Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και οικονομική εκμετάλλευση...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 13 Ιουνίου 2006.

  1. DarkDream

    DarkDream New Member

    Απάντηση: Re: Bdsm και οικονομική εκμετάλλευση...

    Σαν Κυρία θα πληρώσει την ζημιά αλλά όχι και το καλσόν.

    Η Κυρία θα απαλλαχθεί από το κακούργημα αν οι Αρχές διαβάσουν με προσοχή την διάγνωση που την αφορά και που ένας πολύ καλός επιστήμων ανέβασε στο forum. Έτσι το έγκλημα της θα παραγραφεί και θα απαλλαχθεί πανηγυρικά και Αυτή θα συνεχίσει να βάζει τους σκλάβους της να της αγοράζουν καλσόν πάντα πληρωμένο με τον ιδρώτα τους.[/QUOTE]

    Κυρία αν είστε εσείς αυτή που περιγράφατε ποιο πάνω …μήπως γίνετε να αλλάξω την δήλωση μου και αντί για …τηλεκαρτες να μου επιτρέψετε να ..σας αγοράσω ένα φορτηγό καλτσόν …και σας υπόσχομαι να είναι από τα πιο ακριβά και ποιοτικά !!!Πάντα ταπεινός σας σκλάβος …έστω και αν δεν με ξέρετε!!! 
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Bdsm και οικονομική εκμετάλλευση...

    Υποπτεύομαι ότι μάλλον δεν κατάλαβες τι ζητά η συγκεκριμένη Κυρία.

    Έχω την αίσθηση ότι δεν την ενδιαφέρει αυτού κάθε αυτού το να της αγοράσει ο υποτακτικός ένα φορτηγό καλσόν αλλά...
    DarkDream, ξαναδιάβασε το post επιμελώς αυτή την φορά. 
     
  3. DarkDream

    DarkDream New Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bdsm και οικονομική εκμετάλλευση...

    Κυρία απλά το απλούστευσα για να αστειευτώ με αυτό ….αν και μια και δεν είναι δική σας επιθυμία αυτό μάλλον δεν με αφορά
    …Για μια ΑΚΟΜΑ φορά …μάλλον με …παρεξηγήσατε για να μου βάλετε …Mad fatsoyla !
     
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bdsm και οικονομική εκμετάλλευση...

    Αν επρόκειτο γι αστείο ήταν ένα Κ Α Κ Ο αστείο. 
    Εξέλαβες λάθος τα μηνύματα του post και της καταγγελίας Μου.
    Το νόημα είναι άλλο από αυτό που κατάλαβες.
    Είπα προτείνοντας σου (επιβάλλοντας σου με βολεύει καλύτερα) ότι θέλω να το ξαναδιαβάσεις με προσοχή και ίσως το καταλάβεις.

