Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οδηγίες - συμβουλές για πίπα - πεοθηλασμό (ή πεολειχία)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 18 Ιανουαρίου 2006.

  1. bus

    bus

     

    Ειδικός κανόνας, πιθανότατα. Γενικώς όμως, δυστυχώς, δεν αρκούν μόνο τα συστατικά που προανέφερες.
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Κάπου βαθιά μέσα μου ήξερα ότι το "Νύχτα στάσου" δεν ήταν τυχαία έμπνευση της στιγμής... 
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Από την στιγμή που λες για γυναίκα ανεξαρτήτως status είναι λογικό άλμα να θεωρείς ότι είναι μαγκιά του Κ να την κάνει να υπερβεί τα όριά της. Συνεπώς αναφέρεσαι σε υποτακτική και όχι σε κάθε γυναίκα.
     
  4. skia

    skia Contributor

    σε ευχαριστω για τη διορθωση. θα το συμπληρωσω, δε το είδα. άρα το σωστό είναι, κι αυτό που έπρεπε να γράψω είναι το παρακάτω:

    ''Προσωπικά, θεωρώ ότι μια γυναίκα ανεξαρτήτου στάτους για να έχει το οποιοδήποτε όριο, από πίπα έως το να μη θέλει να φάει φασολάκια έχει κάποιο λόγο (από μια κακιά εμπειρία είτε κι απο ματαιοδοξία αν θες). Για να το κάνω πιο σχετικό και πιο συγκεκριμένο όμως μιας και μιλάμε για βδσμικές σχέσεις ...... Η μαγκιά του Κ που θα την αναλάβει είναι να την κάνει να τα υπερβεί και κυρίως όταν θα το καταφέρει να το κάνει συνειδητά κι όχι επειδή κάποιος την ανάγκασε. Τώρα ο οποιοσδήποτε που θέλει να το παίξει γαμήκουλας και βγαίνει πίσω από μια οθόνη χτυπώντας το στήθος σαν ουραγκοτάγκος στέλνοντας μηνύματα "εγώ γαμάω και δεν με νοιάζει τι νοιώθει αυτή που πηδάω αρκεί να περνάω εγώ καλά επειδή έτσι μου γουστάρει'', το πιθανότερο είναι το συντομότερο να πάρει εκείνος αποδέσμευση κι όχι η σκλάβα του, προφανώς επειδή είναι ανίκανος να την κρατήσει. Δικαίωμα του καθενός με ποια θα μπλέξει, δικαίωμα της καθεμιάς να έχει τα όρια της έως ότου βρει εκείνον που θα την κάνει να τα υπερπηδήσει.''


    καλύτερα τώρα;
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Όχι. Το ανεξαρτήτως status της γυναίκας είναι το ασύνδετο ενώ στην τοποθέτησή σου ομιλείς για υποτακτικές και για συνύπαρξη με κάποιον Κ που θα τις κάνει να υπερβούν όρια.
     
  6. skia

    skia Contributor

    άποψη σου και απολύτως σεβαστή  
     
  7. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Ισχυρίζεστε, δηλαδή, ότι υπάρχει κάποιος μηχανισμός τόσο αποτελεσματικός ώστε να έχει αποκλείσει από τον χώρο του bdsm, εγχώριου και διεθνούς, το παραμικρό κρούσμα μισογυνισμού ; Εντύπωση (εξαιρετικά ευχάριστη) θα μου έκανε, εάν υπήρχε. Δυστυχώς, η εξάλειψη από τις κοινωνίες του φαινομένου του μισογυνισμού φαντάζει ακόμη ουτοπική. Από την άλλη, η ύπαρξη προσωπικών μικρόκοσμων απαλλαγμένων από τέτοια δυσάρεστα φαινόμενα, αποτελούν οάσεις ελπίδας. Υπ’ αυτή την έννοια, μπορείτε να θεωρείτε εαυτήν τυχερή !
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Τότε εάν θεωρείς ότι κάθε γυναίκα που θέτει όρια, ενδέχεται να βρει κάποιον Κ για να τα υπερβεί ή ότι όπως έγραψες στο τέλος
    θεωρείς δεδομένο ότι η γυναίκα είναι πλαστελίνη στα χέρια ενός άνδρα τότε εισέρχεσαι στο πρόβλημα του επίμαχου θέματος όπου συζητούμε.

    Προσωπικά, δε σέβομαι καμία σεξιστική τοποθέτηση. Θέλω, όμως, να διαφαίνονται δημοσίως για λόγους τους οποίους έχω αναφέρει.
     
  9. skia

    skia Contributor

    Δε θεωρώ ότι έκανα καμία σεξιστική τοποθέτηση. αν αυτό θεωρείς και πάλι είναι δική σου άποψη. Μη βάζεις όμως λόγια στο στόμα μου που δεν είπα. Δεν χρησιμοποίησα τη λέξη πλαστελίνη πουθενά.
    Ας γίνω πιο συγκεκριμένη λοιπόν. Λέω... ότι όταν μια οποιαδήποτε υπό, εφόσον μιλάμε για βδσμ σχέσεις, έχει κάποια όρια (όποια κι αν είναι αυτά), βρει εκείνον που θα την ''εμπνεύσει'' να τα υπερβεί, θα το κάνει. συναινετικά, με επιλογή της.
     
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Χαίρομαι που έγινες πιο συγκεκριμένη. Αυτό ήταν.
     
  11. rea..

    rea.. Contributor

    Δεν είναι ζήτημα "τύχης".. αλλά απλής λογικής.

    Όταν μπήκα στο φόρουμ και στον κόσμο του bdsm, μόλις πριν λίγους μήνες, μπήκα στον κόπο να προσπαθήσω να καταλάβω περί τίνος πρόκειται.

    Έχω να μάθω ακόμα πολλά σίγουρα..αλλά αυτό που έχω μάθει ως τώρα όσον αφορά την επί της ουσίας έννοια "bdsm", δεν χωράει ο μισογυνισμός και τα συναφή.

    Τώρα το τι κάνει και τι πιστεύει ο κάθε μπαμπουίνος που παίρνει ένα μαστίγιο και πάει.. είναι άλλη υπόθεση και δεν είναι bdsm.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor