Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 19 Ιουλίου 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Το νήμα "Αλληλεγγύη στους βιασμούς γυναικών" είναι στολίδι για το φόρουμ @AuroraBorealis

    Είναι από τα πιο σημαντικά νήματα εδώ μέσα....
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Iagos : Σας ζήτησα, πολύ ευγενικά πιστεύω, να συνεργαστείτε μέχρι να βρεθεί μια λύση. Μετά λύπης μου βλέπω πως προτιμάτε να μην το κάνετε.

    Δεν χρειάζεται να εξηγηθούν τα αυτονόητα, αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρξει λύση χωρίς να υποστούν συνέπειες άτομα που δεν υπάρχει λόγος να υποστούν
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Δεν κάνω τίποτε άλλο από το να συνεργάζομαι MastetJP και ειλικρινά λυπάμαι που δεν το βλέπετε....

    Ειλικρινά λυπάμαι
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ναι αλλά αντίκειται στους κανονισμούς χρήσης του φόρουμ και είναι και λίγο ρατσιστικό, υπάρχουν αναφορές μόνο σε συγκερκιμένο είδος βιαστών @Iagos
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Δεν το συνεχίζω
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Εννοείται. Θα σε αγαπούσα εγώ αν δεν είχες τα κολλήματα σου?

    Διάβασε λίγο όμως και για την κόρη του Μπαμπινιώτη που βίασε ανήλικη και την έβγαλε στην πούδρα να έχεις μία κάπως σφαιρική εικόνα. Δεν είναι μόνο ο λευκός straight δυτικός καπιταλίστας.
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Φίλτατε @AuroraBorealis μην με κακίσεις, που πετάγομαι σαν την πορδή. Δεν νομίζω ότι η @Seras Victoria χρειάζεται συνήγορο, απλά αφήνω την γνώμη μου σαν χρήστης του Forumε.
    Πως αντιλαμβάνομαι εγώ την απαγόρευση ( θα προτιμούσα την έκφραση, όρο χρήσης ) που παρέθεσες. Για υλικό, πιστεύω ότι δεν χρειάζεται επεξήγηση.
    Μάλλον θα εννοεί φωτογραφίες ή και "κείμενα" αλλότριων ή ιδίων πηγών ( τα εισαγωγικά είναι απαραίτητα στο κείμενα ), ως προς τις πηγές εύχομαι το πιθανολογούμενο "υλικό" εδώ να μην σκάσει ποτέ μύτη, ούτε για δευτερόλεπτα. Για μηνύματα, μάλλον αναφέρεται σε "κορώνες" ( που δεν λείπουν ) ή σε "χειροκροτήματα" ( γιατί - στο γράφω επειδή έλειπες, όταν είχε συμβεί και σε διαβεβαιώ, ότι έχω μνήμη ελέφαντα -, είχε τύχει και χρήστης που μέσες άκρες, "χειροκροτούσε" με παρεμβάσεις του, το "έργο" δράκου περασμένης δεκαετίας. Τώρα, το είχε κάνει για να προκαλέσει αίσθηση/τζέρτζελο, το πίστευε, ήταν κάτι που γνώριζε μόνο εκείνος. Και καλά είχε κάνει η τότε διαχείριση και πέρασε το "σφουγγάρι" ).

    Ως προς το νήμα "Αλληλεγγύη για τους βιασμούς των γυναικών", μάλλον η ιδέα από πίσω του ( θα το έλεγε και ο τίτλος του ), θα ήταν να καυτηριάσει αυτή την κατακριτέα πρακτική.
    Κάτι που θεωρώ, ότι θα ήταν στα υπέρ του Forumε και όχι ένα θέμα που θα έπεφτε στις "δαγκάνες" του κανονισμού ( αρκεί βέβαια, να πρυτάνευε και σε κείνο η νηφαλιότητα και η σύνεση.
    Και πάνω απ' όλα, να μην γίνονταν/γίνονται ανυπόστατες αναφορές σε πρόσωπα ή καταστάσεις ).

    Άλλα αληθινά ευγενή "θέματα" που μάλλον δεν θα έπρεπε ν' αγγίζονται εδώ πέρα και όχι για λόγους omertà αλλά κατ' εμέ ευπρέπειας και σύνεσης δεν τα ονοματίζω καν.
    Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες σε ποια αναφέρομαι. Δεν χρειάζεται στην κάθε ευκαιρία ( που να μας δίνεται ή όχι ), να "ντελαλίζουμε" την αποστροφή μας για κάποια ζητήματα.
    Δεν είναι εδώ ο χώρος τους, όχι σαν καραμέλα τουλάχιστον. Και είναι ολίγον τι κουτό, να δημιουργούμε από μόνοι μας "σκοτούρες" εκεί που δεν υπάρχουν ή δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί.
    Στην οποία τελευταία περίπτωση τ' αρμόδια όργανα για να επιληφθούν, ξέρουμε που βρίσκονται - σίγουρα όχι εδώ -.

