Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δύναμη ! Ναι ! αλλά ποιος την έχει ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος sklavin, στις 4 Οκτωβρίου 2005.

  1. skia

    skia Contributor

    Η συσχέτιση με το νταμάρι είναι άτοπη. Δεν σχετίζεται με μια D/s σχέση.
    Αν εννοείς ότι μια σκλάβα πρέπει να ναι σε συνεχή επαγρύπνηση για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του Κ, και πάλι δε συμφωνώ.
    Κι ο Κ χρειάζεται να έχει ''δύναμη'' την οποία εγώ τη μεταφράζω υπομονή και ενέργεια προκειμένου να καλύπτει τις ''ανάγκες'' της σχέσης του, εκτός αν μιλάμε για κανένα καλοβολεμένο γουρούνι που μόνο του σκοπό έχει να πηδήξει και να εκμεταλλευτεί. Κι οι δυο οφείλουν να έχουν δύναμη, ανάλογα με τη μορφή που επιβάλει ο ρόλος τους, προκειμένου να διασφαλίσουν μια υγιή σχέση, σταθερή.
     
    Last edited: 7 Ιουλίου 2017
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Με την μόνη διαφορά ότι το ερώτημα στο εισαγωγικό ποστ αναφέρεται σε M/s σχέση και από όσα διαβάζω ο αφέντης μπορεί να κάνει ότι του γουστάρει.
     
  3. skia

    skia Contributor

    Τι ακριβώς σημαίνει ότι ο Αφέντης κάνει ότι του γουστάρει; Καλό θα είναι να προσέχουμε τι γράφουμε και πώς εκφραζόμαστε για κάποια πράγματα επειδή διαβάζουν και νέα άτομα στο χώρο.
    Κάτι τέτοια γράφονται και γι΄ αυτό οι περισσότεροι είναι τρία πουλάκια.
    Ας πάρουμε λοιπόν από την αρχή την έννοια Μ/s ...
    Σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη και το δέσιμο μεταξύ των μελών. Ο Κ αναλαμβάνει το υπό υπό την ιδιοκτησία Του με σκοπό να μη τη βλάψει, κι ότι άλλο περιλαμβάνει η μεταξύ τους σύμβαση.
    Το υπό δίνει την υποταγή του και την εμπιστοσύνη σε Εκείνον.
    Αναλαμβάνουν την υποχρέωση να σεβαστούν την επιλογή τους. Τι σημαίνει ότι κάνει ότι του γουστάρει; Σαν σχόλιο αφήνει υπονοούμενο ότι μπορεί και να τη σκοτώσει ή να την κακοποιήσει.
     
    Last edited by a moderator: 12 Ιουλίου 2017
  4. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Παρακαλώ πολύ να αφήσετε τα τρία πουλάκια μου ήσυχα....   
     
  5. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Το ποιος έχει την μεγαλυτερη ψυχική δυναμη παίζει. Επίσης παίζει το ποιος έχει καλύτερη σταθερότητα.
    Πιστεύω όμως με σχετική βεβαιότητα, ότι το υ θα έρθει αντιμέτωπο, και θα πρέπει να το περιμένει, με περισσότερες και ισχυρότερες εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις.
    Αναμεσα στο τι θέλει, στο τι μπορεί και στο τέλος τι θα πάρει.
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ναι γιατί και οι υπόλοιποι που δεν είμαστε νέοι εδώ μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Σε κάθε νήμα που πραγματεύεται κάτι με M/s υπάρχει συζήτηση για το τι είναι M/s και τι όχι.
    Πάρτε μία απόφαση επιτέλους εσείς οι M/σαδες για το τι δικαιοδοσίες έχει ένας αφέντης έναντι της σκλάβας του να δούμε και εμείς τι θα κάνουμε.
    Μέχρι τις 15 του μήνα πρέπει να έχω αποφασίσει οριστικά για το στάτους μου και δεν βοηθάτε καθόλου.


    Να την σκοτώσει ή να την κακοποιήσει δεν μπορεί, το απαγορεύει η νομοθεσία και το M/s νομίζω ότι δεν είναι ισχυρότερο της νομοθεσίας.
    Όμως,
    αν δεν του πάνε καλά οι δουλείες του αφέντη και είναι νεαρή η σκλάβα του, μπορεί να την κάνει δότρια ωαρίων, που δεν είναι παράνομο ούτε κακοποίηση, να αθροίσει και αυτός το κατιτίς στο εισόδημα του ?
    Αν πάνε καλά οι δουλειές του αφέντη και δεν είναι νεαρή η σκλάβα του αλλά εκνευρίζεται με την περίοδο της, μπορεί να την στείλει να της τα ξηλώσουν όλα, που δεν είναι παράνομο ούτε κακοποίηση, να ησυχάσει και εκείνη και εκείνος ?

