Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 29 Μαϊου 2013.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Για πες, για πες..!
    (Το κάνω καλά το κωλόπαιδο)..?
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Χε χε..
    Όχι.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Περικαλώ, περικαλώ...
    Στρατευμένη τέχνη είναι και ο ύστερος ακαδημαϊσμός, στρατευμένη τέχνη είναι και ο σοσιαλιστικός ρεαλισμός.
    Στρατευμένη τέχνη είναι και οι αφίσες του τσολιά που πατάει τον Ντούτσε και τα τραγούδια της Βέμπο καθώς και η Γκουερνίκα...
    Όμως...
    Άλλος ο Πικάσο και άλλος ο Ντεγκάς, άλλος ο Τάσος και άλλος ο Δαλιανίδης, ένα πράμα...

    Στρατευμένες και οι δυο λοιπόν...
    Άλλο η στράτευση στην εξυπηρέτηση μιας ιδεολογίας στο 'ξεπιτούτου (διάβαζε μπαρουφολοζί, παπαρολοζί, σκατολοζί κλπ), άλλο η στράτευση στον κοινό σκοπό.

    Η διάκριση είναι απλούστατη: Η φόλα τέχνη εκπορεύεται/χρηματοδοτείται από τους λίγους, η κιμπάρικια τέχνη από τση πολλοί.

    Να και μερικά που μπερδεύουν λίγο πιο πολύ τα πράματα στα μάτια των πολλών, τρομάρα τους:
    Όλοι οι δημιουργοί της όποιας από αυτές τις τέχνες ήταν μαστόρια με κάτι κοχόνες νααααα, με το συμπάθιο..!
    Πολλοί δεν είχαν καμιά σχέση με το καπέλο που τους φορέθηκε εκ των υστέρων ή τους φοριούνταν εν ζωή...
    Γκύζης, Παρθένης, Χατζηδάκις, Θεοδωράκης, Δαμιανός, Μελετζής, μερικά κλασικά παραδείγματα, από διάφοραι τέχναι.
    Άνευ λόγια φυσικά...
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Στο παρελθόν λογοτεχνικά μου κείμενα έχω αναγκαστεί να τα διαγράψω ολόκληρα ή αποσπάσματα τους ύστερα από έντονες διαμαρτυρίες στο φόρουμ ως ακραία και αφού ανάγκασαν την ιδιοκτησία να μου το ζητήσει. Πέρα από τις διαμαρτυρίες έγιναν και τα εξής. Συγκεκριμένα άτομα του χώρου είπαν ότι με παρακολουθεί η αστυνομία, ότι γυρνάω στο δρόμο με αυτοκίνητο, ούτε δίπλωμα είχα ποτέ ούτε και αυτοκίνητο και απαγάγω κορίτσια, μαλακίες. Τέλος είπαν ότι θα πρέπει να ενημερωθούν στην εργασία μου, είμαι εκπαιδευτικός, για τις λογοτεχνικές ιστορίες που γράφω. Το έψαξαν αυτό, για το που δουλεύω.
    Αναγκάστηκα να φύγω από το φόρουμ.
    Τέσσερα χρόνια μετά επέστρεψα. Για αναρτήσεις μου διηγημάτων μου στην τέχνη έγιναν ρεπορτ, έγιναν παράπονα όχι από βαννιλότσουλα, αλλά από σκληροπυρηνικούς του χώρου, μου είπαν ότι μπορεί να κατηγορηθώ ως ηθικός αυτουργός για βιασμό, Καντ στο είχα πει αυτό γιατί λες στρουθοκαμηλισμό το ηθικό μου δίλλημα; Παραπονέθηκαν άτομα για τις ιστορίες αυτές που βλέπω τώρα υπερασπίζουν την ελεύθερη έκφραση στη τέχνη, ειπώθηκε στην ιδιοκτησία και σε εμένα ότι μπορούμε να φτάσουμε στα δικαστήρια για αυτά μου τα κείμενα και τελικά έμαθα από κάποιους ότι είναι πιθανό αλλά δεν θα γίνει κάτι, εκτός από το διασυρμό. Αφαίρεσα μια ιστορία ολόκληρη και άλλαξα καμιά δεκαριά άλλες. Όπως σου είχα πει Ιάγος θα καταστραφώ αν το κάνω αυτό. Θα καταστραφώ.
    Την ιστορία που αφαιρέσαμε την πρόσφατη με τον βιασμό ύστερα από report μέλους που είναι το ακριβώς το αντίθετο από βαννιλότσουλο Λάρα, σκληρό bdsm θα έλεγα κιόλας και αφού ρωτήσαμε πρώτα την ιδιοκτησία και μας είπε να την αφαιρέσουμε και αρχίσαμε να ψάχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον για την ελεύθερη έκφραση στη τέχνη χωρίς να έχουμε νομικό πρόβλημα.
    Δεν θεωρώ άδικο για την ιδιοκτησία να προσπαθεί να προστατευθεί νομικά. Κάθε τέτοια ανάρτηση πρώτα στην πλάτη της θα χρεωνόταν.
    Ποιος από εδώ μέσα θα έλεγε δημόσια όχι στο φόρουμ που ανήκει σε άλλον, αλλά στο δρόμο, στη δουλειά του, στην οικογένεια του, να βγει να το φωνάξει με πανό, θέλω ένα κείμενο για παράδειγμα για τη φαντασίωση του βιασμού να μπορεί να δημοσιεύεται ελεύθερα, να φωνάξει στους οικείους του, στην εργασία του, εγώ καυλώνω με τον βιασμό, εγώ καυλώνω με τα κείμενα του Ντε Σαντ, εγώ καυλώνω με τον Μέγα Ανατολικό; Μόνο ο Ιάγος που μπορεί να μην ξέρει τι του γίνεται όταν μου λέει ότι δεν ξέρω από τέχνη και να με βιάζει συνεχώς ψυχικά με τους χαρακτηρισμούς του προς εμένα, αλλά τον θαυμάζω γιατί πιστεύω ότι μπορεί να βγει αύριο στην τηλεόραση ως μπροστάρης σε όλα τα παραπάνω που αναφέρω. Αλλά που στεναχωριέμαι γιατί αν αύριο βγει και πει θα βγω και θα φωνάξω για το bdsm στην τηλεόραση και όποιος θέλει να είναι μαζί μου στο γυαλί ας μου κάνει like λίγοι θα ακολουθήσουν. Γιατί φίλτατε είναι εύκολο κάποιος να φωνάζει πίσω από ένα νικ σε ένα φόρουμ που ανήκει σε άλλους, παρά στην τηλεόραση με το Επώνυμο του να γράφεται από κάτω.
     
