Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχία ως σεξουαλική έκφραση ή για άλλο λόγο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 15 Ιουλίου 2017.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Έλα ρε συ Ηλία!
    Δεν θα την κάνεις καλύτερο άνθρωπο;
    Κι άμα είναι Ολυμπιακός? Θα συγκρατηθείς?

    Δεν θα της αλλάξεις όλα τα δεδομένα στο κεφάλι της, δεν θα την εκπαιδεύσεις/επαναπρογραμματίσεις;
    Θα αμφισβητηθείς, να ξέρεις.
    Οι μισοί εδώ υποστηρίζουν ότι αυτό είναι το bdsm, παρεμβάσεις στην προσωπικότητα και σε δομικά στοιχεία του χαρακτήρα του άλλου.
    Κι άλλος θα γυρίσει και θα πει, εμένα με ικανοποιεί σεξουαλικά να μην έχει καμία σεξουαλική δραστηριότητα εφεξής.
    Γιατί? Γιατί έτσι του αρέσει, λέει...
    Με πρόσχημα απλά την σεξουαλική κυριαρχία, πάει στην αντίπερα όχθη.
    Παίζει πολύ κρυφοΜένγκελε, ειδικά στα κασίδη το κεφάλι!
    Θυμάμαι μία κουβέντα περί σκλάβων και αποχής από το σεξ. Όταν είπα το αυτονόητο, ότι δηλαδή το κάθε σκλαβί ονειρευόταν κάπως τον χώρο και καύλωνε και τώρα η Αφέντρα Χ αποφάσισε να τον έχει στο κλουβάκι παραπάνω από ένα εξάμηνο και αυτό είναι αφύσικο, απάνθρωπο κι ότι έρχεται σε αντίθεση με την έννοια της απόλαυσης που πρέπει να μοιραζόμαστε στον χώρο, αφού γι αυτό είμαστε εδώ μου την πέσανε διάφοροι, αγρίως κουνώντας μου το δάχτυλο.
    "Σταμάτα, εσύ δεν ξέρεις!"
    Τι να ξέρω κυρά μου, μάτι βγάζει. Ότι τ´αρχίδια του ανθρώπου έχουν πρηστεί κι ότι θα σκάσει;

    Από πόσα εξάμηνα αποτελείται η ζωή μας;

    Από πόσες στερήσεις συντίθεται η καύλα μας;

    Αμφισβητώ τεχνικές, αμφισβητώ λογικές (που μου μοιάζουν παράλογες), αμφισβητώ ο,τιδήποτε είναι αντίθετο στην καύλα, υπερβαίνει την ανθρώπινη φύση και είναι άσχετο με την σεξουαλική, ή έστω την ερωτική απόλαυση.

    Ζητώ συγνώμη από τον ποιητή, αλλά θα το πω.

    "Σε πήρα να με επισκευάσεις κι εσύ με ξεχαρβάλωσες"'.

    Όσοι έχουν προσδοκίες "επισκευής" και βλέψεις ένθεν και εκείθεν, για μένα πλανώνται πλάνη οικτρά.

    Όταν η κυριαρχία ή η υποταγή γίνεται το πρόσχημα για νοσηρές συμπεριφορές, πέρα από κάθε όριο καύλας ή απόλαυσης, τότε πρέπει όλοι μας να είμαστε ξεκάθαροι ως προς τον διαχωρισμό του τι είναι τελικά και τι δεν είναι ο χώρος του bdsm. Δεν προχωρώ, λέγοντας να βγουν από τον χώρο, το να μην κερδίζουν την αποδοχή μας όμως, θεωρώ ότι είναι βασικό.

    Όταν αποδέχεσαι μία λάθος συμπεριφορά, φιλοσοφία, τοποθέτηση, στάση ζωής, γίνεσαι συνένοχος. Πολλώ δε μάλλον όταν την χειροκροτάς κιόλας.

    Οπότε ναι Ηλία, σε αυτό το κομμάτι της τοποθέτησής σου, τείνω να συμφωνήσω, σε γενικές γραμμές.

