Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αγαπητέ Τιθωνέ,

    Συμφωνώ και δηλώνω φανατικά υπέρ της βίας που προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα και αισθήσεις ταυτόχρονα και στο πομπό και στον δέκτη.

    Έχετε ακουστά τα boaning balls ? είναι ανοξείδωτες μεταλλικές σφαίρες που κάνουν ένα ωραίο μεταλλικό μελωδικό ήχο (γκλον γκλον) όταν δονούνται και κατασκευάζονται με μικρή ποικιλία μεγεθών προκειμένου να ταιριάξουν σε διαφορετικού μεγέθους παλάμη και σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων προκειμένου να καλύψουν την αισθητική του χρήστη. Τα δικά μου είναι ακριβώς αυτά και πριν λίγο έγινε η βίαια εισαγωγή τους στο κόλπο και το πρωκτικό κανάλι μελαχρινής νεαρής φίλης φίλα προσκείμενης στη μαζοχιστική πτέρυγα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Αποκλειστικός σκοπός της βίαιας εισαγωγής ήταν η πρόκληση πόνου και αυτό που ακολούθησε ήταν ο βίαιος εξαναγκασμός της εν λόγω νεαρής με χρήση crop σε βίαιες κινήσεις προκειμένου να ακουστεί το γκλον γκλον όσο πιο δυνατά γίνεται από μέσα της. Είναι η πρώτη φορά που άκουσα τον σαδισμό μου πέρα από το να τον βλέπω και είναι η πρώτη φορά που είδα το μαζοχισμό κάποιας σε τόσο τέλειο resonance με τον σαδισμό μου.

    Όσο αφορά την πολιτικοκοινωνική θέση της βίας, την θεωρώ απαραίτητη αλλά σε αυτή την περίπτωση είμαι φανατικά κατά της αυθαίρετης, υπερβολικής για τον επιδιωκόμενο σκοπό και ανούσιας βίας. Όπως προκύπτει δεν διαφωνούμε επί της αρχής.

    Όσα αφορά τα υπόλοιπα

    Επειδή είμαι ο καθ ύλην αρμόδιος σχετικά με το τι υπάρχει στο μυαλό μου θα ήθελα να μου επιτρέψετε μία διόρθωση, αυτό που είπα και κάνατε quote το είπα επειδή θεωρώ, πέραν του αδίκου και της σπατάλης, μέγιστη ηλιθιότητα το να χτυπάς το σαμάρι όταν σου φταίει το γαιδούρι.

    Σκοπεύω και θα επιδοθώ σε μία όσο το δυνατό επιγραμματική τοποθέτηση όσο αφορά τις πολικές και συνάμα κοινωνικές μου αντιλήψεις ξεκινώντας από το δεύτερο σας υστερόγραφο. Θα το κάνω όχι γιατί το θεωρώ το καλύτερο αλλά εντελώς παρορμητικά επειδή με καταδυναστεύει μία καταφανής στέρηση υστερόγραφων μετά τις τελευταίες αλλαγές στο τρόπο έκφρασης του εν Χριστό αδελφού Τενέβρα.


    Ο φασισμός για μένα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν είναι κάτι που προέρχεται από συγκεκριμένη παράταξη ή πεποιθήσεις.

    Ως πολιτικό ον κατοικοεδρεύω στον κεντροδεξιό πολιτικό χώρο με κάποιες προοδευτικές διαθέσεις και ως τέτοιο θεωρώ απόλυτα αναγκαία την ύπαρξη του νομοθέτη, της νομοθεσίας, της δικαστικής αρχής και της εκτελεστικής αρχής καθώς και τον πλήρη διαχωρισμό και ανεξαρτησία αυτών των τριών αρχών μεταξύ τους προκειμένου να υπάρξει αυτό που προσωπικά ονομάζω οργανωμένο κοινωνικό ιστό με μέλλον και βιώσιμες ικανότητες.

    Δεν αισθάνομαι σε καμία περίπτωση υποχρέωση να σέβομαι απόψεις ή να σέβομαι άτομα. Σέβομαι και υπερμάχομαι όμως την ελευθερία στην άποψη, στην κάθε άποψη από όπου και αν προέρχεται όσο ακροδεξιά ή όσο ακροαριστερά και αν είναι.

