Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Θα μου άρεσε να σου είμαι και εγώ και η γνώμη μου αδιάφοροι. Είναι στο χέρι σου και είναι μία σωστή λύση πιστεύω που θα μας γλιτώσει από πολύ φθορά.
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Όταν θα σταματήσεις να είσαι προσβλητικός, πίστεψέ με, θα σταματήσω παντελώς να ασχολούμαι μαζί σου. Όταν εκφέρεις άποψη όμως για το θέμα του βιασμού και δη, άστοχη και αμετροεπή, μην αισιοδοξείς σε δική μου αδιαφορία.
    Έχει και η ανωτερότητα τα όριά της.
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Οκ ας στο θέσω αλλιώς τότε, είπες :

    θα ήθελα να ξέρεις ότι εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ η νοημοσύνη του συνομιλητή μου, όταν θέλω να συζητήσω σοβαρά, άσχετα με το αν κάνω παρέα με αυτόν ή όχι. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν σου κάνω quote παρα μόνο για να απαντήσω όταν και μόνο όταν ασχολείσαι με την γνώμη μου. Αν δεν μου έκανες quote δεν θα σου έκανα ποτέ.

    Μήπως θα σε βοηθούσε να το δεις και εσύ με παρόμοιο τρόπο ?
     
  4. Δεν μου κανεις πλακα; Μην αλλαξεις γνωμη μετα. 
     
  5. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Όχι φυσικά, δεν σου κάνω πλάκα. Αφού ξέρεις, με αυτά τα πράγματα δεν παίζουν. Αλλά νταξει, δεν θα σε αφήσω αδεσποτο, θα φροντίσω να σου βρω άλλη ντομα πρώτα  
     
  6. Νταξει τρόμαξα για μια στιγμή και νόμιζα ότι θα άλλαζες γνώμη.  
    Μην μπείς στον κόπο θα βρω μια άλλη μόνος.  
     
  7. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Δεν σε έχω ικανό ούτε καν γιαυτό.... Φαντάσου!
     
  8. χαχαχαχα κακίες!!
    Ντάξει μη ζηλεύεις, θα μείνω πιστός σε εσένα ακόμα και αν δεν με θέλεις!!
     
  9. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Εχω μια λέξη στο μυαλό που ξεκινάει από re και τελειώνει σε lease...  
    Sadistic session δεν μου θελες;
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Θα μπορούσα κι εγώ να πάω να ξεθάψω κάποιο παλιό μου νήμα, για να τα "χώσω". Ή ν' ανοίξω κάποιο καινούργιο πάντα γι' αυτό το λόγο.
    Και για να βρεθεί στην home page σε περίοπτη θέση έστω και για λίγο. Και για να τσιμπήσω τα λάϊκς μου.
    Γιατί αυτές οι μαλακίες που θα γράψω τώρα, όλο και σε κάποιον/α θ' αρέσουν. 'Ή θα ήταν μια καλή ευκαιρία, για να τις "χειροκροτήσουν" και την "πουν" σε κάποιους /ες άλλους/ες. Κι απευθύνονται σε avatars όχι σε ανθρώπους, γιατί σ' αντίθεση με πολλούς/λίγους/αρκετούς ( δεν ξέρω, δεν μ' ενδιαφέρει καν να υποθέσω πόσοι ), δεν γνωρίζω από δω παρά λιγότερους απ' ελάχιστους. Πόσο μάλλον σε σημείο που να ήξερα ποιοι αληθινά θα ήταν ή πως θα ήταν η ζωή τους.

    Θα μπορούσα κι εγώ ν' αρχίσω με τα γλαφυρά "κατηγορώ", με τα μπινιελίκια ( και ίσως και να το κάνω ), με τα λογύδρια, με τους λόγους περί δημοκρατίας, περί καταστολής και τα λοιπά έμορφα. Θα μπορούσα κι εγώ, να μοστράρω "γαλόνια" ( όχι περί ηλεκτρονικής ή καλύτερα ηλεκτρονικής ορθής και αληθινής βουδουσουμοσύνης ), αλλά το θεωρώ γελοίο. Τα όποια "γαλόνια" μου, δεν τα μόστραρα ποτέ στην πραγματική ζωή ( και ίσως κάποιο και να το είχα ), για να το κάνω πίσω από μια οθόνη, καλυμμένος από ένα avatar κι ένα nick. Κι όλα αυτά σ' ένα κουτάκι/forum, που το χειρότερο που θα μπορούσε να μου τύχει, θα ήταν ένα ή περισσότερα ban και μια δόση αφορισμών/ύβρεων από ένα μάτσο pixels και γραμμάτων.