     
  2. masterlord

    masterlord https://youtu.be/9qbRHY1l0vc

    Σε κάποιους χαρακτήρες ο λόγος τους είναι δέσμευτικος για τους ίδιους, τα λαμογια το εκμεταλλεύονται, οπότε καρότο κ μαστίγιο.
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μπρέντα   δε θα με ερέθιζε το να γίνει Ολυμπιακός όπως εγώ, αλλά να παραμείνει Παόκι και αυτό να το χρησιμοποιώ για την ευχαρίστηση μου. Δε θα της άλλαζα την πεποίθηση για παράδειγμα ότι ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός αυτής της χώρας, αλλά θα της έλεγα κατά την διάρκεια της περιποίησης μου με τη ζώνη μετά από κάθε χτύπημα να μου λέει: Κι άλλο Κύριε Τσίπρα κι άλλο. Δε θα την εκπαίδευα στο να γίνει οπαδός μου, αλλά με έναν υγιή τρόπο να απολαμβάνει την μαζοχιστικής φύσεως υποτακτικότητα της, αποσυνδέοντας την από τους τραυματικούς λόγους που μπορεί να την γέννησαν, μην αφήνοντας να πλάσει νέους και συνδέοντας την καθαρά με την σεξουαλική ικανοποίηση και μόνο.
     
  4. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    δεν καταλαβαίνω καν ποιο είναι το θέμα της κουβέντας...
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Να γαμάμε ότι λάχει χωρίς να σκεφτόμαστε...

    Και αν σκεφτόμαστε να μην εκφράζουμε την σκέψη μας γιατί το φόρουμ είναι απλά ένας γαμιστρώνας από την δημιουργία του..

    Απλά έχουν μπει κάτι παράσιτα εδώ που τολμούν και σκέφτονται....

    Απλό θέμα είναι.. για πανελλήνιες...
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Όχι όμορφε   Η ερώτηση μου είναι απλή. Είναι ή όχι το Bdsm σεξουαλική έκφραση και μόνο; Αν όχι, τι είναι; Αν για παράδειγμα είναι μια πολιτική έκφραση μήπως χρειάζεται ένα άλλο πλαίσιο, μία άλλη βάση, ένας άλλος χώρος έκφρασης που μπορεί να εκφραστεί μια όποια προσπάθεια επιβολής του. Γιατί το να πεις σε κάποιον ότι ο τρόπος που καυλώνεις είναι λάθος ενώ ο δικός μου είναι ορθός είναι άκυρο. Ενώ στην πολιτική ιδεολογία μπορείς να πάρεις και ένα ρόπαλο και να του το φέρεις στο κεφάλι γιατί δεν αποδέχεσαι το κοινωνικό ή πολιτικό μοντέλο που προτείνει.
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Σταμάτα εσύ Ηλία, δεν ξέρεις τι ήθελες να πεις. 
    Άσε τον άνθρωπο να σου εξηγήσει τι ήθελες να πεις, ακόμη κι αν δεν κατάλαβες ότι αυτό τελικά ήθελες να πεις.
    Επίσης, θα σου εξηγήσει γιατί ήθελες να το πεις και γιατί τελικά δεν το είπες. 
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ξέρεις να ανοίγεις πιασάρικα νήματα Ηλία, οφείλω να στο χρεώσω.

    Αν είναι έτσι γιατί υπάρχει το vanilla ως στάτους στις επιλογές?
    Αν είναι έτσι γιατί θεωρείται ότι οι εκφραστές της πολιτικής ή κοινωνικής κυριαρχίας δεν ενδιαφέρονται για την κυριαρχία και υποταγή και άρα δεν θα έπρεπε να έχουν γνώμη εδώ ειδικά αν η κυριαρχία και υποταγή τους έχει άμεση σύνδεση με τις κοινωνικοπολιτικές τους πεποιθήσεις ?