    Αυτό που λογίζω μέγιστο πρόβλημα δεν είναι οι απόψεις, είναι το μέσο χαμηλό επίπεδο στο οποίο έχουν ρίζες οι απόψεις. Αν προσωπικά πολεμούσα για κάτι, αν για κάτι θα μου δικαιολογούσα κοινωνική βία δεν θα ήταν για να υπάρξει λογοκρισία αλλά για να υπάρξει μόρφωση και να υπάρξει παιδεία. Όλα αυτά χωρίς να μου αναγνωρίζω κάποιο υψηλό επίπεδο μόρφωσης ή παιδείας και νομίζω ότι το μέγεθος και των δύο αυτών είναι ορατό.

    Αυτό που ονομάζω φασισμό είναι η επιβολή δια της βίας πολικών πεποιθήσεων και κοινωνικών αντιλήψεων μίας ομάδας σε μία άλλη ομάδα, όποιου είδους ομάδες και να είναι αυτές και την στέρηση συνταγματικών ελευθεριών ακόμη περισσότερο την στέρηση της ανθρώπινης ζωής στο όνομα οποιασδήποτε ιδεολογίας ή ιδεολογήματος, θρησκείας, κοινωνικής ή φυλετικής διακρίσεως κτλ κτλ.

    Αν ένας ακροδεξιός σκοτώσει, χτυπήσει ή τραμπουκίσει έναν ομοφυλόφιλο δεν θα σταθώ ούτε στην ομοφοβία ούτε στις συντηρητικές απόψεις. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ένας φασίστας εγκληματίας, ένα φασιστικό έγκλημα και ένα θύμα. Και ακριβώς το ίδιο προσωπικά θα δω όταν ένας ακροαριστερός σκοτώσει, χτυπήσει ή τραμπουσκίσει έναν ακροδεξιό, ο φασισμός στερείτε διανυσματικού προσδιορισμού στην κούτρα μου.

    Δεν θα έκρινα αρνητικά την περίπτωση που μία ομάδα μελών της κοινωνίας χρησιμοποιεί βία για να προστατεύσει μία άλλη ομάδα από το φασισμό μίας τρίτης (όχι να επιτεθεί στην τρίτη). Σε αυτή την περίπτωση όμως θα αισθανόμουν μέλος μίας κοινωνίας αποτυχημένης από κάθε άποψη η οποία αναγκάζει κάποια μέλη της να καταφύγουν στην βία προκειμένου να προστατευθούν από τον φασισμό άλλων μελών. Και μέλος μιας αποτυχημένης κοινωνίας νιώθω ότι είμαι.

    Πιστεύω ότι στην πράξη η σχέση φανατικών ακροδεξιών στοιχείων και φανατικών αντιεξουσιαστών είναι η ατέρμονη σχέση κότας αυγού.

    Προτάσσω την αξία του σωστά οργανωμένου και με γνώμονα την κοινωνική και ταξική ισορροπία και ευρυθμία κράτους και είμαι κατα της αναρχίας και του αντιεξουσιαστικού χάους.

    Σε αντίθεση με την κοινή γνώμη και υποθέτω και με την γνώμη σας, αναρχικό/ή ονομάζω οποιαδήποτε ομάδα ή οντότητα μεγάλης πολιτικής και οικονομικής ισχύος (φανταστείτε κάτι στα μέτρα Βαγγέλη Μαρινάκη, λίγο πιο κάτω έως απείρως πιο πάνω) η οποία δεν θα σεβαστεί κανένα νόμο κανένα σύνταγμα και καμία κοινωνία προκειμένου να ζήσει σύμφωνα με τις αρχές της και να προστατέψει τα συμφέροντα της. Αυτούς του είδους τους αναρχικούς θεωρώ μέγιστη πολιτικοκοινωνική πληγή και ζημία. Loosers λούμπεν περιθωριακοί να χαμε να λέγαμε επαναστάτες στυλ Ρωμανού & co είναι στην καλύτερη περίπτωση πολύ λίγοι για την οποιοδήποτε κοινωνική μεταβολή προς το καλύτερο και πελάτες άλφα διαλογής του συστήματος, σε καμία περίπτωση αναρχικοί για την δική μου αντίληψη.

    Αυτός είμαι εγώ και οι αντιλήψεις μου μέσες άκρες και προχωράω στο κυρίως θέμα.