    Εγώ το ξαναγράφω κι όποιος/α θέλει με ακούει, όχι "τρομολαγνεία" αλλά ούτε κι ασυδοσία. Κλείνοντας - και το γράφω πρώτα σε μένα -, ας αφήσουμε κάποτε κι εκείνους τους mods στην ησυχία τους κι ας κάνουμε που και που self moderation. Γιατί τελευταία έχει γίνει τ' αγαπημένο μας σπορ να τους "λιθοβολούμε".

    * Όλα τα παραπάνω προσωπική άποψη ( που είχα και να το γράψω καιρό ) και προς όλους ( άλλο αν "πάτησα" στην παρέμβαση του @AuroraBorealis για να γράψω τις παραπιές μου ).

    ** Συνεχίζω να μην εκφέρω γνώμη επί της "πέτρας του σκανδάλου", θα ήμουν ηλίθιος αν το έκανα. Αφού και το επαναλαμβάνω, δεν πρόλαβα να την διαβάσω στο ελάχιστο.
     
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Δεν σε εμποδίζει κανείς να το ανεβάσεις

    Ο βιασμός είναι βιασμός

    Εμένα μπορεί να μου ξέφυγε Καντο εσύ

    Που είναι το πρόβλημα
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Εν Χριστό αδελφέ @Tenebra_Silente αν κατάλαβες ότι εγώ κατακρίνω την ύπαρξη του εν λόγω νήματος κάτι κατάλαβες λάθος. Αυτό που κατακρίνω είναι η διατύπωση του συγκεκριμένου σημείου του ορισμού. Αντί να αναφέρεται σε απαγόρευση αναφοράς σε βιασμούς με πορνογραφικό/καλλιτεχνικό σκοπό τα παίρνει όλα η μπάλα.

    Αν δεν σου είναι κόπος, θα μου άρεσε όταν με quatάρεις να μην παραλείπεις το υστερόγραφο σε αυτό που μου απαντάς.
     
    Last edited: 19 Ιουλίου 2017
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ακριβώς επειδή ο βιασμός είναι βιασμός και ο βιασμός δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα φύλα, φυλές ή σεξουαλικές κατευθύνσεις το βρίσκω λίγο άδικο, ειδικά ως προς αυτούς που έχουν ζήσει αυτή την φρίκη, να χρησιμοποιούνται ως δούρειος ίππος για να περνούν συγκεκριμένης νοοτροπίας παρατάξεις συγκεκριμένες πολιτικές.

    Εκεί είναι το πρόβλημα
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

    Αγάπη Μου μην τα βλέπεις όλα μέσα από τα μυωπικα σου γυαλιά και σταμάτησε το εδώ

    Το νήμα "Αλληλεγγύη στους βιασμούς γυναικών" είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο φόρουμ και τέλος η κουβέντα...
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Για να προσθέσω κι εγώ το κάτι τις μου στο νήμα αυτό που είναι λίγο group therapy και λίγο κοινός νους με κάποια συναίσθηση του νόμου, έχω να πω ότι όταν διάβασα την ιστορία του @Arioch έγινα έξω φρενών. Όχι με τον Arioch, όχι με το φόρουμ, αλλά με τον βιαστή! Γεγονός που περιποιεί τιμή στο συγγραφικό ταλέντο του Arioch, κατά την όχι και τόσο ταπεινή, προσώρας, γνώμη μου. Ήθενα να γράψω από κάτω "Arioch, σκότωσέ τον, σκότωσέ τον γρήγορα και σκληρά!" Έφτασα να θυμηθώ μια ιστορία στα χνάρια του "Το δέρμα που κατοικώ" που είχε γράψει ο Arioch και άντλησα κάποια ανακούφιση από εκείνην!

    Γι αυτό ήμουν βέβαιη ότι θα διαγραφόταν το νήμα επειδή ήταν πάρα πολύ ζωντανή η ιστορία, πάρα πολύ ζωντανό το πορτραίτο του βιαστή και πάντα μα πάντα, όταν ένα καλλιτεχνικό έργο αγγίζει πάρα πολύ άμεσα μια ευαίσθητη χορδή του κοινού έχει πρόβλημα να γίνει γενικά αποδεκτό.

    Αν είναι στη Ρωμαϊκή εποχή ή σε κάποιαν άλλη, αν δεν είναι τόσο απλή η ταύτιση με τους ήρωες, παρά μόνο με άλματα είναι μια χαρά. Αλλά αν είναι κάτι που μπορεί και να συνέβη απόψε σε οποιαδήποτε φοιτητική γκαρσονιέρα, πονάει αλλιώς…

    ΥΓ. Πάντως το κείμενο ήταν ό,τι καλύτερο για να νιώσει κανείς γιατί η φαντασίωση (όχι η θεωρία) δεν έχει σχέση με την πράξη, γιατί στην πράξη είναι και ο Άλλος εκεί και όταν ο άλλος είναι κάθαρμα του κοινού ποινικού, τότε τι λογοτεχνία και τι ερωτισμός, πηγαίνουμε στο "Αλληλεγγύη" κατευθείαν, χωρίς να περάσουμε από την αφετηρία και χωρίς να πάρουμε ό,τι δίνουν στην αφετηρία.
     
Thread Status:
Not open for further replies.