    Έβαλα (Mad fatsoyla)   γιατί δυστυχώς δεν βρήκα πιο άγρια. 
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Εκνευρίζομαι όταν το τηλέφωνο μου χτυπάει στα άγρια χαράματα . Εκνευρίζομαι όταν κάποιοι με το πρόσχημα ότι κάποιες ανάλογες ιστορίες με αυτές που περιγράφω θυμίζουν την δική τους , χρησιμοποιούν αγαπημένα μου πρόσωπα με μοχλό τον συναισθηματικό εκβιασμό , για να με αναγκάσουν να τα αποσύρω . Εκνευρίζομαι όταν τελικά υποκύπτω . Επιτυγχάνοντας τι τελικά με αυτό ; Όχι να μην εκθέτω μία συγγενική με την δική τους , ιστορία , αλλά τον κοινό θύτη σε αυτές . Ο οποίος επαναλαμβάνει τα μοτίβα που τον βοηθούν μέσω του Bdsm να εκμεταλλεύεται οικονομικά ανθρώπους .
    Αλλά δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό . Να μην αντιτεθώ με ένα σύστημα που χρησιμοποιεί οτιδήποτε πολύχρωμο , ακόμα και το πλανεμένα διεφθαρμένο Bdsm για να κερδίσει είτε υλικά οφέλη , είτε εικονική καταξίωση με τον σφετερισμό ενός προσδιορισμού , είτε απλώς την πρόσκαιρη ηδονική ικανοποίηση .
    Δεν νομίζω ότι είναι εφικτό να αλλάξω την πλεύση στους ψεύτικους Ίππους και σχεδόν δεν κατέχομαι από ψευδαισθήσεις , ότι μπορώ να αφυπνίσω τους κοιμισμένους πολιορκημένους . Αλλά δεν αντέχει η περηφάνια μου να συνεισφέρω σκύβοντας το κεφάλι στο εδώ και χιλιάδες χρόνια χιλιοπαιγμένο έργο . Μπορεί η περηφάνια μου να είναι δηλωμένη αμαρτία στις αλλοτριωμένες συνειδήσεις . Μπορεί να μην μπορώ να υποκύψω στην δειλία του να μη θέλω να εκτεθώ στο κοινωνικό μου περίγυρο , γιατί διακατέχομαι από άγνοια ώριμων κοινωνικά πρέπει . Μπορεί να πληγώνω ανθρώπους , φίλους και αγαπημένους , μην κρατώντας την απαιτούμενη για να ζήσουν από αυτούς σιωπή , γιατί πάσχω από έναν υπέρμετρο εγωισμό που εκδηλώνεται με μια επικίνδυνη σταθερότητα στις ηθικές μου αξίες . Μπορεί να πάσχω από έναν αθεράπευτα ρομαντισμό που να με οδηγήσει στην μοναχικότητα ενός Ξένου στην ανθρώπινη κουλτούρα . Αλλά θα επιμείνω σε μια προτροπή που όλοι γνωρίζετε και κάποιοι έχετε ήδη αποδεχθεί , αλλά λίγοι έχετε το σθένος να την ενστερνισθείτε :
    Υποταγή στα θέλω σας και όχι στις αδυναμίες σας . Να υποταχθείτε σε αυτό που ονειρεύεστε , δίχως να συμβιβάζεστε πουλώντας την ψυχή σας στον πρώτο πλασιέ φοβούμενοι ότι η πόρτα σας δεν θα ξαναβροντήξει ή ότι ο χρόνος και ο κόσμος δεν είναι αρκετός .
    Είναι απίστευτα οδυνηρά πικρή η αυγή που ακολούθησε την δύση του ξεπουλήματος ενός ονείρου…
     
  6. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Για πρώτη φορά δεν θέλω να σχολιάσω......Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και όταν κάνει μαλακίες να ξέρει και τα επακόλουθα
     
  7. G_E

    G_E Contributor

    Επανέρχομαι πιο επεξηγηματικά.

    Η οικονομική εκμετάλλευση δεν ταυτίζεται με την οικονομική απάτη. Στην οικονομική απάτη υπάρχει η συνειδητή παραπλάνηση από πλευράς θύτη και άγνοια από πλευράς θύματος. Στην οικονομική εκμετάλλευση το θύμα κατά κανόνα έχει γνώση της εκμετάλλευσης που υφίσταται (ή μπορεί να έχει γνώση, άλλο αν πολλές φορές εθελοτυφλεί) αλλά να την υπομένει λόγω αδυναμίας ή ανάγκης. Βέβαια, αρκετές φορές στην εκμετάλλευση ο θύτης δικαιολογεί τη θέση του με επιχειρήματα που αγγίζουν τα όρια της απάτης.

    Οικονομική απάτη μπορεί να υποστεί ο καθένας. Δεν βλέπω γιατί το BDSM είναι περισσότερο ή λιγότερο ευάλωτο.

    Η οικονομική εκμετάλλευση από την άλλη, είναι ένα από τα κεντρικά ζητήματα της κοινωνίας. Άνθρωποι αναγκάζονται για ένα κομμάτι ψωμί να κάνουν δουλειές που κυριολεκτικά τους σκοτώνουν, ψυχικά και σωματικά. Οπότε κατ’ αρχή ας κουλαρουμε ως προς τους κινδύνους οικονομικής εκμετάλλευσης λόγω BDSM σε σύγκριση με όσα υφιστάμεθα (και κυρίως όσα υφίστανται οι ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις) στην καθημερινή ζωή.