    Θα μπορούσα κι εγώ να "καταφερθώ" κατά των κακόμοιρων/ενοχικών/φοβισμένων/κομπλεξικών/μικρών/ότι άλλο τραβάει η ηλεκτρονική ψυχούλα σας ανθρώπων ή "ανθρώπων" που δεν θα συμφωνούσαν μ' όσα γράφω εγώ. Γιατί όποιος/α διαφωνεί μαζί μας ή ακουμπάει την φούσκα μας, συχνά πυκνά γίνεται - ή μας συμφέρει να τον/την κάνουμε - όλα τα παραπάνω. Μην και την φούσκα μας την γλυτώσουμε απ' το σπάσιμο. Μην και "τσακάσουμε" κανά "χειροκροτηματάκι" παραπάνω.
    Μην και τσιμπήσουμε κανά πέοντα/γουνί παραπάνω. Πράγματα τα προαναφερόμενα που κάποιοι/ες, πολλοί/λίγοι/αρκετοί, δεν ξέρω δεν μ' ενδιαφέρει καν να υποθέσω πόσοι, θα "ψόφαγαν" για να τσιμπήσουν ( γούστο και καπέλο τους ).

    Θα μπορούσα κι εγώ με την ευκαιρία του "βήματος" που μου δόθηκε - και μ' ελάχιστο "νοίκι" έως και καθόλου -, ν' αραδιάσω τον όποιο οχετό έχω μέσα μου - να σας και το γλαφυρό "χωσέ", που είναι και πιασάρικο. Αφού κάνει πάθος και επανάσταση εκ του ασφαλούς -.
    Να τα "πάρω" με τους "καπιτάλες του κερατά, τους βρυκόλακες της εξουσίας, τους ιεροεξεταστές των πολυεθνικών, τα παπαγαλάκια των θρησκειών, τους πουλημένους της πολιτικής", να τα "χώνω" με τις ώρες, τις μέρες, τα χρόνια απ' τον καναπέ μου, πίσω απ' την οθόνη μου.
    Αλλά ούτε κι αυτά είναι σημαντικά, το πιο σημαντικό είναι η "κάϋλα" μου και μην και μου την ακουμπήσει κανείς στο ελάχιστο.
    Λες και νοιάζει την Κίτσα την περιπτερού ή τον Βάγκω τον ξηροκαρπά ή οποιονδήποτε άλλο επαγγελματία θα βρισκόταν εδώ, το πως, πότε και με ποιον πηδιέμαι ( sorry, βουδουσουμιάζω ). Το αν η μεγαλύτερη και μακροβιότερη σχέση που θα είχα με το άθλημα, θα ήταν μέσω skype/τηλεφώνου/email ( γούστο και καπέλο μου στο κάτω κάτω της γραφής ). Αλλά που θα είχα τα μούτρα, να περνώ γενεές δεκατέσσερις τους άλλους που δεν θα είχαν το βίωμα ή "βίωμα" μου ( όπως ο όποιος άλλος δεν θα γνώριζε την αλήθεια μου, έτσι κι εγώ δεν θα γνώριζα την δική του. Αλλά όπως εκείνος ο άλλος δεν κόλλησε στιγμή, απ' το να μου κοτσάρει την ετικέτα του μούφα/φαντασιόπληκτου. Επιτέλους, τα πήρα κι εγώ κράνα - γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της - και είπα να υπερασπιστώ αυτεπαγγέλτως με την πρόφαση ότι υπερμάχομαι των προσωπικών μου ελευθεριών και του γενικού καλού, εκείνους που θα θεωρούσα στην κεφάλα μου χρήζοντες της βοηθείας μου.
    Και είπα, ξανά για μια φορά - κι αυτή την φορά ξεκάθαρα -, να βαρέσω στο "ψαχνό" και να γράψω για άτομα σε μένα παντελώς άγνωστα, ότι παραπιά/"χώσιμο" μου κατέβει στην γκλάβα. Όχι ότι θα νιώσω καλύτερα, απλά είναι Κυριακή πρωΐ και δεν θα είχα κάτι καλύτερο να κάνω. ).

    Θα είχα πολλά να "πω", γιατί αν μη τι άλλο όταν ανοίγει ο ασκός του μαλακοαιόλου, αν κάποιος αφεθεί στη δίνη της παπαριάς και των τίγκα του, μπορεί άνετα να γράφει/μιλάει ακατάπαυστα. Θα μπορούσα να γράψω/πω για την ελευθερία λόγου σε κάτι τόσο σημαντικό, όσο ένα ηλεκτρονικό forum σ' αντιδιαστολή με μια διαδήλωση στον έξω κόσμο ( άκρως λιγότερο σημαντικό σαν θέμα ). Θα μπορούσα να γράψω για το πόσο χλιδιάρης και βουδουσουμογέννητος είμαι πίσω απ' το γυαλί, αλλά ότι κιοτεύω ν' ανοίξω καν μια συζήτηση περί bdsm σε "βανιλοκαφετέρια" με άλλους "ομοϊδεάτες" μου, μην και με ακούσουν οι "άλλοι" ( και με κακοχαρακτηρίσουν? ). Και το προηγούμενο, εγώ που είμαι τόσο ελεύθερος και ατρόμητος άνθρωπας, να το κάνω αποφεύγοντας καν να συστηθώ στον "ομοϊδεάτη" μου με τ' ονοματεπώνυμο μου ( Ναι και γι' αυτό φταίει το κράτος, η κοινωνία και οποιοσδήποτε άλλος που με "καταπιέζει". Δεν είμαι εγώ "χέστης", απλά προστατεύω την privacy μου. Είναι οι άλλοι φασισταριά, που προσπαθούν να μ' εκφοβίσουν με "απειλές" σαθρής νομιμοφροσύνης. Εκείνοι που εποφθαλμιούν την "κάϋλα" μου και θέλουν να μου την στραγγαλίσουν. Ναι καλέ, εκείνοι που διαφωνούν μαζί μου και που ούτε καν γνωρίζω στο παραμικρό ).