    Σε αυτό το φόρουμ λοιπόν υπάρχουν οι απόψεις και ο τρόπος έκφρασης αυτών των απόψεων. Νομίζω ότι δεν θα διαφωνήσετε στο ότι η βία συνιστάτε στην έκφραση κατα κύριο λόγο και όχι στο περιεχόμενο. Όπως και εκεί έξω έτσι και εδώ μέσα η βία γεννάει βία και το σύνολο της βίας υποβαθμίζει το επίπεδο αυτής της μικρής κοινότητας που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας κοινωνίας. Το εάν σας αρέσει η οχι αυτό το επίπεδο είναι καθαρά υποκειμενικό. Το αν σας βολεύει όλη αυτή η βία ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό. Το εάν είστε εδώ για να αποδέχεστε και να ασκείτε βία είναι καθαρά υποκειμενικό. Το αντικειμενικό της υπόθεσης είναι η ίδια βία και η αιτία πίσω από την βία.

    Προσωπικά αυτό που ως τώρα ονομάζουμε από κοινού βία δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα αν και ήδη ονειρεύομαι άλλους τόπους που θα προασπίζουν άλλα επίπεδα χρηστών και άλλα επίπεδα έκφρασης γνώμης και άλλα επίπεδα ελευθερίας έκφρασης.

    Αυτό που από κοινού ονομάζαμε βία έως τώρα από εδώ και πέρα αγαπητέ μου Τιθωνέ θα το ονομάζω "βία". Πραγματική βία, για την κοινωνία του φόρουμ, ονομάζω την διαγραφή μίας άποψης, την απόδοση warning σε ένα χρήστη και την δολοφονία ενός χρήστη δια μέσου της διαγραφής του προφίλ του. Δυστυχώς είναι απαραίτητες αλλά ευτυχώς έχουν κάποιους, ασαφείς ίσως στην προκειμένη περίπτωση, όρους και προυποθέσεις και γίνονται μόνο από κάποια συγκεκριμένα άτομα κατόπιν διαβούλευσης.

    Οι περισσότεροι μας νομίζω ότι έχουμε παράπονα για μία πασιφανής διαχειριστική ανεπάρκεια και για μία ασάφεια στους όρους χρήσεις.

    Αναρωτηθήκατε τι θα γινόταν αν με αυτή την αφορμή κάποιοι φετιχιστές χακάραν το φόρουμ έπαιρναν moderation privileges και διέγραφαν ποστ και ασύμμετρους χρήστες κατα βούληση και κατα ατομική συνείδηση και κινκοιδεολογία ?

    Αν χωρίς κανένα κοινώς αποφασισμένο μέτρο ασκούσαν διαχείριση υποκαθιστώντας το επίσημη διαχείριση του φόρουμ ?

    Αν για την εξισορρόπηση της βίας και με δικαιολογία την συμπεριφορά των φετιχιστών αποκτούσαν με παρόμοιο τρόπο παρόμοια δικαιώματα και οι ασύμμετροι χρήστες ?

    Τι είδους φόρουμ και τι είδους καφενείο θα ήταν το greekbdsncommunity υπό αυτές τις συνθήκες και σε τι είδους κοινωνία θα ζούσαμε αν δικαιολογούσαμε παρόμοιο είδους βία ?

    Well, έχω ένα παράδειγμα, πολύ μεγαλύτερο από άποψη εικόνας να αντιπαραθέσω. Λέγεται Σομαλία και είναι μία χώρα η όποια έχει αναγνωρισμένη κυβέρνηση από το ΔΝΤ(είχαν τα παιδιά κάποια ανοιχτά δάνεια με την προ εικοσαετίας κυβέρνηση) και οριακά από τον ΟΗΕ κατόπιν πιέσεων του ΔΝΤ, στην ουσία δεν έχει επίσημη κυβέρνηση και κουμάντο κάνουν στους πόρους της κάποιες πολυεθνικές και στην πολιτική και κοινωνία λογιών λογιών ομάδες ανταρτών στο μεγαλύτερο μέρους τους radical ισλαμικές.

    Ευελπιστώ ότι έχω κάνει ορατή την προσωπικά αντιλαμβανόμενη διαφορά μεταξύ "βίας" και βίας στο φόρουμ και ελεύθερης έκφρασης και φασισμού έξω από το φόρουμ.