    To «επίσημο» BDSM έχει δεκάδες μηχανισμούς ασφαλείας – Οι κυριότεροι είναι η «συναίνεση» και το «όριο». Το να γράψει το σπίτι της η σκλάβα στον Master μπορεί να είναι «σκληρό όριο». Μπορεί και να το γράψει, αλλά αυτό συμβαίνει καθημερινά σε αρκετές vanilla περιπτώσεις. Ένας BDSMιτης δεν είναι πιο ευάλωτος από έναν καψουρεμένο vanilla. H πραγματικότητα δικαιολογεί μια τέτοια θέση.

    Σε ακραίες μορφές BDSM μπορεί (ίσως) να αποποιηθεί κάθε περιουσιακό στοιχείο. Αλλά μήπως δεν υπάρχουν ακραία παραδείγματα ανθρώπων που αποποιηθήκαν τα πάντα για να ακολουθήσουν μια μοναστική ζωή ή να ενταχθούν σε μία από τις εκατοντάδες αμερικάνικες αιρέσεις που ζητούν ακριβώς αυτό?

    Νομίζω λοιπόν ότι υπερβάλλουμε και ομφαλοσκοπούμε όταν υπερτονίζουμε τη σχέση BDSM και οικονομικής εκμετάλλευσης. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι, ουτε πως δε γινονται διάφορα. Όμως δε βλέπω (τουλάχιστον σε τούτο το forum) τέτοιους βαθμούς υποτακτικότητας που να με κάνουν να πω – βρε παιδί μου αυτό το άτομο είναι εκτεθειμένο. Το αντίθετο βλέπω –δηλαδή υποτακτικούς που δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Και αντιστρόφως δε βλέπω Κυρίαρχους που να τα σαρώνουν όλα. Εδώ φτασαμε να λέμε πως και για τα παραπτώματα της σκλάβας πρέπει να αυτοτιμωρείται ο Κυρίαρχος.

    Για να καταλήξω – προτείνω να ζήτε BDSM ελεύθερα. Σαν εξυπνοι άνθρωποι δεν κινδυνευετε. Αυτοί που κινδυνεύουν, κινδυνεύουν από το στραβό τους το κεφάλι και μπορεί να την πατήσουν ανά πάσα στιγμή εντός και εκτός BDSM.

    Όμως βλέπω έναν άλλο, πολύ πιο υπαρκτό κίνδυνο. Η φοβία μήπως και τους εκμεταλλευτεί οικονομικά μια Mistress με βίτσιο τα ακριβά καλσόν, τους κάνει να χάσουν την απόλαυση να το εφαρμόσουν με το στόμα τους.
    Ας πάω τωρα ένα θερινό σινεμαδάκι
    .
     
