Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Υπάρχει κάποιες φορές καθυστέρηση, μέχρι να το δούμε όλοι μέσα και κάποια ποστ παραμένουν για καιρό μέχρι να διαγραφούν. Αυτό δημιουργεί την αίσθηση της μεροληψίας, αλλά τις αποφάσεις τις παίρνουμε όλοι μαζί και στο τέλος τις βλέπουν και οι admin. Οι κανόνες ισχύουν για όλους, MauveDelastrange.
     
  2. Brigitte

    Brigitte Contributor

    +1  
     
  3. αμοιβαία τα προσχήματα, μωρό μου, αμοιβαία τα προσχήματα

     
     
  4. angel42

    angel42 Regular Member

    Εξαιρετικός... Τα σέβη Μου...Α.
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Εξαιρετικό
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Nα βάλω κι εγώ μια πενιά...
    Πολιτική είναι τα πάντα, ακόμα κι ο τρόπος που κρατάμε το πηρούνι όταν χλαπακιάζουμε μακαρονάδα...
    Πολιτική πα να πει έκφραση των ανθρωπίνων ζητουμένων και ο διάλογος γι' αυτά.
    Όταν τα ανθρώπινα ζητούμενα θεωρούν τους άλλους άνθρωπες ως υλικό/φτηνή ενέργεια κλπ, παύει να είναι πολιτική, είναι κήρυξη πολέμου.
    Φυσικά και μπορούν να αντιμετωπιστούν "πολιτικά", και καλό θάναι να παραμείνουν σε αυτό το επίπεδο, όμως μας αρέσει δεν μας αρέσει, εκεί πέφτει φάπα.
    Η "πολιτική" τους αντιμετώπιση στηρίζεται στην κανονική πολιτική.

    Όχι την "πολιτική" με την έννοια της περιττής μπλαμπλαδολογίας ,διάβαζε μαλακίες της συντριπτικής πλειοψηφίας του πολιτικού προσωπικού σε διεθνές επίπεδο, τα επιχειρήματα των οποίων μπορεί οι πλέον ανυποψίαστοι να υιοθετούν ως μοναδικές αλήθειες, με την ίδια λογική που περιμένουν από τις διαφημίσεις να αγοράσουν αποσμητικό, ρύζι ή αυτοκίνητο.
    Απόδειξη γι' αυτό, μιας και είμαστε στην Ελλάδα, είναι που δεν υπάρχει άνθρωπας πάνω από 40 ετών που να μην αισθάνεται τουλάχιστον άπαξ μαλάκας για τις επιλογές του στην κάλπη, εξαιρούνται οι μαλάκες που ψηφίζουν όπως παίζουν τα ίδια νούμερα στο τζόκερ, καλή τους τύχη, αλλά δεν είναι το ίδιο.

    Επιπλέον, από την στιγμή που εδώ είναι ένα μέρος που μιλάνε άνθρωπες, είναι λογικό και για το παραμικρό θέμα να ακουμπιστούν οι πολιτικές του διαστάσεις/προεκτάσεις.
    Χρειάζεται λοιπόν μια ανοχή, στο πλαίσιο που δεν είναι υποχρεωτικό ούτε προδιαγεγραμμένο, στις κινήσεις και τις απόψεις του όποιου προσωπικού εντέλλεται να εκφράζει τις απόψεις που νομίζει/πιστεύει πως εκπροσωπεί με τον όποιο τρόπο ομοίως νομίζει, σε στοιχειώδη ανταπόδοση του γεγονότος της ύπαρξης αυτού του συγκεκριμένου ιστοτόπου.
    Ακριβώς δηλαδή με τον ίδιο τρόπο που ζητείται από τους συνομιλητές/μέλη από αυτούς να επιδείχνουν στοιχειώδη λογική, σύνεση και σεμνότητα.

    Προσωπικά μιλώντας, η αποψή μου συνολικά και για τα δυο μέρη (εμάς ως μέλη και για τση άλλοι ως αντμιν/μοντ είναι πολύ-πολύ συγκεκριμένη, είναι δικός μου λογαριασμός και δεν απασχολεί κανένα.
    Τι εννοώ με αυτό: Πως το κρατούν αντιλαμβανόμενο είναι δεδομένο και από την στιγμή που είναι γνωστό, ο καθείς προσαρμόζεται και παρεμβαίνει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.
    Αν δεν μπορεί, παρακαλείται να μη κλαψουρίζει ούτε να σηκώνει φρύδια, μεγάλα παιδιά είμαστε.
    Αν είναι ενοχλητικό να δεχτούμε πως είμαστε "μεγάλα παιδιά", να ενημερώσω πως ο αντιληπτός χρόνος δεν έχει undo.

    _______________________
    Την καταβρίσκω βέβαια με συγκινητικά φαλτσοπολιτικά φληναφήματα που υπαινίσσονται από "το έτσι γουστάρω ρε μαλάκες, έτσι θα κάνετε" μέχρι τις ρομαντικές θεωρήσεις ενός "αναρχικού" κράτους αλά καρτ και από το θα το πω στη μαμά μου μέχρι άκρατη κλαψομουνίαση για οτιδήποτε που ξεκινάει από την πιο μερκαντιλιστική αντίληψη και καταλήγει στην πιο ρομαντικοεπαναστατική μπαλαφάρα, σε μια αντίληψη κομένη και ραμένη στα μέτρα της προστασίας του εγώ των τεμπέληδων της εύφορης κοιλάδας, που νομίζουν πως κάτι ξέρουν και κάτι θέλουν να πουν.
    Κακά τα ψέμματα: Τη μαμά τους θέλουν γιατί ανοίχτηκαν βαθειά, τα νερά είναι πιο σκούρα και το σωσίβιο μαλακώνει...
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    +10
     
  8. espimain

    espimain Contributor

    +10
     
  9. lexy

    lexy .ti.va.

    @MauveDelastrange
    δεν πλένεις καλύτερα τις κάλτσες σου; Πιο δημιουργικό μοιάζει.
     
  10. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Όσο εγώ πλένω αναμένω απάντηση.
     
  11. lexy

    lexy .ti.va.

    το ξέρουμε ότι ο μαζοχισμός σου υπερισχύει του σαδισμού σου, συχνά. Σε αγαπάμε και για αυτό!
     
  12. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Some you win, some you lose. Τι να κάνουμε. Καμία φορά πρέπει για να σαδισεις να μαζοχιστεις, παλιοζωη. Με συγκινείτε όμως, και εγώ σας αγαπώ και ας είστε παπαδοπαιδια <3