    Κάθε πόλεμος έχει ένα κύριο χαρακτηριστικό που τον χαρακτηρίζει, υπάρχουν πόλεμοι, επαναστάσεις, σταυροφορίες και προφανώς και άλλοι χαρακτηρισμοί και όλα αυτά για συγκεκριμένους λόγους και όχι απλά για πλουραλισμό στην διατύπωση.

    Οι επαναστάτες του 1821 έκαναν επανάσταση. Θέλησαν από όσο διάβασα (Ανώνυμος ο Έλλην και στρατηγό Μακρυγιάννη) να αποτινάξουν τους μεγάλους γαιοκτήμονες και την επίσημη εκκλησία και τους Τούρκους γενικά μετά 400 χρόνια καταπίεσης και εξαθλίωσης. Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα πολιτικών διαφορών, το να θέλεις να διώξεις ή να εξοντώσεις κάποιον από το/στο μέρος σου δεν νομίζω ότι θέμα επιβολής πολιτικής αντίληψης και όταν καταφέρεις να εξοντώσεις αυτούς που θέλεις με κάποιον τρόπο θα πρέπει να διοικήσεις τον τόπο, αυτός ο τρόπος δεν θα μπορούσε παρα να είναι η πολιτική ιδεολογία σου. Όσο αφορά το 40 πάλι δεν νομίζω ότι ήταν θέμα επιβολής πολιτικής αντίληψης, η κατακτητική πολιτική αντίληψη ήταν ο ναζισμός και ο ναζισμός αφορούσε την Άρια φυλή. Οι Έλληνες δεν ήταν Άρια φυλή και οι προοπτικές ήταν οι κατάκτηση χωρών και πόρων η εξόντωση πληθυσμών και η υποδούλωση λαών. Αμφιβάλλω αν σε κάτι τέτοιο είναι η εγκαθίδρυση άλλης πολιτικής αντίληψης η αιτιολογία.

    Για τον εμφύλιο θα ήταν πολλά αυτά που θα είχα να πω αλλά δεν θέλω κατόπιν αναγνώσεως της συζήτησης στο νήμα.

    Παραμένω στην άποψη ότι επιβολή πολιτικής αντίληψης έχουμε μόνο όταν αυτή είναι το κύριο ζητούμενο και όχι εδαφικές κατακτήσεις και ότι επιτυγχάνεται είτε με πραξικόπημα είτε με προπαγάνδα.


    Αυτά από εμένα, συγνώμη αν δεν ήμουν αναλυτικός στο βαθμό που θα άξιζε η απάντηση σας αλλά τελώ υπό καθεστώς βιασύνης, ανυπομονώ να ακούσω το γκλον γκλον μέσα από το σώμα της φέρουσας των boaning balls σε συνδυασμό με τον θόρυβο των τακουνιών της στην επίπονη πορεία της προς τόπο της αποψινής μας εξόδου (φοράει και ένα σερβιετάκι με πινέζες η κακόμοιρη). Εύχομαι ότι δεν σας κούρασα και ότι με αναγνώσατε με ψυχραιμία, θα είμαι εδώ για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή αντιπαράθεση εν ευθέτω χρόνω.

    Αν κάτι τέτοιο δεν κριθεί απαραίτητο ή δόκιμο από την πλευρά σας θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι με τιμά το γεγονός της ανάγνωσης και σχολιασμού της γνώμη μου καθώς και το ότι με επιλέξατε για συνομιλητή σας.

    Καλό σας βράδυ αγαπητέ Τιθωνέ.





    Σημείωση :
    Οι αναφορές μου στα σαδομαζοχιστικά χαρακτηριστικά του σαββατόβραδου έγιναν καθαρά για την ανάμιξη πολιτικής και σαδομαζοχισμού όπως προτάθηκε από την διαχείριση προκειμένου να μην αντίκειται η δημοσίευση μου με τον όρο περι απαγόρευσης πολιτικών συζητήσεων στην κοινότητα.
     
    Last edited: 26 Αυγούστου 2017
  2. espimain

    espimain Contributor

    Παρατήρησα ένα παράξενο κατά την γνώμη μου γεγονός.
    Στις 28 Μαρτίου 2017 το νήμα «Ερωτική ποίηση» μεταφέρεται από το φόρουμ «BDSM Art and Literature» στα «Off Topic Discussion Τέχνη» Έτσι εκεί τα μέλη δεν μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα ερωτικά ποιήματα, κάνοντας έστω κι ένα like.
    Μετά από μερικές ημέρες στις 8 Απριλίου 2017 ανοίγεται, ένα νέο νήμα με θέμα «Αποτοξίνωση από το σκληρό πορνό». Ουσιαστικά από το τίτλο και μόνο δηλώνεται σαν «soft πορνό» και είναι.
    Το ωραίο είναι ότι το νήμα βρίσκεται στο φόρουμ «BDSM Art and Literature».
    Εύλογα νομίζω ότι κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί, όπως κι εγώ, Μα πώς είναι δυνατόν να θεωρείται η ερωτική ποίηση of topic, ενώ το soft πορνό θεωρείται τέχνη;
     
    Last edited: 27 Αυγούστου 2017
  3. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Γιατί σεντόνια και εδώ;
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Έχει κι άλλα...
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Πολιτική είναι η μεθοδολογία που σταδιακά έχει αναπτύξει ο άνθρωπας για να μπορεί να συνεννοείται με άλλους άνθρωπες από την στιγμή που έπαψε να ζη σε αγέλες, στις οποίες η οριζόντια επικοινωνία επαρκούσε για την αντιμετώπιση των όποιων θεμάτων δημιουργούνταν στους κόλπους τους.
    Οριζόντια επικοινωνία είναι η επικοινωνία που δεν χρειάζεται ενδιάμεσους.
    Στούς άνθρωπες, με τον τρόπο που λειτουργούσαν για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την επιβίωσή τους, η οριζόντια αυτή επικοινωνία υπαγόρευε τον βέλτιστο αριθμό πλήθους μιας αγέλης.
    Ο αριθμός αυτός κυμαίνοταν από 15-20 άτομα.
    Λιγότερα άτομα δεν επαρκούσαν για την επιβίωση και συνέχεια της αγέλης, περισσότερα αποδιοργάνωναν την άμεση ανταπόκριση της αγέλης στα όποια ερεθίσματα με αποτέλεσμα την αποσύνθεσή της.
    Κουμάντο στην αγέλη έκανε ένας αρχηγός και μια αρχηγίνα, ο σερνικός για την εξασφάλιση πόρων και η θηλυκιά για την διαχείρισή τους.

    Να σημειωθεί πως οι ικανότητες αυτές του άνθρωπα φαίνεται να έχουν μείνει απαράλλαχτες έως σήμερα.
    Δηλαδή η ικανότητά του να συνεννοείται αποτελεσματικά για την επίλυση θεμάτων με άλλους άνθρωπες εξαντλείται στα 15 με 20 άτομα, στην πραγματικότητα με τα μισά, αφού στην αγέλη υπήρχαν και νεαρά ή υπερήλικα για τα τότε δεδομένα μέλη.
    Με τον καιρό ο άνθρωπας κατάλαβε πως για να μη πεθάνει της πείνας χρειαζόταν να συνεργαστεί με άλλους άνθρωπες για να καταφέρουν πιο ζόρικα πράματα, κάπως έτσι πήρε μπρός αυτό που λέμε γλώσσα.
    Αυτό έγινε σταδιακά, με τον καιρό δημιουργήθηκαν ομάδες αγελών για έναν σκοπό/στόχο, που φαίνεται πως διατηρούσαν την αρχική αυτονομία τους και έπαιρναν τον ρόλο που τους έπρεπε στην αναζήτηση τροφής, ανάλογα με τις ειδικές δεξιότητες ή ικανότητές τους. Η διαχείριση των πόρων μετά την μοιρασιά παρέμενε η ίδια, εξελίχτηκε και αυτή αργότερα.

    Η ανακάλυψη της γεωργίας μπέρδεψε πολύ τα πράματα.
    Περιόρισε τις μετακινήσεις, τους κινδύνους των μελών, απαιτούσε πιο πολλά χέρια σε δεδομένες περιόδους, δημιούργησε μια κάποια συσσώρευση πόρων, απαιτούσε διαχείριση και νομή, υπαγόρευσε την δημιουργία μονιμότητας κοντά στην παραγωγή της τροφής και έτσι δημιουργήθηκε η έννοια της πόλης (οικισμοί ήσαν). Κι έπρεπε να συνεννοηθούν για πιο πολλά πράματα, πιο αποτελεσματικά στον δρόμο από την νομαδικότητα στην μόνιμη εγκατάσταση.

    Η οριζόντια επικοινωνία εξακολουθούσε στην μικροκλίμακά της, αλλά δεν μπορούσε να υπάρξει σε μεγαλύτερη κλίμακα.
    Η διαδικασία που ακολουθήθηκε με σκοπό να μπορούν να αντιμετωπιστούν από τους άνθρωπες τα γρέσκα φρούτα λέγεται πολιτική.

    Πολιτική δεν είναι αυτό που συνήθως αναφέρεται είναι πάρα πολύ μετά και στο μεταξύ έχουν γίνει πολλά θέματα που ειναι πάρα πολύ σημαντικά.
    Ανακαλύψτε τα μόνα σας...
     
  6. libra

    libra Regular Member

    Το παραξενο που ειναι;
    Στη μεταφορα του νηματος; Διαχ/στες ειναι οτι θελουν κανουν! Το ιδιο κ οι προηγουμενοι κ οι επομενοι! Μονο αν μπω εγω θα σωθειτε αλλα δε θελω.
    Ή στο οτι στις 28/3 η ερωτικη ποιηση μετακομισε κ λιγες μερες μετα 8/3 κλπ!! Ε κ συ εκει στη θεσσαλονικη ολα μπορουν να συμβουν!! Ακομη κ ο μηνας να κατεβαινει!
    Αναλογως λοιπον με τα γουστα του καθε υπευθυνου θα πορευομαστε κ μεις κ τα νηματα. Ναι το σοφτ πορνο ειναι τεχνη, η ερωτικη ποιηση οχι. Λυθηκαν τα παραξενα;
    (Μου χρωστας μια απαντηση)
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Χαίρομαι που το πρόσεξες κι εσύ.
    Όπως έγραψε ο @cadpmpc υπάρχουν κι άλλα.
    Τελείως τυχαία το είδα και εξεπλάγην.
    Φαντάζομαι ο @Ηλίας θα μας εξηγήσει την λογική του πράγματος, για να ξέρουμε πώς και πού θ' ανοίγουμε τα νήματα, ώστε να μην χρειάζεται να μετακινούνται.
     
  8. libra

    libra Regular Member

    Προσωπικα ουτε που με νοιαζει να μου εξηγησει τπτ κ κανενας.
    Εσυ θες εξηγηση ή επιδιωκεις κατι αλλο; Πχ να τον φερεις σε κατασταση ν απολογηθει;
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Περίπου 7.000 φωτογραφίες μέσα σε τέσσερις μήνες. στο «Αποτοξίνωση από το σκληρό πορνό»
    Αγωνία προς άγραν laik
    Γιατί βρε παιδιά τι σας φταίει το 'BDSM Art and Literature'
     
    Last edited: 27 Αυγούστου 2017
  10. libra

    libra Regular Member

    Πιαστηκε ο κωλος του κ ειπαν να το ξεμουδιασουν λιγακι.
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Δεν χρειάζεται ν' απολογηθεί κανένας. Ο @Ηλίας είχε δηλώσει ότι αν εκδηλωθεί δυσφορία για την συμπεριφορά του από 20 μέλη, θα αποσυρθεί.
    Επειδή δεν θέλω να προβεί σε αυτό το απονενοημένο διάβημα, του ζητώ να εξηγήσει τι συμβαίνει πριν αρχίσουν και διαμαρτύρονται άτομα και φτάσει ο αριθμός στους 20.

    Αγαπητή @libra
    Αν θέλεις άλλες τέτοιου είδους εξηγήσεις, παρακαλώ να με ρωτάς σε προσωπικό μήνημα.
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Μέχρι τώρα δε το είχα ξεφυλλίσει το νήμα «Αποτοξίνωση από το σκληρό πορνό»
    Απίστευτη η άποψη για την τέχνη που έχουν κάποιοι.
    Τι ζαρζαβατικό, τι ψαροντουφεκάδες τι φωτεινές επιγραφές νέον, τι λουλουδάκια, τι Ουκρανές νεαρές.
    Απ' όλα έχει ο μπαξές. κατά τ΄αλλα η ερωτική ποίηση και η ζωγραφική πάνε στα of topic και μάλιστα σαν συνειδητή επιλογή αυτού που τα μετέφερε, δηλαδή δεν τα θεωρεί ότι μπορούν να ανήκουν στο φόρουμ για την τέχνη και την λογοτεχνία.
     
    Last edited: 27 Αυγούστου 2017