    Ρωτάω για να βγάλω μία άκρη, να έχω και μία σωστή γνώμη για το ποιος από τους δύο πρέπει να έχει μεγαλύτερη ψυχική δύναμη.
     
    Last edited: 12 Ιουλίου 2017
  7. tithon

    tithon Contributor

    αν βοηθάει κάπως: κυριαρχικό δεν λέμε κάποιον που είναι έρμαιο της παρόρμησής του ή του θυμού του (εντιτ: ούτε καν της καύλας του), αυτόν τον λέμε πεντάχρονο.
    κυριαρχικό λέμε κάποιον πού έχει καταλάβει καλά τι όντως γουστάρει, έχει απαλλαγεί από ενοχές και ανάγκη στρογγυλέματος, δεν μάχεται με ανεμόμυλους, ούτε με κανέναν άλλον χωρίς λόγο, αλλά υπηρετεί τις στοχεύσεις του.

    --

    γιά να ολοκληρωθείς στον ρόλο σου, χρειάζεται δύναμη, όποιος κι αν είναι ο ρόλος. ποιός ρόλος την έχει μεγαλύτερη είναι συζήτηση άλλων ηλικιών που αναζητούν έξωθεν επιβεβαίωση. οι αενάως αμφιβάλλοντες, δυσφορούντες, συγκρίνοντες, εκλιπαρούντες την προσοχή, επιδεικνυόμενοι, και λοιποί μπρατ κάθε αυτοπροσδιορισμού, συνήθως αρνούνται ρόλο. η ίδια η ανάληψη ρόλου είναι δύναμη. η ευστοχία εντός του ρόλου ενδεχομένως να είναι μετρήσιμη.
     
    Last edited: 12 Ιουλίου 2017
  8. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Από πότε η ειρωνεία βαφτίστικε απορία γνώμη επιχείρημα χιούμορ;;;;
     
  9. brenda

    brenda FU very much

    Έλαααα!!!!!
    Υπάρχουν τέτοια άτομα στο ιερό M/s? (αναφέρομαι στα γρούνια που λες, με τα ροζουλιά τα γραμματάκια)
    Δεν το πιστεύω...

    Τελικά με σκοπό να την βλάψει, ή να μην την βλάψει?
    Έχω μπερδευτεί.
    Δεν ξέρω και από Μ/s -το sticky disclaimer, ξέρετε- και μπερδεύομαι η γυναίκα, τι να κάνω?
    Διαβάζω, διαβάζω και άκρη δεν βρίσκω.
    Τελικά κάνει ότι γουστάρει το M/K/A ή όχι?
    Χρειάζονται κανόνες και όρια στην αλληλεπίδραση με τα s/υ/σ ή είναι contradiction in terms?
    Γιατί ούτε και η μειοψηφία* των ασκούντων το M/s φαίνεται να συμφωνείτε μεταξύ σας.
    Και όντως, για μένα -που δεν ξέρω από M/s, το τονίζω αυτό-, παραείναι ανοιχτό σε ατομικές ερμηνείες όλο αυτό το πλαίσιο που περιγράφεις περί επιλογής και σεβασμού. Και στην τελική, δεν είναι μόνο ο φόνος, ή η κακοποίηση οι μόνοι κίνδυνοι που διατρέχει ένας άνθρωπος από έναν άλλον άνθρωπο (αν δεν μιλάμε για το προαναφερθέν γρούνι δηλαδή).
    Τελικά τι δικαιοδοσία έχει το Κ σε μία M/s σχέση?
    Απεριόριστη, ή προσυμφωνημένη?
    (Θέλω κάποιος να μου πει επιτέλους, δεν μπορώ να ζω μέσα σ΄αυτή την ασάφεια, κλονίζεται το ιδεολογικό μου πλαίσιο, τσάμπα οι ατέλειωτες ώρες διάβασμα που χω ρίξει, την τυφλαμάρα μου ακόμη δεν έχω καταλάβει, όλο νέα στοιχεία βγαίνουν στην φόρα.)
    Και αν ισχύει το δεύτερο, τότε είναι μαϊμού Κ, γιατί υπάρχουν κάποια όρια, ή το αποδεχόμαστε κι αυτό, γιατί είμεθα και μεγαλόψυχοι και σχωρνάμε τις ''αδυναμίες''?
    Κι άμα την έχει μεγαλύτερη -την Δύναμη- το s/υ/σ, τότενες είναι καλό αυτό για τον από πάνω και μπράβο του που καλοδιάλεξε, ή είναι σημάδι αδυναμίας του και φτου του και ντροπή του και πρέπει να τον αποτάξουμε νύχτα από τις τάξεις των Masterssss για να γλιτώσουμε και την συλλογική ντροπή?
    Μεγάλα αναπάντητα ερωτήματα με βασανίζουν εν μέσω καύσωνα και δεν ξέρω πως να τα διαχειριστώ -στο non-M/s, το τονίζω αυτό για να μην παρεξηγούμαι-, μυαλό μου.
    Tι ζητάω?
    Ξεκάθαρες απαντήσεις ζητάω και δεν τις παίρνω.
    Κι εσείς τέτχοιοι ανθρώποι είστε και με αφήνετε να αγωνιώ.
    Θα πνίξω την αγωνία μου στο παγωτό και το κρίμα στον λαιμό σας.


