Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δύναμη ! Ναι ! αλλά ποιος την έχει ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος sklavin, στις 4 Οκτωβρίου 2005.

  1. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Δεν διαφωνώ έτσι όπως το θέτεις απλά η συζήτηση παραπάνω ήταν σχετικά με το M/s που αυτό το "κάνει ό,τι θέλει" ανορίοτα (δεν υπάρχει αυτή η λέξη, δεν πειράζει, μόλις την έφτιαξα) είναι κλασσικο αντικείμενο διαφωνιών. Φυσικά ο κίνδυνος ελλοχευει παντου.
     
  2. skia

    skia Contributor

    μπορεί να σου θυμίζει τι έλεγε ο πατέρας σου, αλλά όντως μπαίνουν κι άτομα τα οποία είναι αδαή και δεν έχουν αντίληψη τόση ώστε να καταλάβουν αυτά που πρέπει να καταλάβουν. δεν έχει να κάνει με το εάν είναι ανήλικοι ή όχι. εγώ προσωπικά, δε θα πάρω ποτέ την ευθύνη να πω σε κάποια ότι ο μάστερ κάνει ό,τι θέλει χωρίς πρώτα να της διευκρινήσω ότι πρέπει να έχει γίνει αναγνωριστική συζήτηση μεταξύ τους και ότι πρέπει να υπάρχει συναίνεση. όσο και να φαίνεται σχόλιο του νηπιαγωγείου, κι όσο γραφικό και να γίνεται. τα αυτονόητα δε σημαίνει ότι είναι αυτονόητα και για όλους.
    θα σου πω ένα πολύ συγκεριμένο λάιτ παράδειγμα. έτυχα σε μια συζήτηση με υποτακτική πριν από ένα χρόνο η οποία ήταν στα γύρω στα σαράντα, και στο χωρο αυτό μπήκε τα τελευταία πέντα χρόνια. η συγκεκριμένη είχε την εντύπωση ότι η αξία της σκλάβας μετριέται από το πόσα μαστιγώματα αντέχει και το πόσα σημάδια αφήνει. μου είπε το εξής ακριβώς: '' μα εμένα μου είπαν ότι η καλή η σκλάβα πρέπει να ματώνει κάθε φορά''.
     
    Last edited: 12 Ιουλίου 2017
  3. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ακόμα και αυτές οι πρακτικές όταν γίνονται σωστά είναι μέσα σε κάποια λογικά πλαίσια. Δεν θα πάρει ο άλλος το μαχαίρι και θα αρχίσει να γδερνει με όλη του τη δύναμη, ανενημερωτος και τρελαμενος. Η σκλάβα έχει εμπιστοσύνη ότι ο Αφέντης θα φροντίσει να μειωσει όσο το δυνατόν τον κίνδυνο ενός τέτοιου παιχνιδιού.
    Όσο για τα ψυχικά σημάδια πρέπει να γνωρίζει ο Αφέντης πολύ καλά την σκλάβα του πριν μπεί σε τέτοια επικίνδυνα μονοπάτια.
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Προσωπικά ποτέ δεν θεωρούσα ότι αυτά που λέγονται σε ένα φόρουμ είναι ικανά να ασκήσουν τέτοιες επιρροές σε ένα αφελές άτομο που να το κάνουν να γίνει επικίνδυνο σε κάτι ή κάποιους.
    Το σίγουρο είναι σε ένα φόρουμ δεν πρόκειται να μορφωθείς σωστά ή επαρκώς σχετικά με το πως θα γίνεις αυτό που επιθυμείς να γίνεις.
    Το μεγαλύτερο κακό βρίσκω ότι είναι το ότι όπως λέμε στο σχολείο ένα παιδί το πρώτο πράγμα που θα χάσει είναι η φαντασία του και η δημιουργικότητα του έτσι και σε ένα φόρουμ το πρώτο που θα πάθει κάποιος είναι να καλουπώσει τα θέλω του και την bdsmική του φαντασία στα θέλω και τις γνώμες των άλλων. Αναγκαία συνέπεια της αλληλεπίδρασης με κάποιους που θεωρούνται όμοιοι.
     
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Όπως είπα, δεν θα σώσω τον κόσμο, αλλά αυτό δεν με σταματάει από το να έχω προσωπική ευθύνη και να λειτουργώ σύμφωνα με αυτή.
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Για δες λίγο τι γράφεται σε αυτό το φόρουμ σχετικά με τις δικαιοδοσίες ενός αφέντη επι της σκλάβας του.
    Δεν το υποστηρίζω, το ειρωνεύομαι στην αρχή πίστεψα ότι μου έκανες πλάκα που το πήρες στα σοβαρά.
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ακριβώς.

    Να'σαι καλά.
     
  8. Janine

    Janine Regular Member

    Δεν θα διαφωνήσω σ' αυτά, θα πω όμως ξανά, ότι αυτά δεν γίνονται μόνο στο M/s. Η ενημέρωση πρέπει να είναι στόχος και των δύο (και δεν ενημερώνεται κανείς βέβαια μέσω ταινιών πορνό).
    Και, για μένα, ένα Κ πρέπει να ενημερώνει το υ του, να του λύνει τις απορίες του και να συζητάει για τις ανησυχίες του. Και μια τέτοια συζήτηση δεν χρειάζεται καν να είναι βαρετή- τουναντίον μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά ερεθιστική.
    Τέλος, θεωρώ ότι όρια πρέπει να έχει και το Κ, που θα τα επιβάλλει το ίδιο στον εαυτό του. Όρια, αυτοκυριαρχία και αυτοσυγκράτηση. Αλλιώς, τι θα γίνει αν το υ είναι ακραία μαζοχιστικό;
     