    Last edited by a moderator: 24 Ιουλίου 2017
  5. @Ηλίας

    Δεν πάνε 2-3 μήνες που σε μουσείο σύγχρονης τέχνης της Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε, μεταξύ άλλων, έργο αφιερωμένο στον de Sade,
    το οποίο απεικόνιζε βασανιστήρια.

    Μαθητές, όχι μόνο γυμνασίου και λυκείου, αλλά και μικρότερης ηλικίας, έκαναν ερωτήσεις για το συγκεκριμένο έργο και πήραν απαντήσεις.


    Edit: Απαντήσεις που αναλογούν στην κάθε ηλικία. Πάντως δόθηκαν.
    Κανείς δεν το προσπέρασε σαν να μην υπάρχει, κανείς δεν ζήτησε να αποκαθηλωθεί.
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Πριν από μερικά χρόνια σε ένα φροντιστήριο που δούλευα ένα αγόρι ισχυρίστηκε ότι είδε φωτογραφία μου σε gay site. Δεν ήταν αλήθεια, παρόλα αυτά παραπονέθηκαν στους ιδιοκτήτες οι γονείς του, οι ιδιοκτήτες με ρώτησαν αν αληθεύει. Τους ρώτησα αν αληθεύει ποιο το πρόβλημα. Μου ότι δε θα ρίσκαραν να χάσουν την πελατεία τους. Όπως και να έχει θα το πω ξανά. Δεν είναι αρμοδιότητα δική μου, ούτε των mod, ούτε του advisor το τι επιτρέπεται ή όχι στο site. Είναι μόνο της ιδιοκτησίας. Αυτή αποφασίζει.
     
  7. Χαίρομαι που οι γονείς δεν ρώτησαν το αγόρι τι δουλειά είχε σε ένα gay site.
    Απογοητεύομαι που οι γονείς του αγοριού θορυβήθηκαν επειδή ένας καθηγητής μπορεί να ήταν μέλος του gay site.