    *μειοψηφία σε σχέση με τον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων στο bdsm γενικώς και ειδικώς στο παρόν φόρουμ, κατά δήλωσή τους και με οποιαδήποτε πρόχειρη καταμέτρηση με βάση δηλωμένα statuses.
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Καμία διαφωνία. Απολύτως καμία.
    Όσο αφορά την ανταπόκριση και την αφοσίωση μίας σκλάβας στις κατασταλαγμένες και συνειδητές στοχεύσεις και γούστα του αφέντη της, πρέπει να είναι πλήρης και άκριτη ?
    Οφείλει μία σκλάβα να εκτελέσει ότι της ζητηθεί από τον αφέντη της ?

    Αν η απάντηση είναι ναι, οφείλει να εκτελέσει ότι της ζητηθεί όπως και όποτε της ζητηθεί στο όνομα της υποτακτικότητας της, δεν θα απαιτούσε κάτι τέτοιο τεράστια και διαρκή αποθέματα ψυχικής δύναμης ?
    Καμία διαφωνία στο ότι χρειάζεται πολύ δύναμη για κάποιον να διαμορφώσει σωστά τον ρόλο και το στάτους του αφέντη και να πραγματώσει αυτό τον ρόλο μέσα σε μία M/s σχέση, αλλά αυτό μου ακούγεται περισσότερο ως μία ιδιαίτερα ενεργοβόρος προσπάθεια να ανεβεί μία μεγάλη ανηφόρα μέχρι να φτάσει στην κορυφή. Άπαξ και φτάσει στην κορυφή φαντάζομαι ότι δεν θα χρειάζεται να καταναλώνει την ίδια δύναμη και ενέργεια για να παραμείνει εκεί.

    Μπορεί ένας αφέντης ως άνθρωπος, προσωπικότητα, χαρακτήρας να έχει και να διατηρεί μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης γενικά στην ζωή του. Πόσα από αυτά όμως θα πρέπει να ξοδέψει στην πορεία μιας M/s σχέσης σε σύγκριση με την σκλάβα του.

    Ίσως να προσπαθώ να συγκρίνω ποσότητες που είναι αδύνατο εκ των πραγμάτων να συγκριθούν και το αρχικό ερώτημα να είναι εντελώς άτοπο.

    Όμως σε αυτό το φόρουμ έχουν γραφτεί και υπερασπισθεί με σθένος απόψεις όπως το ότι μία υποτακτική οφείλει να παίρνει πίπα στον αφέντη της όποτε, απολύτως όποτε, αυτός κρούει ένα κουδουνάκι ή το να κάθεται μπροστά του και να τον βλέπει να ξεψυχάει κάνοντας τίποτα επειδή δεν έχει πάρει εντολή να κάνει κάτι.

    Αν αυτό είναι το πραγματικό M/s όπως προτείνουν ορισμένοι φανατικοί M/σαδες εδώ τότε μου είναι προσωπικά ξεκάθαρο ότι μία σκλάβα θα πρέπει να ξοδέψει πολύ περισσότερη ψυχή και πνευμόνι άσχετα που δεν υπάρχει δυναμόμετρο να πάρουμε αντικειμενικές μετρήσεις.
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    δεν οφείλει κανείς σε κανέναν. δεν "πρέπει". ποτέ δεν πρέπει. ό,τι καταφέρει θα κάνει.

    (καταφέρνει-ουν να) είναι στη διάθεσή του.
    έτσι προσδιορίζονται αυτοί οι ρόλοι.
     
  12. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Ποια είναι η κορυφή; Υπάρχει;

    Κάθε υποτακτική και κάθε σκλάβα, αν θέλεις, είναι κάτι διαφορετικό.
    Ο κάθε κυριαρχικός χρειάζεται, θεωρώ, να προσπαθεί συνεχώς, είτε είναι σε αυτή την κορυφή που αναφέρεσαι, είτε όχι.

    Δύναμη χρειάζεται και από τις δύο πλευρές. Έχει νόημα ποιος χρειάζεται παραπάνω; Θά πάρει τρόπαιο;