  9. skia

    skia Contributor

    ειδα τι γραφεται, κι ο τροπος που το εγραψες φαινοταν οτι το πιστευες κι εσυ. και μαλιστα ειχα σηκωσει και μανικια για καυγα. χαχαχαχαχαχαχαχαχ
    απλα επειδη εχω ακουσει πολλα περιεργα και σου μιλαω ειλικρινα, βγαζω φλυκταινες οταν τα ακουω.
    μα και συ, βαλε ενα χαμογελο , ενα σημαδι βρε παιδι μου. λολ
     
  10. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Καταλαβαίνω την άποψη ότι αν θες να μάθεις πραγματικά τότε διάβασε, διάβασε, διάβασε. Όχι από ένα μέρος, από πολλά.
    Θα μπορούσαν να πουν κάποιοι ότι μπαίνουν εδώ μέσα για να μιλήσουν έμπειρα και σοβαρά με ανθρώπους που είναι γνώστες του χώρου και όχι να νταντεψουν.
    Ομως ελα που δεν είμαστε 20 άτομα που έχουν κάνει ένα κλειστό φόρουμ και ανήκουν σε αυτή μόνο την κατηγορία (που δεν ξέρω αν ανήκω κι εγώ βασικά αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).
    Είμαστε ένα φόρουμ που υπάρχουν πολλοί καινούργιοι και μπαίνουν εδώ για να ενημερωθούν, αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Αν θες τους αγνοεις με το σκεπτικό που έβαλα στην αρχή, αν θέλεις όχι. Εγώ είμαι στους όχι. Δεν προσπαθώ να επιβάλλω τη γνώμη μου, απλά έτσι το βλέπω.
     

  11. Στέκομαι σε αυτά τα τρία ΠΟΛΥ σημαντικά σχόλια, με αφορμή το υπογραμμισμένο (δική μου υπογράμμμιση).

    Έχουμε ευθύνη για όσα γράφουμε, αυτά μένουν, δεν έχουμε ιδέα πώς θα τά διαβάσει κάποιος και πώς θα επηρεαστεί...

    Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να γίνει ζημιά, σωματική και ψυχική, όταν ένα αδαές και ανεύθυνο Κ αναλαμβάνει δίχως συναίσθηση του βάρους της ευθύνης ένα υ... Ειδικά, εάν τό κάνει έκ του πονηρού και έν γνώσει του και θέλει απλώς να βγάλει γούστα, πείθοντας το υ για ανυπόστατα και ψευδή πράγματα, όπως το υπογραμμισμένο... Ή, όταν ένα ανενημέρωτο υ διαλέξει ένα αδαές ή/και ανεύθυνο και, άρα, πολύ επικίνδυνο Κ...


    ΠΡΟΣΟΧΗ!

    Κ και υ, μελετήστε πολύ, μελετήστε καλά, μήν πιστεύετε άκριτα ό,τι ακούτε ή διαβάζετε, αποκτήστε γνώση και κρίση.

    Κ, να αισθάνεστε βαριά την ευθύνη του ρόλου σας και να αγωνίζεστε να σταθείτε αντάξιοι της εμπιστοσύνης με την οποία σάς περιέβαλε το υ. Έχετε την ευθύνη του υ. Η ασφάλεια και η βελτίωσή του είναι η αποστολή σας.

    υ, αναγνωρίστε ότι ΕΣΕΙΣ έχετε την δύναμη. ΕΣΕΙΣ δίνετε την δύναμη και την εξουσία στο Κ. ΕΣΕΙΣ κάνετε το Κ- Κ, αφού ΕΣΕΙΣ τό επιλέγετε. Δώστε λοιπόν την εξουσία εκεί που πρέπει και αρμόζει...
     
  12. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ο καθένας μας έχει μία γνώμη και αυτό το φόρουμ φτιάχθηκε για να του επιτρέπει να την διατυπώσει.
    Και ο καθένας μας έχει και έναν δικό του τρόπο να διατυπώσει την γνώμη του.

    Το αν μία γνώμη είναι σωστή ή όχι, το αν είναι σωστά διατυπωμένη ή όχι, το αν είναι επικίνδυνη ή όχι ποιος θα το κρίνει ?
    Ποιος θα μπορούσε να διαγράψει μία γνώμη σε ένα τέτοιο φόρουμ θεωρώντας την επικίνδυνη ?

    Το γεγονός ότι ουδέν αφέλεια αναγνωρίζετε και το ότι έχεις πλήρη ευθύνη των πράξεων σου άπαξ και συμπληρώσεις το δέκατο όγδοο έτος, που πριν μια μέρα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα, δεν είναι σωστό αλλά έχει να κάνει με αυτό. Έχει να κάνει με το ότι δεν γίνεται να δαπανιέται ενέργεια στο να αξιολογείται η ωριμότητα του καθενός ξεχωριστά και κατα συνέπεια οι συνέπειες των πράξεων του. Για αυτό και θεσπίστηκε ένα ουρανοκατέβατο ηλικιακό όριο ως όρος.

    Ρίξε ένα μάτι σε αυτό :



    Αυτό μπορεί για σένα και μένα να είναι λάθος, μπορεί για σένα και μένα να είναι ανήκουστο.
    Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το youtube οφείλει να λογοκρίνει οποιαδήποτε βλακεία (κατα την γνώμη μου) ανεβεί γιατί μπορεί να την δει κάποιος και να πάει να κάνει ζημιά.
    Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον τρόπο που σκέφτεται και για την λογική του.
     
    Last edited: 12 Ιουλίου 2017