    Στα καθ' ημάς, ποιοι είναι οι πελάτες;
     
    Last edited: 24 Ιουλίου 2017
  8. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Παιδιά τι συζητάμε τώρα;

    Τι μας λέτε δηλαδή ότι επειδή η ζωή είναι δύσκολη και κάποιοι μπορεί να είναι σκατιζωα και επειδή "ναι και εμένα τότε μου συνέβη κάτι άσχημο" ότι δεν θα μπορούμε να γράφουμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΆ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ εδώ μέσα;

    Τι σχέση έχουν αυτά μεταξύ τους;

    ΑΚΡΙΒΏΣ επειδή είναι δύσκολη και ο κόσμος μπορεί να είναι γελοίος και μας έχουν συμβεί άσχημα πράγματα ΠΡΈΠΕΙ να μπορούμε να μιλάμε ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ εδώ μέσα.

    Επίσης είναι πάρα μα πάρα πολύ λάθος να ξεκινάτε να μιλάτε για πραγματικά περιστατικά και τις συνέπειες τους τη στιγμή που η φάση ξεκίνησε λόγω ενός ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌΥ κειμένου.

    Αυτά δε περί κανόνων θέλετε και τα λέτε; Τι νομίζετε δηλαδή ότι αυτά που κάνουμε και αυτά που μας αρέσουν είναι εντός των κανόνων της κοινωνίας;

    Τι να πω πια πραγματικά...

    Με απειρη θλίψη παρατηρώ ότι απλά κάποιοι άνθρωποι είναι εδώ μέσα (είτε στο φορουμ είτε στο χώρο) με το ένα πόδι και με το άλλο έξω στους "καθώς πρέπει". Από τη μια αχαλινωτος σαδισμος και μαζοχισμος και υποταγή και ουαουγαμαου και από την άλλη εντάξει δεν είμαστε δα και τίποτα ανωμαλοι. Δεν είμαστε δα και από "εκείνους" τους "άλλους" τους bdsmers που δε σέβονται και τίποτα και δεν υπακούνε τίποτα.

    Δεν θα έπρεπε ΚΑΝ να τεθεί θέμα συζήτησης για το κείμενο και αν επιτρέπεται ή όχι γιατί γελάνε όλοι οι πειρασμοι και κυρίως ο τελευταίος.
     
  9. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Εξαιρετικός συνδυασμός "κάνω ότι δεν καταλαβαίνω" με νότες Mιλένας Αποστολάκη και πιρουέτα που θα έκανε την Πλισέτσκαγια να δακρύσει.
    Πραγματικά υπέροχο. Μπράβο.
     
  10. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Με το καλό να γράψετε και δικά σας αστειακια σας εύχομαι.
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Κατά τη γνώμη μου θα είχε πολύ μεγαλύτερη αξία να μπορούμε να γράφουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ εδώ μέσα και να βρίσκαμε στήριξη, γιατί όχι και αλληλεγγύη, χρήσιμη συμβουλή και μια κάποια σύμπνοια.

    Σκεφτείτε να άνοιγε νήμα "ήμουν πιωμένη, με πήγε σπίτι μου ένας να μην πω και με βίασε με όλους τους τρόπους, τι κάνω τώρα;". Εκεί είναι θέμα τι θα γινόταν.
     
  12. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Καμία μα καμία αντίρρηση αλλά και κανένα conflict gaby.

    Όταν όμως ξεκίνησε συζήτηση με αφορμή φανταστικό κείμενο και γράφτηκαν πράγματα τύπου "μα καλά σας καβλωνει αυτό το πράγμα;! Πώς τολματε;!" πόσο μακριά νομίζεις ότι είμαστε από το να νιώσει κάποιος αρκετά ασφαλής ώστε να συζητήσει κάτι που πραγματικά έγινε αν θα τον κρίνουμε και μάλιστα εδώ μέσα γιατί τον καβλωνει κατι;

    Εντιτ- ανοίξαμε άλλωστε το νήμα περί σεξουαλικης παρενοχλησης. Τι έπρεπε να κατέβει για να μην τρομάξει κάνεις με αυτά που γίνονται εκεί εξω;