    Αν μπει εδώ μέσα μια και εκφράσει την γνώμη της ότι είναι μια σούπερ μουνάρα και υποτακτική, κρίση είναι το να πει κάποιος ότι ναι είσαι μούναρος και γαμώ τις υποτακτικές, κρίση είναι το να πει κάποιος ότι είσαι για τα μπάζα και υποτακτική της πούτσας. Γιατί στο φόρουμ κρίση θεωρείται μόνο το δεύτερο ?

    Όταν κάποιος απαξιώνει την έκφραση του άλλου, ο άλλος έχει δύο επιλογές. Ή να απαξιώσει εντελώς την γνώμη του πρώτου με το να μη ασχοληθεί καθόλου ή να επιτεθεί στην γνώμη του πρώτου με επιχειρήματα και συζήτηση.

    Όταν κάποιος ανοίγει ένα θέμα προς συζήτηση σε ένα τόσο ανοιχτό χώρο τι περιμένει ? ότι θα ακούσει μόνο αυτά που θέλει να ακούσει ?
    Κάντε το κλειστό το συζητήτρια να συζητούνται συμβατές απόψεις μεταξύ συμβατών μελών να μη έχετε τέτοια προβλήματα.

    Αν αυτό το φόρουμ αφορούσε μόνο την σεξουαλική κυριαρχία και υποταγή θα έπρεπε να επιτρέπονται μόνο T/b συζητήσεις. Το D/s και πολύ περισσότερο το M/s επεκτείνονται σε πολύ περισσότερα πράγματα από την σεξουαλική και την ερωτική κυριαρχία και υποταγή. Βασικά ξεκινούν από εκεί και επεκτείνονται όπου χωράει να επεκταθούν.



    Και λίγο offtopic όπως είθισται,

    Αν είσαι σίγουρος ότι η μαζοχιστικής φύσης υποτακτικότητα είναι σύμπτωμα παθογένειας σε κάποια πως είσαι σίγουρος ότι αποσυνδέοντας την από αυτή θα συνεχίσεις να έχεις το σύμπτωμα ?
    Θα ήθελα να κάνουμε την συζήτηση αυτή υπό την υπόθεση ότι εμείς οι δύο έχουμε την επιστημονική κατάρτιση να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο, να υποθέσουμε ότι είμαστε συνάδελφοι ψυχολόγοι και κυριαρχικοί.
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μπρεντα με ενδιαφέρει η άποψη του Ιάγου . Θαυμάζω τη σεξουαλική του έκφραση και δεν θέλω να με χρησιμοποιείς για να να την απαξιώσεις. Σε παρακαλώ γλύκα μου.
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ναι
    Πολλοί και σημαντικοί προβληματισμοί και μια ψύχραιμη προσέγγιση. Να είσαι καλά Κούκλε θα απαντήσω αφού κάνω ένα μικρό διάλλειμα για να απολαύσω λίγο την ημέρα έξω από εδώ. Διακοπές βλέπεις. Θα επανέλθω
     
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Όχι. Ένα παράδειγμα:
    ---
    Αυτό δείχνει άλλο είδος προσωπικής σχέσης, αυτή που έχει να κάνει αποκλειστικά με την σεξουαλική σφαίρα, και που ονομάζεται Top-bottom, s/m, αν θέλεις "Κυριαρχία - Υποταγή Σεξουαλικά Και Μόνο", που είναι μια χαρά, αλλά στην καλύτερη περίπτωση είναι μόνο ένα υποσύνολο της γενικής έννοιας της ασυμμετρίας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το σύνολο, και το BDSM πραγματεύεται το σύνολο της ασυμμετρίας.

    Είναι σαν να λες ότι φαγητό σημαίνει μόνο κρέας με πατάτες γιατί εσύ δεν τρως τίποτε άλλο.
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2017
  12. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ίσως να φταίει που το D/s στο φόρουμ ενίοτε έσφυζε από κυριαρχικούς και υποτακτικές με βούλα.
    Ίσως να φταίει που κάποιοι όσο περισσότερο χειροδικούν επί του πέος τους τόσο περισσότερο το παίζουν κυριαρχικοί στο φόρουμ.