    Και για να γίνω ακόμη πιο Τσε, πιο Πασιονάρια ( για par conditio ), ας πετάξω κι έναν αχταρμά από πολιτικές φιλοσοφίες/ιδεολογίες/"μπιλιετάκια καθοδηγητών" και αποκόμματα "χρωματισμένων εφημερίδων", να μιλήσω για παιδεία, ανεργία, ανθρώπινα δικαιώματα, έτσι, για να δείξω ότι δεν είμαι idiot ( εκ του αρχαιοελληνικού ιδιώτης και ότι κείνο σήμαινε. ) σε μια χούφτα μουγκούς και αόρατους ( θεωρητικά πάντα ) ακροατές/θεατές.
    Έξω από δω, τι κάνω ? Αυτή είναι μια απάντηση, που για να έχει την παραμικρή αξία, πρέπει να την δώσω μονάχα εγώ στον εαυτό μου και σε κανέναν άλλο.

    Κλείνοντας, έναν "θερμό χαιρετισμό" στους "κωλοτουμπάκηδες" που επικροτούν την μια στιγμή απόψεις αντίθετες με τις δικές τους. Και την επόμενη - μάλλον όταν βρίσκουν πάτημα σε άλλους - επιστρέφουν στα "χωσέ" των προαναφερομένων. Για να τα μαζέψουν κακήν κακώς, όταν καταλάβουν, ότι δεν τους έπαιρνε.
    Και ρωτώ, με κείνα τα νήματα που ήταν τουλάχιστον λιγότερο "ευαίσθητα" αλλά που κλειδώθηκαν και δεν ξανάνοιξαν ποτέ. Μάλλον γιατί χάλαγαν την "πιάτσα" ή δεν άρεσαν σε κάποιους/ες, γιατί δεν μίλησε κανείς? Γιατί δεν "χτυπήθηκε" μέχρι να "ματώσουν" τα δάχτυλα του?

    Βρε τι "επανάσταση" και "καημός" είναι αυτός, που "ζορίζεται" επιλεκτικά? Ενώ όταν κάτι/κάποιος/α δεν του/της αρέσει, δεν του/της καίγεται δεκάρα τσακιστή?

    Αυτά, καλό σας καλοκαίρι και αν κάποιος/α θέλει να με "τρατάρει" από ban σε κάτι παραπάνω, δεν χρειάζεται να γράψω, ότι θα ήταν ελεύθερος/η να το κάνει.
    Επειδή όμως αυτή μου η "παρέμβαση" κανείς δεν μου αποκλείει, ότι θα διαγραφεί. Ενώ άλλες απείρως χειρότερες, για να μην πω ελεεινές και τρισάθλιες θα μείνουν στη θέση τους. Εγώ, πριν την "δημοσιεύσω", την κάνω copy. Να την βλέπω και να γελάω, με το πόσο μαλάκας συνεχίζω ώρες ώρες να είμαι.
    Και να τσαντίζομαι με πράγματα που να χαρακτηρίσω γελοία, θα ήταν λίγο. Πάντως, τόσο virtual αυτός ο κόσμος δεν είναι. Στ' αρνητικά του είναι πανομοιότυπος με τον έξω. Στα θετικά του...Ποιος ξέρει.

    Ευτυχείτε και καλές "Σταυροφορίες" και που και που διαβάστε λίγο Αργύρη Χιόνη ( αν και όσοι δεν τον έχετε διαβάσει ).

    Θα σας πρότεινα το " Σαν τον τυφλό μπροστά στον καθρέφτη ". Είπαμε, πήρα κι εγώ το ελεύθερο να "λούσω" αδιακρίτως μια μάζα avatars ( και ίσως τους ανθρώπους από πίσω τους ) που δεν γνωρίζω καν. Τι, μονάχα προνόμιο των άλλων θα ήταν η μωρία ?

    Από δω και στο εξής όποιος/α θα ήθελε να συνεχίσει το παιχνίδι, "ποιος είναι πιο εναλλακτικά έξυπνος/η", ας το παίξει δίχως εμένα. Εγώ έδωσα και με το παραπάνω.

    * Η συγκεκριμένη "παρέμβαση" θα είχε ως παραλήπτες μια σωρεία από avatars, για να μην παρεξηγούμαι. Και φατσούλες που κάνουν "συμφιλίωση" και "χαριτωμενιά"   
     
    Last edited: 23 Ιουλίου 2017
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Προσωπικά δεν κατουράω σε ξένους τοίχους, κάνω πιπί μου στη θάλασσα.

     
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Η τελευταία σου εικόνα πάντως ήταν από πισίνα...