκούζουνε κιόλας...
    Τα αφήνεις και παίζουν και ησυχάζεις...
    Μη τα παιδγιά...

     
  8. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious



    Kράτα λοιπόν εσύ την έξοχη επαγγελματική δουλειά σου σε καταλόγους κλπ για την αγορά, διότι εγώ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ εδώ μέσα. –Τι δεν καταλαβαίνεις ;

    Το που θα «μείνω» και που όχι είναι δικό μου θέμα και σίγουρα είσαι ο τελευταίος που θα μου υποδείξει το πως θα διαχειριστώ το όποιο χόμπυ μου. Γιατί εδώ μιλάμε για χόμπυ, για ελεύθερο χρόνο, για εκτόνωση κι εσύ κάθεσαι και μας αραδιάζεις ιστορίες από την επαγγελματική σου καθημερινότητα.

    Προσπάθησε να καταλάβεις το στοιχειώδες : -Δεν είμαστε στα Λιμανάκια για να κάνουμε κόντρες. Το τι κάνεις εσύ και πως πορίζεσαι τα προς το ζειν ΕΞΩ από αυτό το χώρο, μου είναι παντελώς αδιάφορο. Δεν σε ρώτησα. Δεν με ενδιαφέρει, ακόμη κι αν είσαι ο Alfred Stieglitz αυτοπροσώπως. Εν προκειμένω, ΔΕΝ πρόκειται περί διαγωνισμού φωτογραφίας -παρ' το είδηση- και σίγουρα δεν ήρθα εγώ κάτω από δικό σου post ν’ ανταγωνιστώ τη δική σου δουλειά (την οποίαν άλλωστε δεν γνωρίζω καν και –για να σου πω και την αλήθεια- δεν μ’ ενδιαφέρει να τη γνωρίσω).

    Επαναλαμβάνω, το τι προσωπικό μου υλικό θα επιλέξω κάθε φορά προς δημοσίευση και με ποιους ακριβώς όρους, είναι καθαρά δικό μου θέμα και υπόκειται αποκλειστικά και μόνον στον έλεγχο και την έγκριση της ιδιοκτησίας και διαχείρισης του site. Εξ όσων θυμάμαι, ΔΕΝ έχω διορίσει κανέναν τσολιά, ώστε να μου υποδεικνύει τι θα γράψω και τι θα δημοσιεύσω, όπως ακριβώς κάνεις εσύ αυτή τη στιγμή –και πραγματικά απορώ από που αντλείς αυτό το «δικαίωμα».

    Eάν τυχόν, για οποιονδήποτε λόγο, προσβάλλεται η επαγγελματική αισθητική σου, υπενθυμίζω ότι υπάρχει πάντα η επιλογή «ignore», με την οποίαν εξαφανίζομαι δια παντός από τα μάτια σου. Είναι τόσο απλά τα πράγματα, γιατί να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη ;





    Φιλιά !
     
    Last edited: 7 Ιουλίου 2017
  9. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    @Gloriana Majestica

    μπορώ να σου πω πολλά στο από πάνω ποστ σου, που πας να το κάνεις κολοτούμπα, αλλά επειδή αρχίζει το τρολ χωρίς νόημα πλέον το μαζεύω σε λίγες αράδες.
    Για εμένα όλα ξεκινάνε και τελειώνουν εδώ, σε αυτό το συγκεκριμένο σχόλιο σου:
    "-Ιmagenomic χρησιμοποείς ;
    Ε, για ερασιτεχνική χρήση καλό είναι, για τίποτε selfies και τέτοια.
    Όταν κατακτήσει κανείς το CC, που θέλει χρόνια, δεν κοιτάζει πια φτηνιάρικα plug-ins. "


    Ειρωνεία, έπαρση και ασχετοσύνη. Προκάλεσες, πήρες τις απαντήσεις σου και πας να το τουμπάρεις, απλά πράγματα, φιλιά επίσης !
     
  10. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Μάλλον «ξέχασες» -που λέει ο λόγος- να διαβάσεις και να παραθέσεις το απαράδεκτο post που προηγήθηκε του ανωτέρω δικού μου. Θα έχεις τους λόγους σου, όπως φαίνεται. Eάν σου διέφυγε –που πολύ αμφιβάλλω- ξαναδές τον διάλογο και κρίνε τους συνομιλητές, αλλά και τον εαυτό σου, για την όλη στάση και τις εδώ τοποθετήσεις σου.

    Το ευχάριστο είναι ότι τα posts βρισκονται στη θέση τους και μπορεί ο κάθε καλόπιστος να κρίνει πως και γιατί απάντησα με τον συγκεκριμένο τρόπο στο συγκεκριμένο σχόλιο, του συγκεκριμένου μέλους. Και να συνάγει ο καθείς τα συμπεράσματά του, ιδίως οι έχοντες αντίληψη του ποιος τρολλάρει ποιον, συστηματικά, από την ημέρα της εγγραφής μου.

    Λυπάμαι @Manipulator, υπό άλλες συνθήκες ενδεχομένως να είχαμε κάτι να συζητήσουμε δημόσια. Είμαι πάντα ανοιχτή –και το έχω αποδείξει κατ’ επανάληψη- στην κριτική, σε κάθε επίπεδο. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι η εμπάθεια, η κακοπιστία, η μοχθηρία και ο κομπλεξισμός ορισμένων. Εύχομαι ειλικρινά να έχεις πλανηθεί ως προς τις αρχικές εκτιμήσεις σου και να μπορούν όλ’ αυτά να αποδοθούν σε μια κακή σου στιγμή, που όλοι τη δικαιούνται, άλλωστε.
     
  11. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    @Gloriana Majestica και προς όλους...

    μάθετε μία φοβερή ατάκα που μου είπε ένα πολύ παλιός μου φίλος:

    "έχεις δίκιο... και έχω την ηρεμία μου! "

    "Λυπάμαι @Manipulator, υπό άλλες συνθήκες ενδεχομένως να είχαμε κάτι να συζητήσουμε δημόσια. "
    θα είμαι για μπύρα το βράδυ με παρέα, έλα
     
    Last edited: 6 Ιουλίου 2017
  12. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Πάρε λοιπόν και την "ατάκα" ενός άλλου καλού φίλου σου, την οποίαν έκανες "γαργάρα" και ήρθες εδώ -δίκην Ζορρό- για να με βάλεις -τάχα- στη θέση μου.
    Κύριοι, μας βλέπουν, μην το ξεχνάτε.


    "θα είμαι για μπύρα το βράδυ με παρέα, έλα" : -Πολύ ευχαρίστως, όταν μου αποδείξεις έμπρακτα ότι ξέρεις να αναγνωρίζεις τα λάθη σου. Δημόσια.