    Last edited: 6 Αυγούστου 2006
  8. Δυστυχώς περιστατικά με εκβιασμούς έχουνε συμβεί σε πολλούς μας και παρόλο που μπορείς να βγεις και να τα καταγγείλεις στο παρών forum (καθώς και τα πρόσωπα που είναι λίγο πολύ γνωστά)...xmmm αναρωτιέσαι θα βγάλεις καμιά άκρη??? Άλλοι θα σε πάρουνε στο ψιλό, άλλοι δεν θα σε πιστέψουνε γιατί τα άτομα μπορεί να είναι κολεγιά, και άλλοι θα σε γράψουνε κανονικά. Δηλαδή θα αυτοεξεφτελιστείς (ΔΗΛΑΔΗ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ). ΟΧΙ!!! Εμπιστέψου κάποιον που θα τον έχεις καρατσεκάρει κράτα τον σύμμαχο σου ή μονάχος σου στην τελική...και υπομονή έχει ο καιρός γυρίσματα.
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Κύριε G έχεις δίκιο , τα περιστατικά που ανέφερα σχετίζονται με απάτες και ζητώ συγνώμη αν δεν έδειξα την προσοχή που έπρεπε στα γραφόμενά σου , αλλά σα νέος παρασύρθηκα από πριγκηπικούς παραλογισμούς και από την αγανάκτησή μου για τέτοιες ιστορίες .
    Συμφωνώ Sweet Distress , τα περιστατικά είναι πάρα πολλά και τα ένοχα μυστικά επίσης .
    Εύα δεν θα μπορούσες ποτέ να με έχεις για σκλάβο , γιατί πρώτον δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό ότι το να υποταχθώ ή να κυριαρχήσω δεν έχει καμία σχέση με το θέλω αυτού που ποθεί να με υποτάξει ή να κυριαρχηθεί αλλά με το δικό μου και δεύτερον όσο περισσότερο μιλάς τόσο με απωθείς από το να σε αναγνωρίσω ως κυρίαρχη προσωπικότητα και εδώ το θέμα λήγει . Αλλά επειδή είμαι ιπποτικός με τις γυναίκες θα σου επιτρέψω την τελευταία κουβέντα.
    Ξέρω το εκτέλεσα το θέμα που εγώ ο ίδιος άνοιξα , αλλά του άξιζε όσο η δειλία βασιλεύει ...
     
  10. pier

    pier New Member

    SM_Art_Lady έχοντας κουράσει το όλο θέμα γράφω από πλευράς μου αυτό το τελευταίο thread σε αυτό το post και από εμένα δεν θα υπάρξει συνέχεια. Όλοι κρίνονται από τις επιλογές τους , όλοι μας , κάποιες φορές χρειάζεται να θυσιάσουμε κάτι και να κερδίσουμε ενδεχομένως κάτι άλλο , έγω θυσιάζω την συνέχεια του post , μικρό το κόστος , αμέλητεο . Θυσίασες και εσύ όμως κάτι , ελπίζω να ήταν ανάλογα χαμηλού κόστους όπως επίσης ότι κέρδισες πολλά περισσότερα .
     
    Last edited: 6 Αυγούστου 2006
  11. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Συμφωνώ pier. Αν κάτι δεν μου αρέσει καθόλου είναι τα πισώπλατα μαχαιρώματα και επειδή έλαβα γνώσιν για μερικά εάν θέλεις κάτι να συζητήσουμε, ευχαρίστως  
     
  12. Απάντηση: Re: Bdsm και οικονομική εκμετάλλευση...

    Εμ που τα βρισκουν για τα τοσα δερματινα,τσοπερ,ταξιδια,νυχτερινες εξοδους,διακοπες στα νησια,ναρκωτικα; Γεμισε ο τοπος απο αυτοαποκαλουμενες Θεες,Μανταμ,Αυτοκρατηρες,Κυριαρχες,Αφεντρες και αλλα κουραφεξαλα,ειδανε ψωμι και ορμησαν γιατι μην μου πειτε οτι το πρωι ειναι σε κανενα εργοστασιο μεροκαματο και το βραδυ μεταμορφωνονται χαρην αισθησεως και ενστικτου !
    Κατι σαν μερικους αετονυχηδες αστρολογους του κ@λου ειναι κι αυτες,πειναλες που δεν αντεξαν αλλο τις βιζιτες και το ξεσκι και αποφασισαν να το παιξουν Σολο να κονομησουν οσο τις παιρνει γιατι ξερετε οταν περασουν τα χρονια ολα αυτα γινονται καπνος: πανε και οι Harley,οι τιγρεις,τα καπελα,το αγριο υφος,το σταριλικι !

    ΔΕΝ ειναι ολες το ιδιο,οι πραγματικες δεν κανουν διαφημιση.Το τι ειναι το δειχνουν αληθινα οταν ερθει η ωρα οχι σαν ψευτοεπαγγελματιες να παιζουν θεατρο στα θυματα και να τους τα μασανε 
     
    Last edited: 5 Σεπτεμβρίου 2006